Bekijk alle merken
ETNA

ETNA

Impact 83
6921 RZ
Duiven (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Over ETNA

Etna is een oer-Hollands merk met ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Ze hebben één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. De nieuwste technieken worden vertaald naar nieuwe keukenapparatuur die aan de strengste ETNA normen voldoen. Zo maken ze waar wat ze beloven: kwaliteit producten voor iedereen betaalbaar.

ETNA keukenapparatuur

ETNA heeft ruim 150 jaar ervaring en een groot assortiment die hierbij past. Het assortiment is van hoge kwaliteit op het gebied van design, betrouwbaarheid, vernieuwing en gebruiksgemak. Vind je koken op gas nog steeds het prettigst? Dan ben je zeker niet de enige! Veel mensen koken nog steeds liever op gas vanwege de controle over de warmtebron. De gaskookplaten van ETNA zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren zodat er altijd één past bij jouw kookwensen.

Ook ETNA fornuizen zijn de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Door de slimme indeling, op het kookgedeelte, heb je genoeg ruimte voor het opstellen van je pannen. Vind je het leuk om te bakken of grote pizza’s te maken voor het hele gezin? De ruimte in de oven bied je de mogelijkheid om flink uit te pakken en een lekkere maaltijd voor een grote groep te maken.

Naast de kookplaten en fornuizen zijn de ETNA vaatwassers ook een populair product. Ze hebben minimaal energielabel A+, zijn waterbesparend en stil. Ze bieden bijna allemaal ruimte aan 12 couverts. ETNA vaatwassers zijn verkrijgbaar in inbouw of vrijstaande modellen.

Bekijk het hele assortiment ETNA keukenapparatuur.Bron: ETNA

ETNA - Ga snel naar


Service & Informatie ETNA

Telefoonnummer service:
0900-5550002
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Reviews ETNA

ETNA gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 74 reviews

Voeg een review toe
Door: GOERDAT A.   |  14-09-2017 06:47
8
 8

DE pannendragers (stalenband) zijn waardeloos deze buigt enigszins en is niet vlak, tevens een van de pootjes van het fornuis zelf roest al!!!!! Ik adviseer de toekomstige potentiele kopers een Etnafornuis met de zware uitgevoerde pannendragers te kopen.

Door: KALKEREN VAN J.   |  01-03-2017 10:09
8
 8

Wij hebben gekozen voor deze afzuigkap ivmhet makkelijk te monteren in onze eigenbouw keukenschouw. Ik kon met deze afzuigkap alles makkelijk toegankelijkhouden voor eventueel ondehoud en om ooit nog eens te vervangen. De Etna is mooi kompakt en eenvoudig te instaleren . Gemakkelijk te bedienen en capaciteit genoeg ,en verlichting voldoet ook aan de verwachting. Kortom een aanrader.

Door: NORDEN, E. VAN DHR   |  28-02-2017 10:38
9
 9

Er worden weinig inductieplaten gemaakt met duidelijke en voelbare knoppen. Bijna niet eigenlijk. Voor zelf-redzame oudjes is zo'n toestel een veilige en handige uitkomst. Goed van Etna dat zij dit nog maken.

Door: SUREWAARD, W. DHR   |  01-12-2016 11:51
8
 8

We kozen voor een Etna gaskooktoestel, omdat Etna in de losse apparatuur nog voldoende keuze had, ook in de iets duurdere, degelijke klasse. Etna blijft voor ons toch een vertrouwd merk. Bovendien had Etna een mooi afgerond model, met weinig kans op etens- of vetrestjes in allerlei spleetjes. Dit maakt ook ook het schoonhouden een stuk gemakkelijker. Bovendien is het deksel niet 100% doorschijnend, dat maakt het beeld rustiger. Het apparaat voldoet prima aan onze verwachtingen. We kunnen het aanbevelen voor mensen die ook geen inbouw willen of kunnen plaatsen. Een tevreden klant.

Door: BOER, DE G.   |  15-11-2016 12:27
8
 8

Wij hebben een etna combimagnetron maar zonder een bakplaat. zonddr bakplaat niet handig en via google kwam ik erachter dat er wel bakplaten voor deze combimagnetron waren.Toen was de keuze gauw gemaakt! wat ik wel vreemd vind is dat de oven zonder bakplaat wordt geleverd 😑 Tot nu toe bevalt het prima! 👍! Met vriendelijke groet, Greet de Boer

Door: SLINGERLAND, A.   |  22-10-2016 15:27
9
 9

zeer goed bevallen Etna is al vele jaren bij ons thuis en andere bij huisgenoten in gebruik en zullen in de toekomst vaker gebruik maken van Etna artikelen bij deze een gewild artikel Dit is onze mening Verders schijnt hier de zon en hopelijk blijcen we dit weer houden

Door: PAULIS ERIK   |  12-10-2016 11:10
10
 10

Etna ken ik nog van mijn oma, zij had ook al Edna. Mijn grootouders kochten nooit rommel en nu denk ik dat deze keuze van mij ook hun goedkeuring kan dragen. Ik heb het nu over de koelkast die ik heb gekocht, de EEK216A, een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Door: HOLSGENS A   |  11-10-2016 11:47
9
 9

Ik heb dit merk gekozen vanwege zijn goede naam Etna en vanwege de prachtige rustieke vormgeving. Ik ben tevreden, hoewel ik even moet wennen aan de lange tijd inhouden van de knop voor de vlam komt. De oven is een supermooi om te zien, een juweeltje in de keuken. A.H.

