Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

AGA Contact

Bijdorp Oost 16
2992 LA
Barendrecht

 

Ontdek AGA

Van oorsprong is AGA een Zweeds merk, maar de producten worden vandaag de dag in Groot Brittannië gemaakt. Het design van AGA fornuizen gaat al generaties mee. Wie in de jaren ‘50 of ‘60 het fornuis in huis had staan, zal deze vandaag de dag nog direct herkennen. Het assortiment AGA producten op Keukenloods.nl bestaat uit fornuizen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

 

AGA logo

Neem contact op met Keukenloods.nl voor meer informatie over de AGA producten

0226-355340

AGA 60 fornuis

Het AGA 60 model is 60 cm breed en is daardoor erg geschikt voor kleinere ruimtes. Dit fornuis heeft twee ovens om lekker in te braden, bakken en sudderen. Bovendien kan je kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen, namelijk de traditionele gaskookplaat of de elektrische kookplaat. Het AGA 60 model bestaat uit twee ovens, namelijk een bak- en braadoven en een sudderoven. De kookplaat en de ovens kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend. Op de elektrische kookplaat is er ruimte voor drie pannen en in de sudderoven passen zeven pannen. Daarnaast kan de kookplaat ook gebruikt worden als grill. De traditionele gaskookplaat bestaat uit twee normale branders, een grotere brander en een wokbrander. Wil je meer informatie over de AGA 60 fornuizen? Kom dan langs in een van onze showrooms. 

 
AGA 60 fornuis
Bling RVS
 

AGA Six-Four fornuis

Het AGA Six-Four model is 100 cm breed. Dit fornuis is voorzien van vier verschillende ovens, namelijk een conventionele oven, hetelucht oven, sudderoven en keramische grill. Van dit model zijn er twee verschillende uitvoeringen, namelijk met een keramische kookplaat of gaskookplaat. De gaskookplaat heeft zes branders, waaronder een krachtige wokbrander (4,5 kW) en een regelbare brander (5,0 kW). De branders van de S-serie Six-Four op gas zijn uitgerust met vlambeveiligingsinrichtingen (FFD's). Dat betekent dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam plotseling uitgaat. De keramische kookplaat bestaat uit zes kookzones met twee krachtige dubbele kookzones van 2,2 kW, twee zones van 1,5 kW en twee zones van 1,2 kW. Wil je meer informatie over de AGA Six-Four fornuizen? Kom dan langs in een van onze showrooms. 

 

Koop jouw AGA producten bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de AGA apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews AGA

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe