Indesit Contact

Veldzigt 22
3454 PW
De Meern

Ontdek Indesit

Bij Indesit ligt de nadruk op het continu verbeteren en vernieuwen van de aangeboden producten. Dit is de sleutel tot succes in de wereld van het produceren van huishoudelijke apparatuur, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers, ovens en fornuizen. Door deze aandacht voor innovatie en het gebruiken van de modernste technologieën voor apparaten in het huishouden is Indesit uitgegroeid tot één van de belangrijkste merken in Europa met een functie als voorloper.

 
Logo Indesit

Indesit koelkasten

De koelkast is een belangrijk onderdeel in het huishouden op het gebied van het vers houden van etenswaren in ons dagelijks leven. In dit opzicht moet je nadenken over de stijl van je huis en wat voor Indesit koelkast in de keuken past. Denk hierbij aan een boven of -ondervriezer, of het compact of juist groot moet zijn en of er dubbele deuren moeten komen.

Ook kun je denken aan een Indesit inbouw koelkast, waardoor het apparaat naadloos aansluit op de rest van de keuken. Deze inbouw varianten kunnen in allerlei uitvoeringen geleverd worden zodat jij, de klant, van heel veel keuze kunt genieten. Wanneer je voor een inbouw koelkast wilt kiezen, moet je wel goed de ruimte waarin het apparaat moet komen te staan, opmeten. Sowieso is het opmeten van de beschikbare ruimte altijd een goed idee bij het aanschaffen van huishoudelijk apparatuur.

Indesit koelkasten

Bij Indesit worden de koelkasten met omkeerbare scharnieren geleverd. Dit betekent dat voor zowel inbouw- als vrijstaande koelkasten de deur van de koeler voor beide kanten een opening kan hebben. Hierdoor kan jouw koelkast volledig bij de indeling van je keuken passen en niet in de weg zitten bij het openen. Ook is er gedacht aan schuiflades, zodat voedingsmiddelen die naar de achterkant van de koeler zijn geschoven eenvoudig gepakt kunnen worden. Door deze lades kan de koelkast eenvoudiger ingedeeld worden en kun je makkelijker etenswaren vinden.

Indesit biedt het veelzijdige compartiment Flexi Use Box, waarin de temperatuur perfect is ingesteld voor producten zoals fruit, vis of vlees. De temperatuur kan handmatig worden aangepast, waardoor speciale voedingsmiddelen een eigen plek in de koelkast kunnen krijgen. Deze etenswaren zullen langer houdbaar blijven en tevens beter smaken.

Tot slot biedt Indesit op het gebied van voedingsmiddelen koelen de Openspace-indeling. Hiermee kun je de indeling van je vriezer helemaal naar je eigen behoeften inrichten. Er kunnen ook slimme boxen bovenin de vriezer geplaatst worden, waarin kleinere producten bewaard kunnen worden. Deze kunnen echter ook weggehaald worden om meer ruimte te creëren voor grotere items. Denk hierbij aan pizzadozen of een hele kip of kalkoen die met een speciale gelegenheid op tafel gezet moet worden.

Indesit wasmachine

Bij de aanschaf van een wasmachine komen veel zaken kijken. Eerst moeten we de ruimte opmeten waarin de machine moet komen te staan. Dan is er de keuze tussen een boven- of voorlader, wat te maken heeft met de manier van gebruik en de beschikbare ruimte. Daarna is het belangrijk na te denken over hoeveel wasgoed je dagelijks of wekelijks genereert en hoeveel vermogen de wasmachine dus moet hebben. Tot slot kun je nog uit aantrekkelijke extra's kiezen.

Bij Indesit wasmachines wordt met al deze zaken goed rekening gehouden zodat elk huishouden, een groot of klein gezin of een groot of klein huis, een bijpassende wasmachine in huis kan halen.

Met de Index-serie wasmachines van Indesit duurt het instellen van de wasmachine nog maar twee seconden, het wasprogramma wordt met één druk op een knop al gestart. Dit kan gebruikt worden voor katoenen en synthetische kleding.

Daarnaast biedt Indesit EcoTime, waardoor tot drie kilogram wasgoed in weinig tijd gewassen kan worden, zonder energie of water te verspillen. Door het ExtraWash-programma worden vuile kleren op een eenvoudige en doeltreffende manier weer stralend schoon.

Indesit wasmachine

Indesit wasdroger

Ook op het gebied van wasdrogers biedt Indesit een stijlvolle oplossing voor elk huishouden, zodat niemand tekort komt. Je kunt jouw droger wederom afstellen op de beschikbare ruimte en het gebruik van de Indesit droger. Hierbij blinken twee type drogers uit.

Indesit wasdroger

Condensdroger

De condensdroger condenseert overtollig water en pompt dit water in een ingebouwde tank. Het water kan ook via een afvoerslang de afvoer worden ingepompt. Condensdrogers kunnen op elke gewenste plek in huis geplaatst worden, aangezien er geen afvoer vereist is die naar buiten wordt geleid om het water af te voeren. Dit wordt ook wel een vrijstaande droger genoemd. Vaak zijn condensdrogers voorzien van aantrekkelijke extra functies die het drogen van wasgoed makkelijker en leuker maken en waardoor jouw kleding weer zacht en schoon in de kast ligt.

Warmtepompdroger

De tweede mogelijkheid op het gebied van wasdrogers is de warmtepompdroger. Deze droger droogt je wasgoed door lucht te verwarmen via een warmtepomp. Het vocht wat in je kleding zit wordt hierbij opgevangen in een tank. De lucht kan daarna weer opnieuw worden verwarmd om het wasgoed te drogen.

Warmtepompdrogers staan bekend om hun veelzijdigheid en de drogers kunnen ook erg eenvoudig in elke ruimte van je huis worden geplaatst. Ook hierbij is er geen externe afvoer vereist om het water af te voeren en er komt ook geen vochtige lucht in je huis terecht. Daarnaast hebben de warmtepompdrogers ook nog eens een zeer energiezuinig karakter.

Indesit vaatwasser

Op het gebied van vaatwassers biedt Indesit de mogelijkheid tot een inbouw- en vrijstaande variant. De vaatwasser is onmisbaar in de keuken, maar moet wel op een stijlvolle manier onderdeel worden van deze ruimte. Door een inbouw vaatwasser van Indesit aan te schaffen, wordt het apparaat volledig opgenomen in de keuken.

De kleuren grijs, rvs en wit worden veel gebruikt voor vrijstaande vaatwassers in het huishouden, aangezien ze eenvoudig te combineren zijn met andere kleuren. Ook brengen de kleuren contrast aan in het interieur.

Met de tijdschakelaar die Indesit biedt, kun je je vaatwasser al laten vullen en het programma starten als het jou het beste uitkomt. Deze intuïtieve tijdschakelaar kun je gebruiken om 's nachts de vaat te laten wassen en hiermee energiekosten te besparen.

Tevens kun je met Indesit vaatwassers en hun opties et huishouden een stuk makkelijker en tijdbesparender te maken. Zo kun je bijvoorbeeld het bovenrek van de vaatwasser verwijderen om een binnenruimte van wel 53 centimeter te creëren. Hierdoor past er meer in de machine en kun je efficiënter jouw keukengerei en servies laten wassen. De hydraulische technologie kan zelfs de meest hardnekkige vlekken en voedselresten verwijderen voor een blinkend schone vaat.

Indesit vaatwasser

Indesit oven

De oven biedt vele voordelen tijdens het koken. Je kunt er allerlei gerecht in klaarmaken op de juiste temperatuur en manier. Ook hierbij is het belangrijk na te denken over welke functies het apparaat moet beschikken, misschien wil je ook wel graag dat de Indesit oven kan grillen of stomen. Daarnaast moet de plek bepaalt worden en de beschikbare ruimte voor de oven moet opgemeten worden.

Op het gebied van ovens kun je kiezen voor een enkele of dubbele variant. Enkele ovens zijn voor gewone gezinnen met alledaagse maaltijden en dubbele zijn opgebouwd uit twee afzonderlijke compartimenten in één behuizing. Dit biedt meer ruimte om gerechten te bereiden.

Het is ook mogelijk om een zelfreinigende oven te kiezen, waarbij de belangrijkste zelfreinigingssystemen een katalytisch en een prolytisch systeem zijn.

Naast deze handige functies biedt Indesit ook nog extra's bij hun ovens. Met Turn&Cook kun je met één knop in een uur 80 verschillende gerechten bereiden. Door de Freasy Cook functie kun je in minder tijd bevroren maaltijden klaarmaken en er is ook een Pizza-functie. Hierbij wordt de temperatuur automatisch op de juiste stand ingesteld.

Indesit oven

Indesit gasfornuis

Een fornuis is een goede optie wanneer je een kleinere keuken hebt. Ze zijn erg veelzijdig doordat ze losstaand zijn en een kookplaat en één of meerdere ovens in één vormen. De apparaten werden dan ook vroeger veel gebruikt toen men nog minder grote huizen en keukens tot zijn of haar beschikking had.

Bij een fornuis kun je kiezen tussen elektrisch, gas of een combinatie tussen de twee. Het gasfornuis biedt de mogelijkheid om gericht en snel te koken. Er wordt snel temperatuur in de bodem van de pan gebracht om gerechten eenvoudig te kunnen bereiden. Qua onderhoud heb je een erkende installateur nodig om op een veilige manier het gasfornuis aan te sluiten en te repareren wanneer dit nodig is. Het ontwerp van Indesit is ook eenvoudig te reinigen en met Multichef worden allerlei kookmethodes aangeboden om jou te helpen tijdens het koken.

Indesit gasfornuis

Indesit bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Indesit keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Indesit

Indesit gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 97 reviews

Voeg een review toe
Door: dick  |  28-11-2023 10:54
9
 9

werkt goed en maakt weinig geluid en ben zeer tevreden

Door: Hans broeren  |  17-11-2023 04:50
7
 7

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over me inductie fornuis, het werkt allemaal goed. Ik heb de oven nog niet uit geprobeert maar tot nu zeer tevreden

Door: A van Herk  |  10-01-2023 12:16
10
 10

Werkt prima, geruisloos en kort milieu bewust programma

Bekijk alle reviews