Domaplasma Contact

Felland 5c
9753 TA
Haren(Nederland)

 

Ontdek Domaplasma®

Domaplasma® staat bekend als de specialist op het gebied van luchtreinigingsoplossingen. Zo is de Domaplasma®-IQ serie ontworpen voor recirculatie afzuigkappen om kookgeuren snel en efficiënt weg te werken. Niet alleen voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik. En dat is niet voor niks: De lagetemperatuur-plasmatechnologie is effectief, flexibel inzetbaar en is efficiënt qua energieverbruik. Hiermee is Domaplasma® een vooruitstrevende speler op het gebied van luchtreiniging.  

 

Domaplasma logo
Voordelen van Domaplasma®
 

Voordelen van Domaplasma®

Domaplasma® biedt veel voordelen. Zo hebben de filters een groot vermogen van zo'n 500 tot ruim 900 m3/uur, maar is er geen afvoerkanaal nodig. Zo verlies je niet onnodig veel warmte in je huis. Daarnaast biedt dit een voordeel voor woningen en appartementen waar geen afvoerkanaal naar buiten mogelijk is.

Voor welke afzuigkappen is Domaplasma® geschikt?

De filters van Domaplasma® zijn flexibel inzetbaar, en er zijn meerdere modellen beschikbaar. Deze kunnen eenvoudig gemonteerd worden op wand-, eiland-, werkblad, plafond- en inbouwafzuigkappen. Zo is de Domaplasma®-IQ serie te monteren in de schacht van een afzuigkap of in het plafond, waardoor deze geschikt is voor eiland- en wandafzuigkappen. De IQS-serie is geschikt voor downdraft- en plafondafzuigkappen en werkbladafzuiging. Deze kan ingebouwd worden in een koof, verlaagd plafond of in ene onderkast, sokkel of plint.

Assortiment DomaPlasma®
 
Voor welke afzuigkappen is Domaplasma® geschikt?
Werking van Domaplasma®
 

Hoe werkt het Domaplasma® filter?

Een groot vermogen met een laag energieverbruik: Hoe gaat dat in zijn werk? De unit werkt geheel onafhankelijk van de afzuigkap: het apparaat heeft een eigen besturing die werkt met een sensor. De luchtzuivering die plaatsvindt is gebaseerd op technieken die door de natuur zelf worden gebruikt om de atmosfeer te zuiveren. Met behulp van 'koud plasma' worden geurmoleculen bestreden, met slechts een energieverbuik van circa 10 Watt/uur.

De systemen van Domaplasma® zijn uitvoerig onderworpen aan verschillende tests om ervoor te zorgen dat schadelijke stoffen veilig worden afgevoerd.Domaplasma® biedt veel voordelen. Zo heeft deze unit een groot vermogen van zo'n 500 tot ruim 900 m3/uur, maar is er geen afvoerkanaal nodig. Zo verlies je niet onnodig veel warmte in je huis. Daarnaast biedt dit een voordeel voor woningen en appartementen waar geen afvoerkanaal naar buiten mogelijk is.

Domaplasma® kopen bij Keukenloods.nl

Haal ook de voordelen van een Domaplasma® filter in huis! Bekijk ons assortiment en ontdek welk filter bij jou past. Heb je vragen? Dan zitten onze specialisten voor je klaar. Neem contact met ons op en wij kijken met je mee!.

Neem contact met ons op

 
Domaplasma® kopen bij Keukenloods.nl

Reviews Domaplasma

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe