Prijsstijgingen aangekondigd! Wacht niet te lang met bestellen.

De prijzen gaan binnenkort weer omhoog. Wij hebben groots ingekocht.
Profiteer nu nog van de huidige prijzen. Wacht niet te lang met bestellen.  

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar! 

Franke Contact

Lagedijk 13
5705 BX
Helmond

Ontdek Franke

Franke is in 1911 opgericht door Hermann Franke in het Zwitserse Aarburg. Wat is begonnen is als een metaalbedrijfje is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Een wereldwijde onderneming met meer dan 70 bedrijven verdeeld over 40 landen en met 10.500 mensen in dienst. Franke Nederland levert spoelbakken, kranen, afzuigkappen, afvalsystemen. Iedere keuken is net zo uniek als de consument die er in kookt. Met deze gedachte is Franke elke dag bezig met het innoveren van hun producten en diensten.

 
Logo Franke
Franke spoelbak
 

Franke keukenkraan

De keukenkraan kan een echte blikvanger zijn in de keuken. Daarom hecht Franke grote waarde aan het ontwerpen van tijdloze en hoogwaardige keukenkranen die de keuken nog meer Wonderful maken voor het bereiden van maaltijden.

Franke is gemaakt voor jouw keukenstijl

Van extravagante kranen tot een eenvoudig design, kranen van roestvrijstaal of chroom en met vaste of uittrekbare uitloop: in het Franke keukenkranen programma vindt je de juiste kraan voor jouw keuken. Jouw favoriete Franke keukenkraan zal de perfecte match zijn met de Franke spoelbak.

Uitgesproken bedieningsgemak

Franke kranen zijn gemakkelijk in gebruik. 

  • Bedien de kraan eenvoudig met één hand. 
  • De uittrekbare uitloop of handdouche is verbonden met een flexibele slang zodat je eenvoudig een pan kunt vullen,sla kunt wassen of de spoelbak schoon kunt spoelen.
  • Een hendel zonder achterzwaai zodat je geen last hebt van de muur of vensterbank.

De uitstraling die past bij uw keuken

Iedere keuken heeft zijn eigen uitstraling waarbij de keukenkraan een blikvanger is.

  • Een mooie finish of kleur die past bij de spoelbak.
  • Een hoge uitloop voor het eenvoudig vullen van pannen.
  • Door het gebruik van een filterstopkraan blijft uw keukenkraan in een optimale conditie.
Franke spoelbak
 

Franke spoelbak

Wanneer je op zoek bent naar een klassieke-, moderne- of naar een ruime spoelbak, Franke heeft altijd een spoelbak die past in het design van jouw keuken. De productie van spoelbakken is al meer dan 100 jaar dé kernactiviteit van Franke. Ze onderscheiden zich dan ook door een grote aandacht aan detail, afwerking en glans. Je hebt de keuze uit Franke spoelbakken van roestvrijstaal, Fragranite+, Fraceram® of Tectonite®: elk materiaal kent zijn eigen specifieke eigenschappen.

Turbo afvoerplug

Veel Franke spoelbakken zijn voorzien van een Turbo afvoerplug. Deze ruimtebesparende plug wordt tijdens het productieproces in de spoelbak bodem geperst. Hierdoor vormt deze één geheel met de bak.

Design overloop

Veel Franke spoelbakken beschikken over een elegant vormgegeven overloop. Hierbij gaan de opening en schroef schuilen achter een strak logo.

Easy Touch waste systeem

Met het eenvoudig te bedienen Easy Touch waste systeem van Franke hoef je nooit meer je handen te wassen in het vieze of hete water. Je kunt met één druk op de knop eenvoudig de zeef van de afvoerplug in de spoelbak openen of sluiten.

Bijpassende accessoires

Franke heeft een uitgebreid assortiment accessoires voor de spoelbak, variërend van inzetbakjes tot snijplanken.

Franke kokend water kraan
 

Franke kokend water kraan

Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon niet goed genoeg: Make it Wonderful in alles wat ze doen. Dit geldt ook voor Franke kokend water kranen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar oplossingen voor meer gemak en comfort in de keukens. Hoe fijn is het om dan altijd direct kokend water bij de hand te hebben? Het bespaart je veel tijd bij het zetten van een kopje koffie of het bereiden van maaltijden. Ook het schoonmaken van pannen en steriliseren van speentjes en babyfles is een fluitje van een cent. Ontdek het gemak van direct kokend water uit de kraan met een kokend water kraan van Franke.

- Watertemperatuur van precies 100 °C
- Veilige bediening
- Mogelijkheid om de boiler onder de plint te plaatsen
- Direct en onbeperkt warm water vanuit de cv-ketel met de Combi Xcellent
- Bedieningshendel zonder achterzwaai, ideaal voor plaatsing dicht bij de muur
- Eenvoudige zelf te monteren met de M-Box
- Door gebruik van een filter blijft je systeem beschermd

6TH Sense Absolute Oven
 

Franke afzuigkap

Franke afzuigkappen beschikken over de nieuwe technologieën en een prachtig design. Hiermee brengen ze stijl in je keuken terwijl ze deze vrij houden van ongewenste kookgeuren en vetten. Daarnaast ben je met de geluidswerende panelen in de Franke afzuigkap verzekerd van de meest efficiënte geluidsvermindering. Enkele afzuigkappen beschikken ook over de Syncho functie. Hiermee wordt de afzuigkap automatisch ingeschakeld wanneer je de kookplaat aanzet. Of je nu een grote of kleine keuken hebt, Franke heeft een bijpassende afzuigkap. Krachtpatsers voor een grote ruimtes en compacte afzuigkappen voor kleinere ruimtes.

Franke bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Franke keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Franke apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Franke

Franke gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 17 reviews

Voeg een review toe
Door: JOON P  |  12-07-2019 10:56
10
 10

Franke was al favoriet bij mij omdat de helpdesk eens een nieuw zeefje voor mijn gootsteenbak (die ik al jaren in gebruik had) gratis toezond. Nu ik de kokenwaterkraan in gebruik heb genomen kan Franke helemaal niet meer stuk want ik heb er dagelijks een groot plezier van. Overigens ook complimenten aan de vakkundige en meedenkende monteur van inbouw.nl over de bijna onzichtbare inbouw van de kraan.

Door: WIJKER, J. DHR  |  12-03-2019 08:36
10
 10

Super mooi product! Werkt naar behoren????. Een min puntje: op de foto’s zie je alleen de kraan en de plintboiler. Wij hebben gekozen voor dit product vanwege ruimte gebrek i.v.m. het hebben van alleen lades. Echter bij ontvangen van product bleek dat er ook nog een filter tussen geplaatst moest worden, en deze neemt nog behoorlijk wat ruimte in.

Door: SEVENTER s.van DHR  |  15-02-2019 09:55
3
 3

Deze afzuigkap zuigt niet af! Slechte service en een waardeloos product. Hij staat in een open ruimte en werkt met een koolstofafzuiger, maar dat werkt dus niet. We zijn daar slecht over geinformeerd. Hhhhh

Bekijk alle reviews