Ducq Contact

Zeelandhaven 6
3433 PL
Nieuwegein

Over DUCQ

DUCQ is een merk dat pannen verkoopt. De pannen van DUCQ zijn speciaal ontwikkeld voor de inductie kookplaat. Maar de pannen zijn ook geschikt voor andere kookplaten, zoals de gaskookplaat en de keramische kookplaat. DUCQ staat ook bekend om de nieuwe innovatie, namelijk koperen pannen voor de inductie kookplaat. Het assortiment van DUCQ op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit losse pannen, maar ook pannensets.

 
Logo DUCQ

Uitgelicht: de koperen pannen van DUCQ

De koperen pannen van DUCQ bevatten een buitenlaag van puur koper, dit zorgt voor optimale warmtegeleiding. Vaak koken chef koks ook met koperen pannen. Door de koperen buitenlaag smaakt jouw eten beter, en is het het ook sneller klaar. Door de 3 lagen in de koperen pannen ontstaat er een soort oven effect. Dit zorgt ook nog eens voor energiebesparing. Bovendien zijn de pannen ook uitermate geschikt voor kookplaten met afzuiging, de deksel van de pan is hier speciaal voor ontwikkeld. De koperen pannen van DUCQ zijn in verschillende sets te verkrijgen, maar ook los. 

Bekijk alle DUCQ pannen

 
Uitgelicht: de koperen pannen van DUCQ
DUCQ
 

Pannen van DUCQ

Naast koperen pannen heeft DUCQ ook anti-aanbakpannen. Deze anti-aanbakpannen bestaan uit drie lagen. De buitenste laag bestaat uit inductiestaal. De tussenlaag bestaat uit aluminium en de binnenste laag bestaat uit roestvrijstaal. De anti-aanbaklaag bestaat ook uit drie lagen, dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en een langere levensduur. De pannen van DUCQ zijn ook verkrijgbaar zonder anti-aanbaklaag.

 
 
 

Koop DUCQ pannen bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de pannen van DUCQ? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Ducq

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe