Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Bekijk alle merken
Franke

Franke

Lagedijk 13
5705 BX
Helmond (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Over Franke

Franke Kitchen Systems is ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste productiemethoden. Franke Nederland produceert en levert spoelbakken, kranen, afzuigkappen, afvalsystemen, aanrechtbladen en maatwerk. Sinds 1911 maakt het Zwitserse bedrijf Franke hoogwaardige roestvrijstalen producten voor de keuken. Producten die dezelfde schoonheid hebben als de Zwitserse natuur en die met liefde en zorg geproduceerd worden. Franke zorgt ervoor dat in de keuken geleefd en genoten kan worden. De afzuigkappen zorgen met hun uitstekende prestaties voor een frisse lucht. De spoelbakken schitteren als een besneeuwde bergtop in de zon. Ze worden gekenmerkt door fijne, strakke lijnen en verschillende afmetingen, en de spoelbakken zijn eenvoudig te reinigen waardoor ze mooi blijven. Zoals het geluid van een stromend bergbeekje, zo vloeit het water uit de mooi gevormde Franke kranen. De Franke afvalsystemen zorgen in de keuken voor rust en ruimte en bieden een milieuvriendelijke oplossing. De Zwitserse bergen zijn eeuwenlang een onaangetast gebied en vergelijkbaar met de duurzaamheid van de producten van Franke. Geniet van onze tijdloze kwaliteitsproducten………… natuurlijk Franke!
Bron: Franke

Franke - Ga snel naar


Service & Informatie Franke

Telefoonnummer service:
0492-585111
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Reviews Franke

Franke gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 17 reviews

Voeg een review toe
Door: JOON P  |  12-07-2019 10:56
10
 10

Franke was al favoriet bij mij omdat de helpdesk eens een nieuw zeefje voor mijn gootsteenbak (die ik al jaren in gebruik had) gratis toezond. Nu ik de kokenwaterkraan in gebruik heb genomen kan Franke helemaal niet meer stuk want ik heb er dagelijks een groot plezier van. Overigens ook complimenten aan de vakkundige en meedenkende monteur van inbouw.nl over de bijna onzichtbare inbouw van de kraan.

Door: WIJKER, J. DHR  |  12-03-2019 08:36
10
 10

Super mooi product! Werkt naar behoren????. Een min puntje: op de foto’s zie je alleen de kraan en de plintboiler. Wij hebben gekozen voor dit product vanwege ruimte gebrek i.v.m. het hebben van alleen lades. Echter bij ontvangen van product bleek dat er ook nog een filter tussen geplaatst moest worden, en deze neemt nog behoorlijk wat ruimte in.

Door: SEVENTER s.van DHR  |  15-02-2019 09:55
3
 3

Deze afzuigkap zuigt niet af! Slechte service en een waardeloos product. Hij staat in een open ruimte en werkt met een koolstofafzuiger, maar dat werkt dus niet. We zijn daar slecht over geinformeerd. Hhhhh

Door: SEVENTER s.van DHR  |  15-02-2019 09:54
3
 3

Deze afzuigkap zuigt niet af! Slechte service en een waardeloos product. Hij staat in een open ruimte en werkt met een koolstofafzuiger, maar dat werkt dus niet. We zijn daar slecht over geinformeerd. Hhhhh

Door: VEEN, J. VAN DER  |  20-11-2018 16:05
2
 2

Heb de producten twee weken geleden teruggestuurd, maar tot vandaag niets gehorod. Dit terwijl het over een erg groot bedrag gaat. (tenminste dat is het voor mij) Het zou fijn zijn als ik zsm wat hoor

Door: BROEREN, R. DHR   |  14-09-2017 17:56
10
 10

we hebben voor FRANKE gekozen ,omdat er bij deze kraan een plintboiler bij zat. En wij niet anders konden dan een plintboiler. tot nu toe ben ik tevreden over het merk FRANKE. Ik merk alleen wel dat als we het kokende water aan hebben staan dat de kraan erg spettert en dat is niet zo fijn! ik zou zeer zeker het merk bij iedereen aanbevelen!

