Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Bertazzoni Contact

Florijnweg 23
6883 JN
Velp

Ontdek Bertazzoni

Essentiële elementen van het Italiaanse gezinsleven zijn koken en eten. Bertazzoni maakt al 135 jaar kooktoestellen waarop de lekkerste gerechten gemaakt kunnen worden. Bovendien is Bertazzoni vooruitstrevend met het gebruiken van moderne technologieën, hierdoor ontstaat er een natuurlijke fusie tussen engineering en design. Of je keuken tijdloos strak of traditioneel is, groot of compact, Bertazzoni heeft de passende oplossing voor optimaal koken. Bertazzoni heeft uit een uitgebreid assortiment aan afzuigkappen, fornuizen, ovens en kookplaten in verschillende kleuren en formaten.

 
Logo Bertazzoni<

Afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Bertazzoni bestaat uit wandschouw afzuigkappen, schuine afzuigkappen, inbouwunit afzuigkappen en eiland afzuigkappen. De afzuigkappen zijn er in verschillende kleuren: in roestvrijstaal, zwart, grijs en wit. Bovendien is er voor iedere keuken een passende oplossing, want de afzuigkappen zijn in verschillende breedtes. 

Afzuigkappen

Fornuizen

De fornuizen van Bertazzoni hebben verschillende uitvoeringen en formaten. Wil je 1 oven of juist meerdere? Het kan allemaal. De fornuizen zijn beschikbaar in verschillende kleuren: in crème, geel, oranje, roestvrijstaal, wit, zwart en rood. Het assortiment fornuizen van Bertazzoni bestaat uit vier verschillende breedtes: 

Fornuizen

Ovens en combimagnetrons

De ovens van Bertazzoni zijn er in verschillende varianten en kleuren. Het assortiment bestaat uit inbouw ovens en stoomovens. De ovens zijn in verschillende kleuren, namelijk koper, roestvrijstaal, wit en zwart. De inbouw ovens en stoomovens zijn 60 centimeter breed. De stoomovens zijn er in twee hoogtes, namelijk 45 centimeter en 60 centimeter. De combimagnetrons van Bertazzoni zijn er ook in dezelfde kleuren als de ovens. 

Ovens en combimagnetrons

Kookplaten

Het assortiment kookplaten van Bertazzoni bestaat uit gaskookplaten, gas op gas kookplaten, inductie kookplaten en kookplaten met afzuiging. Een leuk detail van de gaskookplaten is het logo van Bertazzoni dat terugkomt in de wokbranders. Bij de Bertazzoni inductiekookplaat kun je kiezen uit touch control of roestvrijstalen lijst en knoppen.

Kookplaten

Koop Bertazzoni apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Bertazzoni apparatuur? Of wil je graag passend advies over de apparaten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Bertazzoni

Bertazzoni gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 3 reviews

Voeg een review toe
Door: WEELDEN MASCHA  |  05-02-2019 18:36
9
 9

steamer nog niet gebruikt, alles ziet er super strak uit, gaskookplaat 6 pit , koffie en oven/magnetron zijn goed en mooi, oog wil ook wat! dozen waren denk ik te lang koud/vochtig geweest, voor rvs folie bijna flesje sticker verwijderaar gebruikt. mocht de pret niet drukken, zal het aanbevelen wanneer de portemonee het toelaat

Door: MULLER M   |  24-06-2015 12:57
8
 8

Bij vrinden de apparatuur gezien en geprobeerd, toen al onder de indruk. Nu zelf ook een kookplaat, en oven + warmhoudlade staan op de lijst. Fraaie en krachtige semiprofessionele apparatuur voor de echte kookliefhebber. Prachtig Italiaans design ook, niets priegelig, maar lekker robuust. . Ik ben fan. Alleen de handleiding (installatie) kan beter vertaald.

Door: MULLER M   |  24-06-2015 12:57
8
 8

Bij vrinden de apparatuur gezien en geprobeerd, toen al onder de indruk. Nu zelf ook een kookplaat, en oven + warmhoudlade staan op de lijst. Fraaie en krachtige semiprofessionele apparatuur voor de echte kookliefhebber. Prachtig Italiaans design ook, niets priegelig, maar lekker robuust. . Ik ben fan. Alleen de handleiding (installatie) kan beter vertaald.

Bekijk alle reviews