Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

Welke keukenopstellingen zijn er?

Je bent helemaal klaar voor een nieuwe keuken, maar welke keukenopstelling is het meest geschikt? Je kunt bij een nieuwe keuken kiezen uit talloze soorten keukenopstellingen, voor iedere ruimte is er wel een gepaste keuken. Er zijn eiland keukens, hoekkeukens, parallelle keukens, rechte keukens, t-keukens of u-keukens. Kun jij kiezen tussen zoveel opties? Elk van deze soort keukens vind je op de website én in de showrooms van Keukenloods.nl. Omdat een keuken kiezen niet altijd even makkelijk is, staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen kiezen bij jouw nieuwe keuken.

> Maak direct een afspraak

Keukens met kookeiland

Keukens met kookeiland

Altijd al gedroomd van een eigen eilandkeuken? Met een kookeiland heb je extra veel ruimte en kun je gezellig samen koken na een drukke en hectische dag. Door al deze ruimte kunnen jouw kinderen helpen met groenten snijden of kunnen je vriendinnen gezellig komen kletsen tijdens het koken met een borrel. Deze keukenstijl biedt extra (opberg)ruimte en geeft een open uitstraling aan jouw droomkeuken.

Keuken met kookeiland - Touch mat zwart
Keuken met kookeiland - Eilandkeuken
Keuken met kookeiland - Credo Crème

Bekijk assortiment Meer informatie
Hoekkeukens

Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn erg populair en bieden veel voordelen. Heb je een mini verzameling aan antiek servies? Dan heb je met een hoekkeuken genoeg opbergruimte! Daarnaast is een hoekkeuken perfect voor een kleinere ruimte, hierdoor maak je optimaal gebruik van een kleine ruimte.

Hoekkeuken - N-line EasyTouch 961 Bar
Hoekkeuken - N-line Cascada 776 Landelijk
Hoekkeuken - N-line Flash 503 Wit

Bekijk assortiment Meer informatie
Parallel keukens

Parallel keukens

Heb je een kleinere smalle ruimte in jouw huis, maar wil je toch alle ruimte optimaal benutten? Dan is een parallel keuken een perfecte optie. Doordat er twee aparte keukenelementen worden geplaatst, beschik je alsnog over genoeg opbergruimte en ruimte om te koken.

Parallel keuken - Keuken 113
Parallel keuken - N-line Modern Cascada Wit
Parallel keuken - Keuken 16

Bekijk assortiment Meer informatie
Rechte keukens

Rechte keukens

Een rechte keuken wordt vaak als keukenopstelling gekozen doordat ze functioneel zijn wanneer er maar één wand aanwezig is. Er is hierdoor genoeg plaats voor opbergruimte en keukenapparatuur. Een kleinere ruimte met een rechte wand wordt hierdoor optimaal benut. Keukenloods.nl heeft rechte keukens in alle favorieten stijlen en lengtes.  

 

Rechte keuken - Laser Grijs
Rechte keuken - Riva Hout
Rechte keuken - Focus White Line

Bekijk assortiment Meer informatie
Keukens met bar

Keukens met bar

Hoe gezellig is het als je met je vrienden gezellig in de keuken aan de bar een drankje kan nuttigen! Terwijl je heerlijk aan het koken bent, kunnen jouw vrienden of familie gezellig bij je aan de bar komen zitten. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer geleefd worden in de keuken. De keuken wordt hierdoor dé centrale plek van het huis.

Keuken met bar - N-line Structura XL
Keuken met bar - N-line Laser 427 Combi
Keuken met bar - N-line Greeploos XL

Meer informatie
T-keukens

T-keukens

Heb je een grotere ruimte en wil je deze ruimte knus indelen met een luxe uitstraling? Dan is de t-keuken een perfecte optie. Met deze keukenopstelling creëer je een gezellige ruimte waar genoeg plek is. Deze keuken is ideaal voor een gezin maar ook perfect voor als je vaak vrienden over de vloer krijgt. Daarnaast kun je er heel gemakkelijk een kleine bar van maken als je graag wilt ontbijten in de keuken of gewoon gezellig een glaasje wijn wilt drinken aan de keukenbar.

T-keuken - Zacht wit
T-keuken - Meteoor bruin
T-keuken  - Laser Soft Wit

Meer informatie
U-keukens

U-keukens

Heb je een grote ruimte beschikbaar voor jouw keuken en weet je misschien niet zo goed hoe je deze kunt invullen? Dan is een keuken een van de meest geschikte opties. Deze keukenopstelling zorgt ervoor dat alle ruimte optimaal benut wordt. Doordat alle wanden gebruikt worden, is er genoeg ruimte voor al jouw bestek, kookgerei, servies en keukenapparatuur. Daarnaast zorgt deze open keuken voor extra sfeer. Als de ruimte in het midden van de keuken groot genoeg is, kan er een tafel geplaatst worden, maar je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van de open ruimte die deze prachtig ruime keuken creëert. 

U-Keuken - Eiken hout
U-Keuken - York wit
U-Keuken - Eiken sherry

Meer informatie

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een eigen unieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

 
 

Kom langs voor persoonlijk advies

Hopelijk hebben we je met bovenstaande informatie een goed beeld gegeven van alle beschikbare keukenopstellingen binnen ons assortiment. Wil je meer hulp bij een geschikte keuken voor jouw woning? Kom dan eens langs in één van onze showrooms om ons uitgebreide aanbod aan keukens met eigen ogen te bekijken. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer informatie over onze keukens? Of misschien over de diverse mogelijkheden die wij bieden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of meteen een afspraak maken in een van onze filialen.

> Maak direct een afspraak

Bekijk ook

Een keuken uitzoeken kan best lastig zijn. Wij proberen daarom het hele proces zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Hier vind je meer keuken inspiratie en informatie. Voor je het weet staat jouw droomkeuken bij jou thuis te stralen!