Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Klassieke keukens

Klassieke keukens

Helemaal gek op die authentieke keukenstijl van vroeger? Ga dan voor een klassieke keuken! Hiermee haal je de nostalgische uitstraling van vroeger in huis. Doordat er veel kleine details worden gebruikt zoals zilveren keukengrepen en natuurlijke elementen, krijgt de keuken een warme en gezellige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je jezelf snel thuis zult voelen. Een klassieke keuken biedt de perfecte uitstraling voor een gezellige knusse avond met vrienden of familie.

Bekijk assortiment

Een klassieke keuken als sfeervol middelpunt

Heeft jouw huis een klassiek interieur? Dan mag een klassieke keuken natuurlijk niet ontbreken. Klassieke keukens zie je vaak in een wat ouder artistiek huis zoals een monumentale grachtenwoning of een woonboerderij. De keuken wordt dan al snel het sfeervolste middelpunt van het huis. Naast klassiek zie je ook veel landelijke keukens in artistieke huizen. Deze twee keukenstijlen hebben veel met elkaar gemeen. Een klassieke keuken heeft vaak meer opvallende details dan een landelijke keuken.

Witte landelijke keuken

Natuurlijke elementen bij een klassieke keuken

Klassieke keukens zijn voorzien van natuurlijke elementen en verschillende authentieke details. Ze hebben sierlijke keukengrepen en natuurstenen elementen zoals een natuurstenen wasbak. Daarnaast zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van unieke reliëf tegels. Tot slot hoort er natuurlijk een echt authentiek en klassiek fornuis bij.

Fornuis

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een klassieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Klassieke keuken

Bekijk alle klassieke keukens

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Weet je zeker dat je voor klassiek wilt gaan? Speur dan rond tussen de klassieke keukens op onze website voor meer inspiratie. Wil je ze in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kun je onze prachtige klassieke keukens met eigen ogen bekijken en direct advies ontvangen van onze keukenadviseurs. Voor meer informatie kun je ook altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340.

> Maak direct een afspraak