MIELE KM7594FL

Inductie kookplaat

MIELE Inductie kookplaten
  • KM7594FL MIELE Inductie kookplaat
  • KM7594FL MIELE Inductie kookplaat
  • KM7594FL MIELE Inductie kookplaat
Kings Deals
Op voorraad
Kings Deal:
2.501,-
6 dagen per week telefonisch bereikbaar
Ma - Vr: 08:30 - 22:00 uur
Zo: 12:00 - 18:00 uur
KM7594FL

MIELE KM7594FL

2.501,-

Actie

Miele KM7594FL inductie kookplaat

De Miele KM7594FL is een inductie kookplaat met 2 PowerFlex-kookvlakken voor maximaal vermogen. In totaal heeft de kookplaat 5 kookzones incl. 4 PowerFlex-kookvlakken en 28 cm kookzone. De TwinBooster-functie zorgt voor een versnelling van het kookproces, dankzij een vermogen tot 3650 Watt. De kookplaat kan communiceren met de afzuigkap, deze reageert automatisch op de instellingen van de kookplaat. Het inductievermogen kan over de zones worden verdeeld of op 1 zones geconcentreerd worden. Bij het inschakelen wordt een pan meteen herkend. De Miele KM7594FL heeft een veelvoud aan extra functies, zoals de Stop & Go en de timer, deze maken het dagelijks koken makkelijker.

Productinformatie KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

Aansluiting op aantal fasen3
Aantal kookzones5
FlexinductieJa
Bouwvorminbouw
Minimale nisdiepte500 mm
Alle specificaties
Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken meestal op een 2- of 3-fase aansluiting. Echter is er een uitzondering bij de 1-fase kookplaten. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.
Voor specifieke informatie kun je chatten of bellen met onze verkoopmedewerkers (Tel. 0226-355340, keuze 1)
Vragen over de KM7594FL?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

De informatie bij dit product komt van de site van MIELE om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Accessoires (3) KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

Reviews (2) KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

10

Gebaseerd op 2 reviews

Plaats een review

Vraag & antwoord KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Garantie KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'MIELE KM7594FL' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'MIELE KM7594FL' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van MIELE

Bezorgen KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

MIELE
MIELE
De Limiet 2
4131 NR
Vianen
Tel: 0347-378888
Mail: [email protected]
Website: www.miele.nl
Over MIELE

Miele bestaat al meer dan 100 jaar en staat garant voor perfecte kwaliteit. De huishoudelijke apparaten onderscheiden zich op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Miele is dan ook één van de weinige merken die zijn producten langdurig test op een lange levensduur. Om deze kwaliteit nu en in de toekomst te kunnen blijven garanderen is Miele continue bezig met productverbetering en innovatie.

Zowel Miele huishoudelijke- als keukenapparatuur beschikken over superieure techniek en innovatieve functies. De bediening is gemakkelijk en aantrekkelijk en ook niet onbelangrijk ze beschikken over slimme automatische programma’s. Ook de designs van Miele zijn vooruitstrevend: met de diverse designlijnen en kleurwerelden past Miele keukenapparatuur in iedere woning.

Miele keukenapparatuur

Een veel verkocht product van Miele is de Miele vaatwasser. De vaatwassers zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringsvormen; onderbouw, geïntegreerd en volledig geïntegreerde vaatwassers en uitgerust met handige functies en innovatieve technologieën. Ben je op zoek naar een vaatwasser die de best mogelijke reinigings- en droogresultaten levert in 58 minuten? Ga dan voor een vaatwasser met QuickPowerWash technologie. Perfect gedroogd servies? Miele AutoOpen-droging. Een greeploze keuken? Miele Knock2Open. Ruimte te kort in je onderste la? Ook daarop heeft Miele iets bedacht, de 3D-besteklade +. Deze besteklade is zowel in hoogste als in breedte verstelbaar.

Een ander populair product is de Miele koelkast. Deze populariteit hebben de koelkasten onder andere te danken aan hun kwaliteit, eersteklas design en voortreffelijke flexibiliteit. Één van de vele innovaties die te vinden zijn in de Miele koelkasten is PerfectFresh. Deze technologie houdt de temperatuur en luchtvochtigheid ideaal waardoor groenten en fruit langer vers en houdbaar blijven.

Benieuwd naar andere innovaties van Miele? Bekijk ook W1 generatie, Miele@Home en de schuine afzuigkappen van Miele.  Deze producten en innovaties van Miele zijn slechts een paar voorbeelden. Bekijk het hele assortiment Miele producten in de Miele Shop van Keukenloods.nl.

Bron: MIELE
Service & Informatie MIELE
Telefoon0347-378888
Service-

Maatschets KM7594FL MIELE Inductie kookplaat

Maatschets KM7594FL