Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Ducq Contact

Zeelandhaven 6
3433 PL
Nieuwegein

Over DUCQ

DUCQ is een merk dat pannen verkoopt. De pannen van DUCQ zijn speciaal ontwikkeld voor de inductie kookplaat. Maar de pannen zijn ook geschikt voor andere kookplaten, zoals de gaskookplaat en de keramische kookplaat. DUCQ staat ook bekend om de nieuwe innovatie, namelijk koperen pannen voor de inductie kookplaat. Het assortiment van DUCQ op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit losse pannen, maar ook pannensets.

 
Logo DUCQ

Uitgelicht: de koperen pannen van DUCQ

De koperen pannen van DUCQ bevatten een buitenlaag van puur koper, dit zorgt voor optimale warmtegeleiding. Vaak koken chef koks ook met koperen pannen. Door de koperen buitenlaag smaakt jouw eten beter, en is het het ook sneller klaar. Door de 3 lagen in de koperen pannen ontstaat er een soort oven effect. Dit zorgt ook nog eens voor energiebesparing. Bovendien zijn de pannen ook uitermate geschikt voor kookplaten met afzuiging, de deksel van de pan is hier speciaal voor ontwikkeld. De koperen pannen van DUCQ zijn in verschillende sets te verkrijgen, maar ook los. 

Bekijk alle DUCQ pannen

 
Uitgelicht: de koperen pannen van DUCQ
DUCQ
 

Pannen van DUCQ

Naast koperen pannen heeft DUCQ ook anti-aanbakpannen. Deze anti-aanbakpannen bestaan uit drie lagen. De buitenste laag bestaat uit inductiestaal. De tussenlaag bestaat uit aluminium en de binnenste laag bestaat uit roestvrijstaal. De anti-aanbaklaag bestaat ook uit drie lagen, dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en een langere levensduur. De pannen van DUCQ zijn ook verkrijgbaar zonder anti-aanbaklaag.

 
 
 

Koop DUCQ pannen bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de pannen van DUCQ? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Ducq

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe