Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Bekijk alle merken
Exquisit

Exquisit

J.F. Kennedylaan 101b
7001 CZ
Doetinchem (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over Exquisit

Exquisit specialiseert zich op een breed scala van huishoudelijke producten, zoals koelkasten, vaatwassers en magnetrons. Sinds de oprichting in 1993 is het merk inmiddels een internationaal fenomeen geworden. Niet gek met een motto als 'Value for money': Hierbij zijn de producten door Exquisit gebaseerd op de wensen en behoeften van haar gebruikers. Daarnaast ligt de focus ook op innovatie en energiezuinigheid.
Bron: Exquisit

Exquisit - Ga snel naar


Reviews Exquisit

Exquisit gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 3 reviews

Voeg een review toe
Door: SCHMIDT DHR   |  14-10-2012 18:58
9
 9

het was de eerste keer dat we iets bestelde via internet.op advies van uw mederwerker gekozen voor deze machine. Is keurig op tijd geleverd. Montage leverde ook geen problemen op. De machine bevalt uitstekend. Groeten fam. Schmidt.

Door: JANSEN DHR   |  06-08-2012 13:20
9
 9

Een vaatwasser die geheel aan onze behoefte voldoet. Wast schoon en droogt goed. Gebruiksvriendelijk. Geen poespas. Makkelijk in de bediening. Dus al met al hebben wij een goede keus gedaan en zullen wij de keukenloods adviseren bij onze vrienden.

Door: VOS DHR   |  03-08-2012 11:18
8
 8

Ik heb dit(voor mij onbekend merk) gekozen omdat het zeer aantrekkelijk geprijsd is ten opzichte van andere merken. Mijn ervaring op dit moment met de machine is zeer positief.Het is een machine met meer dan voldoende wasprogramma's en daarbij eenvoudig in gebruik.Tevens doet hij zijn werk geruisloos!

Bekijk alle reviews