Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Industriële keukens

Industriële keukens

Op zoek naar een industriële keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Er zijn oneindig veel keukenstijlen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan moderne keukens, landelijke keukens of design keukens. Een hele stoere keukenstijl die niet aan dit rijtje mag ontbreken is de industriële keukenstijl. Deze keukenstijl zie je steeds vaker en is dan ook helemaal in opkomst. Hieronder zullen we je meer vertellen over deze opvallende en robuuste keukenstijl.

Bekijk assortiment

Industriele keuken - Keuken Donkergrijs keramiek
Industriele keuken - Keuken Zwart staal
Industriele keuken - Meteoor oxide
Industriele keuken - Riva Grijs
Industriele keuken - Touch Zwart

Wat is een industriële keuken precies?

Een industriële keuken heeft vaak grove materialen waardoor er een stoer uiterlijk gecreëerd wordt. Deze keukenstijl is dan ook te vergelijken met een stoere keuken. Industriële keukens kenmerken zich doordat ze niet tot in de puntjes zijn afgewerkt zoals bijvoorbeeld een moderne of klassieke keuken. Wel zie je vaak ruwe randen met houten en betonnen elementen. Bij deze keukenelementen staat een bakstenen muur heel gaaf. Bakstenen zijn er in veel verschillende kleuren, hierdoor kun je alle kanten op met het kleurgebruik. Bakstenen geven ook vaak het robuuste effect aan een keuken met industriële stijl. Om de keuken helemaal af te maken wordt er gebruik gemaakt van groot en opvallend apparatuur. Denk aan een vrijstaand fornuis met grote ronde stoere knoppen.

 

Grijze robuuste keuken

Materialen en kleuren

Bij een industriële keuken wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van robuuste materialen. Deze materialen bepalen de stijl van de keuken. Gebruikte materialen zijn beton, hout, RVS en metaal. Een stoer betonnen werkblad met houten keukenkasten geven een hele gave uitstraling. 

Robuuste keukenlade

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een industriële keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Industriële keuken

Industriele keuken - N-line Speed Inox Eiland
Industriele keuken - Touch Zwart
Industriele keuken - Vulkaan eiken
Industriele keuken - Toronto GL
Industriele keuken - Vulkaan eiken

Industriele keuken - N-line Structura 403 Zwart
Industriele keuken - Zilver steen
Industriele keuken - Touch Grijs
Industriele keuken - Parelgrijs zwart
Industriele keuken - Iron Grey
Industriele keuken - Keuken Oud eiken zand
Industriele keuken - Licht beton mokka
Industriele keuken - N-line StoneArt 304 U-vorm
Industriele keuken - N-line Riva 889 Eiland
Industriele keuken - Riva Donkergrijs
Industriele keuken - Parelgrijs
Industriele keuken - Structura Hout
Industriele keuken - Touch mat zwart
Industriele keuken - N-line Greeploos XL
Industriele keuken - N-line Structura Nero
Industriele keuken - N-line Cemento Lichtgrijs
Industriele keuken - N-line Flash Zwart Wit
Industriele keuken - N-line StoneArt 893 Riva
Industriele keuken - N-line Touch 334 Brons
Industriele keuken - N-line StoneArt 303 Hout
Industriele keuken - N-line Speed 288 Smoke

Bekijk alle industriële keukens

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Droom jij al over je toekomstige industriële keuken? Wacht dan niet en bekijk ons veelzijdige assortiment op onze website óf bekijk onze keukens met eigen ogen in een van onze showrooms. Onze deskundige keukenadviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat je dromen over jouw keuken uitkomt. Je kan een afspraak maken of even bellen naar 0226-355340.

> Maak direct een afspraak