LANCELLOTTI LMRC09S4MAN

Fornuis 90 cm

LANCELLOTTI Fornuizen 90 cm
Leverbaar
Op bestelling
--- Gegarandeerd jouw laagste prijs! ---

Wil je de prijs weten van de LANCELLOTTI LMRC09S4MAN Fornuis 90 cm? De prijs mag dan online nergens beschikbaar zijn, maar bij Keukenloods.nl krijg je wél de beste deal. Stuur ons een mail voor jouw aanbieding!

  • Onze verkoopafdeling is vandaag tot 22:00 uur bereikbaar
  • Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 9

Artikelomschrijving

Maestro 90 vrijstaand fornuis bestaande uit kookplaat met 4 messing gasbranders waarvan 1 inclusief wok en 1 messing megawok, multifunctionele combi-steam oven met inhoud 91 liter, 11 ovenfuncties, elektronische klok, mechanische kookwekker en draaispit en push-pull opberglade.

Productinformatie LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Uitvoering kookplaatGas
Aansluiting op aantal fasen1
Aansluitwaarde3600 W
BasiskleurAntraciet
Aantal ovens1
Alle specificaties
Vragen over de LMRC09S4MAN?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

De informatie bij dit product komt van de site van LANCELLOTTI om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Keukenloods blog De laatste tips en trends in keukenland

Accessoires (2) LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Reviews LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Plaats een review

Vraag & antwoord LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Garantie LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'LANCELLOTTI LMRC09S4MAN' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'LANCELLOTTI LMRC09S4MAN' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

LANCELLOTTI
LANCELLOTTI
Via dell'Agricoltura 21
41012
Carpi
Mail: [email protected]
Website: https://www.lancellotti.eu/nl/
Over LANCELLOTTI
1922 – Angelo Po start in de italiaanse Carpi de productie van kookapparatuur voor bedrijven en restaurants. In 1935 wordt het eerste brede vrijstaande gasfornuis geïntroduceerd. Kleinzoon Auro Po wordt als jonge ingenieur in 1984 opgenomen in het management team van de fabriek Angelo Po, waar zijn vader en oom inmiddels als eigenaren de directie voeren. Na een periode van 15 jaar besluit Auro Po in 1999 een eigen fabriek op te starten, ook in Carpi. De fabriek geeft hij de naam Steel. De expertise over professionele apparatuur en de passie voor staalverwerking wordt door Auro Po omgezet om vrijstaande fornuizen met professionele techniek voor de kook-liefhebber te produceren, onder fabrieksnaam Steel. Vandaag is het merk Steel van Europa tot Australië verkrijgbaar. Steel Italy is een echte familie onderneming: van de 10 kinderen Po, is het 7e kind Auro de managing-director, het 6e kind Attilio is de sales-director en het 9e kind Francesca is de administratie-manager. Tevens zijn nog 4 kinderen Po mede-eigenaar. Bron: LANCELLOTTI
Service & Informatie LANCELLOTTI
Telefoon-
Service-

Downloads LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Maatschets LMRC09S4MAN LANCELLOTTI Fornuis 90 cm

Maatschets LMRC09S4MAN
Vragen?
Verkoopafdeling: Geopend
0226-355340