Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Je herkent vast het probleem; te weinig ruimte in de keukenkasten. Na verloop van tijd verzamel je steeds meer keukenaccessoires, voedselwaren en overige producten waardoor jouw keukenkasten steeds voller worden. Met slimme opbergmogelijkheden kun je al jouw pannen, servies, keukengerei en apparatuur een vaste plek geven. Wij helpen je hier graag mee verder door je een aantal handige tips te geven.

Bekijk assortiment

Benut keukenkasten optimaal

Laat een carrouselkast plaatsen

Een carrouselkast is een handige hoekkast met draaibare legplanken. Doordat je de ronde (of ovale) planken uit de kast kan draaien, worden alle hoeken optimaal voor opbergruimte benut. Wil je graag weten hoeveel werk het plaatsen van een carrouselkast is? Bekijk dan hier de handige montage video's voor het plaatsen van een carrouselkast.

Hang jouw keukengerei op

Je hebt vast genoeg andere keukenkastjes waar je nog niets mee doet aan de binnenkant. Wat heel veel mensen vergeten is dat je de binnenkant kan betrekken bij de kastinrichting voor je keukenkasten. Zorg bijvoorbeeld voor handige haakjes waardoor je jouw keukengerei zoals schillers, scharen, raspen, opscheplepels en overige kan ophangen.

Carrouselkast

Lades, mandjes en potjes

Hoge bovenkasten

Hoge bovenkasten zijn perfect voor als opvulling aan de muur, maar ook zeker voor extra opbergmogelijkheden. Kies zoals is afgebeeld bijvoorbeeld voor hoge kasten met uitschuifbare lades. Door de handige omlijning is alles goed zichtbaar en schuift niets eruit bij het opentrekken van de kast. Je kan het plaatsen van verschillende kasten zo creatief uitpakken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor vierkante open kastjes, zodat het zichtbaar is wat je erin hebt staan. Deze kastjes kan je in verschillende kleuren rondom je keuken plaatsen. Deze creatieve opties zorgen ervoor dat jij de mooiste en meest unieke keuken krijgt.

 

Mandjes en potjes

Heb je open ruimtes onder je keukenblok? Maak dit dan af met bijvoorbeeld mooie rieten mandjes. Deze mandjes combineren weer heel mooi met houten werkbladen en zorgen voor een landelijke stijl. Om dit af te maken kun je kiezen voor glazen potten waar je bijvoorbeeld pasta of rijst in bewaart. Dit kan je natuurlijk ook met al je kruiden doen, hierdoor heb je geen losse onoverzichtelijke potjes meer staan. Maar eenheid en overzicht!

Extra kasten voor extra ruimte

Dubbele uitschuiflades

Dubbele uitschuiflades zijn dé slimme lades van de toekomst. Dit zijn losse platte lades bovenop andere bredere lades. Op de afbeeldingen hiernaast zijn twee voorbeelden van deze handige lades te zien. Door dit slimme lade systeem worden overige ruimtes toch optimaal benut.

 

Kies voor een handige buffetkast

Wellicht heb je nog geen handige plek voor jouw mooie servies? En dan bedoelen wij ‘het mooie’ servies dat je voor kerst of andere belangrijke etentjes bewaart. Dit servies verdient eigenlijk het mooiste opbergplekje in jouw huis waar het gezien mag worden. Kies daarom bijvoorbeeld voor een prachtige buffetkast. Een buffetkast kan zelf ook nog eens een prachtige eyecatcher zijn in jouw huis

Lades in kasten

Onze keukenadviseurs helpen je graag verder

Ben jij toe aan een nieuwe keuken en wil je meteen al jouw spullen goed georganiseerd hebben zoals op de afbeelding? Onze keukenadviseurs helpen je hier graag bij! Kom langs een bij onze showrooms en ervaar zelf ons goed georganiseerde keukens. Je kan contact met ons opnemen via 0226-355340 of maak meteen een afspraak.


Wil jij nog een paar hele slimme trucjes om jouw keuken creatief te organiseren? Lees dan nu de blog 5 hacks om jouw keuken te organiseren.

Opgeruimde keuken