Door: VOGEL, S.   |  21-09-2016 09:29
10
 10

Zijn net aangesloten, hebben poos in doos gestaan I v m late levering van de keuken Dus nog niet echt gebruik van gemaakt. Wel getest of alles werkte Vormgeving is strak en geen poespas. Gewoon waar het voor nodig is. Ben der super blij mee..Ziet er zo mooi uit allemaal. Hoop dat ik heel lang plezier ervan mag hebben. Heb altijd etna gehad, en ben er altijd erg tevreden over geweest.

Door: BRUIN, C. DE DHR   |  20-06-2016 12:52
8
 8

Product voldoet aan verwachting qua functionaliteit (koelen, vriezen). Echter zoals eerder doorgegeven is het geluidsniveau in mijn optiek te hoog. Zeker voor Inbouw apparatuur is dit in feite onacceptabel. De klacht is ook onderkend door de service monteur van ETNA. Advies was om het apparaat 3 mnd te gebruiken om te kijken of het geluidsniveau in deze periode afneemt!!! Echter tot op de dag van vandaag nog geen verbetering c.q minder geluid. Respons met betrekking tot nalopen doorgegeven klachten goed, nu nog de oplossing!

Door: BAARDWIJK M.R. VAN   |  10-05-2016 19:14
9
 9

Perfect, doet wat we van hem vragen, en gewoon erg goed, zelf de meegeleverde spullen zeer compleet, gezien de lange ervaring die we hebben me ETNA, ook de servies hiervan raden wij het iedereen aan

Door: SCHIJNDEL, R. VAN MEVR   |  06-05-2016 11:59
8
 8

Het merk was nog blijven hangen van vroeger. Vindt het een goede keus, mooi front en makkelijke bediening met veel keuze mogelijkheden van kort en lang programma voor de échte vuile afwas. Ik ben er blij mee en kan het dus aanbevelen.

Door: SCHOUWENAARS, K. DHR   |  24-04-2016 12:39
9
 9

Voor Etna gekozen omdat we al lange tijd een oven in combi met een keramische kookplaat van Etna hadden. Geen problemen mee gehad. Omdat de oven nog prima functioneert en prachtig bij de nieuwe kookplaat past, hebben we voor dit produkt gekozen. Kookplaat past verder prima in totale keukenbeeld. Is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in bediening. Wij kunnen Etna aanbevelen.

Door: TOL, G. VAN DHR   |  29-03-2016 10:34
10
 10

Het is een mooi product en het werkt prima. Wij zijn vooral gecharmeerd van de elektrische ontsteking, een ultiem bedieninggemak. Nooit meer een aansteker en lucifers en het gaat veel sneller. De vlambeveiliging geeft een heel veilig gevoel. Wij zijn met dit product heel tevreden.

Door: WORTEL W.   |  14-03-2016 16:55
10
 10

We hebben deze gekozen vanwege de naamsbekendheid, de prijs en de mogelijkheden. Niets op aan te merken. Snelle levering. Bestaat er ook nog een afdekplaat voor de ze inductiekookplaat. Omdat hij goed bevalt kom ik niet aan de 200 tekens. Vr.gr. W.Wortel

Door: FLOOR MEVR   |  14-03-2016 16:44
8
 8

Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel over zeggen want de afzuigkap is pas een paar weken in gebruik. Prima afzuigkap en een goed geluidsniveau, gemakkelijk in de bediening. Onderhoud heb ik nog geen ervaring mee vanwege de korte gebruikstijd.

Door: KREEFT C.   |  18-02-2016 13:57
7
 7

Omdat de bestekkorf in het midden staat geeft dit nog problemen met inpakken .Ook glazen inpakken is soms lastig of vallen om. Omdat we de machine maar een keer per dag gebruiken hebben we meerdere glazen of puddingschaaltjes.

Door: OTTEN H DHR   |  16-02-2016 10:59
9
 9

Zeer tevreden over de Etna en over keuken loods.nl heb gekozen voor de Etna omdat het een goed en betrouwbaar merk is en de prijs kwaliteit verhouding zeer goed is en de montage voor een leek zeer goed te doen is. VRT een tevreden klant

Door: NEUWAHL V   |  12-01-2016 21:31
10
 10

Wij kozen voor dit merk omdat we altijd op zoek zijn naar een optimale prijs/prestatieverhouding. Het apparaat liet zich moeiteloos plaatsen en doet het prima. De indeling is logisch en beter dan van het oude apparaat. En het is geruisloos. Wat kun je nog meer willen? Een topper,wij kunnen het van harte aanbevelen! EEK151A inbouwkoelkast zonder vriesvak, merk: ETNA

Door: TUIN VAN   |  16-12-2015 16:52
10
 10

Etna is altijd een betrouwbaar en niet duur apparaat. De prijs zit in de middenklasse. Dit merk wil ik aanbevelen aan mensen die niet zo goed met elektrische apparaten kunnen omgaan, zelfs kinderen kunnen hiermee werken. Het is echt zo eenvoudig, heb nog nooit een app. gehad wat zo eenvoudig te bedienen is.

Bekijk alle reviews