Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Je herkent vast het probleem; te weinig ruimte in de keukenkasten. Na verloop van tijd verzamel je steeds meer keukenaccessoires, voedselwaren en overige producten waardoor jouw keukenkasten steeds voller worden. Met slimme opbergmogelijkheden kun je al jouw pannen, servies, keukengerei en apparatuur een vaste plek geven. Wij helpen je hier graag mee verder door je een aantal handige tips te geven.

Bekijk assortiment

Benut keukenkasten optimaal

Laat een carrouselkast plaatsen

Een carrouselkast is een handige hoekkast met draaibare legplanken. Doordat je de ronde (of ovale) planken uit de kast kan draaien, worden alle hoeken optimaal voor opbergruimte benut. Wil je graag weten hoeveel werk het plaatsen van een carrouselkast is? Bekijk dan hier de handige montage video's voor het plaatsen van een carrouselkast.

Hang jouw keukengerei op

Je hebt vast genoeg andere keukenkastjes waar je nog niets mee doet aan de binnenkant. Wat heel veel mensen vergeten is dat je de binnenkant kan betrekken bij de kastinrichting voor je keukenkasten. Zorg bijvoorbeeld voor handige haakjes waardoor je jouw keukengerei zoals schillers, scharen, raspen, opscheplepels en overige kan ophangen.

Carrouselkast

Lades, mandjes en potjes

Hoge bovenkasten

Hoge bovenkasten zijn perfect voor als opvulling aan de muur, maar ook zeker voor extra opbergmogelijkheden. Kies zoals is afgebeeld bijvoorbeeld voor hoge kasten met uitschuifbare lades. Door de handige omlijning is alles goed zichtbaar en schuift niets eruit bij het opentrekken van de kast. Je kan het plaatsen van verschillende kasten zo creatief uitpakken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor vierkante open kastjes, zodat het zichtbaar is wat je erin hebt staan. Deze kastjes kan je in verschillende kleuren rondom je keuken plaatsen. Deze creatieve opties zorgen ervoor dat jij de mooiste en meest unieke keuken krijgt.

 

Mandjes en potjes

Heb je open ruimtes onder je keukenblok? Maak dit dan af met bijvoorbeeld mooie rieten mandjes. Deze mandjes combineren weer heel mooi met houten werkbladen en zorgen voor een landelijke stijl. Om dit af te maken kun je kiezen voor glazen potten waar je bijvoorbeeld pasta of rijst in bewaart. Dit kan je natuurlijk ook met al je kruiden doen, hierdoor heb je geen losse onoverzichtelijke potjes meer staan. Maar eenheid en overzicht!

Extra kasten voor extra ruimte

Dubbele uitschuiflades

Dubbele uitschuiflades zijn dé slimme lades van de toekomst. Dit zijn losse platte lades bovenop andere bredere lades. Op de afbeeldingen hiernaast zijn twee voorbeelden van deze handige lades te zien. Door dit slimme lade systeem worden overige ruimtes toch optimaal benut.

 

Kies voor een handige buffetkast

Wellicht heb je nog geen handige plek voor jouw mooie servies? En dan bedoelen wij ‘het mooie’ servies dat je voor kerst of andere belangrijke etentjes bewaart. Dit servies verdient eigenlijk het mooiste opbergplekje in jouw huis waar het gezien mag worden. Kies daarom bijvoorbeeld voor een prachtige buffetkast. Een buffetkast kan zelf ook nog eens een prachtige eyecatcher zijn in jouw huis

Lades in kasten

Onze keukenadviseurs helpen je graag verder

Ben jij toe aan een nieuwe keuken en wil je meteen al jouw spullen goed georganiseerd hebben zoals op de afbeelding? Onze keukenadviseurs helpen je hier graag bij! Kom langs een bij onze showrooms en ervaar zelf ons goed georganiseerde keukens. Je kan contact met ons opnemen via 0226-355340 of maak meteen een afspraak.


Wil jij nog een paar hele slimme trucjes om jouw keuken creatief te organiseren? Lees dan nu de blog 5 hacks om jouw keuken te organiseren.

Opgeruimde keuken