AGA Contact

Bijdorp Oost 16
2992 LA
Barendrecht

 

Ontdek AGA

Van oorsprong is AGA een Zweeds merk, maar de producten worden vandaag de dag in Groot Brittannië gemaakt. Het design van AGA fornuizen gaat al generaties mee. Wie in de jaren ‘50 of ‘60 het fornuis in huis had staan, zal deze vandaag de dag nog direct herkennen. Het assortiment AGA producten op Keukenloods.nl bestaat uit fornuizen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

 

AGA logo

Neem contact op met Keukenloods.nl voor meer informatie over de AGA producten

0226-355340

AGA 60 fornuis

Het AGA 60 model is 60 cm breed en is daardoor erg geschikt voor kleinere ruimtes. Dit fornuis heeft twee ovens om lekker in te braden, bakken en sudderen. Bovendien kan je kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen, namelijk de traditionele gaskookplaat of de elektrische kookplaat. Het AGA 60 model bestaat uit twee ovens, namelijk een bak- en braadoven en een sudderoven. De kookplaat en de ovens kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend. Op de elektrische kookplaat is er ruimte voor drie pannen en in de sudderoven passen zeven pannen. Daarnaast kan de kookplaat ook gebruikt worden als grill. De traditionele gaskookplaat bestaat uit twee normale branders, een grotere brander en een wokbrander. Wil je meer informatie over de AGA 60 fornuizen? Kom dan langs in een van onze showrooms. 

 
AGA 60 fornuis
Bling RVS
 

AGA Six-Four fornuis

Het AGA Six-Four model is 100 cm breed. Dit fornuis is voorzien van vier verschillende ovens, namelijk een conventionele oven, hetelucht oven, sudderoven en keramische grill. Van dit model zijn er twee verschillende uitvoeringen, namelijk met een keramische kookplaat of gaskookplaat. De gaskookplaat heeft zes branders, waaronder een krachtige wokbrander (4,5 kW) en een regelbare brander (5,0 kW). De branders van de S-serie Six-Four op gas zijn uitgerust met vlambeveiligingsinrichtingen (FFD's). Dat betekent dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam plotseling uitgaat. De keramische kookplaat bestaat uit zes kookzones met twee krachtige dubbele kookzones van 2,2 kW, twee zones van 1,5 kW en twee zones van 1,2 kW. Wil je meer informatie over de AGA Six-Four fornuizen? Kom dan langs in een van onze showrooms. 

 

Koop AGA producten bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de AGA apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews AGA

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe