Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

Rechte keukens

Als je een smalle ruimte beschikbaar hebt voor een keuken, is een rechte keuken een perfecte optie. Deze keukenopstelling is compact en past in veel verschillende soorten ruimtes. Ben je bang dat een rechte keuken niet genoeg ruimte voor inbouw opties heeft? Maak je dan niet druk! Alle benodigde inbouwapparatuur past met gemak. Er kunnen genoeg bovenkasten worden geplaatst waardoor je het maximale uit jouw ruimte haalt.

Bekijk assortiment

Keuken inspiratie voor een rechte keuken

Op zoek naar keuken inspiratie voor een rechte keuken? Wij helpen je graag! Een rechte keuken is misschien klein, maar dat betekent niet dat je geen opties hebt om je keuken helemaal naar jouw wens in te richten. Je kunt namelijk zorgen dat er genoeg bovenkasten zijn, waardoor je extra veel ruimte hebt om al jouw servies uit te stallen. Daarnaast heeft deze keukenopstelling genoeg ruimte voor een mooie geïntegreerde koel-vrieskast combinatie, inbouw oven en inbouw vaatwasser. Een kleine kamer of wand kan op deze manier optimaal worden benut. Wil je graag dat jouw rechte keuken opvalt? Kies dan voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld rood. Op deze manier ziet niemand jouw prachtige keuken over het hoofd! Bekijk voor meer inspiratie onze Pinterest en Instagram pagina.

Meer keukeninspiratie
Rode keuken

Rechte keukens voor iedere keukenstijl

Rechte keukens passen in vrijwel alle keukenstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een nostalgische keukenstijl, deze stijl past perfect bij een wat oudere woning zoals een grachtenpand in de stad. Je kunt hierbij kiezen voor opvallende keukengrepen en sierlijke randen voor op de keukenkasten. Wil jij liever een moderne keukenstijl? Dan zijn er ook genoeg opties! Kies bijvoorbeeld voor een witte hoogglans keuken met een opvallende moderne afzuigkap. De glanzende keukenkasten geven jouw keuken een chique en moderne uitstraling.

Bekijk alle keukenstijlen

Rechte keuken met houten elementen

Voor- en nadelen rechte keuken

Een rechte keuken is vaak smal en klein waardoor je minder ruimte hebt dan andere keukenopstellingen. Het grote voordeel hieraan is dat deze keukenopstelling juist in de kleinste en smalste ruimtes van jouw woning past. Hierdoor kun je ruimtes optimaal benutten. Dit zorgt ervoor dat deze keukenopstelling in vrijwel iedere woning geplaatst kan worden. Een rechte keuken is gebruiksvriendelijk doordat alles binnen handbereik is. Hierdoor kun je met veel plezier heerlijke gerechten bereiden of gewoon een lekkere pizza in de oven plaatsen.

Rechte keuken

Wil jij ook een rechte keuken kopen?

Wil jij graag een rechte keuken maar weet je niet precies welke je wilt? Maak dan een afspraak in een van onze Keukenloods.nl filialen. De afspraak is geheel vrijblijvend. Wil je liever nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan ons ruime assortiment rechte keukens op onze website of bezoek één van onze showrooms om ze in het echt te bewonderen. Wil je graag meer informatie? Dan kan je ons ook altijd even bellen! Je kan ons bereiken op 0226-355340.

Maak direct een afspraak
Zwarte rechte keuken