Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Bekijk alle merken
La Germania

La Germania

Florijnweg 23
6883 JN
Velp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

La Germania - Ga snel naar


Reviews La Germania

La Germania gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 4 reviews

Voeg een review toe
Door: STIENSTRA   |  25-11-2014 20:23
8
 8

Prachtig exemplaar voor 'n Prachtige prijs!! Stoer, modern en galante uitstraling.. Wat betreft gebruik oven, toch zelf uitzoeken wat de beste opties zijn qua standen, komt niet helemaal overéén met omschrijving.. de greep is ook mooier (ronder) dan op de website te zien is!! Kortom: TOP!!!

Door: CAS DHR   |  24-07-2014 12:58
10
 10

een geweldig apparaat gemaakt waar ie voor bedoelt is supermooi vormgegeven en kwaliteitief netjes afgewerkt en degelijk. duurzaamheid kan ik eigelijk nog niet beoordelen heb het nu pas 2 maanden in gebruik en bezit

Door: JOOSTEN DHR   |  16-07-2013 16:00
9
 9

Bij een vergelijking van verschillend merken bleek dit merk voor mij de beste prijs en kwaliteit verhouding te hebben. Daarnaast vind ik de vormgeving erg mooi. Min puntje is dat er geen gasslang wed bijgeleverd en de ietwat onhandige montage van het opstaande randje. Ik ou dit merk zeker aan een ander aanbevelen.

Door: SETTEN   |  28-10-2012 13:07
9
 9

we hebben voor de robuste uitstraling gekozen wat ons erg aanaansprak, kwaliteit prijs verhouding goed. Oven werkt naar volle tevredenheid, veel keuze in ovenstanden,9 programma's.ruimte om de wat grotere pannen op kwijt te kunnen.Het duurt even voordat iets aan de kook is maar als het zover is kun je maar opletten want er zit veel vermogen in het fornuis.Grill element is boven verwachting. al met al zeer tevreden over deze aankoop

Bekijk alle reviews