Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Design keukens

Design keukens

Op zoek naar een design keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Design keukens geven een unieke en elegante uitstraling aan jouw huis. Het design kan zo uniek zijn als je zelf wenst. Ze zijn altijd tot in de puntjes afgewerkt, dit zie je dan ook zeker aan het eindresultaat. Over werkelijk elk klein onderdeeltje is nagedacht. Naast een prachtige resultaat, zijn onze keukens ook nog eens erg functioneel. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste mensen dromen van een unieke en persoonlijke design keuken in huis.

Bekijk assortiment

Design keuken - Keuken 77
Design keuken - Velvet Blue
Design keuken - Bali Nordic
Design keuken - Keuken Bronte
Design keuken - Keuken Ribera

Waarom is een design keuken zo uniek?

Design keukens zijn uniek en hebben vaak een gewaagde uitstraling. Het leuke aan een design keuken is, is dat niet iedereen dezelfde heeft. Als je wil pronken met jouw nieuwe keuken bij je buren, voorkom je dat jullie dezelfde hebben gekozen. Op deze manier zullen jouw buren een tikkeltje jaloers zijn op jouw unieke design keuken.

Design keuken rond

Wat is het verschil tussen een design keuken en een moderne keuken?

Design keukens en moderne keukens worden vaak met elkaar verward. Toch is er wel degelijk een verschil tussen deze twee. Ten eerste stralen design keukens op het eerste oog vaak geen gebruiksvriendelijkheid uit. Als je deze bijzondere keukens beter leert kennen, merk je dat deze toch wel erg handige snufjes hebben. Een voorbeeld hiervan is een verstopt hoekkastje waarvan de planken naar boven geschoven worden, een rolluikje op een plek waar je anders je hoofd zou stoten of een verlichting in je keukenkastjes. Daarnaast zijn design keukens vaak uniek en even anders. Moderne keukens hebben een strakker uiterlijk en zijn vaak voorzien van een egale glanzende kleur met strakke lijnen en specifieke vormen.

Het uiterlijk van een design keuken is altijd perfect afgewerkt. De hoeken en rondingen hebben precies de juiste afmetingen en alle naden sluiten precies op elkaar aan. In sommige gevallen staat symmetrie centraal in een design keuken, maar soms rondingen of juist hoeken. Tot slot is er vaak een vorm van innovatie verwerk in het ontwerp. Dit geeft design keukens hun uiteindelijke unieke en gewaagde persoonlijkheid.

Design keuken - Keuken Terra Opaal
Design keuken - Keuken 20
Design keuken - Keuken 7
Design keuken - Keuken 57

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een design keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Design keukens

Design keuken - Satijn zwart
Design keuken - Fashion Wit Koper
Design keuken - Keuken Donkergrijs keramiek
Design keuken - Meteoor zwart
Design keuken - N-line Flash Elegant

Design keuken - Marmer calacatta
Design keuken - Eiken sherry
Design keuken - Grafietsteen
Design keuken - N-line Flash Zwart Wit
Design keuken - N-line EasyTouch Rood
Design keuken - N-line Touch 340 Marmerlook
Design keuken - Riva Grijs
Design keuken - Focus Black White
Design keuken - N-line Structura 402 Duo
Design keuken - N-line StoneArt 893 Riva
Design keuken - Riva Donkergrijs
Design keuken - Briljant satijn
Design keuken - Fashion Grijs Wit
Design keuken - Focus White Line
Design keuken - Keuken Zwart staal
Design keuken - Fluweel blauw
Design keuken - Focus Greeploos
Design keuken - Fashion Licht Grijs
Design keuken - Gerookte eik
Design keuken - Grijze eilandkeuken
Design keuken - Lavagrijs

Design keuken - N-line Flash Wit Eilandkeuken
Design keuken - Laser Aquamarin
Design keuken - Eiken Grafiet
Design keuken - Fashion White
Design keuken - Lava Grijs
Design keuken - Silver Star
Design keuken - Touch Mat Zwart

Bekijk alle design keukens

Kom langs voor persoonlijk advies

Keukenloods.nl heeft een uitgebreid aanbod aan design keukens. Sommige keukens staan in onze showrooms en vele andere zijn te bekijken op onze website. Wil je een totaal uniek design in huis hebben? Dan kun je samen met een van onze keukenadviseurs jouw 'one of a kind' keuken ontwerpen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en je kunt tot aan de deurscharnieren je eigen keuken vormgeven. Je kunt dus rekenen op echt maatwerk. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak in een van onze vestigingen. Dit kun je eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen óf door even te bellen naar 0226-355340.

> Maak direct een afspraak