Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Keuken ideeën

Keuken ideeën

Wanneer je een nieuwe keuken wilt aanschaffen voor in je huis, is het belangrijk om eerst wat ideeën op te doen. Er zijn namelijk talloze keukenstijlen, opstellingen, kleuren en materialen waaruit je kunt kiezen voor je nieuwe keuken. In het uitgebreide assortiment van Keukenloods vind je een ruime selectie aan keukens in diverse soorten en maten. Hiermee bieden wij dan ook talloze ideeën voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Bekijk assortiment

Nieuwe keuken aanschaffen? Doe ideeën op bij Keukenloods.nl!

Is je huis toe aan een nieuwe keuken? Dan doe je er goed aan eerst genoeg inspiratie op te doen voordat je een keuze maakt voor je uiteindelijke keuken. Op de website van Keukenloods.nl vind je ideeën voor je keuken in overvloed! Neem eens een kijkje op ons klanten prikbord om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen van onze tevreden klanten. Wil je weten wat de nieuwste trends zijn op het gebied van keukens? Neem dan eens een kijkje bij onze nieuwe collectie!

Bekijk onze nieuwste keukens

Witte keuken

Waar vind je inspiratie?

Naast ons klanten prikbord en keuken pagina zijn er nog talloze andere manieren om inspiratie op te doen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Pinterest pagina met een verzameling van verschillende keukens in alle kleuren, stijlen en opstellingen. Een grote inspiratiebron voor genoeg wooninspiratie. Daarnaast kan je onze Instagram pagina bekijken, vol met foto’s van inspirerende pracht keukens. Kom bijvoorbeeld op unieke keuken achterwand ideeën of keuken kleuren waar je nooit aan had gedacht.

Witte keuken

Maak nu een afspraak voor jouw droomkeuken!

Je zal vast snel merken hoeveel keuken ideeën en wooninspiratie er te vinden is. Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Maak dan eens een afspraak met een keukenadviseur in een van onze showrooms. Heb je misschien nog vragen of wil je advies over het aanschaffen van een nieuwe keuken? Bel dan naar 0226-355340.

Maak direct een afspraak
Witte keuken met houten elementen