Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

GROHE Contact

Metaalstraat 2
2718 SW
Zoetermeer

Ontdek GROHE

GROHE is al jaren marktleider in de sanitaire branche. Met hun merkwaarden design, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit produceren ze kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Met de ontwikkeling van de GROHE Red bevinden ze zich, sinds enkele jaren, ook in de markt voor kokendwaterkranen.

Bekijk alle GROHE keukenkranen
 
Logo GROHE

Geniet van de kwaliteit van GROHE

Alle GROHE kranen worden geleverd met een uitzonderlijke kwaliteitszegel. In de testlaboratoria in het Zwarte Woud worden de keukenkranen, thermostaten en alle andere onderdelen getest met de gesimuleerde effecten van 20 jaar dagelijks gebruik - met name met hard water. De producten hebben deze zware duurzaamheidstesten doorstaan en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd. Mocht een product niet langer verkocht worden, dan blijven de vervangende onderdelen de komende tien jaar verkrijgbaar.

Niet alleen in eigen opgezette tests, maar ook in onafhankelijke tests slagen de GROHE kranen. De Duitse onderzoeks- en inspectiedienst, TÜV SÜD, heeft kranen van negen prestigieuze merken, waaronder GROHE, getest met behulp van een duurzaamheidstest.  Dankzij de SilkMove® technologie is de Eurodisc kraan de grote winnaar.

Geniet van de kwaliteit van GROHE

GROHE Eurodisc kranen

De Eurodisc keukenmengkraan beschikt over GROHE SilkMove® waardoor hij soepel en precies te bedienen is. Met de uittrekbare handdouche heb je daarnaast alle afwas en de spoelbak zelf met een handomdraai schoongespoeld. En de draaibare uitloop met een draaihoek van 140° maakt dat je nog flexibeler bent in het gebruik van de kraan.

Ook het onderhoud van je Eurodisc keukenkraan wordt je makkelijk gemaakt. Hij beschikt over SpeedClean, een toepassing waardoor kalk geen kans heeft. De chromen GROHE StarLight® beschermlaag is daarnaast eenvoudig schoon te maken met een zachte doek. Je bent dus gegarandeerd van een jarenlange glans.

 

Eurodisc Keukenmengkraan
 

Eurodisc Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
 
 

GROHE Blue® | Gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je eigen keukenkraan

De meest recente innovatie is GROHE Blue®. GROHE Blue® is een uniek watersysteem dat gekoeld, gezuiverd en koolzuurhoudend water uit de kraan levert. Hiermee maakt GROHE het voor jou heel eenvoudig om mee te werken aan besparing van het milieu en onze natuurlijk bronnen. En dat het fijn is voor je portemonnee is mooi meegenomen.

Ontdek GROHE Blue home

GROHE Red® | Voor direct kokend heet water uit je keukenkraan

Je kunt dankzij GROHE nu ook genieten van kokend heet water rechtstreeks uit je keukenkraan met GROHE Red®. GROHE Red is een mooie en betrouwbare mengkraan die direct én veilig kokend water levert. Met deze heetwaterkraan hoef je nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is. Hiermee win je elke dag veel kostbare tijd. Het is dan ook niet zo raar dat iedereen die de voordelen heeft ontdekt, niet meer zonder wil.

Ontdek GROHE Red Duo

Ontdek de kleurencollectie van GROHE

In de keuken moeten kranen lang meegaan en zich onderscheiden van kranen met een gewoon goede afwerking. GROHE's streven er naar om altijd de beste te produceren. De nieuwe PVD-technologie van GROHE garandeert daarom niet alleen keukenkranen met briljante kleuren, maar ook met een duurzame coating. Het resultaat: GROHE kranen die 10 x krasbestendiger zijn dan chroom en een 3x harder oppervlak hebben.

De kranen uit de GROHE kleurencollectie hebben een prachtige schittering. Kies uit kleuren variërend van Hard Graphite tot helder Cool Sunrise en maak van je keukenkraan dé blikvanger in je keuken!

Koop jouw GROHE kranen bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over GROHE kranen? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze filialen.

 

Reviews GROHE

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe