Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

GROHE Contact

Metaalstraat 2
2718 SW
Zoetermeer

Ontdek GROHE

GROHE is al jaren marktleider in de sanitaire branche. Met hun merkwaarden design, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit produceren ze kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Met de ontwikkeling van de GROHE Red bevinden ze zich, sinds enkele jaren, ook in de markt voor kokendwaterkranen.

Bekijk alle GROHE keukenkranen
 
Logo GROHE

Geniet van de kwaliteit van GROHE

Alle GROHE kranen worden geleverd met een uitzonderlijke kwaliteitszegel. In de testlaboratoria in het Zwarte Woud worden de keukenkranen, thermostaten en alle andere onderdelen getest met de gesimuleerde effecten van 20 jaar dagelijks gebruik - met name met hard water. De producten hebben deze zware duurzaamheidstesten doorstaan en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd. Mocht een product niet langer verkocht worden, dan blijven de vervangende onderdelen de komende tien jaar verkrijgbaar.

Niet alleen in eigen opgezette tests, maar ook in onafhankelijke tests slagen de GROHE kranen. De Duitse onderzoeks- en inspectiedienst, TÜV SÜD, heeft kranen van negen prestigieuze merken, waaronder GROHE, getest met behulp van een duurzaamheidstest.  Dankzij de SilkMove® technologie is de Eurodisc kraan de grote winnaar.

Geniet van de kwaliteit van GROHE

GROHE Eurodisc kranen

De Eurodisc keukenmengkraan beschikt over GROHE SilkMove® waardoor hij soepel en precies te bedienen is. Met de uittrekbare handdouche heb je daarnaast alle afwas en de spoelbak zelf met een handomdraai schoongespoeld. En de draaibare uitloop met een draaihoek van 140° maakt dat je nog flexibeler bent in het gebruik van de kraan.

Ook het onderhoud van je Eurodisc keukenkraan wordt je makkelijk gemaakt. Hij beschikt over SpeedClean, een toepassing waardoor kalk geen kans heeft. De chromen GROHE StarLight® beschermlaag is daarnaast eenvoudig schoon te maken met een zachte doek. Je bent dus gegarandeerd van een jarenlange glans.

 

Eurodisc Keukenmengkraan
 

Eurodisc Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
 
 

GROHE Blue® | Gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je eigen keukenkraan

De meest recente innovatie is GROHE Blue®. GROHE Blue® is een uniek watersysteem dat gekoeld, gezuiverd en koolzuurhoudend water uit de kraan levert. Hiermee maakt GROHE het voor jou heel eenvoudig om mee te werken aan besparing van het milieu en onze natuurlijk bronnen. En dat het fijn is voor je portemonnee is mooi meegenomen.

Ontdek GROHE Blue home

GROHE Red® | Voor direct kokend heet water uit je keukenkraan

Je kunt dankzij GROHE nu ook genieten van kokend heet water rechtstreeks uit je keukenkraan met GROHE Red®. GROHE Red is een mooie en betrouwbare mengkraan die direct én veilig kokend water levert. Met deze heetwaterkraan hoef je nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is. Hiermee win je elke dag veel kostbare tijd. Het is dan ook niet zo raar dat iedereen die de voordelen heeft ontdekt, niet meer zonder wil.

Ontdek GROHE Red Duo

Ontdek de kleurencollectie van GROHE

In de keuken moeten kranen lang meegaan en zich onderscheiden van kranen met een gewoon goede afwerking. GROHE's streven er naar om altijd de beste te produceren. De nieuwe PVD-technologie van GROHE garandeert daarom niet alleen keukenkranen met briljante kleuren, maar ook met een duurzame coating. Het resultaat: GROHE kranen die 10 x krasbestendiger zijn dan chroom en een 3x harder oppervlak hebben.

De kranen uit de GROHE kleurencollectie hebben een prachtige schittering. Kies uit kleuren variërend van Hard Graphite tot helder Cool Sunrise en maak van je keukenkraan dé blikvanger in je keuken!

Koop jouw GROHE kranen bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over GROHE kranen? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze filialen.

 

Reviews GROHE

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe