Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Domaplasma Contact

Felland 5c
9753 TA
Haren(Nederland)

 

Ontdek Domaplasma®

Domaplasma® staat bekend als de specialist op het gebied van luchtreinigingsoplossingen. Zo is de Domaplasma®-IQ serie ontworpen voor recirculatie afzuigkappen om kookgeuren snel en efficiënt weg te werken. Niet alleen voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik. En dat is niet voor niks: De lagetemperatuur-plasmatechnologie is effectief, flexibel inzetbaar en is efficiënt qua energieverbruik. Hiermee is Domaplasma® een vooruitstrevende speler op het gebied van luchtreiniging.  

 

Domaplasma logo
Voordelen van Domaplasma®
 

Voordelen van Domaplasma®

Domaplasma® biedt veel voordelen. Zo hebben de filters een groot vermogen van zo'n 500 tot ruim 900 m3/uur, maar is er geen afvoerkanaal nodig. Zo verlies je niet onnodig veel warmte in je huis. Daarnaast biedt dit een voordeel voor woningen en appartementen waar geen afvoerkanaal naar buiten mogelijk is.

Voor welke afzuigkappen is Domaplasma® geschikt?

De filters van Domaplasma® zijn flexibel inzetbaar, en er zijn meerdere modellen beschikbaar. Deze kunnen eenvoudig gemonteerd worden op wand-, eiland-, werkblad, plafond- en inbouwafzuigkappen. Zo is de Domaplasma®-IQ serie te monteren in de schacht van een afzuigkap of in het plafond, waardoor deze geschikt is voor eiland- en wandafzuigkappen. De IQS-serie is geschikt voor downdraft- en plafondafzuigkappen en werkbladafzuiging. Deze kan ingebouwd worden in een koof, verlaagd plafond of in ene onderkast, sokkel of plint.

Assortiment DomaPlasma®
 
Voor welke afzuigkappen is Domaplasma® geschikt?
Werking van Domaplasma®
 

Hoe werkt het Domaplasma® filter?

Een groot vermogen met een laag energieverbruik: Hoe gaat dat in zijn werk? De unit werkt geheel onafhankelijk van de afzuigkap: het apparaat heeft een eigen besturing die werkt met een sensor. De luchtzuivering die plaatsvindt is gebaseerd op technieken die door de natuur zelf worden gebruikt om de atmosfeer te zuiveren. Met behulp van 'koud plasma' worden geurmoleculen bestreden, met slechts een energieverbuik van circa 10 Watt/uur.

De systemen van Domaplasma® zijn uitvoerig onderworpen aan verschillende tests om ervoor te zorgen dat schadelijke stoffen veilig worden afgevoerd.Domaplasma® biedt veel voordelen. Zo heeft deze unit een groot vermogen van zo'n 500 tot ruim 900 m3/uur, maar is er geen afvoerkanaal nodig. Zo verlies je niet onnodig veel warmte in je huis. Daarnaast biedt dit een voordeel voor woningen en appartementen waar geen afvoerkanaal naar buiten mogelijk is.

Domaplasma® kopen bij Keukenloods.nl

Haal ook de voordelen van een Domaplasma® filter in huis! Bekijk ons assortiment en ontdek welk filter bij jou past. Heb je vragen? Dan zitten onze specialisten voor je klaar. Neem contact met ons op en wij kijken met je mee!.

Neem contact met ons op

 
Domaplasma® kopen bij Keukenloods.nl

Reviews Domaplasma

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe