Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Reviews - etna

etna gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 95 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: de Haan  |  2020-04-17 13:32:00
8
 8

Ik heb laatst een verkeerde review geschreven, ik ben erg tevreden met de aankoop van de Etna gaskookplaat voor propaan. Ook uw service is heel erg goed, dank u wel.

Door: Gerben  |  2020-04-01 14:46:00
8
 8

Ik heb de kookplaat nu drie weken in gebruik en een paar dingen vallen me op. De bediening is eenvoudig en de tiptoetsen reageren snel op aanraking, dat werkt heel prettig. Daarnaast heeft de kookplaat weinig last van een betje vocht onder de pan. Sommige kookplaten slaan dan meteen af, deze niet. Het enige grote nadeel vind ik het geluidsniveau. Ik ben niet gewend dat kookplaten geluid maken, maar deze produceerd vrijd veel zoem en klikgeluidjes. Dit gebeurt bij zowel oud als gloednieuwe pannen. Hier lijkt geen onderscheid in te zitten. Hiervoor bakte ik pannenkoeken op stalen pannen van Buyer op gas. Hiermee kon ik een mooi constant hoge temperatuur krijgen voor het beste resultaat. De pannen werken helaas niet goed op de inductieplaat. De pannen werden in het midden wel heet, maar aan de buitenkant niet. Alsof de inductie alleen het midden te pakken kreeg. Ik ben nog opzoek naar een gelijkwaardige vervanging

Door: BIGGS, J. MEVR  |  2019-03-07 16:56:00
9
 9

Ik ben heel tevreden met Etna. Ik heb altijd een Etna magnetron en oven gehad. De service is geweldig. Wanneer je meerdere Etna apparaten hebt is het zelfs gratis. Mijn laatste ging zelfs 18 jaar mee.

Door: VAN DER LIJKE, K. DHR  |  2019-02-17 08:18:00
9
 9

De accessoires van 1 brander waren door het slecht "vasttapen" tijdens het transport los geraakt en hadden krassen veroorzaakt op de bovenkant van het fornuis. Tsja moet je dan voor een paar krassen op een nieuw fornuis reclameren, het uitgepakte fornuis weer terugsturen? Pff, dus in de beoordeling aangegeven naar keukenloods, maar tot op heden niets gehoord. Dus wat betreft aftersales een dikke onvoldoende.

Door: KLOOSTER D  |  2019-02-07 10:55:00
9
 9

Ik heb deze Etna gekocht omdat zijn voorganger goed uit de test komt en zijn mogelijkheden voor ons perfect zijn en tot op heden bevalt deze prima, ook de vormgeving past goed in alle keukens. De oven is gemakkelijk schoon te maken.

Door: MEELKOP, J. DHR  |  2019-01-06 11:48:00
8
 8

Deze oven was de enige oven met de juiste dieptaat die ik kon plaatsen. De vormgeving is prima en het gebruiksgemak os redelijk. De ovenfuntie valt tegen. De geadviseerde bereidingstijden van gerechten brengt hij niet; je moet een langere tijd instellen.

Door: ANTONIDES, A. DHR  |  2018-12-12 15:25:00
8
 8

Prima koelkast, wel kreeg ik er één bakje bij geleverd en ik heb werkelijk geen idee waar ik deze moet plaatsen. verder geen opmerkingen..................................................................................................................

Door: HUYBREGHS, P. DHR  |  2018-12-12 13:32:00
10
 10

Geweldig mooi gasfornuis volgens hedendaags design. Zéér duidelijke handleiding voor installatie en bij de bijbestelde gasslang zaten alle benodigde verloop koppelingen. Last but not least, zéér gemakkelijk schoon te maken na het gebruik. Tevens te vermelden zéér veilig door vlam detective

Door: SMIT S.  |  2018-11-14 11:46:00
8
 8

Mijn Etna vaatwasser ging na bijna 13 jaar kapot, dus dat vind ik een degelijk product. De overige Etna producten in mijn keuken doen het na die 13 jaar nog steeds prima (Afzuigkap, koelkast). Ze zijn dus zeer degelijk en nog steeds goed te gebruiken.

Door: BOGAART V/D M.  |  2018-09-19 15:20:00
9
 9

Deze is retour gegaan, te weinig vermogen is omgeruild voor een Siemens! Ben nu erg tevreden. En blij met de geweldige service Erg tevreden met dit merk, dankzij het advies van de heer Thom de Best Groet Mariejan v.d Bogaart

Door: WIJNANDS, N. MEVR  |  2018-08-08 09:26:00
8
 8

Heel mooi dat mat zwart in onze witte keuken. We hadden eerst dezelfde in rvs maar deze zat vol met vlekken die er niet meer afgingen. Een hele goede keuze gemaakt. De kap is makkelijk in gebruik niet teveel poespas erop.

Door: MULDER RMM DHR   |  2018-04-03 17:02:00
8
 8

Service ETNA uitstekend. Gaskookplaat was meer verkeerde knoppen geleverd en één van de aanvragers was wat wiebelig. Na één mailtje volgde prompt gratis levering van nieuwe knoppen en een nieuwe pandragers. Prima.

Door: TONI DIJKSMAN DHR   |  2018-03-20 19:34:00
10
 10

Zeer content met dit apparaat Gebruikersvriendelijk eenvoudig te instaleren. Goede service afspraken komt men na Betaling soepel

Door: LEYDEN VAN HANS DHR   |  2018-03-13 18:56:00
7
 7

prima gaskookplaat zeker voor het geld zijn voor een goedkope gaskookplaat gegaan omdat we over drie jaar toch aan een nieuwe keuken gaan en dan waarschijnlijk inductie gaan koken prima apparaat, best degelijk en netjes afgewerkt plaat materiaal is wat dunner als gewend maar stoort niet elektrische Volker en thermokoppel beveiligd zeker aan te raden

Door: BINSBERGEN DHR H.M. VAN   |  2018-03-10 19:57:00
8
 8

Gebruiksgemak: 8 i.p.v.10 gewoon omdat ik er nog aan moet wennen.Jammer dat de knopjes niet doen wat ik soms van ze verwacht : het gas lager laten branden van een gaspit bovenop. (=grapje) Over duurzaamheid kan ik niets zeggen natuurlijk omdat ik hem nog maar zo kort heb. Samenvattend : ik ben prima tevreden.

Door: HENGEVELT, J.   |  2018-01-23 15:32:00
7
 7

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Heel erg handig, makkelijk en gebruiksvriendelijk voor oude mensen, ook makkelijk schoon te maken! Handig om boven op een koelkast te zetten! Ruimtebespaarder in de keuken!

Door: ASKAMP   |  2018-01-02 18:07:00
8
 8

Mooi en makkelijk te gebruiken Zal het zeker doorsplelen aan andere Is de tweede die ik gekocht heb Betrouwbaar merk makkelijk in tebouwen Duidelijke display Handige knoppen Jammer dat de keuzeknoppen niey verlicht zijn

Door: ASKAMP   |  2018-01-02 18:07:00
8
 8

Mooi en makkelijk te gebruiken Zal het zeker doorsplelen aan andere Is de tweede die ik gekocht heb Betrouwbaar merk makkelijk in tebouwen Duidelijke display Handige knoppen Jammer dat de keuzeknoppen niey verlicht zijn

Door: RUITER DE DHR   |  2017-12-08 13:56:00
7
 7

Wij kozen voor dit merk omdat wij hier meerdere producten van hebben of hebben gehad . En wat ns altijd heel goed is bevallen . Daarom dus. Daarom kunnen wij ook met een gerust hart dit merk aanbevelen .

Door: DIJK, D. VAN MEVR   |  2017-12-08 07:35:00
8
 8

De leverancier (atag) is in tegenstelling tot de keukenloods wél servicegericht en kwam het apparaat welke niet juist werkend was geleverd omwisselen twee dagen later. Alle lof voor atag en een zeer koude douche voor de keukenloods

Totaal: 95 reviews