Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Ducq Contact

Zeelandhaven 6
3433 PL
Nieuwegein

Over DUCQ

DUCQ is een merk dat pannen verkoopt. De pannen van DUCQ zijn speciaal ontwikkeld voor de inductie kookplaat. Maar de pannen zijn ook geschikt voor andere kookplaten, zoals de gaskookplaat en de keramische kookplaat. DUCQ staat ook bekend om de nieuwe innovatie, namelijk koperen pannen voor de inductie kookplaat. Het assortiment van DUCQ op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit losse pannen, maar ook pannensets.

 
Logo DUCQ

Uitgelicht: de koperen pannen van DUCQ

De koperen pannen van DUCQ bevatten een buitenlaag van puur koper, dit zorgt voor optimale warmtegeleiding. Vaak koken chef koks ook met koperen pannen. Door de koperen buitenlaag smaakt jouw eten beter, en is het het ook sneller klaar. Door de 3 lagen in de koperen pannen ontstaat er een soort oven effect. Dit zorgt ook nog eens voor energiebesparing. Bovendien zijn de pannen ook uitermate geschikt voor kookplaten met afzuiging, de deksel van de pan is hier speciaal voor ontwikkeld. De koperen pannen van DUCQ zijn in verschillende sets te verkrijgen, maar ook los. 

Bekijk alle DUCQ pannen

 
Uitgelicht: de koperen pannen van DUCQ
DUCQ
 

Pannen van DUCQ

Naast koperen pannen heeft DUCQ ook anti-aanbakpannen. Deze anti-aanbakpannen bestaan uit drie lagen. De buitenste laag bestaat uit inductiestaal. De tussenlaag bestaat uit aluminium en de binnenste laag bestaat uit roestvrijstaal. De anti-aanbaklaag bestaat ook uit drie lagen, dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en een langere levensduur. De pannen van DUCQ zijn ook verkrijgbaar zonder anti-aanbaklaag.

 
 
 

Koop DUCQ pannen bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de pannen van DUCQ? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Ducq

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe