Bekijk alle merken
Miele

Miele

De Limiet 2
4131 NR
Vianen (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over Miele

Nieuw model voor CM 5 serie koffieautomaten van Miele.

Met de CM 5200 modellen heeft Miele weer een koffiemachine van formaat op de markt gebracht. Met de one touch functie maakt het apparaat in een handomdraai tegelijkertijd 2 koppen cappuccino, latte macchiato, espresso of koffie. Het reinigen van het apparaat is kinderspel. Zo wordt bijvoorbeeld het melkslangetje met 1 druk op de knop doorgespoeld. Deze koffiemachine is te verkrijgen in twee verschillende designs. De zwarte met soft-touch materiaal afgewerkte versie CM5200SW en de witte variant CM5200LW Op de website van Miele is het volledige persbericht over de nieuwe CM 5 serie te lezen.

Miele. Er is geen betere.

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse GŁtersloh (Nordrhein-Westfalen). Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De oprichters waren Carl Miele en Reinhard Zinkann. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto \\\'immer besser\\\' oftewel \\\'steeds betere producten maken\\\'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.Bron: Miele

Miele - Ga snel naar


Service & Informatie Miele

Telefoonnummer service:
0347-378888
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Reviews Miele

Miele gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 33 reviews

Voeg een review toe
Door: BOER, R. DE DHR   |  03-02-2017 06:40
10
 10

Na ook in mijn vorige woning voor Miele te hebben gekozen, heb ik wederom voor Miele gekozen na mijn verhuizing voor het plaatsen van de inbouwapparaten. Eens een Miele altijd een Miele. En de aanschaf gedaan via Keukenloods !

Door: VERHAAGH S   |  27-01-2017 17:37
9
 9

Miele is z'n geld meer dan waard! Garantie bijkopen is niet nodig :-) Superproducten. Iets minder opties zou soms wel prettig zijn; in de praktijk gebruik je ze toch niet (ik denk m.n. aan de oven waar allerlei voorgeprogrammeerde menu's in staan; die kun je zelf ook wel bedenken). Bij de ovens is de 'professional'-functie overigens echt een aanrader: superlekker brood!

Door: LETS WORK B.V.   |  16-11-2016 13:55
7
 7

De Miele/Nespresso koffiezetter levert vanaf moment van levering veel problemen op. De Cappucinatore functioneert niet naar behoren en de gupjes worden soms geplet, m.a.g een herhaalde foutmelding. De monteur komt nu voor de 3e keer !! Tot op heden een teleurstelling terwijl we met een eerder en ouder apparaat dat ook met Nespresso capsules werkte geen problemen hadden.

Door: PELT, S. VAN MEVR   |  15-09-2016 11:35
8
 8

Na een dikke maand deze miele vaatwasser gebruikt te hebben ben ik zeer tevreden. Tussen de twee miele's door hebben we een pelgrim gehad maar daar heb ik me twee jaar lang aan geŽrgerd, niets werd schoon in glazen bleven etensrestjes. Nu is het weer vervelden tijd en is al mijn afwas brandschoon. Ook de indeling is superfijn ik hoop dat ik nog lang plezier mag hebben van deze vaatwasser

Door: BOS, P. DHR   |  17-08-2016 17:44
10
 10

Miele straalt degelijkheid uit. Alles (scharnieren, lades, vormgeving) is net even zwaarder/sterker dan van overige merken. Verder was voor mij erg belangrijk het energie label. Daarin scoort Miele beter dan de concurrentie.

Door: VERHOEVEN, C. DHR   |  15-08-2016 13:09
9
 9

De keuze voor Miele is gebaseerd op een langdurige ervaring met andere producten van Miele. Ook de (minimaal) benodigde service was uitstekend. Wij zijn dus zeer tevreden en zullen de Miele producten waar dat kan zeker aanbevelen. Ook onze kinderen zijn al jaren zeer te spreken over de gesponserde en bij hun in gebruik zijnde Miele producten. Miele..........er is geen betere! Tenminste wat ons betreft. Gewoon een betrouwbaar product met een prima service-organisatie in het verlengde daarvan.

Door: VRIES DE L.G.   |  11-05-2016 19:36
10
 10

Hebben ons hele leven al alle apparatuur van Miele in huis. Na 20 tot 25 jaar vervangen we eens wat, omdat de techniek na die tijd achterblijft. Is dus meer uit oogpunt van minder energie en waterverbruik dan dat het kapot is gegaan. Het is iets duurder maar o zo veel beter en degelijker. Groet louis

Door: DERKS C SD  |  21-03-2016 16:59
8
 8

Op dit moment bevalt hij erg goed. Maar een koelkast kun je pas over een paar jaar beoordelen. Ik weet nu nog niet hoe de lagers over twee jaar zijn. Daarom heb ik duurzaamheid niet in gevuld. Ik vind het onzin dat ik minimaal 200 tekens moet volmaken.

Door: OVERDEVEST /VAN DER PUTTE  |  28-12-2015 16:17
10
 10

geweldig mooi apparaat welke bijzonder makkelijk te bedienen is, en wat erg veel opslag ruimte biedt. Ook was ge bijsluiter bijzonder helder, en alles goed uitgelegd middels plaatjes. Als je de ruimte en het geld ervoor over hebt raad ik je een Miele aan, eens een Miele altijd een Miele!!

Door: GRAEF DE G   |  14-12-2015 19:35
10
 10

We zijn best tevreden , een ding vinden we spijtig dat bij de koelkast geen afrempompje zit op de sluiting van de deur zoals bij de vrieskast deur klapt met een flinke klap dicht. Had wel gemogen voor een miele.We hebben alles van miele dus ik denk dat dit klaar is als een klontje. Met vriendelijke groeten, De Graef Guino

Door: SMITS DHR   |  10-12-2015 10:38
9
 9

Ik heb voor Miele gekozen i.v.m. de duurzaamheid in tegenstelling tot de concurrerende merken. Wij hebben al jaren andere producten van Miele in huis en die bevallen uitstekend. De service van Miele is ook prima, dat hebben wij bij twee andere merken wel eens heel anders meegemaakt! Je betaald iets meer, maar door de duurzaamheid van de Miele machines ben je uiteindelijk goedkoper uit. Tevens bespaar je jezelf een hoop ergernis omdat Miele niet zo snel defect raakt als een zelfde soort apparaat van een ander merk. Miele er is geen betere? Klopt als een bus, voor ons niets anders meer!

Door: ERP VAN DHR SD  |  29-09-2015 17:26
9
 9

Super fijne machine in vergelijking met de oude. Flexibel in te richten enafwassen tussendoor is daarmee niet meer nodig in een gezin met 5 personen. Ook het openen van de vaatwasser na gereed te zijn maakt alles droger en maakt dit nog duurzamer. Top machine !

Door: SCHIPPER FRANK   |  23-09-2015 10:27
10
 10

Onze vorige koelvries combi deed het nog prima, maar uit voorzorg hebben we hem na 26 (!) jaar maar vervangen door weer een Miele. Een verrassing is de werking van de Perfect Fresh Pro. Dat is geen verkooppraat. De groente blijft merkbaar langer fris!

Door: BOS DHR   |  07-09-2015 14:44
9
 9

Top Miele hele fijne machine zeker voor een greeploze keuken. tevens is de indeling goed aan te passen aan de verschillende,formaten van borden zelfs grote pannen zijn gemakkelijk in te ruimen. Miele blijft zich steeds weer overtreffen.

Door: MAAS DHR SD  |  03-08-2015 14:19
9
 9

uitstekend inbouw koffie apparaat,wel veel(te vroege) oproepen tot onderhoud (had wat meer gedoseerd gekend) Uitstekende koffie in alle diversiteit. Jammer dat het verchroomde metalen plaatje waar de kopjes opgezet worden niet krasvast is. (echt voor verbetering vatbaar! en mogelijk nog los op de markt te brengen

Door: HISSINK H.W.   |  20-07-2015 22:22
9
 9

Uitstekende afwasmachine die perfecte schone vaat als resultaat heeft! Degelijk en betrouwbaar merk! Heb jarenlang met een Miele afwasautomaat gewerkt en nooit problemen gehad. Geweldig goede service wordt er gegeven. Je belt de serviceafdeling van Miele Nederland en je wordt snel geholpen. Jarenlang veel plezier met mijn Miele afwasautomaat gehad en daarom nu ook weer van dit merk een nieuwe gekocht!!!

Door: KONINGEN A   |  17-07-2015 08:53
8
 8

Zeer tevreden, maar wel erg vaak meldingen over onderhoud. Zou liever het onderhoud wat meer willen clusteren. 1 x per week alles bijvoorbeeld, los van dagelijkse schoonmaak. Verder is het apparaat zeer duidelijk en overzichtelijk, ziet er mooi uit en de diverse soorten koffie zijn uitstekend. Was ook zeer verrast over de uitstekende kwaliteit.

Door: PLAS DHR SD  |  13-07-2015 09:19
8
 8

ben heel blij met de miele droger dit is pas mijn tweede miele droger de eerste heb ik 20 jaar meegedaan. beveel dit merk zeker aan .met miele zit je altijd goed is mijn ervaring ziet er keurig uit en zo als ik net al zei heb van mijn eerste wasdroger ook veel plezier gehad

Door: GIESBERS P. SD  |  13-07-2015 09:11
6
 6

prima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaatprima apparaat

Door: SIJS DHR   |  13-04-2015 09:26
9
 9

Goede ervaring met de service van Miele. Bij een nieuwe combi oven deed de quick magnetron functie het soms niet. Een belletje was genoeg. Afspraak maken ging makkelijk. Dat de monteur er was kon hij geen afwijkingen vinden en deed de oven het goed. Hij heeft hem evengoed uit elkaar gehaald, niets kunnen vinden. Maar na zijn bezoek geen problemen meer gehad, waarschijnlijk heeft een connector niet helemaal goed gezeten. De monteur zag er verzorgt uit en zijn had zijn spullen netjes voor elkaar. Ik heb reeds meer apparatuur van Miele aangeschaft en bediening en installatie zijn erg eenvoudig. Maar dat mag ook wel voor de prijs die je ervoor betaald. Eventueel volgende apparaten zullen waarschijnlijk ook van Miele zijn.

Bekijk alle reviews