Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

LECHAI Contact

  Over Le Chai

  Le Chai is een merk dat wijnkasten verkoopt. De missie van Le Chai is om de authenticiteit van wijnen te bewaren, de bewaring en rijping van de wijn staan daarom centraal. Door het rijpen in een ideale omgeving wordt elke wijn beter. In een wijnkast worden wijnen op ideale temperatuur, balans en vochtigheid bewaard. Het assortiment van Le Chai op Keukenloods.nl bestaat uit verschillende wijnkasten met verschillende bouwvormen en uitvoeringen. 

   
  Logo Le Chai

  Wijnkoelkasten

  De wijnkoelkasten van Le Chai bestaan uit verschillende bouwvormen, namelijk inbouw, onderbouw en vrijstaand. Bovendien zijn de wijnkoelkasten beschikbaar in verschillende kleuren: in roestvrijstaal, wit en zwart. Ook verschillen de wijnkoelkasten in de hoeveelheid flessen die kunnen worden opgeslagen, het aantal gaat van 10-19 tot 100-199.

  Bekijk alle Le Chai wijnkoelkasten

   
  Wijnkoelkasten

  Koop Le Chai apparatuur bij Keukenloods.nl

  Heb je vragen over de Le Chai apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

  Neem contact met ons op

   

  Reviews LECHAI

  Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

  Voeg als eerste een review toe