Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

Delonghi Contact

Claudius Prinsenlaan 128
4818 CP
Breda(Nederland)

Ontdek De'Longhi

Een koffiezetapparaat van De'Longhi zal een normale dag altijd speciaal maken, aldus het merk. Het Italiaanse bedrijf streeft ernaar om de grootste te worden ter wereld op het gebied van koffie. Naast een selectie van huishoudelijke apparaten, biedt De'Longhi een sterke combinatie van stijl en prestatie aan klanten die veel verwachten. Daardoor wordt het comfort en kwaliteit van het dagelijks leven iedere keer verbeterd.

 
Logo zanussi

De'Longhi koffiezetapparaten

Op het moment dat je het beste aroma wilt proeven, doe je dat vanuit huis. Uit de meest verse koffiebonen haal je een koffie die je nooit meer zult vergeten. De De'Longhi volautomatische espressomachines transformeren verse koffiebonen tot uitstekende resultaten in het kopje, van espresso tot cappucino tot vele andere koffiedranken.

De'Longhi espressomachines zijn eenvoudig te reinigen, zelfs na het bereiden van speciale en verfijnde dranken op basis van melk. Ze reinigen zichzelf automatisch, dus het enige wat je hoeft te doen is genieten van jouw drankjes.

 

De'Longhi koffiezetapparaten

LatteCrema-systeem

Het De'Longhi LatteCrema-system mengt stoom, lucht en melk in de juiste verhoudingen, voor de best mogelijke schuim rechtstreeks in jouw kopje. Met dit systeem kun je dranken op basis van melk bereiden met verschillende soorten melk op plantbasis, zoals soja, amandelen, enz.

Met het LatteCrema-systeem creëer je een perfecte cappucino met een constante dichtheid, romigheid en de juiste temperatuur tot de allerlaatste druppel. Zo maakt De'Longhi het beste melkschuim voor langdurig genot en wordt jij de beste cappucinomaker!

Coffee Link-app

Alles wat je moet weten over jouw koffiezetapparaat met slechts één aanraking. Configureer jouw persoonlijke koffieprofiel in de app en gebruik het wanneer je maar wilt.

Met Connectiviteit kun je al jouw favoriete recepten rechtsrreeks vanuit de app aanpassen. Ontdek nieuwe smaken door de intensiteit van het aroma en de juiste temperatuur in te stellen met een simpele aanraking. Stel jouw espressoprofiel in en bekijk, indien nodig het instructiegedeelte.
 


De'Longhi bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over De'Longhi keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de De'Longhi keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Delonghi

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe