Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

AGA Contact

Bijdorp Oost 16
2992 LA
Barendrecht

 

Ontdek AGA

Van oorsprong is AGA een Zweeds merk, maar de producten worden vandaag de dag in Groot Brittannië gemaakt. Het design van AGA fornuizen gaat al generaties mee. Wie in de jaren ‘50 of ‘60 het fornuis in huis had staan, zal deze vandaag de dag nog direct herkennen. Het assortiment AGA producten op Keukenloods.nl bestaat uit fornuizen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

 

AGA logo

Neem contact op met Keukenloods.nl voor meer informatie over de AGA producten

0226-355340

AGA 60 fornuis

Het AGA 60 model is 60 cm breed en is daardoor erg geschikt voor kleinere ruimtes. Dit fornuis heeft twee ovens om lekker in te braden, bakken en sudderen. Bovendien kan je kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen, namelijk de traditionele gaskookplaat of de elektrische kookplaat. Het AGA 60 model bestaat uit twee ovens, namelijk een bak- en braadoven en een sudderoven. De kookplaat en de ovens kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend. Op de elektrische kookplaat is er ruimte voor drie pannen en in de sudderoven passen zeven pannen. Daarnaast kan de kookplaat ook gebruikt worden als grill. De traditionele gaskookplaat bestaat uit twee normale branders, een grotere brander en een wokbrander. Wil je meer informatie over de AGA 60 fornuizen? Kom dan langs in een van onze showrooms. 

 
AGA 60 fornuis
Bling RVS
 

AGA Six-Four fornuis

Het AGA Six-Four model is 100 cm breed. Dit fornuis is voorzien van vier verschillende ovens, namelijk een conventionele oven, hetelucht oven, sudderoven en keramische grill. Van dit model zijn er twee verschillende uitvoeringen, namelijk met een keramische kookplaat of gaskookplaat. De gaskookplaat heeft zes branders, waaronder een krachtige wokbrander (4,5 kW) en een regelbare brander (5,0 kW). De branders van de S-serie Six-Four op gas zijn uitgerust met vlambeveiligingsinrichtingen (FFD's). Dat betekent dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam plotseling uitgaat. De keramische kookplaat bestaat uit zes kookzones met twee krachtige dubbele kookzones van 2,2 kW, twee zones van 1,5 kW en twee zones van 1,2 kW. Wil je meer informatie over de AGA Six-Four fornuizen? Kom dan langs in een van onze showrooms. 

 

Koop AGA producten bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de AGA apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews AGA

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe