Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Stoere keukens

Stoere keukens

Op zoek naar een stoere keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Ben jij helemaal verliefd op een stoer en robuust interieur? Dan kan een stoere keuken daarbij niet missen! Neem eens een kijkje op onze website of in een van de showrooms van Keukenloods.nl. Bij ons vind je namelijk een uitgebreide selectie stoere keukens. Veelal gemaakt van stoere materialen zoals hout, steen en beton.

Bekijk assortiment

Stoere keuken - Touch mat zwart
Stoere keuken - Keuken Oud eiken zand
Stoere keuken - Licht beton mokka
Stoere keuken - Parelgrijs
Stoere keuken - Toronto GL

Geef je woning een stoere uitstraling

Het is tegenwoordig erg populair om je huis in te richten met robuuste meubelen, gemaakt van hout in combinatie met beton of staal. Keukenloods.nl biedt de mogelijkheid je inrichting compleet te maken met een robuuste keuken. Onze houten keukens zijn gemaakt massieve houtsoorten zoals eikenhout. Als afwerking kan er gekozen worden voor een zwaar werkblad, bijvoorbeeld van natuursteen of graniet. De houten keukenelementen geven naast een stoere look ook vooral een knus gevoel. Hierdoor wil je het liefst alleen maar gezellig in de keuken zitten tijdens een spelletjesavond met familie of vrienden.  

 

Grijze robuuste keuken

Welke keukenelementen zie je vaak in een stoere keuken?

Stoere keukens zijn voorzien van betonnen details, houten keukenelementen en natuurstenen muren. Denk hierbij aan houten keukenkasten met een betonnen werkblad of een keuken geheel van grijze beton tinten. Daarbij zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van een muur met verschillende kleuren stenen. Ook zie je vaak de keukenkasten in donkere mat kleuren. Samen met de rest van de keukenelementen creëert dit een levendige robuuste uitstraling.

Grijze robuuste keuken

Stoere keuken - Donker beton
Stoere keuken - Briljant satijn
Stoere keuken - Lichtgrijze eilandkeuken
Stoere keuken - Lux grijs

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een stoere keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Stoere keukens

Stoere keuken - Vulkaan eiken
Stoere keuken - Eiken hout
Stoere keuken - Gerookte eik
Stoere keuken - Iron Grey
Stoere keuken - Riva Donkergrijs

Stoere keuken - Toronto GL
Stoere keuken - Vulkaan eiken
Stoere keuken - Touch Zwart
Stoere keuken - Gerookt hout
Stoere keuken - Zilver steen
Stoere keuken - Touch Grijs
Stoere keuken - Briljant satijn
Stoere keuken - Riva Grijs
Stoere keuken - Parelgrijs
Stoere keuken - Structura Hout
Stoere keuken - Touch Zwart
Stoere keuken - Touch mat zwart
Stoere keuken - Parelgrijs zwart
Stoere keuken - Hard zilver
Stoere keuken - Meteoor oxide
Stoere keuken - Riva Donkergrijs
Stoere keuken - Fluweelblauw hoogglans lak
Stoere keuken - Keuken Zwart staal
Stoere keuken - Meteor Oxide
Stoere keuken - Keuken Donkergrijs keramiek
Stoere keuken - Grafiet

Stoere keuken - Keuken Oud eiken zand
Stoere keuken - Touch Grijs/Oranje
Stoere keuken - Structura Hout/Grijs
Stoere keuken - N-line Flash Zwart Wit
Stoere keuken - N-line Touch 334 Brons
Stoere keuken - Licht beton mokka
Stoere keuken - Meteoor zwart

Bekijk alle stoere keukens

Kom langs voor persoonlijk advies

Heeft jouw huis ook een hippe en robuuste inrichting? Maak deze dan af met een stoere en robuuste keuken van Keukenloods.nl. Bekijk ons veelzijdige assortiment op de website óf kom eens langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies op maat. Wij zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren kunt pronken met je nieuwe keuken. Heb je misschien nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0226-355340. 

> Maak direct een afspraak