Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Bauknecht Contact

Princenhagelaan 11
4813 DA
Breda

Ontdek Bauknecht

Bauknecht ontwikkelt ideeën waarbij de gezondheid, het comfort en milieubewustzijn centraal staan. Deze belangrijke ontwikkelingen vertalen ze door naar hun keukenapparatuur om jouw leven als gebruiker een stuk gemakkelijker te maken. Door hun slimme effectieve innovaties, houd je als klant meer tijd over voor leuke dingen.

 
Bauknecht apparatuur
 

De geschiedenis van Bauknecht

Bauknecht is opgericht in 1919 door de Duitse man Gottlob Bauknecht. Op 27-jarige leeftijd heeft hij op zijn elektrotechnische werkplaats in Duitsland Bauknecht opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog begon hij met het ontwikkelen van keukenapparatuur. De eerst geproduceerde producten bestonden onder andere uit koelkasten, wasmachines en vaatwassers: koelkasten begon Gottlob Bauknecht in 1948 te produceren, wasmachines volgde in 1985 en vaatwassers in 1971. Gottlob Bauknecht overleed in 1976 op 82-jarige leeftijd. Zijn zoon verkocht Bauknecht zes jaar later aan Phillips. Vier jaar later, kreeg Whirlpool Bauknecht in bezit. Bauknecht is inmiddels in heel Europa te koop, en wordt gezien als een gewaardeerd kwaliteitsmerk. In 2019 bestaat het bekende merk 100 jaar!

Collection 11: Word een betere kok

Wil jij weten hoe je de perfecte maaltijd kunt bereiden? Bauknecht heeft de ovens en magnetrons uit Collection 11 een handige functie meegegeven: MyMenu. Hiermee kun je zelf de beste bereidingswijze creëren en opslaan voor een volgende keer, of kiezen uit verschillende programma's die er al in staan. Hierdoor ben je sneller klaar en krijg je de beste resultaten. Ook handig: De apparaten houden zelf de temperatuur en tijd bij. Daar hoef je dus geen zorgen meer over te maken.

Dat is slechts een greep uit alle voordelen van Collection 11. Lees op het AD waarom jij deze apparaten wilt hebben:

Zo kook jij straks als Jamie Oliver

afb collection 11 bauknecht

Productcategoriëen

Bauknecht heeft een groot assortiment producten. Van ovens, magnetrons, afzuigkappen tot vriezers en vaatwassers. Bauknecht is van alle markten thuis. Hieronder worden de productgroepen nader toegelicht.

 

 

5 jaar garantie

Bauknecht heeft twee garantieregelingen bovenop de standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Hieronder zijn ze uitgelicht.

Op alle keukenapparatuur van Bauknecht krijg je standaard twee jaar fabrieksgarantie. Bauknecht verlengt deze garantie met drie jaar, zodat je in totaal vijf jaar garantie hebt. De garantie houdt in dat je bij een defect geen voorrijkosten, arbeidskosten en vervangende onderdelen hoeft te betalen. Deze garantie-uitbreiding geldt bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (m.u.v. de side-by-side koelkasten). Om van de verlengde garantie gebruik te kunnen maken, is het wel belangrijk dat je je binnen 30 dagen na installatie inschrijft.

Koop je minder dan vier inbouwapparaten? Dan geeft Bauknecht je de mogelijkheid om de garantie op onderdelen met drie jaar te verlengen. Dit is bovenop de standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Bij een defect, betaal je dan alleen de voorrijkosten en arbeidskosten en niet de vervangende onderdelen. Voor deze garantieverlenging is het belangrijk om al je gekochte apparaten van Bauknecht te registreren.

Showroom keukens met Bauknecht apparatuur

Bij Keukenloods.nl vind je voor de laagste prijzen keukens van hoge kwaliteit. Wij beschikken over verschillende showroom keukens die je in ons filiaal kunt bewonderen. Op deze manier hoef je niet alleen op een foto af te gaan maar kun je nog eens rustig de keuken in het echt zien. Een showroom keuken kun je echter niet aanpassen, deze krijg je zoals hij is gepresenteerd. Showroom keukens hebben hierdoor hele leuke prijzen. Als je kiest voor een showroom keuken kan je kiezen voor inbouwapparatuur van Bauknecht. Deze krijg je er voor nog lagere prijzen bij. Op deze manier kun je voor een leuke prijs een nieuwe showroom keuken met nieuw inbouwapparatuur van Bauknecht aanschaffen.

 
Bauknecht apparatuur

Als koken je passie is - Jamie Oliver met Bauknecht

Jamie Oliver kookt samen met Bauknecht en geniet van het resultaat. Hieronder vertellen wij zijn feedback op een aantal innovatieve producten van Bauknecht. Jamie Oliver past dan ook zijn visie op koken toe in combinatie met de innovatieve producten van Bauknecht.

Jamie Oliver test de inbouwovens van Bauknecht met het bereiden van heerlijke kip. Jamie Oliver vertelt: ‘The great thing about Bauknecht ovens is that the chicken cooks itself on its own!’ Hmm, wij kunnen al niet wachten om net als Jamie deze heerlijke kip te bereiden. Bij het gebruik van de nieuwe ProFresh koelkasten vertelt Jamie Oliver: ‘I never compromise on freshness. With this technology, you can fuell your family with the best stuff.’

 
Bauknecht apparatuur
Bauknecht apparatuur
 

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in Bauknecht apparatuur? Bel dan snel onze klantenservice op 0226-355340 voor de beste deal of maak meteen een afspraak!. Onze productspecialisten staan klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Of kom langs in een van onze filialen. Dan kun je Bauknecht apparatuur in het echt bewonderen en meteen passend advies ontvangen.

Bel voor de beste aanbieding

Reviews Bauknecht

Bauknecht gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 36 reviews

Voeg een review toe
Door: HENRARD NICO  |  25-01-2019 19:25
8
 8

Bauknecht maakt goede koelkasten, maar de ondersteuning op 2 wieltjes en 2 voor steunen is gewoon onvoldoende !! Kast wiebelt, ook na waterpas afstelling op 3 vlakken, en staat pas redelijk stabiel na het toevoegen van onderlegplaten om de achterste wieltjes (Dinky Toys construction !) te ontlasten. Reactie van Bauknecht : noppes en ontwijkend gedrag. Erg consument onvriendelijk.

Door: BROERSEN DHR   |  10-04-2018 17:29
8
 8

Hiervoor had ik ook Bauknecht. De koelkast ging meer dan 20 jaar mee. De vaatwasser was na 8 jaar stuk. De afzuigkap was na 18 jaar stuk betreffende de bedieningsknoppen. Het gasfornuis gaf vaak geen elektrische vonk, maar ging langer mee dan 20 jaar. De magnetron ging 15 jaar mee. De oven ging meer dan 20 jaar mee. De huidige apparatuur beoordeel ik als kwalitatief minder solide. Nieuwe magnetron heeft scherpe randen. Een tweede Bauknecht vaatwasser maakte de vaat niet schoon.

Door: JORNA AXEL   |  26-01-2017 10:05
6
 6

Tevreden met dit merk... alleen met hulp van instaleren wilt de service van dit merk wat moeilijk doen. Beschrijving van instaleren laat de wensen over. Ten opzichten van het andere merk siemens deze vragen geen kosten als de monteur door fout van eigen aan de deur komt. Producten zijn super...

Bekijk alle reviews