Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

ETNA Contact

Impact 83
6921 RZ
Duiven

Ontdek ETNA

ETNA, want iedereen verdient een droomkeuken

Etna is een oer-Hollands merk met ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Ze hebben één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. De nieuwste technieken worden vertaald naar nieuwe keukenapparatuur die aan de strengste ETNA normen voldoen. Zo maken ze waar wat ze beloven: kwaliteit producten voor iedereen betaalbaar.

 

Bekijk ons assortiment ETNA keukenapparatuur
 
Logo ETNA

Vakmanschap

162 jaar geleden is ETNA begonnen met ijzergieters die kookfornuizen maakten in de fabriek. Deze vakmannen en vrouwen zijn anno 2020 te vinden in de ETNA laboratoria, aan de tekentafels en in het testcentrum. Vakmanschap zit bij ETNA in hun genen ‘gegoten’.

ETNA willen alles kunnen controleren en van ieder apparaat precies weten welke grondstoffen het bevat. En niet onbelangrijk waarom deze zijn gebruikt. Alleen zo kunnen ze de beste producten maken. Dit is ETNA vakmanschap pur sang.

Kwaliteit

Moderne keukenapparatuur van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is waar ETNA voor staat. ETNA keukenapparatuur is het getoetst, getest eventueel aangepast wanneer nodig tot ze 100% tevreden zijn. Ze geven daarom ook 5 jaar garantie op al hun apparaten. En niet alleen de keukenapparatuur van ETNA zijn van hoog niveau maar ook het klantcontact en de service. Mocht je onverhoopt toch service nodig hebben dan kun je als klant van ETNA terugvallen op het moederbedrijf, ATAG Benelux.

Trendy Nederlands design

Hoogwaardig en doordacht product ontwerp of te wel Dutch design. Een wereldwijd begrip dat ETNA voor iedereen bereikbaar wil maken. ETNA is een echt Nederlands merk en kent daarom als geen ander de Nederlandse smaak en technische specificaties waar apparaten aan moeten voldoen. Ze geven een Hollandse ‘touch’ aan keukenapparatuur; functioneel en tijdloos design en met een scherp oog voor detail.

ETNA Keukenapparatuur

ETNA heeft ruim 150 jaar ervaring en een groot assortiment die hierbij past. Het assortiment is van hoge kwaliteit op het gebied van design, betrouwbaarheid, vernieuwing en gebruiksgemak. Vind je koken op gas nog steeds het prettigst? Dan ben je zeker niet de enige! Veel mensen koken nog steeds liever op gas vanwege de controle over de warmtebron. De gaskookplaten van ETNA zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren zodat er altijd één past bij jouw kookwensen.

ETNA Keukenapparatuur

ETNA Vaatwasser

ETNA vaatwassers zijn een populair product. Ze hebben minimaal energielabel A+, zijn waterbesparend en stil. Ze bieden bijna allemaal ruimte aan 12 couverts en zorgen voor een goed was- en droogresultaat. ETNA vaatwassers zijn verkrijgbaar in inbouw of vrijstaande modellen. Je bent daarnaast verzekerd van een veilig apparaat, mocht er lekkage optreden, dan wordt de watertoevoer direct afgesloten.

ETNA Vaatwasser

ETNA Afzuigkap

ETNA heeft een groot assortiment afzuigkappen. Voor een strak keukenbeeld kies je voor inbouw- en vlakschermafzuigkappen. Ben je op zoek naar een echte eye catcher, bekijk dan het assortiment wand- en eilandschouwkappen. Beschikt je huis niet over een afvoerkanaal? Een aantal afzuigkappen van ETNA zijn geschikt voor recirculatie.

ETNA Afzuigkap

ETNA Magnetron

Wil heb je een grote keuken en ruimte voor een magnetron en oven? Dan is de ETNA solo magnetron iets voor jou. Heb je liever meer mogelijkheden, bekijk dan het assortiment combi magnetrons van ETNA

Tegenwoordig beschikken veel keukens over een keukenwand met diverse inbouwapparaten naast elkaar. Wil je ook verschillende ETNA keukenapparatuur combineren? Dat kan met de ETNA Avance-apparaten. ETNA Avance keukenapparatuur hebben allemaal dezelfde handgrepen, knoppen en het strakke rvs. Hierdoor kun je ze naast of boven elkaar inbouwen en behoud je een strak design.

 

ETNA Magnetron

ETNA Koelkast

Voor elke smaak heeft ETNA een koelkast of vriezer. Het assortiment bestaat namelijk uit alle formaten en uitvoeringen. Deur op deur systeem of sleepdeur, met vriezer of zonder, groot of klein. De binnenkant van een ETNA koelkast is overzichtelijk met handige schappen en bakjes die je kunt indelen. En met het zuinige A+ energielabel zijn ze ook nog eens erg energiezuinig.

ETNA Koelkast

ETNA Gasfornuis

Ook ETNA fornuizen zijn de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Door de slimme indeling, op het kookgedeelte, heb je genoeg ruimte voor het opstellen van je pannen. Vind je het leuk om te bakken of grote pizza’s te maken voor het hele gezin? De ruimte in de oven biedt je de mogelijkheid om flink uit te pakken en een lekkere maaltijd voor een grote groep te maken.

 

ETNA Gasfornuis

Koop jouw ETNA keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Koop jouw ETNA keukenapparatuur bij Keukenloods.nl. Heb je vragen over ETNA apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de ETNA keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Neem contact met ons op

Reviews ETNA

ETNA gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 95 reviews

Voeg een review toe
Door: de Haan  |  17-04-2020 13:32
8
 8

Ik heb laatst een verkeerde review geschreven, ik ben erg tevreden met de aankoop van de Etna gaskookplaat voor propaan. Ook uw service is heel erg goed, dank u wel.

Door: Gerben  |  01-04-2020 14:46
8
 8

Ik heb de kookplaat nu drie weken in gebruik en een paar dingen vallen me op. De bediening is eenvoudig en de tiptoetsen reageren snel op aanraking, dat werkt heel prettig. Daarnaast heeft de kookplaat weinig last van een betje vocht onder de pan. Sommige kookplaten slaan dan meteen af, deze niet. Het enige grote nadeel vind ik het geluidsniveau. Ik ben niet gewend dat kookplaten geluid maken, maar deze produceerd vrijd veel zoem en klikgeluidjes. Dit gebeurt bij zowel oud als gloednieuwe pannen. Hier lijkt geen onderscheid in te zitten. Hiervoor bakte ik pannenkoeken op stalen pannen van Buyer op gas. Hiermee kon ik een mooi constant hoge temperatuur krijgen voor het beste resultaat. De pannen werken helaas niet goed op de inductieplaat. De pannen werden in het midden wel heet, maar aan de buitenkant niet. Alsof de inductie alleen het midden te pakken kreeg. Ik ben nog opzoek naar een gelijkwaardige vervanging

Door: BIGGS, J. MEVR  |  07-03-2019 16:56
9
 9

Ik ben heel tevreden met Etna. Ik heb altijd een Etna magnetron en oven gehad. De service is geweldig. Wanneer je meerdere Etna apparaten hebt is het zelfs gratis. Mijn laatste ging zelfs 18 jaar mee.

Bekijk alle reviews