Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

AEG Contact

Postbus 120
2400 AC
Alphen aan den Rijn

Ontdek AEG

AEG bestaat al ruim 130 jaar en streeft er vanaf het begin naar om jou in je eigen huis een gevoel van vakmanschap te geven. Zowel op het gebied van huishoudelijke als keuken-apparatuur ziet AEG wat consumenten nu nodig hebben en wat in de toekomst. Op basis hiervan komen ze continue met nieuwe ideeën en staat het innoveren nooit stil. Met dank aan deze strategie onderscheiden AEG producten zich op prestaties, functioneel design en kwaliteit.

 
Siemens apparatuur

Innovaties AEG huishoudelijk apparatuur

AEG biedt innovaties die jou een ultiem gevoel van meesterschap in jouw keuken, huis en wasgoedverzorging. Ze zien wat je op dit moment nodig hebt en voorspellen wat je in de toekomst nodig hebt. Zodat je resultaten kunt bereiken die niet alleen aan jouw normen voldoen, maar ze zelfs overtreffen. 

AEG My Care app
 

AEG My Care App

Een nieuwe innovatie op het gebied van wassen en drogen is de My Care-app van AEG. Hiermee kun je jouw wasmachine op afstand bedienen. Maar je hebt ook overal toegang tot de expertise van AEG en krijgt advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen, of je nu thuis of onderweg bent.

 

De My Care-app van AEG geeft je het beste advies voor de verzorging van jouw kleding. Geef het soort stof, de vervuilingsgraad en kleur in en de app zal de was- en droogcyclus hier automatisch op aanpassen. Ook geeft de My Care Advisor aanbevelingen op het gebied van was- en droogprogramma’s voor al jouw fijne kledingstukken, zoals wol en zijde.

Vind je het waslabel ook nog wel eens verwarrend? Ook dit is verleden tijd met de My Care-app. Scrol in de app naar beneden tot je bij het symbolenlabel bent en voer vervolgens eenvoudig de symbolen in die op het waslabel staan. De Care Advisor in de app adviseert het geschikte programma.

Ook het doseren van het wasmiddel kan nu via je smartphone met de AutoDose functie in de My Care-app. Schakel tussen automatische en handmatige dosering en pas de AutoDose-instellingen aan op jouw wasgewoonten. Is het wasmiddel of wasverzachter bijna op? Dan zul je een melding krijgen.

My Care Advisor

Ontdek het nieuwe inductiekoken

Met de nieuwste innovaties van de AEG inductiekookplaten helpen ze jouw kookprestaties naar een geheel nieuw niveau.

 

SensePro® inductiekookplaten

SensePro® inductiekookplaten van AEG worden geleverd met een draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter. Hiermee kun je de kerntemperatuur tot op de graad nauwkeurig meten. Selecteer via het intuïtieve TFT scherm eenvoudig welk gerecht je klaar wilt maken en of je het rosé, medium of doorbakken wilt hebben. De inductiekookplaat zal je het bakproces begeleiden en een signaal geven als de kerntemperatuur is bereikt.

 
 

SenseFry® inductiekookplaten

SenseFry® inductiekookplaten van AEG beschikken over een baksensor die een seintje geeft als de pan op temperatuur is en je kunt beginnen met koken en/of bakken. Hiermee is het gokken van de temperatuur van de pan verleden tijd. Tijdens het bakken houdt de sensor de temperatuur van de pan ook in de gaten en zorgt dat deze constant blijft. 

 
 
 

SenseBoil® inductiekookplaten

Met de SenseBoil® inductiekookplaat van AEG behoort overkoken tot het verleden. De SenseBoil® functie monitort het water in de pan, wanneer deze het kookpunt heeft bereikt wordt de temperatuur automatisch aangepast. De SenseBoil® inductiekookplaat van AEG is zowel als 60 en 80 cm verkrijgbaar.

 
 

MaxiSense® inductiekookplaten

De MaxiSense® inductiekookplaat gemaakt voor gelegenheden waarbij je meer flexibiliteit nodig hebt. Met de FlexiBridge-functie kun je maximaal 4 kookzones combineren met een consistente en gelijkmatige warmteverdeling. Het is dus ideaal voor grote of lange pannen, of voor het samen koken van veel gerechten.

 

 

AEG ProClean™ vaatwassers

De ProClean™ vaatwassers van AEG leveren een perfect schone vaat, bieden ultieme bescherming en zijn eenvoudig in en uit te laden. De XXL biedt daarnaast ruimte aan maar liefst 15 couverts.  De AEG ProClean™ vaatwasser krijgt de hele vaat in één keer smetteloos schoon.

Perfect schone vaat

 

Perfect schone vaat

AEG ProClean™ vaatwassers gebruiken drie sproeiarmen voor een vlekkeloos resultaat. De onderste “satelliet” sproeiarm werkt met een dubbele rotatie. Hierdoor worden alle hoeken en randen bereikt van de vaat.

Ultieme bescherming

 

Ultieme bescherming

Met de Softgrips van AEG ProClean™ vaatwassers worden jouw glazen op een veilige en stabiele manier op hun plaats gehouden.

Eenvoudig inladen

 

Eenvoudig inladen

Rammelende borden en glazen zijn ook verleden tijd met de ComfortRails. Deze geleiden de mand soepel op zijn plaats.

AEG wijnglashouder vaatwasser
 

Koop jouw AEG apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over AEG apparatuur? Of wil je graag passend advies over een bepaald apparaat? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de AEG apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Neem contact met ons op
 

Reviews AEG

AEG gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 92 reviews

Voeg een review toe
Door: Claas  |  11-01-2022 19:39
9
 9

Ik ben tevreden over AEG producten, vanwege de prijs / kwaliteit.

Door: slimme consument  |  11-01-2022 16:31
7
 7

Mooie machine die goed schoon wast. Onzinfunctie via Wifi aanzetten. Wie pakt hem dan in? Doet de router dat? Het omhoog komen van de onderste lade is erg makkelijk, alleen hopen dat dat met zware snelkookpannen en RVS koekenpannen erin goed blijft functioneren. De AEG service wordt met 91% Zéér slecht op trustpilot gewaardeerd dus we hopen daarvan verschoond te blijven! Een raadsel waarom "goede klantenservice" bijv. keukenloods of Coolblue wel lukt en witgoed fabrikanten nooit? Menu is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De machine is erg stil, vooral in de eco silent stand, je moet dan wel de tijd hebben want hij doet er dan urenlang over. De deur is er al na 14 dagen al een keer afgekomen, deze constructie met 2 parkers onder als enige echte bevestiging en boven alleen losse schuifblokjes is zeer twijfelachtig.

Door: C de Bruin  |  16-07-2021 16:59
8
 8

Vorige apparatuur was ook van AEG Deze bevielen nog goed.Echter 1 apparaat niet,namelijk de grillplaar En als je 1 apparaat vervangt passsdn mbt design de andere er niet meer bij.En AEG is 1 van de weinige die deze maatvuvan het domino systeem hanteerde. Het de oude functioneerde goed.

Bekijk alle reviews