Prijsstijgingen aangekondigd. Wacht niet te lang met bestellen.

Let op: diverse merken hebben (wederom) prijsstijgingen aangekondigd.

 

Dit is onder andere het gevolg van de inflatie, stijgingen van de kostprijs van de grondstoffen en schaarste. Wacht daarom niet te lang met het plaatsen van een order.

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar!

AEG Contact

Postbus 120
2400 AC
Alphen aan den Rijn

Ontdek AEG

AEG bestaat al ruim 130 jaar en streeft er vanaf het begin naar om jou in je eigen huis een gevoel van vakmanschap te geven. Zowel op het gebied van huishoudelijke als keuken-apparatuur ziet AEG wat consumenten nu nodig hebben en wat in de toekomst. Op basis hiervan komen ze continue met nieuwe ideeën en staat het innoveren nooit stil. Met dank aan deze strategie onderscheiden AEG producten zich op prestaties, functioneel design en kwaliteit.

 
AEG apparatuur

Innovaties AEG huishoudelijk apparatuur

AEG biedt innovaties die jou een ultiem gevoel van meesterschap in jouw keuken, huis en wasgoedverzorging. Ze zien wat je op dit moment nodig hebt en voorspellen wat je in de toekomst nodig hebt. Zodat je resultaten kunt bereiken die niet alleen aan jouw normen voldoen, maar ze zelfs overtreffen. 

AEG inductiekookplaat

Met de nieuwste innovaties van de AEG inductiekookplaten helpen ze jouw kookprestaties naar een geheel nieuw niveau. En hoewel de individuele modellen en types hun eigen specifieke kenmerken, voordelen en functies hebben, hebben alle AEG inductiekookplaten een aantal zaken gemeen.

De inductiekookplaten van AEG zijn leverbaar in 60, 68, 80 en 90 cm. Ze kunnen naadloos worden ingevoegd op dunne aanrechtbladen van elk mogelijk materiaal en het is niet nodig om een ventilatiegat te creëren om hem optimaal te laten werken. De AEG inductiekookplaten zijn allemaal voorzien van Hob2Hood® functie waarmee de AEG afzuigkap automatisch wordt ingesteld bij gebruik van de kookplaat. Ook heeft iedere kookzone zijn eigen timer. De inductiekookplaten zijn prachtig om te zien en gemakkelijk schoon te maken.

 

SensePro® inductiekookplaten

SensePro® inductiekookplaten van AEG worden geleverd met een draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter. Hiermee kun je de kerntemperatuur tot op de graad nauwkeurig meten. Selecteer via het intuïtieve TFT scherm eenvoudig welk gerecht je klaar wilt maken en of je het rosé, medium of doorbakken wilt hebben. De inductiekookplaat zal je het bakproces begeleiden en een signaal geven als de kerntemperatuur is bereikt.

 
 

SenseFry® inductiekookplaten

SenseFry® inductiekookplaten van AEG beschikken over een baksensor die een seintje geeft als de pan op temperatuur is en je kunt beginnen met koken en/of bakken. Hiermee is het gokken van de temperatuur van de pan verleden tijd. Tijdens het bakken houdt de sensor de temperatuur van de pan ook in de gaten en zorgt dat deze constant blijft. 

 
 
 

SenseBoil® inductiekookplaten

Met de SenseBoil® inductiekookplaat van AEG behoort overkoken tot het verleden. De SenseBoil® functie monitort het water in de pan, wanneer deze het kookpunt heeft bereikt wordt de temperatuur automatisch aangepast. De SenseBoil® inductiekookplaat van AEG is zowel als 60 en 80 cm verkrijgbaar.

 
 

MaxiSense® inductiekookplaten

De MaxiSense® inductiekookplaat gemaakt voor gelegenheden waarbij je meer flexibiliteit nodig hebt. Met de FlexiBridge-functie kun je maximaal 4 kookzones combineren met een consistente en gelijkmatige warmteverdeling. Het is dus ideaal voor grote of lange pannen, of voor het samen koken van veel gerechten.

 

 

AEG Koelkasten

Het brede assortiment van AEG koelkasten biedt een enorme diversiteit. Je kunt kiezen tussen losse koelkasten, inbouwkoelkasten, koel-vriescombinaties en specifieke koeloplossingen zoals bijvoorbeeld een wijnkoeler. AEG biedt het allemaal en binnen deze types heb je ook een ruime keuze met betrekking tot de diverse functies en specifieke extra handige oplossingen. Een AEG koelkast sluit aan op individuele behoeften. Je vindt altijd een koeloplossing die aansluit op jouw eisen en wensen.

