Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Keukens met bar

Een keuken met bar wordt tegenwoordig steeds populairder. Dat is niet gek, want een bar in de keuken brengt een gezellige sfeer met zich mee in huis. De bar is dan ook een gezellige plaats om samen te komen in de keuken. Het zorgt er voor dat er echt in de keuken wordt gewoond.

Bekijk assortiment keukens met bar

Gezelligheid aan de bar in de keuken

Terwijl jij heerlijk aan het koken bent, schuift je partner of kind alvast aan om gezellig te kletsen. Daarna kunnen jullie gezellig samen aan de bar genieten. De bar biedt vanzelfsprekend de perfecte gelegenheid om gezellig een drankje te doen met vriendelijk of familie. Zoals je ziet, ligt een keuken met bar als basis voor vele gezellige momenten in huis. Dankzij de bar wordt de keuken een van de meest sfeervolste ruimtes van jouw woning.

 

 

Keuken met houten elementen

Keuken inspiratie voor een keuken met bar

Een keuken met bar past met gemak bij iedere keukenstijl. Wil je graag een stoere robuuste keuken? Dan zorgt een bar voor een extra ruime uitstraling. Als je alle ruimte van de wereld hebt, kun je voor een U-keukenopstelling gaan. Een u-keuken met bar geeft jouw woning een luxe sfeer met veel ruimte voor vrienden en familie. Op deze manier haal je zeker de gezelligheid in huis. Zelf bij een landelijke keukenstijl, moderne keukenstijl of industriele keukenstijl, zorgt een bar voor een extra luxe afwerking.

Bekijk alle keukenstijlen

Keuken met bar

Voor- en nadelen keuken met bar

Door te kiezen voor een keuken met bar, verbind je jouw woonkamer met je keuken. Hierdoor is de woonruimte en keuken meer een geheel voor extra gezelligheid tijdens het koken. Als je geen ruime ruimte hebt voor jouw keuken, zorgt de bar voor de benodigde opvulling! Een nadeel is dat er vaak juist te weinig ruimte is voor een bar. Terwijl een bar juist voor zo veel gezelligheid zorgt!

Keuken met bar

Bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging

Zie jij dat wel zitten, zo’n keuken met bar in je huis? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms om de keukens in het echt te bekijken. Eén van onze keukenadviseurs zal je vervolgens alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Maak direct een afspraak

Keuken met bar