Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

T-keukens

Je zal nu wel denken; wat is een t-keuken precies? Een t-keuken is een ruime keuken waarbij het keukenblok in het midden gevestigd is. Hierdoor wordt er extra veel ruimte gecreëerd. Perfect voor als je veel ruimte hebt en je een gezellige en open keuken wilt!

Bekijk assortiment T-keukens

Keuken inspiratie voor een t-keuken

Een t-keuken lijkt door het extra keukenblok erg op een keuken met kookeiland. Het verschil met een keuken met een keuken met kookeiland is dat het kookblok bevestigd is met de rest van de keuken. Wat heel fijn is aan een keuken met t-opstelling is dat je veel handige ruimtes creëert. Je kunt bijvoorbeeld aan een kant van de t-opstelling de kookplaat bevestigen voor de kookruimte. Aan de andere kant kun je weer veel keukenapparaten plaatsen en aan het kookeiland kun je bijvoorbeeld een gezellige bar bevestigen. Op deze manier heb je een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Doe meer keukeninspiratie op
Grijze keuken

Voor- en nadelen t-keuken

Een nadeel van een keuken met t-opstelling is dat je om het keukenblok heen moet lopen om aan de andere kant van de keuken te komen. Hierdoor moet je goed nadenken bij de inrichting van je t-keuken. Houd bijvoorbeeld rekening met de werkdriehoek (afstand tussen kookplaat, spoelbak en koelkast). Een fijn voordeel is dat je minder ruimte nodig hebt dan een keuken met los kookeiland. Een ander voordeel is dat je helemaal los kan gaan met je creativiteit. Je kunt echt alle kanten op qua design met een keuken in een t-opstelling.

Ontwerp jouw droomkeuken

Witte keuken t-keuken

Kies voor een gave t-keuken

We hopen dat we je met bovenstaande informatie een goed beeld hebben gegeven van een t-keuken. Beschik je over een grote ruimte? Dan is deze keukenopstelling een perfecte optie. Je behoudt veel ruimte en creëert veel luxe met deze opstelling. Zie jij een t-keuken wel zitten? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. 

 

Maak direct een afspraak
Witte eilandkeuken