Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Nostalgische keukens

Nostalgische keukens

Op zoek naar een nostalgische keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Een nostalgische keuken is tegenwoordig erg populair. Met deze stijl herbeleef je de tijd van vroeger en haal je direct gezelligheid in huis. Het zorgt voor een knus en warm gevoel. Een nostalgisch ingerichte keuken is de perfecte basis voor sfeervolle avonden met de familie.

Bekijk assortiment

Haal de gezelligheid in huis

Met een nostalgische keuken haal je direct de sfeer van vroeger in huis. Voor het verkrijgen van een nostalgische uitstraling wordt er in de keuken gebruik gemaakt van hout of steen. Ook worden de keukendeurtjes of grepen sierlijk afgewerkt. Toch hoeft een nostalgische keuken alles behalve ouderwets te zijn: er wordt namelijk gebruik gemaakt van moderne materialen en apparatuur. Zo kom je niets te kort in je sfeervolle nieuwe keuken.

Witte nostalgische keuken

Details van een nostalgische keuken

Nostalgische keukens hebben veel verschillende authentieke details. De keukenkastenzijn voorzien van sierlijke randen en opvallende zilveren of gouden keukengrepen. Ze beschikken over grote ouderwetse fornuizen en zijn voorzien van een sierlijke keukenkraan en stenen spoelbak. Ook beschikken ze over stenen werkbladen en wordt er gebruik gemaakt van sierlijke kleine tegeltjes op de achterwand.   

Nostalgische keukens zijn verkrijgbaar in het wit of hout, maar je ziet ze tegenwoordig ook steeds vaker in andere opvallende kleuren. Hierbij kun je denken aan kleuren als grijsblauw, olijfgroen of zelfs rood. Toch blijven de houten elementen aanwezig om die nostalgische sfeer te behouden. 

Nostalgische keukenonderdelen

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een Nostalgische keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Nostalgische keuken

Nostalgische keuken - N-line Credo 764
Nostalgische keuken - N-line Cascada 776 Mint
Nostalgische keuken - N-line Kansas 597
Nostalgische keuken - N-line Chalet 881 Creme
Nostalgische keuken - N-line Kansas Eiken Sierra

Nostalgische keuken - Lotus Kashmir rechte keuken
Nostalgische keuken - N-line Chalet 885
Nostalgische keuken - N-line Castello 370
Nostalgische keuken - N-line Cascada 776 U-Vorm
Nostalgische keuken - N-line Cascada 774 Landelijk
Nostalgische keuken - N-line Cascada 722 Eiland
Nostalgische keuken - N-line Modern Cascada Wit
Nostalgische keuken - N-line Cascada 722 Lichtgrijs
Nostalgische keuken - Keuken Lucca
Nostalgische keuken - Keuken Flair
Nostalgische keuken - Sylt White
Nostalgische keuken - Landelijke keuken
Nostalgische keuken - Bristol grafiet
Nostalgische keuken - Lucca Wit
Nostalgische keuken - N-line Cascada 776 Landelijk
Nostalgische keuken - Flair wit
Nostalgische keuken - York wit
Nostalgische keuken - Keuken Bristol
Nostalgische keuken - Lucca wit
Nostalgische keuken - Chalet crème
Nostalgische keuken - York Wit

Nostalgische keuken - N-line Modern Cascada Riet
Nostalgische keuken - N-line Kansas 597 Hoek
Nostalgische keuken - N-line Urban Gent
Nostalgische keuken - York Wit
Nostalgische keuken - N-line Cascada 776 Hoek
Nostalgische keuken - N-line Sylt 851 Eiland
Nostalgische keuken - N-line Sylt 851 Zwart
Nostalgische keuken - Keuken Duifblauw
Nostalgische keuken - Keuken Chalet 881
Nostalgische keuken - Keuken Classic
Nostalgische keuken - Keuken Country Blue
Nostalgische keuken - Keuken Palagonia
Nostalgische keuken - Keuken Magnoliawit
Nostalgische keuken - Keuken Castello 390
Nostalgische keuken - Keuken Zato
Nostalgische keuken - Keuken Catania

Kom langs voor persoonlijk advies

Wil jij niets liever dan een authentieke nostalgische keuken? Keukenloods.nl heeft een uitgebreid aanbod aan nostalgische keukens. Wil je ze liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in een van onze showrooms! Wil je meer informatie over onze nostalgische keukens? Maak dan een afspraak in een van onze vestigingen. Dit kun je heel eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen óf door te bellen naar 0226-355340.

> Maak direct een afspraak