Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Bekijk alle merken
KitchenAid

KitchenAid

Postbus 19
B-2018
Antwerpen (Belgie)


Klanten beoordelingen

1010

Over KitchenAid

“For the Way It’s Made”, dat is de filosofie die de passie van het KitchenAid-merk weerspiegelt. Tijdens de ontwikkeling van keukenapparatuur heeft het merk altijd de professionele keuken vertrouwd voor inzichten, advies en/of suggesties. Dit vertalen ze door naar keukenapparatuur voor de particuliere markt. Deze samenwerking, tussen de particuliere en zakelijke markt, heeft als resultaat een assortiment keukenapparatuur die professionele resultaten leveren. Dus of je nou een ervaren of een beginnende kok bent, KitchenAid is jouw ideale partner in de keuken.

Het KitchenAid assortiment heeft zich altijd onderscheiden door het iconische design dat elke keuken karakter geeft. Deze stijl is geïnspireerd op de bekende mixer/keukenrobot die meer dan 90 jaar geleden werd ontworpen om bakkers te helpen bij het mengen van deeg. KitchenAid is gedurende zijn bestaan trouw gebleven aan deze afkomst. Hierbij zijn uiteraard kwaliteitsmaterialen, fijn vakmanschap, duurzaamheid en de zorgvuldige aandacht voor detail de basis.

KitchenAid keukenapparatuur

In 1919 is de H5 eierklopper van KitchenAid ontwikkeld, welke een groot succes werd. Vanaf dit moment is de KitchenAid mixer niet meer weg te denken uit de keuken. Ondanks dat het design nauwelijks is veranderd, is de techniek met zijn tijd meegegaan en het assortiment uitgebreid. Bekijk alle KitchenAid mixers en ontdek de onderlinge verschillen.

Buitengewone koffie zet je eenvoudig met één van de KitchenAid koffiezetapparaten. De kunst van het koffiezetten zit hem in de combinatie van goede bonen, water en een nauwkeurige koffiezetmethode. Maar ook echt goede koffie kan op meerdere manieren gezet worden passend bij jouw smaakvoorkeur. ’s Ochtends even wakker worden met een kopje espresso tijdens het lezen van de krant? ’s Middags gezellig bijpraten met vrienden onder het genot van een cappuccino? Of misschien drink je jouw koffie liever puur en zwart? Voor iedereen is er een passend KitchenAid koffiezetapparaat.

KitchenAid heeft een groot assortiment keukenapparatuur die jouw helpen prestaties te leveren op topkok niveau. Bekijk alle KitchenAid keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.


Bron: KitchenAid

KitchenAid - Ga snel naar


Reviews KitchenAid

KitchenAid gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 10 reviews

Voeg een review toe
Door: Anne  |  29-06-2020 10:24
9
 9

Fantastisch apparaat

Door: HOOGERVORST RENATE   |  09-03-2016 19:11
10
 10

Deze waterkoker is een aanwinst voor in de keuken. De waterkoker heeft een zeer mooie vormgeving. Het neemt weinig plek in en is snel heet. Ook het schoonhouden is simpel. Nadelen heb ik tot op heden nog niet kunnen ontdekken.

Door: LEEUWEN VAN MEVR   |  01-03-2016 10:17
10
 10

Supersnelle levering. Ondanks berichtgeving dat het een paar weken zou duren, stond de pakketbezorger na twee dagen op de stoep.

Door: GIJZEN DHR   |  21-02-2016 21:18
9
 9

Wij vinden het een mooi merk en het is een degelijk merk en ook een mooie vormgeving. Het zijn wel dure apparaten en daarom hebben we er lang over na gedacht om ze te kopen maar we hebben er nu 4 van Kitchenaid en ze zijn hun geld waard.

Door: PUTTEN VAN DER C   |  21-02-2016 19:46
10
 10

Geweldige stoere robuuste waterkoker van KitchenAid voldoen aan als onze verwachtingen. Een aanwinst op het aanrecht. Zeker een aanrader voor iemand die van Theedrinken houdt. Erg stil tijdens gebruik en als de gewenste temperatuur bereikt is een beschaafde toon als waarschuwing

Door: GIJZEN DHR   |  21-02-2016 10:49
9
 9

Wij vinden het een mooi merk en het is een degelijk merk en ook een mooie vormgeving. Het zijn wel dure apparaten en daarom hebben we er lang over na gedacht om ze te kopen maar we hebben er nu 4 van Kitchenaid en ze zijn hun geld waard.

Door: VERKADE-GELDHOFF, J.   |  19-02-2016 13:01
10
 10

Wij hebben een retro-model Kitchen Aid waterkoker gekocht bij Keukenloods. We gebruiken hem nu al een paar maanden en zijn super-tevreden! De temperatuur van het water kan ingesteld worden, bijv.groene thee moet met een temperatuur van 80-85 oC gezet worden. De service van Keukenloods is heel goed en de prijzen zijn laag. Hetzelfde model waterkoker kost elders 20,- € meer! Kortom, Keukenloods kan ik aanbevelen. J. Verkade-Geldhoff Bergen op Zoom

Door: ROTERING HANS DHR   |  18-02-2016 17:47
10
 10

Was al bekend met het product, daarom deze artikelen aangeschaft en al volop gebruikt. De voedselmolen en pastarollen nemen veel handwerk uit handen. Als je de juiste stijfheid van het deeg hebt draai je de heerlijkste verse pasta.

Door: GOMPEL MEVR M. VAN   |  18-02-2016 11:11
10
 10

Onze Kitchenaid werd keurig en ook snel thuisbezorgd. De extra menghaak die we bestelden, was keurig bijgeleverd. Leuk dat je nog een mooi kookboek kon aanvragen en natuurlijk was de actie voor een gratis glazen mengkom mooi meegenomen. Het is natuurlijk toch een prijzige kom. Wel heel zwaar deze glazen mengkom. Uiteraard is de machine gewoon prachtig om te zien.mheel blij dat ik voor de zwarte variant heb gekozen. Je ziet de rode (ookk mooi hoor) overal, maar de zwarte is echt prachtig. Je merkt direct de degelijke kwaliteit van de machine. Echt anders als we tot nu toe gewend waren. Wat een verschil. Hadden we jaren eerder moeten doen. Maar vanwege hrt prijskaartje nooit eerder tot aanschaf over gegeaan. Daarom nu, met de leuke actie van de gratis kom, wel aangekocht. Heel tevreden over aanschaf via Keukenloods.

Door: DIJK van MEVR   |  10-12-2015 13:39
10
 10

ik koos voor dit apparaat, omdat het goed uit de testen komt. over dit merk ben ik tot nog toe zeer tevreden. Ik moet zeggen dat het geluid van de motor niet altijd even constant is. ik hoop dat dit normaal is, voorlopig doet hij het nog prima. ik zou dit merk zeker bij anderen aanbevelen. Gerda van Dijk

Bekijk alle reviews