Falmec Contact

Vennestraat 24
2161 LE
Lisse

Ontdek Falmec

In 1981 is Falmec opgericht. Het hoofdkantoor van Falmec zit in de buurt van Venetië. Falmec is gespecialiseerd in het ontwikkelen van afzuigkappen en kookplaten. De afzuigkappen en kookplaten zijn er in verschillende varianten. De producten van Falmec worden gemaakt met hoogwaardig roestvrijstaal en hebben een Italiaanse touch.

 
Logo Bertazzoni<

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Falmec worden gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Dit roestvrijstaal bestaat uit een legering met 18% chroom en 8% nikkel. Dit materiaal is gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en zeer bestand tegen aantasting. Het assortiment afzuigkappen van Falmec bestaat uit wandschouw afzuigkappen, schuine afzuigkappen, inbouwunit afzuigkappen, plafond afzuigkappen, eiland afzuigkappen, geïntegreerde afzuigkappen, vlakscherm afzuigkappen en downdraft.

Afzuigkappen

Kookplaten

Het assortiment kookplaten van Falmec bestaat uit inductie kookplaten, kookplaten met afzuiging en een domino element. De kookplaten zijn passend bij het ontwerp van de Falmec afzuigkappen. 

Kookplaten

Koop Falmec apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Falmec apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Falmec

Falmec gemiddeld beoordeeld met een 4 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 3 reviews

Voeg een review toe
Door: Patrick  |  16-02-2024 08:47
2
 2

Wij hebben een falmec kookplaat met ingebouwde afzuiging. We hebben al 6 maanden ellende. Afzuiging staat in storing hele tijd. 3x monteur geweest. Zo'n bedrijf had dit allang keer moeten vervangen. Ik hoef geen falmec meer!

Door: Marianne  |  17-11-2022 16:19
9
 9

Had verwacht dat het luchtjes beter zou afvoeren, niet slecht maar ook niet top. Geprobeerd contact te leggen met help desk van falmec, maar kreeg weinig enthousiasme terug ????

Door: HASSELT VAN B   |  22-02-2018 09:50
2
 2

Produkt nog steeds niet kunnen gebruiken omdat Falmec de verlengde schacht van 70 cm niet levert. Afgesproken dat dat in week 7 zou gebeuren maar nu zeggen ze ineens dat dat pas in week 12 of later gaat plaatsvinden. Wij zijn hierover erg boos.

Bekijk alle reviews