Bekijk alle merken
Hotpoint

Hotpoint

Rijnzathe 8
3454 PW
DE MEERN (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Over Hotpoint

Hotpoint is producent van huishoudelijke apparaten. De producten van Hotpoint staan voor effectiviteit, intelligentie en stijl. Verder zijn de apparaten van Hotpoint geruisloos, veilig en gemakkelijk in gebruik. Hotpoint combineert deze eigenschappen met een strak bekroond Italiaans design.

Hotpoint introduceert Direct Flame voor energiezuinig koken

9-12-2011 Met de gepatenteerde Direct Flame technologie worden gerechten sneller en efficiŽnter bereid. Vergeleken met een standaard gasbrander wordt met de Direct Flame branders 20% aan tijd en energie bespaard. De kookplaten van Hotpoint die beschikken over de Direct Flame technologie zijn de PKQ644DGHK, PK644DGHXG en PKQ755DGHK.
Bron: Hotpoint

Hotpoint - Ga snel naar


Service & Informatie Hotpoint

Telefoonnummer service:
0900-2025254
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen
Website showroom

Reviews Hotpoint

Hotpoint gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 19 reviews

Voeg een review toe
Door: ARTS J   |  05-03-2015 14:27
9
 9

garantie weet ik niet hoop dat dit niet nodig is.

Door: BERGMAN DHR   |  02-03-2015 12:32
8
 8

Na bestudering van de ervaringen van andere kopers en de prijs -kwaliteitsvertoning heb ik bij het vervangen van een verouderde kookplaat voor de hotpoint gekozen. Het product is nu ongeveer een maand in gebruik en we zijn zeer tevreden.

Door: HOFTE J.   |  26-01-2015 12:15
10
 10

Wij hebben de Hotpoint gekocht om de prijs maar ook omdat wij een vrijstaand vaatwasser wilde. Er zit een uitgebreid programma keuze op. En wat opvalt je hoort hem niet.! de afwas die er uit komt.( trouwens bij ieder programma.) is brand schoon. Wij zijn helemaal content met onze vaatwasser. En Natuurlijk ook met Keukenloods voor de goede uitleg en levering,

Door: SCHOUTEN DHR   |  15-08-2014 11:22
8
 8

Heel goede prijs-kwaliteit. Heeft veel verschillende was-opties. De vaat komt er schoon uit, de neerklapbare rekjes zijn heel handig. Hij droogt goed en is heel erg stil. De levering was ook heel snel en goed. We zullen zeker vaker bij de Keukenloods iets kopen.

Door: ABELS J.A. SD  |  05-08-2014 20:11
9
 9

Sinds 2 maand in gebruik. Fijne en zeer stille machine.Wij hebben deze in een open keuken staan en de eerste keer bij gebruik zei mijn vrouw, je zou de afwasmachine toch aanzetten? Deze stond toen al ruim 15 min te draaien ;-) Oogt robuust en stevig.Is zeer vriendelijk in gebruik. Voldoende ruimte voor 12 couverts.Service keukenloods zeer goed. Machine netjes binnen gebracht en oude meegenomen. Volgende bestelling zeker weer een optie.

Door: ZIJTHOF SD  |  24-07-2014 12:03
8
 8

Ik heb gekozen voor Hotpoint vanwege de prijs. Apparaat pas 1 maand in bezit dus duurzaamheid kan ik nog niet echt beoordelen. Tot nu toe tevreden. Als het apparaat meer dan 10 jaar meegaat zonder problemen dan dik tevreden.

Door: SPAETGENS DHR SD  |  21-07-2014 11:14
8
 8

Had er nog nooit van gehoord.Voor dit merk gekozen vanwege de lagere prijs (in verhouding met de duurdere merken)en de goede reviews bij Keukenloods, blijkt tevens goede kwaliteit te zijn en heeft vele gebruiksmogelijkheden. Ben er tevreden over.

Door: LALIEU   |  28-02-2013 19:25
9
 9

Niet zelf uitgekozen, apparaat werd aanbevolen. Prima apparaat met veel mogelijkheden om vaat in te ruimen. Lijkt me ook ruimer dan de vorige(Siemens)en stiller. Hopen dat hij ook lang meegaat. Heeft ook veel programma's.

Door: GILS VAN M   |  25-02-2013 18:11
8
 8

het is gewoon een goed en simpel product voor weinig geld, geen toeters en bellen er aan die kapot kunnen gaan het is gewoon een simpele vriezer die zijn werk doet en niet al te duur in stroomverbruik

Door: VRIES DE DHR   |  21-02-2013 15:44
9
 9

Wij hebben gekozen voor dit merk ivm de lage prijs en toch de mogelijkheden en energiezuinigheid die wij zochten. Tot op heden zijn wij zeer tevreden over deze vaatwasser. Op de langere termijn kunnen wij nog niets zewggen omdat wij het apparaat nu ongeveer 6 weken in gebruik hebben, vandaar 0 sterren bij duurzaamheid.

Door: BLEEKER   |  11-01-2013 18:29
9
 9

We hebben voor dit merk gekozen vanwege de verhalen en reacties die we konden lezen op hotpoint. De reden dat we daarna kozen voor deze machine was de prijs en ook het aantal decibels maakte de doorslag. Beoordeling Hotpoint. Werd prima geholpen per telefoon. Maken van een afspraak uitstekend. Bezorging uitstekend. Alleen maar pluspunten voor de keukenloods. p.s. prijzen zijn ook uitstekend

Door: TIENDEREN DHR CJ VAN   |  28-12-2012 11:52
9
 9

De oven is een prachtig strak afgewerkt apparaat met uitgebreide mogelijkheden en gemakkelijke bediening. Over duurzaamheid is na enkele weken gebruik eigenlijk geen beoordeling mogelijk, maar gezien de constructie heb ik daar vertrouwen in. Ik was al in het bezit van een tweetal Hotpoint producten, die beiden aan mijn verwachtingen voldoen. Vandaar, dat mijn keuze voor Hotpoint niet moeilijk was en kan ik het merk een ieder aanbevelen. CJ van Tienderen

Door: YNTEMA DHR   |  23-10-2012 20:11
8
 8

Deze inbouw afwasmachine werkt gewoon simpel en is stil, stiller dan mijn oude Whirlpool die het maar 4 jaar heeft uigehouden. Ik heb deze keer echt voor de prijs eea uitgezocht, en deze is het geworden Voor de rest is hij door mij zelfstandig ingebouwd en dat gaat gewoon goed.

Door: FLORIS   |  25-08-2012 12:30
9
 9

De prijs was zeer aantrekkelijk voor ons bugget. En hij zag er mooi uit , een zee van mogelijkheden. Het apparaat maakt inderdaad weinig lawaai en hij maakt de vaat fantastisch schoon.Dus hij werkt prima, Ik zou hem dan ook aan andere klanten zeker aan bevelen.Ik wist niet dat hotpoint van Ariston was,want Ariston staat als merk goed aangeschreven Dus klanten koop gerust dit apparaat en ondervind het zelf. Met vriendelijke groet , De Fam. Floris

Door: ELSHOUT DHR L VD   |  09-07-2012 13:25
8
 8

Prima afwasautomaat. Makkelijk in gebruik en zeer milieuvriendelijk. We hebben de machine eenvoudig kunnen installeren. Verder geen klachten, behalve dat er in de binnenkant van de deur een deukje zit. De klantenservice heeft echte aangegeven dat ze dit gaan herstellen. We werden snel teruggebeld. We letten natuurlijk op het energiegebruik en dat is bij dit apparaat helemaal in orde. Ook is hij erg stil. 42 dB en daar hoor je echt weinig van, terwijl we wel een open keuken hebben. Dus als iemand een open keuken heeft, moet diegene daar rekening mee houden. Dus heb je hart voor je portemonee en voor het milieu, dan is deze vaatwasser een aanrader.

Door: ERCAN   |  18-06-2012 15:32
7
 7

Ik heb dit product puur op de vormgeving gekozen. Heel mooi om te zien. Gas op glas. Glasplaat is makkelijk schoon te houden. Maar de gaspitten moeten na elk gebruik in de sop. Kost dus meer tijd dan een keramische kookplaat. Ik persoonlijk vind de vlam van de gaspitten iets te zacht, ook op hoogste stand, waardoor het langer duurt. Maar ik moet eerlijk toegeven, tot nu toe heb ik altijd keramisch gekookt. Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen want ik heb de kookplaat nog maar een paar maanden. Verder ben ik over het algemeen wel tevreden. Het is een echte eye-catcher in de keuken.

Door: BOOI   |  11-06-2012 10:40
9
 9

Tot nu toe geen klachten prima machine lekker stil. Maar eerst maar eens 2 jaar verder en dan zien of hij dan nog zo goed is. We hebben hem gekozen vanwege de goede prijs en de reviews op kieskeurig.

Door: SNEEKES MEVR   |  24-05-2012 11:29
8
 8

Betaalbaar ,zag er mooi uit. Het merk dat zal de toekomst moeten uit wijzen. Ja dat zou ik wel doen ziet er namelijk degelijk uit. Zeker voor een groter gezin voldoet het apparaat aan de wensen en eisen. Glasplaat vraagt wat onderhoud,maar wel gemakkelijker dan een gewone kookplaat.

Door: GRIP DHR J. DE  |  07-05-2012 11:50
0
 0

ik koos voor dit merk ,om dat het goed staat aangeschreven, en betaalbaar is. Het bevalt ons heel goed. SUPPER? Dit merk beveel ik zeker aan. Maar hoe het is oplange temijn moet ik afwachten, maar ik heb er veel vertrouwen in, dat het goed is. gr

Bekijk alle reviews