Omdat AEG verschillende formaten koelkasten biedt, zie je al snel welke types geschikt zijn voor de ruimte die jij kunt vrijmaken voor je koelkast. Ook is het handig als je bedenkt wat voor soort levensmiddelen je voornamelijk in je koelruimte zult gaan bewaren. AEG biedt namelijk diverse mogelijkheden qua indeling en kan, ook op dit gebied, naadloos aansluiten op waar jij behoefte aan hebt.

AEG Koelkasten

AEG vaatwassers

Met een AEG vaatwasser ben je verzekerd van een uitstekende technologie die jouw vaat telkens moeiteloos reinigt. Innovatieve sproeiarmen van 6000 SatelliteClean® zorgen voor een optimaal bereik van alle hoeken van het servies en garanderen zo een perfecte reiniging. ComfortLift® helpt je bij het in- en uitruimen van de wasrekken en laat de AEG vaatwasser volledig aansluiten op jouw wensen. 

Je kunt ervoor kiezen om deze volledig te laten integreren, zodat je helemaal niet ziet dat er een vaatwasser is, of je kiest ervoor om een zichtbaar bedieningspaneel te hebben. De inbouwvaatwasser wordt als onderbouw toegevoegd en is onderdeel van je keukenblok. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vrijstaande AEG vaatwasser. 

AEG vaatwassers

AEG Combimagnetrons

Met een AEG combimagnetron ben je altijd verzekerd van een optimale bereiding van je maaltijden. De magnetrons zijn uitgerust met een grillfunctie waardoor je kunt genieten van een extra knapperig laagje als je de grill inschakelt. Precies zoals je zou willen. Ook bieden de AEG combi’s diverse automatische programma’s die het bereiden makkelijker en/of sneller maken.

De AEG combimagnetrons zijn geschikt voor inbouw in een hoge opstelling of in een onderkast. AEG biedt ook vrijstaande magnetrons die je overal kunt neerzetten. Let goed op de meest ideale afmetingen voor jouw keuken. AEG biedt namelijk magnetrons met verschillende afmetingen zodat jij altijd de beste oplossing vindt die in jouw keuken past.

AEG Combimagnetron

AEG Wasmachines

Wasmachines van AEG kenmerken zich door hun unieke prestaties en hoogwaardige technologie. Er zijn diverse oplossingen voor verschillende was-uitdagingen en AEG voegt de oplossingen samen in één machine die aan jouw wensen voldoet. Voor iedereen is er dus een ideale AEG wasmachine.

Als je veel overhemden draagt dan ben je bijvoorbeeld enorm geholpen met de 7000 ProSteam® -technologie. Deze technologie maakt gebruik van stoom in de wasmachine zodat er tot wel 30% minder kreukvorming plaatsvindt. Overhemden strijken wordt hierdoor een fluitje van een cent.

Door de speciale 9000 softwater-technologie wordt het kraanwater in AEG wasmachines gefilterd zodat het water zachter wordt en met wasmiddel dieper doordringt in de vezels. Textiel wordt daarom op 30°C net zo schoon als op 60°C.

AEG wasmachines

AEG Drogers

Het drogen van kleding in een wasdroger is een delicaat proces. Kleding kan krimpen, zijn vorm verliezen of anderszins beschadigd raken. Met een AEG wasdroger vermijd je dit risico. Door onder andere de ProSense-, SenisDry- en AbsoluteCare Systeem-technologie detecteert de wasdroger nauwkeurig hoe vochtig de kleding is en past het droogproces hierop aan.

De meest duurzame en milieuvriendelijke wasdroger is een droger met een warmtepomp. Door een constante, lagere temperatuur is een warmtepompdroger ook veiliger voor je wasgoed en zal je textiel minder snel slijten en/of krimpen. Daarom maken de nieuwe types AEG condensdrogers gebruik van warmtepomp technologie.

AEG Wasdroger
AEG My Care app
 

AEG My Care App

Een nieuwe innovatie op het gebied van wassen en drogen is de My Care-app van AEG. Hiermee kun je jouw wasmachine op afstand bedienen. Maar je hebt ook overal toegang tot de expertise van AEG en krijgt advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen, of je nu thuis of onderweg bent.

 

De My Care-app van AEG geeft je het beste advies voor de verzorging van jouw kleding. Geef het soort stof, de vervuilingsgraad en kleur in en de app zal de was- en droogcyclus hier automatisch op aanpassen. Ook geeft de My Care Advisor aanbevelingen op het gebied van was- en droogprogramma’s voor al jouw fijne kledingstukken, zoals wol en zijde.

Vind je het waslabel ook nog wel eens verwarrend? Ook dit is verleden tijd met de My Care-app. Scrol in de app naar beneden tot je bij het symbolenlabel bent en voer vervolgens eenvoudig de symbolen in die op het waslabel staan. De Care Advisor in de app adviseert het geschikte programma.

Ook het doseren van het wasmiddel kan nu via je smartphone met de AutoDose functie in de My Care-app. Schakel tussen automatische en handmatige dosering en pas de AutoDose-instellingen aan op jouw wasgewoonten. Is het wasmiddel of wasverzachter bijna op? Dan zul je een melding krijgen.

My Care Advisor

AEG Afzuigkappen

Afzuigkappen zijn een absolute must als je in je keuken maaltijden bereidt. Etensluchten moeten immers efficiënt en adequaat worden afgevoerd. De afzuigkappen van AEG doen precies dát. Efficiënt en adequaat wasem en kookluchten afvoeren. Met behulp van luchtafvoer of via recirculatietechnologie. Een afzuigkap van AEG lost de kookgeuren op.

Hiervoor heeft AEG verschillende modellen afzuigkappen. Zo kun je kiezen voor een design schouwafzuigkap. Opvallend maar een prachtige blikvanger boven je kookzone. Je kunt ook kiezen voor een geïntegreerde afzuiging. Dit is een afzuigunit die weggewerkt wordt in een kastomhulsel boven je kookzone en zo volledig deel uit maakt van je keukeninterieur. Ook biedt AEG een onderbouw afzuigkap die qua uitstraling aansluit op andere AEG keukenapparatuur en daardoor perfect bijdraagt aan de uitstraling van jouw keuken.

AEG Afzuigkap
AEG wijnglashouder vaatwasser
 

Koop jouw AEG apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over AEG apparatuur? Of wil je graag passend advies over een bepaald apparaat? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de AEG apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Neem contact met ons op
 

Reviews AEG

AEG gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 96 reviews

Voeg een review toe
Door: Teun  |  02-09-2022 10:48
3
 3

De lagers van onze AEG Lavamat wasmachine waren versleten. Na wat zoeken op internet was het mij duidelijk dat dit bij ons type wasmachine geen eenvoudige reparatie zou zijn vanwege de gesealde kuip. Ik wilde deze reparatie dan ook door AEG zelf laten uitvoeren. Ik heb daarom via de AEG-site een reparatieverzoek ingediend, waarbij ik het probleem helder heb omschreven en alle productinformatie heb opgegeven. AEG had dus alle informatie om te weten om wat voor reparatie het hier ging. De monteur kwam langs en wist binnen 2 min. te melden dat AEG/Elektrolux deze reparatie niet meer uitvoert. Zij kon alleen een voorstel doen voor het omruilen voor een nieuwe machine. Het is vreemd dat AEG wel op de site een volledige kuip/trommel/lager assemblage ter vervanging aanbiedt voor 209 euro maar blijkbaar niet bereid is deze te monteren. Op zich al een schande dat een bedrijf zijn wasmachine zo ontwerpt dat bij het falen van het meest slijtagegevoelige onderdeel (een lager twv van 20 euro) de hele kuipassemblage van 209 euro moet worden vervangen waarbij de reparatiekosten zo hoog uitvallen dat vervangen de beste optie lijkt. Mijn grootste klacht gaat echter over het feit dat AEG/Electrolux ons ter plekke 119 euro heeft laten afrekenen terwijl er niets is gebeurd. In mijn ogen had AEG per mail of telefoon kunnen aangeven dat de reparatie niet door hen zou kunnen worden uitgevoerd. Het had ook ons tijd en moeite gescheeld als zij de moeite hadden genomen het verzoek goed te bekijken. Dat is blijkbaar niet gebeurd. Fouten worden overal gemaakt, maar dan breng je niet 119 euro in rekening voor helemaal niets. Buitengewoon klantonvriendelijk

Door: Jeroen  |  25-07-2022 19:56
1
 1

Te triest dat een fabrikant niet vermeld hoe het product aan te sluiten! Ze verwijzen dan naar de installateur, maar de installateur zegt er staat niks vermeld in de montage/ aansluit handleiding. Dus is het nu een dubbele 1 fase ( kookgroep) of 2 , 3 fase waar voor zijn de bijgeleverde bruggetjes? AEG benaderd ze kunnen hier geen antwoord opgegeven want de installateur weet hoe het moet. Op de website van Keukenloods stond ook nog vermeld dat dit een 3 fase apparaat is ( dit was een type fout hoorden we na aankoop op de website) we hebben dus een nieuwe aansluiting laten maken in de keuken. Contact met AEG elektrolux na 3 weken het antwoord dat zij het niet wisten en dat we het beste het kon vragen bij de installateur. Nooit meer een apparaat van AEG of Elektrolux !! Al is het maar uit principe.

Door: Marloes  |  24-05-2022 11:01
10
 10

Prima inbouwvaatwasser met een aantal programma's. Gebruiksgemak was goed, geen instructieboekje nodig.

Bekijk alle reviews