Door: GROTERS B.   |  26-06-2017 16:28
10
 10

Na veel zoeken en vergelijken gekozen voor een kraan van Franke. Het product, keukenkraan in rvs uitvoering ziet er zeer goed en mooi uit, zoals omschreven. Veel vertrouwen in het product dat ruim een maand in bezit en gebruik is. Voor als nog zeker geen spijt van de aanschaf dat de prijs zeker waard is/lijkt te zijn.

Door: SOLDT, A. VAN DHR   |  20-12-2016 10:27
8
 8

Ik ken het merk, is een nette en stevige bak. Er is alleen een probleem, gisteren met het monteren van de bak kwam ik er achter dat het boutje voor de bevestiging van de overloop miste. Nu heb ik er voorlopig een ander boutje ingezet maar ik heb wel dit boutje nodig ! Graag nasturen.

Door: BIRAHY, A.   |  23-05-2016 12:17
10
 10

Het apparaat werkt zoals ik het wil hebben. Ik heb het nu pas een maand, hopenlijk blijft hij het doen, zolang ik het in gebruik heb. De bestelling was keurig verlopen, ik denk zelfs om nog een dispancer voor de badkamer te bestellen, voor zeep shampoo en dergelijk aan de muur.

Door: WITTE DE DHR   |  14-03-2016 16:24
9
 9

Het is een mooie bak, functioneel, strak en netjes afgewerkt. De bevestigingsklemmetjes (6) hadden er wel wat meer kunnen zijn bv. 10 stuks. Ik had ook nog strookjes rubber over? In de handleiding stond niet waarvoor die dienden.

Door: RAS BERT   |  23-07-2015 10:51
9
 9

De Franke kraan met de grote 10 liter boiler is erg handig. De combinatie van heet water en kokend water heeft ons doen besluiten voor dit merk te kiezen. Deze kraan (RVS) staat goed in een landelijke keuken. De kraan is veilig voor kinderen, de kokend water kraan is niet te openen door kleine kinderen, de beveiliging werkt goed. Het aansluiten is een niet moeilijk, de instructie die er bij zit is voor iedereen te begrijpen. Alles is met tekeningen toegelicht, zodat je deze klus zelf kan uitvoeren.

Door: IJZERMAN R.J.   |  20-07-2015 09:19
8
 8

+ Makkelijk te installeren. + Handig formaat. + Makkelijk te hanteren. + Afval scheiden is enorm handig. Een aanrader voor de kleinere keukenkast. Franke heeft met dit afvalsysteem een makkelijk systeem gecreeerd, wat met bijgeleverd installatieblad makkelijk te installeren is. Even voorboren en je kunt er gelijk gebruik van maken.

Door: HENDRICKX   |  01-12-2014 15:34
8
 8

Voor mij was de prijs kwaliteit verhouding het belangrijkste. Voor dezelfde kwaliteit heb je Grohe als alternatief maar deze is dan ook een stuk duurder, ik heb het gevoel dat de meerprijs van Grohe enkel in de naam zit.

Door: GRIENDT DHR WFM VAN DE   |  05-08-2014 18:45
8
 8

Laat in de middag besteld, de volgende ochtend in huis! Prima geregeld!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Door: METZGER R.   |  18-04-2014 15:40
9
 9

Geweldige kranen van Franke.Ben zeer tevreden. Comfortabel en uiterst gebruiksvriendelijk. Zeer zeker aan te bevelen. De service van de keukenloods scoort een dikke negen. Een prachtige vormgeving. De duurzaanheid van de kranen en de prijs bij de keukenloods heeft bij ons de doorslag gegeven.

Door: HOUTSTRA DHR P.W.   |  23-10-2012 12:48
10
 10

Een degelijk product zonder poespas. De bakken rollen zeer soepel. De handgreep is mooi van formaat en pakt eenvoudig beet. Het geheel voelt degelijk aan. En het ziet er mooi strak uit. De montage is super eenvoudig. De schroeven zijn keurig bijgeleverd. Dit product is zeer goed aan te bevelen.

Door: SLOOTS DHR F   |  21-08-2012 23:51
10
 10

zeer degelijk en mooi product. Nederlands fabrikaat wat uit eerdere ervaring onverslijtbaar is. De keukenbladen firma (graniet) heeft ook alle frees-mallen ter beschikking zodat het perfect in het blad past.

Bekijk alle reviews