Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Domaplasma Contact

Felland 5c
9753 TA
Haren(Nederland)

 

Ontdek Domaplasma®

Domaplasma® staat bekend als de specialist op het gebied van luchtreinigingsoplossingen. Zo is de Domaplasma®-IQ serie ontworpen voor recirculatie afzuigkappen om kookgeuren snel en efficiënt weg te werken. Niet alleen voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik. En dat is niet voor niks: De lagetemperatuur-plasmatechnologie is effectief, flexibel inzetbaar en is efficiënt qua energieverbruik. Hiermee is Domaplasma® een vooruitstrevende speler op het gebied van luchtreiniging.  

 

Domaplasma logo
Voordelen van Domaplasma®
 

Voordelen van Domaplasma®

Domaplasma® biedt veel voordelen. Zo hebben de filters een groot vermogen van zo'n 500 tot ruim 900 m3/uur, maar is er geen afvoerkanaal nodig. Zo verlies je niet onnodig veel warmte in je huis. Daarnaast biedt dit een voordeel voor woningen en appartementen waar geen afvoerkanaal naar buiten mogelijk is.

Voor welke afzuigkappen is Domaplasma® geschikt?

De filters van Domaplasma® zijn flexibel inzetbaar, en er zijn meerdere modellen beschikbaar. Deze kunnen eenvoudig gemonteerd worden op wand-, eiland-, werkblad, plafond- en inbouwafzuigkappen. Zo is de Domaplasma®-IQ serie te monteren in de schacht van een afzuigkap of in het plafond, waardoor deze geschikt is voor eiland- en wandafzuigkappen. De IQS-serie is geschikt voor downdraft- en plafondafzuigkappen en werkbladafzuiging. Deze kan ingebouwd worden in een koof, verlaagd plafond of in ene onderkast, sokkel of plint.

Assortiment DomaPlasma®
 
Voor welke afzuigkappen is Domaplasma® geschikt?
Werking van Domaplasma®
 

Hoe werkt het Domaplasma® filter?

Een groot vermogen met een laag energieverbruik: Hoe gaat dat in zijn werk? De unit werkt geheel onafhankelijk van de afzuigkap: het apparaat heeft een eigen besturing die werkt met een sensor. De luchtzuivering die plaatsvindt is gebaseerd op technieken die door de natuur zelf worden gebruikt om de atmosfeer te zuiveren. Met behulp van 'koud plasma' worden geurmoleculen bestreden, met slechts een energieverbuik van circa 10 Watt/uur.

De systemen van Domaplasma® zijn uitvoerig onderworpen aan verschillende tests om ervoor te zorgen dat schadelijke stoffen veilig worden afgevoerd.Domaplasma® biedt veel voordelen. Zo heeft deze unit een groot vermogen van zo'n 500 tot ruim 900 m3/uur, maar is er geen afvoerkanaal nodig. Zo verlies je niet onnodig veel warmte in je huis. Daarnaast biedt dit een voordeel voor woningen en appartementen waar geen afvoerkanaal naar buiten mogelijk is.

Domaplasma® kopen bij Keukenloods.nl

Haal ook de voordelen van een Domaplasma® filter in huis! Bekijk ons assortiment en ontdek welk filter bij jou past. Heb je vragen? Dan zitten onze specialisten voor je klaar. Neem contact met ons op en wij kijken met je mee!.

Neem contact met ons op

 
Domaplasma® kopen bij Keukenloods.nl

Reviews Domaplasma

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe