Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Parallel keukens

In een parallel keuken zijn twee rechte keukens tegenover elkaar geplaatst, met een doorgang ertussen. Ideaal als je bijvoorbeeld een brede gang hebt van de woonkamer naar de eetkamer. Met deze keukenopstelling kun je de ruimte optimaal benutten en evengoed een doorloop behouden. Bij het ontwerpen van een parallel keuken dien je rekening te houden met een aantal factoren. Hieronder bespreken we de drie belangrijkste punten die hier cruciaal bij zijn.

Bekijk assortiment

Ruimte tussen keukenonderdelen

We adviseren een doorgang van tussen de 120 en 200 cm breed. Zo heb je nog genoeg ruimte om langs elkaar te lopen en om de keukendeurtjes goed te kunnen openen. Je kunt er ook voor kiezen om aan een kant een rechte keuken te plaatsen met werkblad en aan de andere kant een apparatuurkast. Houd daarnaast rekening met de werkdriehoek (afstand tussen kookplaat, spoelbak en koelkast). Hoe minder stappen je in deze driehoek hoeft te zetten, hoe beter.

Keukenlades

Belichting van de parallel keuken

Houd ook rekening met de belichting van de keuken. Met lichte (glimmende) kleuren kun je natuurlicht gemakkelijk reflecteren in je woning. Donkere keuken kleuren absorberen het licht en kunnen de ruimte donkerder laten aanvoelen. Als er geen natuurlijk licht aanwezig is in de ruimte van de parallel keuken, kun je ook creatief met kunstlicht omgaan. Er bestaan zelfs ledspots waarmee je daglicht kunt nabootsen.

Witte parralel keuken

Diepte van de keuken

Je kunt ook nog variëren in de diepte van het werkblad (afstand tot aan de wand). Als de doorgang van de parallel keuken breed genoeg is, kun je de diepte van het werkblad aan een kant bijvoorbeeld vergroten. Zo kun je meer kwijt op je aanrechtblad en beschik je over diepere keukenkasten.

Rode parralel keuken

Voorbeelden van parallel keukens

Om je een beter beeld te kunnen geven van parallel keukens, kun je het beste onze showroomkeukens bekijken. Hier vind je onze mooiste parrallel keukens op een rijtje. Het voordeel hierbij is, is dat je gemakkelijk al jouw vragen kunt stellen. Onze keukenadviseurs helpen je graag verder.

 

 

Blauwe parralel keuken

Parellel keuken kopen

Wil je weten of een parallel keuken een goede oplossing is voor jouw woning? Ga dan lekker los in onze 3D keukenplanner. Hierin kun je je beschikbare ruimte nabootsen en je eigen keuken ontwerpen. Heb je daar geen zin in of laat je het liever aan ons over? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken in een van onze filialen.

Witte keuken