Profiteer nu nog van de prijzen van 2021
Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Klassieke keukens

Klassieke keukens

Op zoek naar een klassieke keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Helemaal gek op die authentieke keukenstijl van vroeger? Ga dan voor een klassieke keuken! Hiermee haal je de nostalgische uitstraling van vroeger in huis. Doordat er veel kleine details worden gebruikt zoals zilveren keukengrepen en natuurlijke elementen, krijgt de keuken een warme en gezellige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je jezelf snel thuis zult voelen. Een klassieke keuken biedt de perfecte uitstraling voor een gezellige knusse avond met vrienden of familie.

Bekijk assortiment

Een klassieke keuken als sfeervol middelpunt

Heeft jouw huis een klassiek interieur? Dan mag een klassieke keuken natuurlijk niet ontbreken. Klassieke keukens zie je vaak in een wat ouder artistiek huis zoals een monumentale grachtenwoning of een woonboerderij. De keuken wordt dan al snel het sfeervolste middelpunt van het huis. Naast klassiek zie je ook veel landelijke keukens in artistieke huizen. Deze twee keukenstijlen hebben veel met elkaar gemeen. Een klassieke keuken heeft vaak meer opvallende details dan een landelijke keuken.

Witte landelijke keuken

Natuurlijke elementen bij een klassieke keuken

Klassieke keukens zijn voorzien van natuurlijke elementen en verschillende authentieke details. Ze hebben sierlijke keukengrepen en natuurstenen elementen zoals een natuurstenen wasbak. Daarnaast zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van unieke reliëf tegels. Tot slot hoort er natuurlijk een echt authentiek en klassiek fornuis bij.

Fornuis

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een klassieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Klassieke keuken

Bekijk alle klassieke keukens

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Weet je zeker dat je voor klassiek wilt gaan? Speur dan rond tussen de klassieke keukens op onze website voor meer inspiratie. Wil je ze in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kun je onze prachtige klassieke keukens met eigen ogen bekijken en direct advies ontvangen van onze keukenadviseurs. Voor meer informatie kun je ook altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340.

> Maak direct een afspraak