Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

KitchenAid Contact

Postbus 19
B-2018
Antwerpen(Belgie)

Ontdek KitchenAid

KitchenAid maakt ruim 100 jaar de handigste keukenhulpen. En dat merk je: Beide de techniek én het design van apparatuur zijn van de hoogste kwaliteit. Niet gek dus, dat de uitstraling van de bekende keukenrobot sinds de jaren '30 amper is veranderd. Een tijdloos, doch vooruitstrevend merk dat koken en bakken een heel stuk makkelijker maakt.

Inmiddels heeft KitchenAid een breed assortiment aan keukenhulpen, van broodroosters tot staafmixers en foodprocessors.

 
Logo Samsung
Ontstaan KitchenAid
 

Ontstaan van 'KitchenAid'

Als we tegenwoordig aan KitchenAid denken, denken we vaak aan de luxueuze keukenmachines. Maar hiermee is het merk niet ontstaan: Dat was namelijk de 'H5', die werd geïntroduceerd in 1919. Een eierklopper die zó goed werkte, dat een van de testers aangaf dat dit apparaatje 'de beste keukenhulp' was die ze ooit had gehad. Daarmee was de naam van dit merk, letterlijk vertaald naar het Engels, bepaald: KitchenAid. De betekenis van deze naam werd ontdekt door veel meer huishoudens in de jaren erna, met de komst van vaatwassers, koffiezetters en de keukenrobots. Die laatste is qua design sinds haar introductie in 1936 nauwelijks veranderd. Deze mixers hebben dan ook verschillende prijzen gewonnen en staan tentoongesteld in musea over de hele wereld.

KitchenAid keukenmachines

Wie (weleens) bakt, is vast de uitgebreide keukenrobots van KitchenAid tegengekomen. Deze apparaten kunnen veel meer dan mixen alleen: dankzij talloze opzetstukken kun je bijvoorbeeld pasta maken, sinaasappels uitpersen of jam maken. Deze opzetstukken zijn overigens op elke robot van KitchenAid te gebruiken, omdat het design nooit veranderd is.

De keukenmachines komen voor in een breed scala aan kleuren: van pastelroze tot matzwart en appeltjesgroen. Maar dat is niet altijd geweest, want de standaardkleur was tot 1994 volledig wit, net als elk ander keukenapparatuur. Sinds de introductie zijn de vrolijke kleuren niet meer weg te denken bij KitchenAid, met name de kleur keizerrood.

De mixers komen voor in verschillende uitvoeringen:

 

KitchenAid Artisan

Dit type is de bekendste keukenrobot van KitchenAid. De Artisan is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes: 4,8 en 6,9 liter. Naast het verschil in grootte is de kop verschillend. Zo kun je die van 4,8 liter kantelen en van de andere in hoogte verstellen. Daarnaast worden verschillende accessoires geleverd bij elk model.

KitchenAid Artisan
 

KitchenAid Classic

Deze mixer is met name geschikt voor iedereen die vaker zijn kookschort om wil doen. De Classic heeft namelijk de laagste prijs, maar biedt wel veel mogelijkheden aan. Zo kun je, met een maximale inhoud van 4,3 liter, tot wel 875 gram bloem verwerken. De klassieke kleur past daarnaast in elke keuken.

KitchenAid Classic
 

KitchenAid Mini

Wie een compacte mixer zoekt, maar niet de ruimte heeft voor een reguliere KitchenAid mixer, kan vast goed uit de voeten met de KitchenAid Mini. Ondanks het kleinere formaat is deze topper even krachtig als zijn grote variant. Zo kun je alsnog heel makkelijk pizzadeeg maken.

KitchenAid Mini
 

KitchenAid Heavy Duty

Voor de grotere projecten is de KitchenAid Heavy Duty ideaal. Dit type is robuuster en kan net even meer aan. Dankzij de sterke motor wordt deeg moeiteloos gemixt en geklopt. En in combinatie met het juiste opzetstuk kun je ook zelf bijvoorbeeld worsten maken.

KitchenAid Heavy Duty

 

Keukenhulpen

Het assortiment van KitchenAid is flink uitgebreid met andere keukenhulpen, zoals blenders, blenders en foodprocessors. Om maar een greep uit het assortiment te nemen. Deze apparaten sluiten qua design naadloos op elkaar aan en zijn stuk voor stuk eyecatchers. Bekijk de video's en ontdek de mogelijkheden!

Blenders

Verzamel de ingrediënten, doe ze in de blender en gaan met de banaan. De KitchenAid blender helpt je om binnen een paar seconden een lekkere smoothie, milkshake of sausje te maken. Dit apparaat is ook geschikt om gecrusht ijs te maken: perfect om een cocktail of verfrissend ijsje te maken.

 
 

Food processors

Gekookte groenten pureren, groenten raspen of noten fijnmalen: Dat kunnen de foodprocessors als de beste. Je hebt keuze uit twee opties, hakken en pureren, waarbij je kunt kiezen voor een fijne of grove structuur. Simpeler kan niet. Het lijken misschien weinig opties, maar dit apparaat is absoluut multifunctioneel.

 
 

Broodroosters

De lekkerste tosti's, crocque monsieurs en bagels maak je met de broodroosters van KitchenAid. Met verschillende bruiningsstanden en automatische sensoren wordt het namelijk nog makkelijker om een lekker ontbijtje of lunch klaar te zetten. De broodroosters komen in uitvoeringen met 1, 2 en 4 sleuven.

 
 

 

KitchenAid bij Keukenloods.nl
 

KitchenAid kopen bij Keukenloods.nl

Je ontdekt de mooiste apparatuur van KitchenAid bij Keukenloods.nl. Heb je vragen over KitchenAid apparatuur, of wil je advies? Kom langs in een van onze filialen of neem contact met ons op via de telefoon, e-mail, WhatsApp of chat.

Neem contact op

 

Reviews KitchenAid

KitchenAid gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 10 reviews

Voeg een review toe
Door: Anne  |  29-06-2020 10:24
9
 9

Fantastisch apparaat

Door: HOOGERVORST RENATE   |  09-03-2016 19:11
10
 10

Deze waterkoker is een aanwinst voor in de keuken. De waterkoker heeft een zeer mooie vormgeving. Het neemt weinig plek in en is snel heet. Ook het schoonhouden is simpel. Nadelen heb ik tot op heden nog niet kunnen ontdekken.

Door: LEEUWEN VAN MEVR   |  01-03-2016 10:17
10
 10

Supersnelle levering. Ondanks berichtgeving dat het een paar weken zou duren, stond de pakketbezorger na twee dagen op de stoep.

Bekijk alle reviews