Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Reviews - indesit

indesit gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 93 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: HUIJNEN, I. MEVR  |  2019-03-28 10:06:00
10
 10

Apparaten zijn geplaatst in een gerenoveerde keuken. Is erg mooi geworden. Een upgrade voor de keuken. Prima apparatuur. Betaalbaar. Ziet er goed uit. Gemakkelijk in het bedienen. Zijn heel tevreden over het resultaat en het gebruik.

Door: KREGEL MEVR   |  2018-03-02 07:58:00
10
 10

Voor mij een onbekend merk, maar de goede reviews en de prijs gaven de doorslag. En wat ben ik blij met mijn Indesit vaatwasser. Geruisloos, wast goed schoon en droog. Fantastisch apparaat! Zeker een aanrader.

Door: LOOIJ SANDER DHR   |  2018-02-14 12:05:00
10
 10

Goed merk! De prijs kwaliteit verhouding is prima! Apparatuur werkt prima en voldoet aan de verwachtingen! De apparatuur is ook erg gebruiksvriendelijk en dus erg makkelijk te bedienen! Ook het aansluiten van de apparatuur was goed te doen en duidelijk omschreven!

Door: SCHUURBIERS, S. DHR   |  2017-09-14 23:17:00
10
 10

Wij hebben een ijs/koel combi van Indesit en deze is al 15 jaar in bezit nu .Tot vandaag de dag is deze gewoon perfect en heb ik nog geen andere kunnen vinden met de zelfde liter inhoud in deze prijsklasse . Enigste wat er aan mankeert naar 15 jaar is dat de deurrubbers hard zijn geworden en deze wel erg duur zijn in vervangen a 147,- euro !! ( wat we dan ook niet doen ). Nu hebben we een gasfornuis van Indesit en tot nu toe voldoet deze prima aan de eisen die wij hadden gesteld

Door: POL, B. DHR VAN DER   |  2017-02-13 13:05:00
10
 10

Voor duurzaamheid een minpuntje. De oude afzuigkap ging na 4 jaar stuk, gehele printplaat moest vervangen worden, kosten van een printplaat zijn net zo hoog als een nieuwe afzuigkap. Beetje jammer.

Door: PEPELS, J. DHR   |  2016-09-30 08:58:00
10
 10

Er zijn niet veel merken met een vrijstaande koelkast van deze grote. De koelkast is nu ongeveer een maand in gebruik en heb er een thermometer in gedaan en de koelkast werkt prima. Wij zijn zeer tevreden over de koelkast [tegen deze prijs] en zullen dat ook tegen familie vrienden en kennissen verder vertellen. GRTJS Fam. Pepels..

Door: ARTS D   |  2016-09-16 09:46:00
9
 9

Los van het feit dat keukenloods gewoon fijn zaken doen is. Machine draait gruisloos, maakt goed schoon en droogt ook prima. Enige waar ik mee zit is dat aanpassen van de waterhardheid niet lukt. Niet als je het boekje volgt in elk geval

Door: SMIT, E.   |  2016-06-30 18:55:00
6
 6

Duurzaamheid, nog geen idee. Wel de vraag, hoe zit het met de garantie en waar kan ik terecht indien er reparaties plaatsvinden moeten? (garantie)? Aangezien ik 200 tekens verzenden moet van de site herhaal ik de vraag nog een keer en nog een keer.

Door: DOMMELEN, J. VAN MEVR   |  2016-05-31 12:50:00
4
 4

Er wordt aangegeven dat het toerental centrifugeren 1400 is. Dit is bij programma's die nagenoeg niet gebruikt worden en zelf instellen is niet mogelijk. Het toerental is doorgaans 800 dan is de was nog nat. Heel slechte uitleg bij adverteren, zou willen dat ik deze nooit gekocht had,

Door: DOMMELEN, J. VAN MEVR   |  2016-05-31 12:50:00
4
 4

Er wordt aangegeven dat het toerental centrifugeren 1400 is. Dit is bij programma's die nagenoeg niet gebruikt worden en zelf instellen is niet mogelijk. Het toerental is doorgaans 800 dan is de was nog nat. Heel slechte uitleg bij adverteren, zou willen dat ik deze nooit gekocht had,

Door: MEETEREN VAN MVR.   |  2016-04-14 20:43:00
9
 9

We hebben dit merk gekozen i.v.m. de lage aanschafprijs. Deze geluidsarme en energiezuinige vaatwasser heeft verschillende wasprogramma's, wast goed schoon en droogt prima. Je kunt er voldoende vuile vaat in kwijt. We hebben dit apparaat bijna 2 maanden en we zijn er blij mee. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen, maar hopelijk maken we er nog lang gebruik van. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goedkope vaatwasser.

Door: POOT DHR   |  2016-03-10 08:17:00
8
 8

Prima vaatwasser, doet wat ie moet doen. Voldoende programma keuze en mogelijkheden de indeling aan te passen. We gingen voor de lage prijs en de vaatwasser heeft ons nog niet teleurgesteld. Levering verliep vlekkeloos. Oude vaatwasser werd meegenomen.

Door: BERG VAN DEN DHR   |  2016-03-01 09:28:00
6
 6

Na 3 weken al een storing in de machine. De startknop wordt een knipperlicht en gaat niet meer verder. Storingsdienst gebeld .Monteur komt pas na 2 weken. Kortom geen fijn gevoel om zo met een nieuwe vaatwasser te beginnen. Hopen maar dat dit geen maandagochtendvaatwasser is.

Door: COBUSSEN DHR   |  2016-02-18 11:45:00
8
 8

We zijn erg tevreden over deze vaatwasser het inbouwen gaat ook erg gemakkelijk. De vaat is goed droog als we hem leeg halen. Gemakkelijk in het gebruik. Goede programma`s. Het geluid is ook redelijk stil

Door: BAKKER, J   |  2016-02-18 11:35:00
9
 9

Een uitstekende vaatwasser in kwaliteit en prijsverhouding, wast super schoon beter als mijn voorgaande vaatwasser, en ben zeer te vreden over bedienings gemak en het korte was programma wast hij ook super schoon,

Door: SCHUURMAN DHR SD  |  2016-02-18 10:54:00
10
 10

De vaatwasmachine werk prima, hij doet zijn werk goed en droog en ben tevreden ook op de bezorging en het contact met Keukenloods is ook prima verlopen iedereen aan tebevelen. Groet , H.Schuurman Bonnetpad 20 3208CD Spijkenisse

Door: PROOST MVR Y.A. SD  |  2016-02-16 12:58:00
9
 9

Zeer tevreden over dit product, zowel de prestatie als de prijs/ kwaliteit verhouding. Er zitten genoeg programma's op en het apparaat maakt nagenoeg geen geluid. Wat betreft de duurzaamheid, nog geen mening, maar het ziet er netjes uit. Apparaat sinds eind december 2015 in huis. Tot nu toe geen spijt.

Door: BLIEK DE J   |  2016-02-16 10:44:00
10
 10

pluspunt: zeer geluidsarm vergeleken met onze vorige indesit verstelbaar bestekbakje minpunt: de vaat komt er vaak niet geheel droog uit grote couverts moeilijk te plaatsen door te lage steunen vormgeving nvt ivm inbouw duurzaamheid nog niet te beoordelen

Door: JONG H. DE   |  2015-12-21 19:44:00
9
 9

Inbouw vaatwasser prima apparaat goede vormgeving i.v.m.15cm hoge plint. makkelijke montage deurpaneel.ik koos voor deze Indesit i.v.m.vorm en prijs.tot nu toe zeer tevreden.Duurzaamheid kan iknog niet aangeven.

Door: WIJNEN V.F. SD  |  2015-12-20 16:01:00
10
 10

Een nette en zeer complete vaatwasser van Indesit met veel mogelijkheden. Wast zeer goed schoon en droogt voortreffelijk. Na overlijden Whirlpool nooit meer een whirlpool. vaak kapot geweest en veel kosten aan gehad. Nu een machine van nog geen 300 euro aangeraden door de monteur. Alle machines doen het zelfde was zijn antwoord dus waarom duurkoop? Keukenloods heeft de volgende dag al geleverd en het kapotte app. meegenomen. Zeer tevreden over bestellen, vakkundigheid, prijs en levering. Kan Keukenloods zeker aanbevelen voor al uw huidhoudelijke apparatuur.

Totaal: 93 reviews