Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Bosch Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp

Ontdek Bosch

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheiden met volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

 
Bosch geschiedenis
 

De geschiedenis van Bosch

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Bosch accent line

‘Alles is standaard, maar niets is gewoon’. – Bosch

Als je keukenapparatuur koopt bij Bosch weet je dat je kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring en deskundigheid van het merk. Sinds 1933 werken ze eraan om koken leuker en gemakkelijker te maken. Hierbij kijken ze extra naar kwaliteit en duurzaamheid. 

Bosch heeft nu een extra lijn keukenapparatuur ontwikkeld, de Bosch Accent line. Deze lijn is standaard uitgerust met bijzondere extra’s om het koken nog leuker en makkelijker te maken. Bosch accent line is opgebouwd uit de series 2 | 4 | 6 | 8. Elke serie is voorzien van verschillende innovaties om jouw dagelijkse leven makkelijker te maken. Lees meer over Bosch Accent Line

 

 

Home Connect

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Bekijk Bosch apparatuur met Home Connect

Wassen en drogen

Een Bosch wasmachine, droger of was-droogcombinatie moet bij jou thuis 16.000 kg wasgoed kunnen wassen en drogen. Daarom moeten deze een aantal zware tests doorstaan voordat ze bij jou thuis komen. Pas als ze qua kwaliteit en prestaties voldoen aan de hoogste normen worden ze op de markt gebracht. Bekijk hoe Bosch wasmachines en drogers jouw leven een stukje makkelijker maken met de nieuwe innovaties. 

 
 
 
 

VarioPerfect

Met de VarioPerfect basisfunctie kun je elke wasbeurt kiezen of je tijd of energie bespaart. Vooraf elke wasbeurt wordt er gevraagd of je kiest voor EcoPerfect of Speed Perfect. Met SpeedPerfect is je was binnen een uur stralend schoon. Met EcoPerfect verbruik je de helft minder energie. Wat kies jij?

Wasmachines met VarioPerfect
 
 
 
 

i-DOS

i-Dos meet met sensoren hoe vuil het spoelwater is en bepaalt de hoeveelheid en soort was. Op basis hiervan wordt er automatisch de juiste hoeveel wasmiddel en water geselecteerd. Met deze functie bespaar je daarom water en wasmiddel. En dat terwijl je kleding langer mooi blijft.

Wasmachines met iDos
 
 
 
 

ActiveOxygen

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie: ActiveOxygen. Hiermee verwijder je 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.


 

Afwassen met Bosch vaatwassers

Elke keuken is uniek. Daarom heeft Bosch een groot assortiment vaatwassers zodat er altijd eentje exact aansluit bij jouw wensen én de beschikbare ruimte. 

Zeoliet technologie Pro

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor die nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

 

Glasbescherming

Bosch heeft nu ook dé oplossing voor het afwassen van het meest delicate glaswerk. De Bosch wijnglazenhouder is perfect voor een veilige plaatsing in de vaatwassers. Het resultaat is glaswerk met een sprankelende en briljante uitstraling.

 
 
 
 
 

Perfect Cook

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over een PerfectCook-sensor. Bij het inschakelen van deze sensor wordt de temperatuur constant gemonitord. Hiermee is het overkoken van een pan of eten dat te gaar of verbrand is verleden tijd.

Kookplaat met PefectCook sensor
 
 

PerfectFry

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Kookplaten met PefectFry
 
 

FlameSelect

Koken op gas heeft charme. Niet voor niets dat veel mensen nog steeds gas verkiezen boven elektrisch. Toch kan het stellen van de vlam een lastig klusje zijn. Met FlameSelect is dit verleden tijd. Door de 9 verschillende standen kun je eenvoudig en exact de sterkte van de vlam aanpassen. Gaskookplaten met Flameselect technologie zijn gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen en hebben een tijdloos design. Dit zorgt voor de ultieme kookervaring.

Kookplaten met FlameSelect

 

Koelen en vriezen

Een koelkast of vriezer van Bosch maakt jouw leven smakelijker én makkelijker. Met een overzichtelijke, slimme indeling en de nieuwste technologie weet je altijd wat je in huis hebt.

VitaFresh

Met de VitaFresh functie houd je jouw eten tot 3 keer langer vers doordat ze de optimale omstandigheden creëren. Dus geniet elke dag van verse producten, zonder dagelijks bij de supermarkt te staan. Dat maakt gezond leven weer net een stukje makkelijker.

 
 

Vario Style koelkasten

Wil je ook om de zoveel tijd weer eens wat verandering in huis? Met Vario Style koelkasten pas je eenvoudig de kleur van de koelkastdeur aan. Er zijn verschillende kleurpanelen beschikbaar die je met een paar handige bewegingen eenvoudig vervangt.

 
 
Bosch
 

Koop jouw Bosch keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Bosch apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Bosch keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Bosch

Bosch gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 336 reviews

Voeg een review toe
Door: Joash Herbrink  |  28-10-2020 15:57
8
 8

Machine gaf 1 dag na installatie al een E20 storing. hierdoor werkt de machine niet meer. Dit is overigens wel TOP! verholpen door Bosch service hoor, en nu, na reparatie, is de machine al een paar weken naar tevredenheid in gebruik. het begin was alleen wat moeizaam met 2 reparaties die moesten plaatsvinden. maar, nogmaals, top geholpen door Bosch, dus alleen daarom al adviseer ik Bosch, omdat de service gewoon erg goed is.

Door: Bob oosterbroek  |  07-10-2020 09:14
9
 9

Zeer goed en degelijk apparaat. Wel vinger vlek gevoelig.

Door: gerard nieuwenhuizen  |  02-08-2020 10:02
10
 10

een goed merk en een hoop mogelijkheden heb al veschillende apparaten van bosch zowel huishoudelijk als gereedschap is aan te bevelen

Bekijk alle reviews