Profiteer nu nog van de prijzen van 2022! Wacht niet te lang met bestellen.

De prijzen gaan binnenkort weer omhoog. Profiteer nu nog van de prijzen van 2022! Wacht niet te lang met bestellen.  

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar! 

Miele Contact

De Limiet 2
4131 NR
Vianen(Nederland)

Ontdek Miele

Miele bestaat al meer dan 100 jaar en staat garant voor perfecte kwaliteit. De huishoudelijke apparaten onderscheiden zich op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Miele is dan ook één van de weinige merken die zijn producten langdurig test op een lange levensduur. Om deze kwaliteit nu en in de toekomst te kunnen blijven garanderen is Miele continue bezig met productverbetering en innovatie.

Miele keukenapparatuur beschikt over superieure techniek en innovatieve functies. De bediening is gemakkelijk en aantrekkelijk, en ook niet onbelangrijk: ze beschikken over slimme automatische programma’s. Ook de designs van Miele zijn vooruitstrevend: met de diverse designlijnen en kleurwerelden past Miele keukenapparatuur in iedere woning.

 
Miele apparatuur

Miele aanbieding

Op dit moment loopt er een actie op ALLE Miele apparatuur. Je ontvangt 10% korting op de gehele apparatuur collectie (met uitzondering van accessoires). De korting is al verrekend.

Bekijk ons assortiment Miele apparatuur

Miele aanbieding
 

Miele vaatwassers

Een veel verkocht product bij Keukenloods.nl is de Miele vaatwasser. De vaatwassers zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringsvormen; onderbouw, geïntegreerd en volledig geïntegreerde vaatwassers. Ze zijn uitgerust met handige functies en innovatieve technologieën. Perfect gedroogd servies? Miele AutoOpen-droging. Een greeploze keuken? Miele Knock2Open. Ruimte tekort in je onderste la? Ook daarop heeft Miele iets bedacht, de 3D-besteklade +. Deze besteklade is zowel in hoogte als in breedte verstelbaar.

 

Schoon binnen één uur

Ben je op zoek naar een vaatwasser die de best mogelijke reinigings- en droogresultaten levert in 58 minuten? Ga dan voor een vaatwasser met QuickPowerWash technologie. Dit vaatwasprogramma reinigt en droogt serviesgoed en bestek, bij reinigingsklasse A,  in 58 minuten! Wil je meer weten over de QuickPowerWash vaatwasser of deze aanschaffen? Bel dan met onze klantenservice.

 
Bekijk Vaatwasser met QuickPowerWash
 
 
 

Miele koelkasten

Miele koelkasten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Daarom biedt het bedrijf een unieke garantie die het product voor 10 jaar garandeert. Miele-klanten kunnen dus trouw blijven aan het merk, in de wetenschap dat ze een kwaliteit koelkast in huis halen dat nog jaren meegaat. Naast een lange levensduur staan Miele koelkasten ook bekend om hun perfecte resultaten. Of je nu voedsel koelt, invriest of bewaart, je kunt erop vertrouwen dat Miele jouw voedsel vers en heerlijk houdt. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, kijk dan zeker eens naar Miele. Met zijn combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en perfecte resultaten, kan het niet misgaan.

Miele koelkasten

Koken met Miele

Een inductiekookplaat van Miele warmt razendsnel op. Daarnaast zijn ze energiezuinig, en kun je ze uitbreiden met diverse opties. Dus uitgebreid en flexibel koken, helemaal naar jouw smaak.

 

 
 

Flexibel koken

Miele heeft het assortiment koken met werkbladafzuigking uitgebreid. Met de SmartLine-kookelementen kun je voortaan je eigen kookplaat samenstellen. Combineer de elementen: inductiekookplaat, Teppanyaki, gaskookplaat en werkbladafzuiging voor een kookplaat naar eigen wens.

 
Bel voor meer informatie

Vrij zicht

Heb je een moderne open keuken en ben je op zoek naar een inductie kookplaat? Bekijk dan de TwoInOne Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Door de combinatie kookplaat met afzuigkap heb je vrij zicht en ervaar je volledige vrijheid tijdens het koken. De afzuigmodule beschikt over Con@ctivity 2.0 waardoor hij automatisch reageert op de instellingen van de kookplaat.

 
 

Miele Combi Stoomoven

Met een stoomoven behoud je vitamines, mineralen, kleur, structuur en smaak. Maar weinig mensen hebben ruimte voor een stoomoven en magnetron. Daarom heeft Miele deze apparaten samengevoegd in een nieuwe combi stoomoven. Hierdoor kun je stomen, koken en verwarmen met één apparaat. Wil je meer weten over de combi stoomoven of deze aanschaffen? Bel dan met onze klantenservice.

 
Bekijk Combi stoomoven

Miele afzuigkappen

 

Zwarte afzuigkap miele

 

Bijzonder design

Een strakke, zwarte afzuigkap die makkelijk te bedienen is via touch. Dat is de nieuwe afzuigkap met glazen scherm van Miele. Deze eyecatcher komt goed tot zijn recht in de moderne keuken.

Drielaagse afzuigkap miele

 

Drielaagse afzuigkap

Hou je van moderne apparatuur en ben je niet bang om nieuwe vormen te gebruiken in je keuken? Kies dan voor de de ‘triple’ afzuigkap van Miele. Deze unieke afzuigkap is verkrijgbaar in het zwart en grijs.

Afzuigkap met led verlichting

 

Opvallende afzuigkap

Keukenapparatuur hoef je tegenwoordig niet meer te verstoppen. En dat is zeker het geval voor deze design wandschouw afzuigkap van Miele. Het briljantwit gebogen glazen scherm beschikt over dimbare led-verlichting voor extra sfeer in je keuken. Wil je meer weten over deze afzuigkap? Bel dan met onze klantenservice.

Miele vaatwasser
 

Koop jouw Miele apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Miele keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies over een bepaald apparaat? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Miele apparatuur in het echt wil ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Miele

Miele gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 52 reviews

Voeg een review toe
Door: Wim Kardux  |  01-12-2022 15:45
8
 8

De kookplaat geeft spontaan aan dat een van de kookvlakken nog restwarmte heeft, zelfs als er geen pan op staat of op heeft gestaan. Als op een van de andere kookvlakken gekookt wordt, gaan ook bij dit niet gebruikte kookvlak de lampjes voor restwarmte branden. onder dat gedeelte voelt het dan ok warm aan, alsof er toch een lekstroom loopt. Ik heb dit probleem bij Miele aangekaart, maar na 8 dagen, ook na een rappel, nog steeds geen reactie.

Door: Angèle  |  22-11-2022 16:06
7
 7

De ovenfuncties zijn slecht te zien zolang die niet in werking zijn gezet. Wij moeten er een lampje bij gebruiken.

Door: Wopke Hijma  |  16-11-2022 12:39
10
 10

Een echte zekerheid voor in de keuken

Bekijk alle reviews