Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Keuken ideeën

Keuken ideeën

Op zoek naar een keuken ideeën? Wij loodsen je erdoorheen!

Wanneer je een nieuwe keuken wilt aanschaffen voor in je huis, is het belangrijk om eerst wat ideeën op te doen. Er zijn namelijk talloze keukenstijlen, opstellingen, kleuren en materialen waaruit je kunt kiezen voor je nieuwe keuken. In het uitgebreide assortiment van Keukenloods vind je een ruime selectie aan keukens in diverse soorten en maten. Hiermee bieden wij dan ook talloze ideeën voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Bekijk assortiment

Nieuwe keuken aanschaffen? Doe ideeën op bij Keukenloods.nl!

Is je huis toe aan een nieuwe keuken? Dan doe je er goed aan eerst genoeg inspiratie op te doen voordat je een keuze maakt voor je uiteindelijke keuken. Op de website van Keukenloods.nl vind je ideeën voor je keuken in overvloed! Neem eens een kijkje op ons klanten prikbord om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen van onze tevreden klanten. Wil je weten wat de nieuwste trends zijn op het gebied van keukens? Neem dan eens een kijkje bij onze nieuwe collectie!

Bekijk onze nieuwste keukens

Witte keuken

Waar vind je inspiratie?

Naast ons klanten prikbord en keuken pagina zijn er nog talloze andere manieren om inspiratie op te doen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Pinterest pagina met een verzameling van verschillende keukens in alle kleuren, stijlen en opstellingen. Een grote inspiratiebron voor genoeg wooninspiratie. Daarnaast kan je onze Instagram pagina bekijken, vol met foto’s van inspirerende pracht keukens. Kom bijvoorbeeld op unieke keuken achterwand ideeën of keuken kleuren waar je nooit aan had gedacht.

Witte keuken

Maak nu een afspraak voor jouw droomkeuken!

Je zal vast snel merken hoeveel keuken ideeën en wooninspiratie er te vinden is. Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Maak dan eens een afspraak met een keukenadviseur in een van onze showrooms. Heb je misschien nog vragen of wil je advies over het aanschaffen van een nieuwe keuken? Bel dan naar 0226-355340.

Maak direct een afspraak
Witte keuken met houten elementen