T-keukens

Op zoek naar een T keuken? Wij loodsen je erdoorheen!

Je zal nu wel denken; wat is een t-keuken precies? Een t-keuken is een ruime keuken waarbij het keukenblok in het midden gevestigd is. Hierdoor wordt er extra veel ruimte gecreëerd. Perfect voor als je veel ruimte hebt en je een gezellige en open keuken wilt!

Bekijk assortiment T-keukens

Keuken inspiratie voor een t-keuken

Een t-keuken lijkt door het extra keukenblok erg op een keuken met kookeiland. Het verschil met een keuken met een keuken met kookeiland is dat het kookblok bevestigd is met de rest van de keuken. Wat heel fijn is aan een keuken met t-opstelling is dat je veel handige ruimtes creëert. Je kunt bijvoorbeeld aan een kant van de t-opstelling de kookplaat bevestigen voor de kookruimte. Aan de andere kant kun je weer veel keukenapparaten plaatsen en aan het kookeiland kun je bijvoorbeeld een gezellige bar bevestigen. Op deze manier heb je een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Doe meer keukeninspiratie op
Grijze keuken

Voor- en nadelen t-keuken

Een nadeel van een keuken met t-opstelling is dat je om het keukenblok heen moet lopen om aan de andere kant van de keuken te komen. Hierdoor moet je goed nadenken bij de inrichting van je t-keuken. Houd bijvoorbeeld rekening met de werkdriehoek (afstand tussen kookplaat, spoelbak en koelkast). Een fijn voordeel is dat je minder ruimte nodig hebt dan een keuken met los kookeiland. Een ander voordeel is dat je helemaal los kan gaan met je creativiteit. Je kunt echt alle kanten op qua design met een keuken in een t-opstelling.

Ontwerp jouw droomkeuken

Witte keuken t-keuken

Kies voor een gave t-keuken

We hopen dat we je met bovenstaande informatie een goed beeld hebben gegeven van een t-keuken. Beschik je over een grote ruimte? Dan is deze keukenopstelling een perfecte optie. Je behoudt veel ruimte en creëert veel luxe met deze opstelling. Zie jij een t-keuken wel zitten? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. 

 

Maak direct een afspraak
Witte eilandkeuken