De webshop is geopend! Ook geven we keukenadvies op afstand of komen we bij jou thuis. Bekijk hier hoe we dit doen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn op dit moment nog gesloten, maar op 3 maart openen wij onze deuren weer op afspraak! Wel zijn al onze winkels op dit moment telefonisch, per videogesprek en per mail bereikbaar. Een keuken of apparaat aanschaffen is gewoon mogelijk! Bekijk hier de telefonische openingstijden en contactgegevens van onze filialen. 

Afspraak maken

Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om een afspraak plaats te laten vinden. Door middel van (video)bellen kunnen we je toch te woord staan. Ook komen onze adviseurs bij jou thuis langs! (Uiteraard houden we ons aan alle richtlijnen van het RIVM). Wil je hierover meer informatie? Kijk op onze afspraak pagina. Wil je alvast een afspraak inplannen in de showroom (beschikbaar vanaf 3 maart)? Doe dat direct hier! Een advies aan huis of video-afspraak is na 3 maart ook nog mogelijk.

 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Rechte keukens

Als je een smalle ruimte beschikbaar hebt voor een keuken, is een rechte keuken een perfecte optie. Deze keukenopstelling is compact en past in veel verschillende soorten ruimtes. Ben je bang dat een rechte keuken niet genoeg ruimte voor inbouw opties heeft? Maak je dan niet druk! Alle benodigde inbouwapparatuur past met gemak. Er kunnen genoeg bovenkasten worden geplaatst waardoor je het maximale uit jouw ruimte haalt.

Bekijk assortiment

Keuken inspiratie voor een rechte keuken

Op zoek naar keuken inspiratie voor een rechte keuken? Wij helpen je graag! Een rechte keuken is misschien klein, maar dat betekent niet dat je geen opties hebt om je keuken helemaal naar jouw wens in te richten. Je kunt namelijk zorgen dat er genoeg bovenkasten zijn, waardoor je extra veel ruimte hebt om al jouw servies uit te stallen. Daarnaast heeft deze keukenopstelling genoeg ruimte voor een mooie geïntegreerde koel-vrieskast combinatie, inbouw oven en inbouw vaatwasser. Een kleine kamer of wand kan op deze manier optimaal worden benut. Wil je graag dat jouw rechte keuken opvalt? Kies dan voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld rood. Op deze manier ziet niemand jouw prachtige keuken over het hoofd! Bekijk voor meer inspiratie onze Pinterest en Instagram pagina.

Meer keukeninspiratie
Rode keuken

Rechte keukens voor iedere keukenstijl

Rechte keukens passen in vrijwel alle keukenstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een nostalgische keukenstijl, deze stijl past perfect bij een wat oudere woning zoals een grachtenpand in de stad. Je kunt hierbij kiezen voor opvallende keukengrepen en sierlijke randen voor op de keukenkasten. Wil jij liever een moderne keukenstijl? Dan zijn er ook genoeg opties! Kies bijvoorbeeld voor een witte hoogglans keuken met een opvallende moderne afzuigkap. De glanzende keukenkasten geven jouw keuken een chique en moderne uitstraling.

Bekijk alle keukenstijlen

Rechte keuken met houten elementen

Voor- en nadelen rechte keuken

Een rechte keuken is vaak smal en klein waardoor je minder ruimte hebt dan andere keukenopstellingen. Het grote voordeel hieraan is dat deze keukenopstelling juist in de kleinste en smalste ruimtes van jouw woning past. Hierdoor kun je ruimtes optimaal benutten. Dit zorgt ervoor dat deze keukenopstelling in vrijwel iedere woning geplaatst kan worden. Een rechte keuken is gebruiksvriendelijk doordat alles binnen handbereik is. Hierdoor kun je met veel plezier heerlijke gerechten bereiden of gewoon een lekkere pizza in de oven plaatsen.

Rechte keuken

Wil jij ook een rechte keuken kopen?

Wil jij graag een rechte keuken maar weet je niet precies welke je wilt? Maak dan een afspraak in een van onze Keukenloods.nl filialen. De afspraak is geheel vrijblijvend. Wil je liever nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan ons ruime assortiment rechte keukens op onze website of bezoek één van onze showrooms om ze in het echt te bewonderen. Wil je graag meer informatie? Dan kan je ons ook altijd even bellen! Je kan ons bereiken op 0226-355340.

Maak direct een afspraak
Zwarte rechte keuken