Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

T-keukens

Op zoek naar een T keuken? Wij loodsen je erdoorheen!

Je zal nu wel denken; wat is een t-keuken precies? Een t-keuken is een ruime keuken waarbij het keukenblok in het midden gevestigd is. Hierdoor wordt er extra veel ruimte gecreëerd. Perfect voor als je veel ruimte hebt en je een gezellige en open keuken wilt!

Bekijk assortiment T-keukens

Keuken inspiratie voor een t-keuken

Een t-keuken lijkt door het extra keukenblok erg op een keuken met kookeiland. Het verschil met een keuken met een keuken met kookeiland is dat het kookblok bevestigd is met de rest van de keuken. Wat heel fijn is aan een keuken met t-opstelling is dat je veel handige ruimtes creëert. Je kunt bijvoorbeeld aan een kant van de t-opstelling de kookplaat bevestigen voor de kookruimte. Aan de andere kant kun je weer veel keukenapparaten plaatsen en aan het kookeiland kun je bijvoorbeeld een gezellige bar bevestigen. Op deze manier heb je een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Doe meer keukeninspiratie op
Grijze keuken

Voor- en nadelen t-keuken

Een nadeel van een keuken met t-opstelling is dat je om het keukenblok heen moet lopen om aan de andere kant van de keuken te komen. Hierdoor moet je goed nadenken bij de inrichting van je t-keuken. Houd bijvoorbeeld rekening met de werkdriehoek (afstand tussen kookplaat, spoelbak en koelkast). Een fijn voordeel is dat je minder ruimte nodig hebt dan een keuken met los kookeiland. Een ander voordeel is dat je helemaal los kan gaan met je creativiteit. Je kunt echt alle kanten op qua design met een keuken in een t-opstelling.

Ontwerp jouw droomkeuken

Witte keuken t-keuken

Kies voor een gave t-keuken

We hopen dat we je met bovenstaande informatie een goed beeld hebben gegeven van een t-keuken. Beschik je over een grote ruimte? Dan is deze keukenopstelling een perfecte optie. Je behoudt veel ruimte en creëert veel luxe met deze opstelling. Zie jij een t-keuken wel zitten? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. 

 

Maak direct een afspraak
Witte eilandkeuken