Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Bekijk alle merken
La Germania

La Germania

Florijnweg 23
6883 JN
Velp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

La Germania - Ga snel naar


Reviews La Germania

La Germania gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 4 reviews

Voeg een review toe
Door: STIENSTRA   |  25-11-2014 20:23
8
 8

Prachtig exemplaar voor 'n Prachtige prijs!! Stoer, modern en galante uitstraling.. Wat betreft gebruik oven, toch zelf uitzoeken wat de beste opties zijn qua standen, komt niet helemaal overéén met omschrijving.. de greep is ook mooier (ronder) dan op de website te zien is!! Kortom: TOP!!!

Door: CAS DHR   |  24-07-2014 12:58
10
 10

een geweldig apparaat gemaakt waar ie voor bedoelt is supermooi vormgegeven en kwaliteitief netjes afgewerkt en degelijk. duurzaamheid kan ik eigelijk nog niet beoordelen heb het nu pas 2 maanden in gebruik en bezit

Door: JOOSTEN DHR   |  16-07-2013 16:00
9
 9

Bij een vergelijking van verschillend merken bleek dit merk voor mij de beste prijs en kwaliteit verhouding te hebben. Daarnaast vind ik de vormgeving erg mooi. Min puntje is dat er geen gasslang wed bijgeleverd en de ietwat onhandige montage van het opstaande randje. Ik ou dit merk zeker aan een ander aanbevelen.

Door: SETTEN   |  28-10-2012 13:07
9
 9

we hebben voor de robuste uitstraling gekozen wat ons erg aanaansprak, kwaliteit prijs verhouding goed. Oven werkt naar volle tevredenheid, veel keuze in ovenstanden,9 programma's.ruimte om de wat grotere pannen op kwijt te kunnen.Het duurt even voordat iets aan de kook is maar als het zover is kun je maar opletten want er zit veel vermogen in het fornuis.Grill element is boven verwachting. al met al zeer tevreden over deze aankoop

Bekijk alle reviews