Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

GROHE Contact

Metaalstraat 2
2718 SW
Zoetermeer

Ontdek GROHE

GROHE is al jaren marktleider in de sanitaire branche. Met hun merkwaarden design, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit produceren ze kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Met de ontwikkeling van de GROHE Red bevinden ze zich, sinds enkele jaren, ook in de markt voor kokendwaterkranen.

Bekijk alle GROHE keukenkranen
 
Logo GROHE

Geniet van de kwaliteit van GROHE

Alle GROHE kranen worden geleverd met een uitzonderlijke kwaliteitszegel. In de testlaboratoria in het Zwarte Woud worden de keukenkranen, thermostaten en alle andere onderdelen getest met de gesimuleerde effecten van 20 jaar dagelijks gebruik - met name met hard water. De producten hebben deze zware duurzaamheidstesten doorstaan en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd. Mocht een product niet langer verkocht worden, dan blijven de vervangende onderdelen de komende tien jaar verkrijgbaar.

Niet alleen in eigen opgezette tests, maar ook in onafhankelijke tests slagen de GROHE kranen. De Duitse onderzoeks- en inspectiedienst, TÜV SÜD, heeft kranen van negen prestigieuze merken, waaronder GROHE, getest met behulp van een duurzaamheidstest.  Dankzij de SilkMove® technologie is de Eurodisc kraan de grote winnaar.

Geniet van de kwaliteit van GROHE

GROHE Eurodisc kranen

De Eurodisc keukenmengkraan beschikt over GROHE SilkMove® waardoor hij soepel en precies te bedienen is. Met de uittrekbare handdouche heb je daarnaast alle afwas en de spoelbak zelf met een handomdraai schoongespoeld. En de draaibare uitloop met een draaihoek van 140° maakt dat je nog flexibeler bent in het gebruik van de kraan.

Ook het onderhoud van je Eurodisc keukenkraan wordt je makkelijk gemaakt. Hij beschikt over SpeedClean, een toepassing waardoor kalk geen kans heeft. De chromen GROHE StarLight® beschermlaag is daarnaast eenvoudig schoon te maken met een zachte doek. Je bent dus gegarandeerd van een jarenlange glans.

 

Eurodisc Keukenmengkraan
 

Eurodisc Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
 
 

GROHE Blue® | Gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je eigen keukenkraan

De meest recente innovatie is GROHE Blue®. GROHE Blue® is een uniek watersysteem dat gekoeld, gezuiverd en koolzuurhoudend water uit de kraan levert. Hiermee maakt GROHE het voor jou heel eenvoudig om mee te werken aan besparing van het milieu en onze natuurlijk bronnen. En dat het fijn is voor je portemonnee is mooi meegenomen.

Ontdek GROHE Blue home

GROHE Red® | Voor direct kokend heet water uit je keukenkraan

Je kunt dankzij GROHE nu ook genieten van kokend heet water rechtstreeks uit je keukenkraan met GROHE Red®. GROHE Red is een mooie en betrouwbare mengkraan die direct én veilig kokend water levert. Met deze heetwaterkraan hoef je nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is. Hiermee win je elke dag veel kostbare tijd. Het is dan ook niet zo raar dat iedereen die de voordelen heeft ontdekt, niet meer zonder wil.

Ontdek GROHE Red Duo

Ontdek de kleurencollectie van GROHE

In de keuken moeten kranen lang meegaan en zich onderscheiden van kranen met een gewoon goede afwerking. GROHE's streven er naar om altijd de beste te produceren. De nieuwe PVD-technologie van GROHE garandeert daarom niet alleen keukenkranen met briljante kleuren, maar ook met een duurzame coating. Het resultaat: GROHE kranen die 10 x krasbestendiger zijn dan chroom en een 3x harder oppervlak hebben.

De kranen uit de GROHE kleurencollectie hebben een prachtige schittering. Kies uit kleuren variërend van Hard Graphite tot helder Cool Sunrise en maak van je keukenkraan dé blikvanger in je keuken!

Koop jouw GROHE kranen bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over GROHE kranen? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze filialen.

 

Reviews GROHE

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe