Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Moderne keukens

Moderne keukens

Droom jij ook van een luxe, moderne keuken met glanzende keukenkasten? Een keuken die naast mooi strak, ook praktisch is ingedeeld? Kom dan eens naar onze showrooms en maak van die droom werkelijkheid. Wij hebben een ruim assortiment moderne keukens van diverse topmerken. Deze maken van je keuken de meest luxe en gezelligste plek van het huis. Perfect voor een keukentour met je visite!

Bekijk assortiment

Moderne keuken - Eilandkeuken
Moderne keuken - Zacht wit
Moderne keuken - Laser Soft Wit
Moderne keuken - Touch Zwart
Moderne keuken - Fashion Greeploos wit


Wat is een moderne keuken?

Een moderne keuken is voorzien van vierkante vormen en strakke lijnen. Als een modern interieur helemaal jouw ding is, kan een passende keuken hier niet bij missen. Ze zijn verkrijgbaar in rustige kleuren zoals zwart of wit, maar ook in felle kleuren zoals rood of geel. Witte en zwarte kleuren geven een rustgevende uitstraling aan jouw woning. Het staat heel mooi om hierbij een aantal opvallende kleurrijke elementen aan toe te voegen. Denk aan knalrode barkrukken of groene plankjes tussen de witte keukenkasten. Maar een combinatie van verschillende kleuren geeft ook een uniek uiterlijk. Dit kun je natuurlijk helemaal naar jouw stijl inrichten!

Hiernaast is een moderne keuken mooi te combineren met opvallende lampen van glas of staal of een schuine RVS afzuigkap. De moderne keukens van Keukenloods.nl hebben een prachtig design en zijn naast hun mooie uiterlijk ook praktisch ontworpen. Denk hierbij aan een ruim werkblad, een compacte uitvoering voor smallere ruimtes en een overzichtelijke indeling. Op deze manier zal er niets ontbreken aan jouw nieuwe keuken.

Moderne witte keuken

Moderne keukenelementen

Modern keukenapparatuur

 

Een moderne keuken zorgt voor een luxe uitstraling. Veel gebruikte materialen zijn RVS, glas, chroom en metaal. Met deze materialen krijgt de keuken een prachtige moderne en professionele uitstraling. De keukenkasten zijn greeploos en hebben een glanzende afwerking.

Een luxe uitstraling

 

Ook de keukenapparatuur die je kiest is bepalend voor de stijl van je keuken. Een gladde inbouw inductie kookplaat past bijvoorbeeld perfect bij de moderne keuken. Inductie koken is helemaal van deze tijd! Maar ook een stoomoven van bijvoorbeeld Siemens, een RVS koel-vriescombinatie en een modern inbouw koffiezetapparaat dat in de keukenkast ingebouwd kan worden, past perfect in de moderne keuken. 

Keukenfronten

Keukenfronten bepalen voor een groot gedeelte de stijl van jouw nieuwe keuken. Moderne keukens zijn strak, vierkant en voorzien van keukenfronten met strakke belijningen. Een groot voordeel van deze gestroomlijnde moderne keukens is dat ze makkelijk schoon te houden zijn en een rustgevende uitstraling geven. De gladde oppervlakken zijn met één veeg van een doekje weer schoon. Bekijk in de video hiernaast de keukenfronten van het Duitse keukenmerk Nobilia. 

Moderne keuken - Eiken sherry
Moderne keuken - Keuken Zwart staal
Moderne keuken - Marmer calacatta
Moderne keuken - Laser Soft

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een moderne keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Moderne keukens

Moderne keuken - Eiken hout
Moderne keuken - Rechte keuken
Moderne keuken - Iron Grey
Moderne keuken - Eiken zand
Moderne keuken - Riva Donkergrijs
Moderne keuken - Speed Wood White
Moderne keuken - Zacht wit
Moderne keuken - Toronto GL
Moderne keuken - Laser Soft Wit
Moderne keuken - IP 3150 Rotsgrijs
Moderne keuken - Eilandkeuken
Moderne keuken - Vulkaan eiken
Moderne keuken - Touch Zwart
Moderne keuken - Focus Greeploos
Moderne keuken - Fashion Crème wit
Moderne keuken - Fashion Greeploos wit

Bekijk alle moderne keukens

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Keukenloods.nl heeft een uitgebreid aanbod aan moderne keukens. Sommige staan in onze showroom en vele andere zijn te bewonderen op onze website. Ben je helemaal verliefd op één van onze moderne keukens of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms. Dit kun je heel eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen óf door te bellen naar 0226-355340.

> Maak direct een afspraak