Prijsstijgingen aangekondigd. Wacht niet te lang met bestellen.

Let op: diverse merken hebben (wederom) prijsstijgingen aangekondigd.

 

Dit is onder andere het gevolg van de inflatie, stijgingen van de kostprijs van de grondstoffen en schaarste. Wacht daarom niet te lang met het plaatsen van een order.

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar!

Bekijk alle merken
La Germania

La Germania

Florijnweg 23
6883 JN
Velp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

La Germania - Ga snel naar


Reviews La Germania

La Germania gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 4 reviews

Voeg een review toe
Door: STIENSTRA   |  25-11-2014 20:23
8
 8

Prachtig exemplaar voor 'n Prachtige prijs!! Stoer, modern en galante uitstraling.. Wat betreft gebruik oven, toch zelf uitzoeken wat de beste opties zijn qua standen, komt niet helemaal overéén met omschrijving.. de greep is ook mooier (ronder) dan op de website te zien is!! Kortom: TOP!!!

Door: CAS DHR   |  24-07-2014 12:58
10
 10

een geweldig apparaat gemaakt waar ie voor bedoelt is supermooi vormgegeven en kwaliteitief netjes afgewerkt en degelijk. duurzaamheid kan ik eigelijk nog niet beoordelen heb het nu pas 2 maanden in gebruik en bezit

Door: JOOSTEN DHR   |  16-07-2013 16:00
9
 9

Bij een vergelijking van verschillend merken bleek dit merk voor mij de beste prijs en kwaliteit verhouding te hebben. Daarnaast vind ik de vormgeving erg mooi. Min puntje is dat er geen gasslang wed bijgeleverd en de ietwat onhandige montage van het opstaande randje. Ik ou dit merk zeker aan een ander aanbevelen.

Door: SETTEN   |  28-10-2012 13:07
9
 9

we hebben voor de robuste uitstraling gekozen wat ons erg aanaansprak, kwaliteit prijs verhouding goed. Oven werkt naar volle tevredenheid, veel keuze in ovenstanden,9 programma's.ruimte om de wat grotere pannen op kwijt te kunnen.Het duurt even voordat iets aan de kook is maar als het zover is kun je maar opletten want er zit veel vermogen in het fornuis.Grill element is boven verwachting. al met al zeer tevreden over deze aankoop

Bekijk alle reviews