Duitse keukens

Duitse keukens

Bij Duitse keukens denkt men vaak aan kwaliteit, luxe en stijl. Een imago dat absoluut terecht is. In onze showrooms wordt dan ook regelmatig naar Duitse keukens gevraagd. Een groot deel van ons assortiment is in Duitsland geproduceerd en is van hoge kwaliteit. Bekijk onze keukens online of kom langs in de showroom en oordeel zelf. 

Bekijk assortiment

Waarom kiezen voor een Duitse keuken?

Duitse keukens worden samengesteld met betrouwbare en degelijke materialen en producten. De belangrijkste reden waarom Duitse keukens zo’n goede naam hebben, is omdat in Duitsland de productie volledig gaat volgens de ISO 9001:2000 norm. Deze norm stelt hoge eisen voor wat betreft de kwaliteit van het product en de klantgerichtheid. Gezien deze hoge norm, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. Bovendien wordt elk element dat uit de fabriek komt, gecontroleerd voordat het naar de afnemer getransporteerd wordt.

Grijze impuls keuken

Wil je een Duitse keuken aanschaffen?

Gaat jouw voorkeur uit naar een Duitse keuken? Een van de huismerken van Keukenloods.nl is afkomstig uit ’s werelds grootste keukenfabriek, gevestigd in Duitsland. Je vindt bij ons dus enorm veel keuze en met 14 vestigingen is er altijd wel één in de buurt. Zo heb je jouw service in de buurt en hoef je je niet over de prijs in te zitten. Wij bieden dezelfde prijs als de de keukens in Duitsland. Het Duitse voordeel en de kwaliteit is naar Nederland gebracht!

Rood met witte keuken

Een keuken kopen in Duitsland?

Veel mensen denken dat ze in Duitsland veel goedkoper een keuken kunnen vinden. Dat klopt echter niet want in Nederland zijn Duitse keukens ook verkrijgbaar, voor dezelfde prijs en soms zelf voordeliger. Bij Keukenloods.nl hebben wij dezelfde keukens in het assortiment als Duitse keukenzaken en voor dezelfde prijzen! Bespaar jezelf dus de moeite van een lange, vermoeiende rit naar Duitsland en communicatie problemen en bestel jouw nieuwe keuken bij Keukenloods.nl. 

Maak direct een afspraak