Bauknecht Contact

Princenhagelaan 11
4813 DA
Breda

Ontdek Bauknecht

Bauknecht ontwikkelt ideeën waarbij de gezondheid, het comfort en milieubewustzijn centraal staan. Deze belangrijke ontwikkelingen vertalen ze door naar hun keukenapparatuur om jouw leven als gebruiker een stuk gemakkelijker te maken. Door hun slimme effectieve innovaties, houd je als klant meer tijd over voor leuke dingen.

 
Bauknecht apparatuur
 

De geschiedenis van Bauknecht

Bauknecht is opgericht in 1919 door de Duitse man Gottlob Bauknecht. Op 27-jarige leeftijd heeft hij op zijn elektrotechnische werkplaats in Duitsland Bauknecht opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog begon hij met het ontwikkelen van keukenapparatuur. De eerst geproduceerde producten bestonden onder andere uit koelkasten, wasmachines en vaatwassers: koelkasten begon Gottlob Bauknecht in 1948 te produceren, wasmachines volgde in 1985 en vaatwassers in 1971. Gottlob Bauknecht overleed in 1976 op 82-jarige leeftijd. Zijn zoon verkocht Bauknecht zes jaar later aan Phillips. Vier jaar later, kreeg Whirlpool Bauknecht in bezit. Bauknecht is inmiddels in heel Europa te koop, en wordt gezien als een gewaardeerd kwaliteitsmerk. In 2019 bestaat het bekende merk 100 jaar!

Collection 11: Word een betere kok

Wil jij weten hoe je de perfecte maaltijd kunt bereiden? Bauknecht heeft de ovens en magnetrons uit Collection 11 een handige functie meegegeven: MyMenu. Hiermee kun je zelf de beste bereidingswijze creëren en opslaan voor een volgende keer, of kiezen uit verschillende programma's die er al in staan. Hierdoor ben je sneller klaar en krijg je de beste resultaten. Ook handig: De apparaten houden zelf de temperatuur en tijd bij. Daar hoef je dus geen zorgen meer over te maken.

Dat is slechts een greep uit alle voordelen van Collection 11. Lees op het AD waarom jij deze apparaten wilt hebben:

Zo kook jij straks als Jamie Oliver

afb collection 11 bauknecht

Productcategoriëen

Bauknecht heeft een groot assortiment producten. Van ovens, magnetrons, afzuigkappen tot vriezers en vaatwassers. Bauknecht is van alle markten thuis. Hieronder worden de productgroepen nader toegelicht.

 

 

5 jaar garantie

Bauknecht heeft twee garantieregelingen bovenop de standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Hieronder zijn ze uitgelicht.

Op alle keukenapparatuur van Bauknecht krijg je standaard twee jaar fabrieksgarantie. Bauknecht verlengt deze garantie met drie jaar, zodat je in totaal vijf jaar garantie hebt. De garantie houdt in dat je bij een defect geen voorrijkosten, arbeidskosten en vervangende onderdelen hoeft te betalen. Deze garantie-uitbreiding geldt bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (m.u.v. de side-by-side koelkasten). Om van de verlengde garantie gebruik te kunnen maken, is het wel belangrijk dat je je binnen 30 dagen na installatie inschrijft.

Koop je minder dan vier inbouwapparaten? Dan geeft Bauknecht je de mogelijkheid om de garantie op onderdelen met drie jaar te verlengen. Dit is bovenop de standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Bij een defect, betaal je dan alleen de voorrijkosten en arbeidskosten en niet de vervangende onderdelen. Voor deze garantieverlenging is het belangrijk om al je gekochte apparaten van Bauknecht te registreren.

Showroom keukens met Bauknecht apparatuur

Bij Keukenloods.nl vind je voor de laagste prijzen keukens van hoge kwaliteit. Wij beschikken over verschillende showroom keukens die je in ons filiaal kunt bewonderen. Op deze manier hoef je niet alleen op een foto af te gaan maar kun je nog eens rustig de keuken in het echt zien. Een showroom keuken kun je echter niet aanpassen, deze krijg je zoals hij is gepresenteerd. Showroom keukens hebben hierdoor hele leuke prijzen. Als je kiest voor een showroom keuken kan je kiezen voor inbouwapparatuur van Bauknecht. Deze krijg je er voor nog lagere prijzen bij. Op deze manier kun je voor een leuke prijs een nieuwe showroom keuken met nieuw inbouwapparatuur van Bauknecht aanschaffen.

 
Bauknecht apparatuur
Bauknecht apparatuur
 

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in Bauknecht apparatuur? Bel dan snel onze klantenservice op 0226-355340 voor de beste deal of maak meteen een afspraak!. Onze productspecialisten staan klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Of kom langs in een van onze filialen. Dan kun je Bauknecht apparatuur in het echt bewonderen en meteen passend advies ontvangen.

Bel voor de beste aanbieding

Reviews Bauknecht

Bauknecht gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 41 reviews

Voeg een review toe
Door: Bram  |  05-10-2023 16:08
10
 10

Vele mogelijkheden. Voor ons belangrijk dat deze combi magnetron ook stoombereiding heeft. Waardoor hij verschild met de oven due er boven is geplaatst. Hierdoor zijn alle mogelijkheden van voedsel bereiding voorradig.

Door: P.arts  |  17-03-2023 17:55
9
 9

Twee bauknecht ovens aangeschaft een magnetron combi en een stoom oven mooi design

Door: Matthijs Oud  |  13-05-2022 15:56
8
 8

Fijne koelkast. Het wisselen van de scharnieren bleek in de praktijk best lastig. Je moest enorm veel kracht zetten met een schroefboor om de schroeven in de gaatjes van de deur te krijgen.

Bekijk alle reviews