Prijsstijgingen aangekondigd! Wacht niet te lang met bestellen.

De prijzen gaan binnenkort weer omhoog. Wij hebben groots ingekocht. Profiteer nu nog van de prijzen van 2022! Wacht niet te lang met bestellen.  

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar! 

LECHAI Contact

  Over Le Chai

  Le Chai is een merk dat wijnkasten verkoopt. De missie van Le Chai is om de authenticiteit van wijnen te bewaren, de bewaring en rijping van de wijn staan daarom centraal. Door het rijpen in een ideale omgeving wordt elke wijn beter. In een wijnkast worden wijnen op ideale temperatuur, balans en vochtigheid bewaard. Het assortiment van Le Chai op Keukenloods.nl bestaat uit verschillende wijnkasten met verschillende bouwvormen en uitvoeringen. 

   
  Logo Le Chai

  Wijnkoelkasten

  De wijnkoelkasten van Le Chai bestaan uit verschillende bouwvormen, namelijk inbouw, onderbouw en vrijstaand. Bovendien zijn de wijnkoelkasten beschikbaar in verschillende kleuren: in roestvrijstaal, wit en zwart. Ook verschillen de wijnkoelkasten in de hoeveelheid flessen die kunnen worden opgeslagen, het aantal gaat van 10-19 tot 100-199.

  Bekijk alle Le Chai wijnkoelkasten

   
  Wijnkoelkasten

  Koop Le Chai apparatuur bij Keukenloods.nl

  Heb je vragen over de Le Chai apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

  Neem contact met ons op

   

  Reviews LECHAI

  Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

  Voeg als eerste een review toe