Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

FALMEC Contact

Postbus 18016
4601 ZA
Bergen op Zoom

Ontdek Falmec

In 1981 is Falmec opgericht. Het hoofdkantoor van Falmec zit in de buurt van Venetië. Falmec is gespecialiseerd in het ontwikkelen van afzuigkappen en kookplaten. De afzuigkappen en kookplaten zijn er in verschillende varianten. De producten van Falmec worden gemaakt met hoogwaardig roestvrijstaal en hebben een Italiaanse touch.

 
Logo Bertazzoni<

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Falmec worden gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Dit roestvrijstaal bestaat uit een legering met 18% chroom en 8% nikkel. Dit materiaal is gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en zeer bestand tegen aantasting. Het assortiment afzuigkappen van Falmec bestaat uit wandschouw afzuigkappen, schuine afzuigkappen, inbouwunit afzuigkappen, plafond afzuigkappen, eiland afzuigkappen, geïntegreerde afzuigkappen, vlakscherm afzuigkappen en downdraft.

Afzuigkappen

Kookplaten

Het assortiment kookplaten van Falmec bestaat uit inductie kookplaten, kookplaten met afzuiging en een domino element. De kookplaten zijn passend bij het ontwerp van de Falmec afzuigkappen. 

Kookplaten

Koop Falmec apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Falmec apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews FALMEC

FALMEC gemiddeld beoordeeld met een 2 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 1 review

Voeg een review toe
Door: HASSELT VAN B   |  22-02-2018 09:50
2
 2

Produkt nog steeds niet kunnen gebruiken omdat Falmec de verlengde schacht van 70 cm niet levert. Afgesproken dat dat in week 7 zou gebeuren maar nu zeggen ze ineens dat dat pas in week 12 of later gaat plaatsvinden. Wij zijn hierover erg boos.

Bekijk alle reviews