Profiteer nu nog van de prijzen van 2021
Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Duitse keukens

Duitse keukens

Op zoek naar een Duitse keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Bij Duitse keukens denkt men vaak aan kwaliteit, luxe en stijl. Een imago dat absoluut terecht is. In onze showrooms wordt dan ook regelmatig naar Duitse keukens gevraagd. Een groot deel van ons assortiment is in Duitsland geproduceerd en is van hoge kwaliteit. Bekijk onze keukens online of kom langs in de showroom en oordeel zelf. 

Bekijk assortiment

Duitse keuken - Keuken 85
Duitse keuken - Keuken Red Chili
Duitse keuken - Keuken Sense
Duitse keuken - Keuken Blauwgrijs
Duitse keuken - Keuken Pachino

Wil je een Duitse keuken aanschaffen?

Gaat jouw voorkeur uit naar een Duitse keuken? Een van de huismerken van Keukenloods.nl is afkomstig uit ’s werelds grootste keukenfabriek, gevestigd in Duitsland. Je vindt bij ons dus enorm veel keuze en met 14 vestigingen is er altijd wel één in de buurt. Zo heb je jouw service in de buurt en hoef je je niet over de prijs in te zitten. Wij bieden dezelfde prijs als de de keukens in Duitsland. Het Duitse voordeel en de kwaliteit is naar Nederland gebracht!

Rood met witte keuken

Waarom kiezen voor een Duitse keuken?

Duitse keukens worden samengesteld met betrouwbare en degelijke materialen en producten. De belangrijkste reden waarom Duitse keukens zo’n goede naam hebben, is omdat in Duitsland de productie volledig gaat volgens de ISO 9001:2000 norm. Deze norm stelt hoge eisen voor wat betreft de kwaliteit van het product en de klantgerichtheid. Gezien deze hoge norm, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. Bovendien wordt elk element dat uit de fabriek komt, gecontroleerd voordat het naar de afnemer getransporteerd wordt.

Grijze impuls keuken

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een Duitse keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Duitse keukens

Duitse keuken - Focus White Line
Duitse keuken - Focus Line Crème
Duitse keuken - Briljant parelgrijs
Duitse keuken - Focus Recht Grijs
Duitse keuken - Focus Black White

Duitse keuken - Focus Wit en Hout
Duitse keuken - Focus hoogglans wit
Duitse keuken - Focus Black Wood
Duitse keuken - Focus Zwart Grijs
Duitse keuken - Laser Wit Oranje
Duitse keuken - Focus Shine Zwart
Duitse keuken - Chilirood
Duitse keuken - Focus Hoogglans grijs
Duitse keuken - Focus Wit Grijs
Duitse keuken - Laser Wit
Duitse keuken - Focus Hoogglans crème
Duitse keuken - Focus hoogglans zwart
Duitse keuken - N-line Flash 503 Wit
Duitse keuken - N-line Flash Grijs
Duitse keuken - N-line Flash 503 Combi
Duitse keuken - N-line Flash 453 Grijs
Duitse keuken - N-line Flash Wit Eilandkeuken
Duitse keuken - N-line Flash Wit
Duitse keuken - N-line Lux 817 Wit
Duitse keuken - N-line Lux 816 Hoek
Duitse keuken - N-line Focus 470 Wit

Duitse keuken - N-line Flash Elegant
Duitse keuken - N-line Focus 470 Geel
Duitse keuken - N-line Flash 450 Creme
Duitse keuken - Marmer Wit
Duitse keuken - Velvet Blue
Duitse keuken - Keuken 27
Duitse keuken - Keuken Ribera
Duitse keuken - Keuken Smart Casual
Duitse keuken - Keuken 45
Duitse keuken - Keuken Enna

Duitse keuken - Keuken Belvedere
Duitse keuken - Keuken Vicarello
Duitse keuken - Keuken Rovigo
Duitse keuken - Keuken 100
Duitse keuken - Keuken 20
Duitse keuken - Keuken Parma

Bekijk alle Duitse keukens

Kom langs voor persoonlijk advies

Veel mensen denken dat ze in Duitsland veel goedkoper een keuken kunnen vinden. Dat klopt echter niet want in Nederland zijn Duitse keukens ook verkrijgbaar, voor dezelfde prijs en soms zelf voordeliger. Bij Keukenloods.nl hebben wij dezelfde keukens in het assortiment als Duitse keukenzaken en voor dezelfde prijzen! Bespaar jezelf dus de moeite van een lange, vermoeiende rit naar Duitsland en communicatie problemen en bestel jouw nieuwe keuken bij Keukenloods.nl. 

> Maak direct een afspraak