ABK Contact

Plakhorstweg 12
7008 AT
Doetinchem

Ontdek ABK

ABK is toonaangevend in innovatieve en hoogwaardige RVS producten voor de keuken. Naast specialist in keukenventilatie biedt ABK InnoVent een unieke collectie met plafondunits, afzuigkappen, externe motoren, spoelbakken, werkbladen en kookplaten.

 
Logo Indesit

ABK Afzuigkappen

De afzuigkappen van ABK InnoVent krijgt u in roestvrij stalen of stalen uitvoering. Ook kunt u de afzuigkappen krijgen in een gecoat design. De Neerim is een bekende afzuigkap van ABK InnoVent. Het is een slanke afzuigkap waar de kleuren zelf gekozen kunnen worden. Esthetiek, kwaliteit en design staan bij ABK Innovent altijd hoog in het vaandel. ABK levert plafondunits, maar ook wand- en eilandkappen. Daarnast is een maatwerk afzuigkap ook mogelijk!

ABK Afzuigkappen

ABK Spoelbakken

De spoelbakken van ABK InnoVent worden allemaal op maat gemaakt en zijn va neen zeer hoogwaardige kwailiteit. U kunt ze aanschaffen in ronde of haaks afgewerkte vormen. De bekendste spoelbakken zijn de BINGARA en BARONGA. De BINGARA spoelbakken staan bekend om hun strakke uiterlijk en onderhoudsarme karakter. Het typische kenmerk van deze spoelbakken is de tien milimeter radius op alle hoeken en zijden van de spoelbak. Zowel de BINGARA en BARONGA spoelbakken kunt u in enkele en combinatie spoelbakken krijgen. In zowel vlakbouw als onderbouw uitvoeringen kunt u de spoelbakken aanschaffen waarbij de spoelbakken in elk werkblad aangebracht kunnen worden. Voor een kasvaste uivoering kunt u tevens de spoelbak in een zwart emaillen uitvoering kizen.

ABK Spoelbakken

I-Cooking

De i-Cooking gas, inductie of een combinatie kookelementen zijn uniek in de markt. i-Cooking is de verzamelnaam van een aantal oplossingen. Deze oplossingen bestaan uit:

  • ICI (Inductie)
  • ICG (Gasbranders icm RVS werkblad)
  • ICGX (Gasbranders met onderschaal voor elk materiaal werkblad)
  • Koonaka (4mm RVS plaat met gaskookplaten)
  • KPGM (2,5mm RVS plaat met gaskookplaten)
  • Eclipse (1,55m breed koperkleurige 5-pits inductie opstelling met eclipsevormige halfronde downdraft)
  • Lava (anti-fingerprint inductie kookplaat uit één stuk 3-pits met innovatieve swipe technologie)
  • Hybride (gas-wok-brander in combinatie met inductie)
I-Cooking

ABK bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over ABK keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews ABK

ABK gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 3 reviews

Voeg een review toe
Door: LEFERINK, V.   |  18-12-2017 18:15
7
 7

De bodem is geheel plat en daarom blijft er steeds iets in de hoeken liggen. Misschien had iets afloop dit kunnen voorkomen. Tegelijkertijd maakt die strakke rechte bodem m superstrak. Waarom ze zo duur moeten zijn, weet ik niet. Maar op het hele internet is dit de onderplakbak met de beste prijskwaliteitverhouding, ofyewel dr goedkoopste. inbouwbakken kosten vaak de helft.

Door: STAMMES S   |  14-09-2017 14:36
9
 9

Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk. De grote platen zorgen ervoor dat we ook onze grote pannen zonder moeite kwijt kunnen. Het apparaat verwarmd alleen de pan wat wij ook heerlijk vinden aan het aparaat. Het design met losse platen maakt het ook een fantastisch apparaat om naar te kijken.

Door: BOUDEWIJNS, R. DHR   |  23-05-2016 13:01
10
 10

Een super mooie design kookplaat. Met mooie losse branders en een rvs plaat die makkelijk is schoon te houden. Een perfecte mooie aankoop!! Ook de verpakking en bezorging waren Perfect! Wij kozen voor dit merk vanwege het design en de kwaliteit. En zijn zeer tevreden over de solide branders van ABK Wij bevelen deze kookplaat zeker aan!!

Bekijk alle reviews