Bekijk alle merken
Bosch

Bosch

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over Bosch

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.


Bron: Bosch

Bosch - Ga snel naar


Service & Informatie Bosch

Telefoonnummer service:
088-4244010
Links:
Service aanvragen

Reviews Bosch

Bosch gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 288 reviews

Voeg een review toe
Door: PLADDET, M. DHR  |  13-08-2018 17:17
9
 9

Voor Bosch gekozen vanwege goede ervaringen uit het verleden met zowel Bosch als Siemens. Hoewel deze vaak identieke modellen leveren zijn de uiterlijke designkeuzes van Bosch vaak net iets beter passend bij mijn smaak (strak en luxe, Siemens is vaak net iets subtieler/anoniemer). Zowel in de huidige als vorige keuken meerdere Bosch apparaten en in 10 jaar nog geen technische problemen mogen meemaken. Ik kan dit merk zeker aanbevelen voor keukenapparatuur die niet teleurstelt.

Door: STOTIJN ARNOUD   |  15-04-2018 17:01
9
 9

Reeds vele later Bosch-fan, korte uitstap gemaakt voor vaatwasser naar Atag maar dat viel zowel qua gebruik als qua duurzaamheid erg tegen. Terug naar Bosch. Nu nieuwe keuken volledig ingericht met Bosch-apparatuur en dat voldoet meer dan ooit aan onze verwachtingen. Uitgebreid op bezoek geweest in het Inspiratiehuis in Hoofddorp en ons daar goed laten voorlichten. Bezoek was meer dan de moeite waard omdat we uiteindelijk daarop onze keuzes hebben gebaseerd. Kortom: veel Bosch-apparatuur in huis en nog steeds enorme Bosch-fans!

Door: BEUKEL VAN DENN DHR   |  06-04-2018 16:27
9
 9

Het apparaat was makkelijk te installeren. Gekozen door het lage geluidscijfer en is inderdaad redelijk stil. Heeft daarbij ook een goede verlichting (LED). Door de aanbiedingsprijs extra aantrekkelijk. Zeker aan te bevelen.

Door: DIJK VAN   |  20-03-2018 15:39
8
 8

We kozen voor dit merk omdat het ons aanbevolen werd.en zijn zeer tevreden en zal hem zeker aanbevelen.Hij voldoet prima aan onze wensen.is schoon droogt goed en lampje dat op de grond schijnt omdat de machine nog in werking is helemaal fijn. omdat het je weerhoud de machine open te doen. En is bovendien heel prettig geprijst.

Door: HOLLANDER DIRK DEN   |  15-03-2018 21:16
10
 10

We zijn super tevreden met de vaatwasser,oven,koelkast,vriezer allemaal makkelijk in gebruik de oven is helemaal kindertaal!ook heel leuk en mooi meegenomen is de aanbieding bij 4 apparaten 5 JAAR garantie nou beter kan je het niet krijgen toch. Vaatwasser schijnt met rood licht dat het klaar is,ook goed en duidelijk kwa beschrijving,ik kan dit aanbevelen en voel mij een prinsesje in onze nieuwe keuken en aanwinsten

Door: THEO KNOOP DHR   |  08-03-2018 13:05
9
 9

Zeer mooi ontwerp, gemakkelijk in de bediening. Zelfs de kinderen hadden in "no time" de bediening in de gaten en bakten er op los! Energie zuinig. Gemakkelijk in de schoonmaak. Zo op temperatuur! Top product!

Door: DON DHR   |  01-03-2018 19:59
9
 9

Indeling is zeer flexibel. Kort wasje, bijvoorbeeld kopjes en gebaksbordjes kan met het kortste programma. 30 minuten en brandschoon. Geluid.... goed dat er een optische indicator op de vloer schijnt. Je hoort hem niet. Beschrijving bij inbouwen was wel effe een dingetje, maar ben geen vakman hierin. Geweldig apparaat.

Door: SCHWEIGER MARCEL DHR   |  01-03-2018 17:58
9
 9

Hele fijne oven snel te installeren en erg makkelijk in gebruik . De 3d warmte maakt dat alles mooi snel gaar en gekleurd word. Heb nog geen negatieve ervaring met deze oven alleen maar positieve. Door de hoge temperatuur die deze oven kan bereiken worden de bodems van de pizza's lekker krokant.

Door: HENDRIKS MARTIEN DHR   |  07-02-2018 20:21
9
 9

Perfect apparaat erg rustig we moesten, we dachten dat de afwasautomaat het niet deed maar hij was wel al actief. We een goede keus gemaakt, je hoort deze Bosch helemaal niet ook al sta je erbij. En we krijgen een stralende vaat er voor terug. We hadden eerst een Miele maar die maakte tegenover deze afwasmachine heel wat meer lawaai.Er stond bij het verkoop praatje dat hij stil was, maar we hadden niet gedacht dat die zo stil was wauw, M.a.w. we bevelen hem van harte aan.Prima machine echt waar voor je geld.

