Gaggenau Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp(Nederland)

 

Ontdek Gaggenau

‘Het verschil is Gaggenau / The difference is Gaggenau’

Het begon in een ijzersmederij in het Duitse Zwarte Woud. In dit dichtbeboste gebied ontstond in 1683 een nieuw fenomeen, in een plaats genaamd Gaggenau. Hier werden producten met de hand gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit.

In ruim drie eeuwen is er veel veranderd in het bedrijf, maar kwaliteit heeft altijd voorop gestaan. Hierbij staan drie factoren centraal: De visie van de ontwerper, de kwaliteit van het materiaal en de vaardigheid van de vakman.

Tegenwoordig richten de producten van Gaggenau zich ook meer op vernieuwing zoals Home Connect. Hiermee kun je de apparaten op afstand bedienen en bijvoorbeeld een oven voorverwarmen en de afzuigkap of de vaatwasser aanzetten. Het is ook mogelijk om een technicus een analyse te laten uitvoeren op afstand. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van de kwaliteit.

 

Gaggenau logo

Bestel direct jouw product van Gaggenau telefonisch bij Keukenloods.nl

0226-355340
Gaggenau afzuigkap
 

Onderscheidend

Gaggenau onderscheidt zich van andere merken in het topsegment als Miele, Siemens en Bosch door producten te ontwikkelen van duurzame materialen en een strak design. Van dit apparatuur kun je dan ook net dat beetje meer verwachten: zo kun je met behulp van domino-elementen een kookplaat op maat creëren en kun je greeploze ovens openen door deze aan te raken.

Het uitgangspunt hiervan is dat professioneel apparatuur naar de keuken in huis wordt gehaald. Gaggenau spreekt dan ook over zijn klanten als thuiskok. Niet voor niets wordt het merk door een tevreden klant omschreven als ‘De luxe versie van Miele!’.

Wat is de prijs van Gaggenau producten?

De producten van Gaggenau zijn van hoogstaande kwaliteit, waarbij design, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan. Het is duidelijk dat het merk zich met de apparaten uit de 400-serie hiermee profileert in het hogere segment. Aan deze kwaliteit hangt dan ook een wat groter prijskaartje.

Met de introductie van de 200-lijn wordt inbouwapparatuur voor een lagere prijs dan de 400-serie geïntroduceerd. Alhoewel deze lijn ook het ‘gewone’ volk moet aanspreken, ligt de prijs alsnog iets hoger dan bij andere A-merken als Siemens en Bosch.

Hier krijg je wel apparatuur met hoogwaardig materiaal voor, zoals massief aluminium, geborsteld edelstaal en gehard glas. De producten gaan hierdoor lang mee en hebben minder vaak kuren.

 
Gaggenau ovens

Productcategoriëen

Een professionele keuken met bijbehorende functionaliteit en duurzaamheid, maar dan voor thuis. Gaggenau streeft ernaar om apparatuur te ontwikkelen met deze eigenschappen. Met de 400- en 200-serie biedt het merk designapparaten in verschillende segmenten. Hieronder lichten we vier productcategorieën uit.

 

Kookplaten

De kookplaten zijn divers en modern, of je nu liever met gas of elektriciteit te werkt gaat. Zo heb je voldoende vrijheid met inductiekookplaten met flexibele zones of zonder aangewezen zones: hierbij kun je de plaat helemaal indelen zoals je wilt.

Voor de kookfans die meer willen, biedt het merk verschillende soorten platen in diverse uitvoeringen. Zo zijn er vele opties om een kookplaat op maat te creëren met domino-elementen, waarbij je gas, (flex)inductie, teppanyaki, stoomkoker en grill kunt combineren. Deze modules kun je onderling koppelen, waardoor één geheel ontstaat. Zo kun je koken op jouw favoriete manier, zonder te compenseren.

 
 

Ovens

De ovens bieden veel mogelijkheden. De producten zijn zelfreinigend en beschikken over katalytische wanden of een pyrolyse-functie, waardoor schoonmaken makkelijker gaat.

Bovendien zijn de ovens in de 400-serie greeploos en kun je openen door de deur simpelweg aan te raken. Daarnaast kun je deze apparaten verbinden en besturen vanaf je telefoon via Home Connect.

