LG Contact

Krijgsman 1
1186 DM
Amstelveen

Over LG

LG is bij velen bekend van televisies en telefonie, maar ook op huishoudelijk gebied is LG een grote speler. Het brede productaanbod van de onderneming is gericht op resultaten en het vereenvoudigen van jouw huishouden. Je beleeft daarnaast meer plezier aan je producten wanneer het huishouden je minder tijd kost en je een lagere energierekening oplevert. Het assortiment koelkasten van LG op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit door-in-door koelkasten en vrijstaande koelkasten.

 
Logo LG

Vrijstaande koelkasten

De meeste vrijstaande koelkasten van LG hebben verschillende functies, deze worden hier kort uitgelegd. De eerste functie is LinearCooling, hierbij worden temperatuurschommelingen geminimaliseerd, waardoor de smaak en het uiterlijk van verse producten langer behouden blijft. Bovendien hebben de vrijstaande koelkasten DoorCooling. Er zitten luchtopeningen aan de voorkant, waardoor de temperatuur op peil blijft. Als laatste bevatten sommige koelkasten van LG ook nog de FRESHbalancer en FRESHconverter. De FRESHbalancer zorgt voor optimale vochtigheid voor jouw groente en fruit en de FRESHconverter kun je de beste temperatuur kiezen voor jouw eten. 

 

Vrijstaande koelkasten
Door-in-door koelkasten
 

Door-in-door koelkasten

Door-in-door koelkasten hebben een kleine deur in de deur aan de voorzijde. Producten die je het meeste gebruikt kun je zo makkelijk pakken, zonder dat je de hele koelkast hoeft te openen. Je bespaart hierdoor ook energie, omdat er minder koude lucht kan ontsnappen. Bovendien hebben de door-in-door koelkasten een water- en ijsdispenser. Met de Door-in-door Instaview kun je door twee keer te kloppen op het glas de inhoud van de koelkast zien. De door-in-door koelkast heeft ook LinearCooling, dit zorgt voor een langere versheid van producten. Een tweede functie is DoorCooling, hierdoor wordt de temperatuur beter geregeld. Een andere functie in deze koelkast is de Pure N Fresh, koelkastgeuren worden hiermee verminderd. De laatste twee functies zitten in twee lades, namelijk de FRESHBalancer en Moist Balance Crisper. De FRESHbalancer zorgt voor de optimalisatie van de luchtvochtigheid, waardoor groente en fruit langer vers blijven. De Moist Balance Crisper zorgt voor de optimalisatie van het vocht, waardoor groente en fruit langer knapperig blijven.

Ontdek LG door-in-door koelkasten
 

Koop LG apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de LG apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews LG

LG gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 6 reviews

Voeg een review toe
Door: M. Meijer  |  23-02-2024 12:14
10
 10

Prachtige en stille koel-vriescombinatie met handige indeling. Gekozen vanwege het zuinige energielabel en goede reviews. Ook zeer te spreken over de goede service van zowel de Keukenloods als LG zelf. Zeer tevreden mee.

Door: Hilde W.  |  05-09-2023 09:11
8
 8

Ik koos voor deze koelkast omdat hij door de consumentenbond aangeraden werd. Keukenloods kon het snelst leveren voor een mooie prijs. De koelkast die ik kocht werd vervolgens kapot bij Keukenloods geleverd. LG deed er vervolgens twee weken over om een vervangende koelkast te leveren aan Keukenloods. Al die tijd zat ik zonder. Prima koelkast verder toen ie er eindelijk was, beetje weinig mogelijkheden om m zelf in te delen.

Door: GELDERMAN N.E.   |  10-12-2015 09:25
10
 10

Wij zijn enorm blij met onze Amerikaanse LG koel/vriescombinatie! Hij is zeer functioneel en heeft een mooi strak uiterlijk zonder de in onze ogen overbodige waterdispender of ijsblokjes-maker Voorheen hadden we drie koelkasten draaien en dat kost natuurlijk erg veel energie. Nu hebben we alles overzichtelijk opgeborgen en hebben we veel meer overzicht op onze levensmiddelenvoorraad. De houdbaarheidsdatum wordt hierdoor zelden meer overschreden. We zijn ook blij met keukenloods: perfecte service en scherpe prijs!

Bekijk alle reviews