Door: GEENEN T.   |  06-02-2018 22:51
10
 10

Eens Bosch, altijd Bosch.is mijn advies. Betrouwbaar en goed. Goede service en garantie. Wat moet ik nog meer zeggen? Gewoon doen! Bij ons gaat het merk over van moeder op dochter, je wilt niet anders.

Door: ELOUACHOUNI, E. DHR   |  02-02-2018 11:40
10
 10

Ik ben tevreden over merk van bosch Heel veel mensn gebruiken merk, ik ga meer producten van bosch kopen. Ik vind het goed dat als het product is geleverd en dan pas betalen. Ik heb alles in mijn huis het merk bosch geen één ander merk! Groete ouachouni

Door: KAPITEIN J.   |  26-01-2018 05:14
10
 10

Koelkast en vaatwasser van bosch, zeer tevreden over design en gebruiksgemak. Prijs en kwaliteitsverhouding zijn naar mijn mening in evenwicht. Levertijd was voor deze producten geen probleem, bij de vriezers is dat wel anders. Lange tijd wachten wegens terugroepactie vanwege fabrieksfouten. Sinds 13-10-2017 wacht ik op een vriezer en heb de voorkeur bij bosch of aeg maar beiden kunnen tot de dag van vandaag niet leveren. Beetje jammer van de lange levertijd maar wel de moeite om te wachten voor een degelijk product.

Door: MAAGD, B. DHR   |  24-01-2018 15:26
8
 8

Opmerking: bedieningstoetsen mogen iets duidelijker. Verder voldoet het produkt aan onze wensen betr. uitvoering. Ziet er kwalitatief goed en netjes uit. Heb meerdere produkten van Bosch, zoals oven/ afzuiging/ vaatwasser/ koelvriecombinatie. Dus op gestandaardiseerd.

Door: ROORDINK, W. DHR   |  23-01-2018 19:59
10
 10

Hebben meer apparaten van Bosch, erg mooi van vorm en uitstekende kwaliteit, super tevreden over alle apparaten. Gebruiksvriendelijk zijn de apparaten ook allemaal. Hen nog een enkel apparaat van een ander merk maar ga die bij vervanging inruilen voor Bosch apparatuur

Door: KOK, C. DE DHR   |  17-01-2018 15:10
9
 9

Prima product goede prijs/kwaliteitsverhouding. Veelinstelmogelijkheden en snel op temperatuur zeker de twee grote zones. Onze Pelgrim ging stuk en zochten voor de opening een andere passende kookplaat. Inmiddels enkele weken verder en meer dan tevreden zeker in vergelijking met de vorige kookplaat.

Door: STUURMAN, R. DHR   |  11-01-2018 15:35
9
 9

In onze keuken van 1996 waren alle inbouwapparaten van Bosch. De vaatwasser is tien jaar geleden vervangen. Nu waren de magnetron, oven en vaatwasser aan vervanging toe. Ondanks dat de koelkast nog geen problemen veroorzaakte hebben we die ook maar meteen meegenomen, mag wel na 21 jaar. Nu zijn nog blijven zitten de kookplaten en de afzuigkap. Alles was dus duidelijk het geld waard. De keuze bij nieuw was dan ook niet moeilijk. Weer Bosch!

Door: NIEMAN C.   |  10-01-2018 22:06
8
 8

Van horen zeggen, dat dit apparaat duurzaam en funktioneel is. Ben zelf zeer tevreden met bakken en koken, omdat dit alles zeer simpel is, en niet uren de gebruiksaanwijzing moet doorspitten. Apparaat is prima op orde. Cocky

Door: LOO VAN DHR   |  06-01-2018 16:42
8
 8

Heb meerdere Boschapparaten in huis en die bevallen uitstekend,vandaar dat onze keus op een Bosch oven is gevallen. Bosch bevalt ons goed. Onze Bosch wasmachine en droger zijn inmiddels 17 jaar oud.Doen het nog steeds goed.Volgende apparaat zal weer Bosch worden.

Door: LOO VAN DHR   |  06-01-2018 16:38
8
 8

Heb meerdere Boschapparaten in huis en die bevallen uitstekend,vandaar dat onze keus op een Bosch oven is gevallen. Bosch bevalt ons goed. Onze Bosch wasmachine en droger zijn inmiddels 17 jaar oud.Doen het nog steeds goed

Door: BRUIN DE A   |  11-12-2017 13:55
6
 6

Te veel mogelijkheden Afgewassen artikelen nat. Binnenwerkl grijs ,spullen moeilijk te herkennen Fout geprogrammeerd,herstel moeilijk Sluiting zwaar ,moeilijk openen,vergt enige kracht Mogelijk bedienen wij hem niet optimaal pluspunt,wast blinkend schoon af Duurzaamheid daarvoor hebben wij hem tekort

Bekijk alle reviews