Een serviesverwarmer is niet alleen erg handig in combinatie met een oven, maar je kunt er ook gerechten mee ontdooien, laten rijzen en zelfs garen.
 

 
 

Stoomovens

De stoomtechnieken van Gaggenau worden al jarenlang aangeprezen. Met de (combi-)stoomovens kun je gerechten dan ook perfect klaarmaken door bijvoorbeeld te grillen, stomen, gratineren of sous-vide te bereiden. Hierbij kun je de temperatuur nauwkeurig regelen en het vochtigheidsniveau bepalen met vijf niveaus.

De ovens zijn daarnaast zelfreinigend met behulp van een geïntegreerde wateraansluiting en reinigingscartridge. Door deze hydrolytische functie gaat schoonmaken een stuk sneller.

Voor dit product is ook een vacumeerlade ontwikkeld. Met deze optie kun je niet alleen plastic zakken vacumeren om sous-vide te koken, maar is het ook mogelijk om vlees snel te marineren of potjes te sealen.

Gaggenau keuken
 

Afzuigkappen

De afzuigsystemen zijn ontwikkeld met de focus op comfort, geruisloosheid en intelligentie. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals een wandschouwkap of eilandschouwkap. Deze apparaten zijn uit te breiden met een koolstoffilter, waardoor recirculatie mogelijk is. In de kleuren antraciet, metallic of zilver zijn ze zeker een stijlvol accent voor iedere keuken.

Het systeem kan ook subtiel in de keuken verwerkt worden, met bijvoorbeeld een plafondunit. Een andere manier is kookveldafzuiging, waarbij een module zich naast de kookplaat bevindt. Een systeem die je helemaal niet ziet als deze uit staat is werkbladafzuiging. Deze schuift na gebruik weer terug, waardoor het naadloos aansluit op het werkblad.

 

 

 

Gaggenau keuken
 

Gaggenau keuken

Een keuken met apparatuur van Gaggenau valt zeker op. Afhankelijk van het apparatuur kan de prijs snel oplopen. Al wil je meer producten dan een reguliere keuken met bijvoorbeeld een wijnkoelkast en een inbouw koffie-automaat, dan kan je al snel rekenen op een prijskaartje van rond de 20.000 euro. Dit kostenplaatje is vergelijkbaar met die van een Siemens-, Bosch- of ATAG-keuken.

Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet en hoe het is om hierin te staan? Bezoek het showroommodel in ons filiaal in Roosendaal of bekijk de showroomkeuken online. Ben je op zoek naar wat anders? Maak dan een afspraak om je wensen te bespreken met een keukenadviseur.

Koop Gaggenau apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je nog vragen over apparatuur van dit merk? Bekijk dan eens ons hele Gaggenau assortiment. Voor meer informatie en passend advies kun je ons via de mail, WhatsApp en telefonisch bereiken. Dan kijken we met je mee wat de juiste oplossing voor jou is. Kom je liever langs? Je bent natuurlijk ook welkom in een van onze filialen.

Bel voor de beste aanbieding
Gaggenau apparatuur
 

Reviews Gaggenau

Gaggenau gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 5 reviews

Voeg een review toe
Door: TOL J  |  31-12-2019 12:25
10
 10

prachtig design, top om mee te werken, niks op aan te merken.ons advies is blijf op de kwaliteit letten. Wij zijn super tevreden over dit merk, en kunnen het iedereen aanbevelen. Wat de service betreft kunnen we nog geen oordeel geven.

Door: AMBAGS M  |  27-12-2019 14:08
10
 10

Super product! Gaggenau staat voor kwaliteit en is daarbij ook heel mooi vormgegeven. Dit betreft een afzuigkap en ook hier ervaar ik een kwaliteit die ik niet bij andere merken heb terug gezien.

Door: BERG VAN DEN A  |  29-01-2019 15:27
10
 10

De koelkast is ook wederom een mooi apparaat. Ook het licht in het apparaat is lekker fel( makkelijk zoeken) Ben wederom naar Gaggenau gegaan om dat dit betrouwbaar product is en een mooie vormgeving

Bekijk alle reviews