Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Bosch Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp

Ontdek Bosch

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheiden met volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

 
Bosch geschiedenis
 

De geschiedenis van Bosch

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Bosch accent line

‘Alles is standaard, maar niets is gewoon’. – Bosch

Als je keukenapparatuur koopt bij Bosch weet je dat je kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring en deskundigheid van het merk. Sinds 1933 werken ze eraan om koken leuker en gemakkelijker te maken. Hierbij kijken ze extra naar kwaliteit en duurzaamheid. 

Bosch heeft nu een extra lijn keukenapparatuur ontwikkeld, de Bosch Accent line. Deze lijn is standaard uitgerust met bijzondere extra’s om het koken nog leuker en makkelijker te maken. Bosch accent line is opgebouwd uit de series 2 | 4 | 6 | 8. Elke serie is voorzien van verschillende innovaties om jouw dagelijkse leven makkelijker te maken. Lees meer over Bosch Accent Line

 

 

Home Connect

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Bekijk Bosch apparatuur met Home Connect

Wassen en drogen

Een Bosch wasmachine, droger of was-droogcombinatie moet bij jou thuis 16.000 kg wasgoed kunnen wassen en drogen. Daarom moeten deze een aantal zware tests doorstaan voordat ze bij jou thuis komen. Pas als ze qua kwaliteit en prestaties voldoen aan de hoogste normen worden ze op de markt gebracht. Bekijk hoe Bosch wasmachines en drogers jouw leven een stukje makkelijker maken met de nieuwe innovaties. 

 
 
 
 

VarioPerfect

Met de VarioPerfect basisfunctie kun je elke wasbeurt kiezen of je tijd of energie bespaart. Vooraf elke wasbeurt wordt er gevraagd of je kiest voor EcoPerfect of Speed Perfect. Met SpeedPerfect is je was binnen een uur stralend schoon. Met EcoPerfect verbruik je de helft minder energie. Wat kies jij?

Wasmachines met VarioPerfect
 
 
 
 

i-DOS

i-Dos meet met sensoren hoe vuil het spoelwater is en bepaalt de hoeveelheid en soort was. Op basis hiervan wordt er automatisch de juiste hoeveel wasmiddel en water geselecteerd. Met deze functie bespaar je daarom water en wasmiddel. En dat terwijl je kleding langer mooi blijft.

Wasmachines met iDos
 
 
 
 

ActiveOxygen

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie: ActiveOxygen. Hiermee verwijder je 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.


 

Afwassen met Bosch vaatwassers

Elke keuken is uniek. Daarom heeft Bosch een groot assortiment vaatwassers zodat er altijd eentje exact aansluit bij jouw wensen én de beschikbare ruimte. 

Zeoliet technologie Pro

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor die nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

 

Glasbescherming

Bosch heeft nu ook dé oplossing voor het afwassen van het meest delicate glaswerk. De Bosch wijnglazenhouder is perfect voor een veilige plaatsing in de vaatwassers. Het resultaat is glaswerk met een sprankelende en briljante uitstraling.

 
 
 
 
 

Perfect Cook

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over een PerfectCook-sensor. Bij het inschakelen van deze sensor wordt de temperatuur constant gemonitord. Hiermee is het overkoken van een pan of eten dat te gaar of verbrand is verleden tijd. Deze functie vind je ook terug op de Bosch kookplaten met afzuiging: dat betekent dus nóg meer gemak!

Kookplaat met PerfectCook sensor
 
 

PerfectFry

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Kookplaten met PerfectFry
 
 

FlameSelect

Koken op gas heeft charme. Niet voor niets dat veel mensen nog steeds gas verkiezen boven elektrisch. Toch kan het stellen van de vlam een lastig klusje zijn. Met FlameSelect is dit verleden tijd. Door de 9 verschillende standen kun je eenvoudig en exact de sterkte van de vlam aanpassen. Gaskookplaten met Flameselect technologie zijn gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen en hebben een tijdloos design. Dit zorgt voor de ultieme kookervaring.

Kookplaten met FlameSelect

 

Koelen en vriezen

Een koelkast of vriezer van Bosch maakt jouw leven smakelijker én makkelijker. Met een overzichtelijke, slimme indeling en de nieuwste technologie weet je altijd wat je in huis hebt.

VitaFresh

Met de VitaFresh functie houd je jouw eten tot 3 keer langer vers doordat ze de optimale omstandigheden creëren. Dus geniet elke dag van verse producten, zonder dagelijks bij de supermarkt te staan. Dat maakt gezond leven weer net een stukje makkelijker.

 
 

Vario Style koelkasten

Wil je ook om de zoveel tijd weer eens wat verandering in huis? Met Vario Style koelkasten pas je eenvoudig de kleur van de koelkastdeur aan. Er zijn verschillende kleurpanelen beschikbaar die je met een paar handige bewegingen eenvoudig vervangt.

 
 
Bosch
 

Koop jouw Bosch keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Bosch apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Bosch keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Bosch

Bosch gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 342 reviews

Voeg een review toe
Door: Richard  |  15-07-2021 23:37
10
 10

Na goede ervaringen met een vaatwasser van bosch besloten om de rest van de apparatuur ook van bosch te nemen. Tot nu toe tevreden over de apparatuur.

Door: Christian  |  09-07-2021 12:54
10
 10

Het komt natuurlijk uit dezelfde 'koker' als Siemens, maar het is de eerste keer dat we 2 Bosch koelkasten hebben. De koelkasten zijn mooi, ruim en goed in te bouwen. Het bijna continue koelen, om de kast energiezuiniger te maken, zorgt ervoor dat er vaker en langer 'lawaai' ervaren wordt.

Door: Lazar Detchev  |  19-04-2021 16:31
10
 10

Bosch is on the higher price range, but the quality and features are really justifying to invest in it. I have dishwasher and a combi-owen. Very satisfied with both devices.

Bekijk alle reviews