Miele Contact

De Limiet 2
4131 NR
Vianen(Nederland)

Ontdek Miele

Miele bestaat al meer dan 100 jaar en staat garant voor perfecte kwaliteit. Miele is een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige huishoudelijke apparatuur voor koken, wassen en drogen van wasgoed die wereldwijd actief is.

Miele apparaten beschikken over superieure techniek en innovatieve functies. Miele is ook één van de weinige merken die zijn producten langdurig test op een lange levensduur. Om deze kwaliteit nu en in de toekomst te kunnen blijven garanderen is Miele continue bezig met productverbeteringen.

 
Miele apparatuur

De belofte van Miele: Immer Besser

Miele apparaten gaan standaard jarenlang mee en worden van generatie op generatie doorgegeven. Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele om ‘Immer Besser’ te worden, wat onder andere betekent: ''Steeds betere producten maken waarin een dynamische ontwikkeling van kwaliteit en techniek centraal staat.''

Dat heeft ertoe geleid dat het merk Miele een synoniem is geworden voor topkwaliteit en duurzaamheid.

De belofte van Miele: Immer Besser

Miele vaatwassers

Een veel verkocht product bij Keukenloods.nl is de Miele vaatwasser. De vaatwassers zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringsvormen; onderbouw, geïntegreerd en volledig geïntegreerde vaatwassers. Ze zijn uitgerust met handige functies en innovatieve technologieën. Perfect gedroogd servies? Miele AutoOpen-droging. Een greeploze keuken? Miele Knock2Open. Ruimte tekort in je onderste la? Ook daarop heeft Miele iets bedacht, de 3D-besteklade +. Deze besteklade is zowel in hoogte als in breedte verstelbaar.

Schoon binnen één uur

Ben je op zoek naar een vaatwasser die in korte tijd de beste reinigings- en droogresultaten levert? Kies dan voor een vaatwasser met QuickPowerWash technologie. Dit speciale vaatwasprogramma reinigt en droogt serviesgoed en bestek met een reinigingsklasse A, allemaal binnen 58 minuten! Wil je meer informatie over de QuickPowerWash vaatwasser of er een aanschaffen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk vaatwasser met QuickPowerWash

 

Miele vaatwassers met eco-programma

Miele vaatwassers onderscheiden zich door hun duurzaamheid en efficiëntie. Een opvallend kenmerk van alle Miele vaatwassers is de aanwezigheid van een eco-programma. Met dit programma kun je de vaat op een milieuvriendelijke manier schoonmaken.

Tijdens het eco-programma wordt slechts een minimale hoeveelheid water gebruikt. Bovendien zijn alle Miele eco vaatwassers voorzien van energielabel A++, wat betekent dat ze tot 40% minder energie verbruiken dan modellen met een standaard label A.

Miele vaatwassers met eco-programma
 
 

Miele koelkasten

Miele koelkasten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Daarom biedt het bedrijf een unieke garantie van 10 jaar. Miele-klanten kunnen dus trouw blijven aan het merk, in de wetenschap dat ze een kwaliteit koelkast in huis halen dat nog jaren meegaat.

Naast een lange levensduur staan Miele koelkasten ook bekend om hun perfecte resultaten. Of je nu voedsel koelt, invriest of bewaart, je kunt erop vertrouwen dat Miele jouw voedsel vers en heerlijk houdt. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, kijk dan zeker eens naar Miele. Met zijn combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en perfecte resultaten, kan het niet misgaan.

Miele koelkasten

Koken met Miele

Een inductiekookplaat van Miele warmt razendsnel op. Daarnaast zijn ze energiezuinig, en kun je ze uitbreiden met diverse opties. Dus uitgebreid en flexibel koken, helemaal naar jouw smaak.

 

 
 

Flexibel koken

Miele heeft het assortiment koken met werkbladafzuigking uitgebreid. Met de SmartLine-kookelementen kun je voortaan je eigen kookplaat samenstellen. Combineer de elementen: inductiekookplaat, Teppanyaki, gaskookplaat en werkbladafzuiging voor een kookplaat naar eigen wens.

Vrij zicht

Heb je een moderne open keuken en ben je op zoek naar een inductie kookplaat? Bekijk dan de TwoInOne Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Door de combinatie kookplaat met afzuigkap heb je vrij zicht en ervaar je volledige vrijheid tijdens het koken. De afzuigmodule beschikt over Con@ctivity 2.0 waardoor hij automatisch reageert op de instellingen van de kookplaat.

 

Miele combi stoomovens

Met een stoomoven behoud je vitamines, mineralen, kleur, structuur en smaak. Maar weinig mensen hebben ruimte voor een stoomoven en magnetron. Daarom heeft Miele deze apparaten samengevoegd in een nieuwe combi stoomoven. Hierdoor kun je stomen, koken en verwarmen met één apparaat. Wil je meer weten over de combi stoomoven of deze aanschaffen? Bel dan met onze klantenservice.

 

Bekijk combi stoomoven

Miele combi stoomoven

Miele afzuigkappen

 

Zwarte afzuigkap miele

 

Bijzonder design

Een strakke, zwarte afzuigkap die makkelijk te bedienen is via touch. Dat is de nieuwe afzuigkap met glazen scherm van Miele. Deze eyecatcher komt goed tot zijn recht in de moderne keuken.

Drielaagse afzuigkap miele

 

Drielaagse afzuigkap

Hou je van moderne apparatuur en ben je niet bang om nieuwe vormen te gebruiken in je keuken? Kies dan voor de de ‘triple’ afzuigkap van Miele. Deze unieke afzuigkap is verkrijgbaar in het zwart en grijs.

Afzuigkap met led verlichting

 

Opvallende afzuigkap

Keukenapparatuur hoef je tegenwoordig niet meer te verstoppen. En dat is zeker het geval voor deze design wandschouw afzuigkap van Miele. Het briljantwit gebogen glazen scherm beschikt over dimbare led-verlichting voor extra sfeer in je keuken. Wil je meer weten over deze afzuigkap? Bel dan met onze klantenservice.

Miele vaatwasser
 

Koop jouw Miele apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Miele keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies over een bepaald apparaat? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Miele apparatuur in het echt wil ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Miele

Miele gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 58 reviews

Voeg een review toe
Door: Will  |  07-03-2024 18:21
10
 10

Oude miele vaatwasser (34 jaar en nog werkend) vervangen . Deze is nog stiller, mooi, schoon en zuinig.

Door: Frank  |  07-10-2023 12:27
8
 8

Fijne afzuigkap met groot vermogen. Minpunt is dat hij behoorlijk lawaai maakt.

Door: LizS  |  09-07-2023 16:27
10
 10

Love my Miele appliances. They look beautiful in the space and have so many features that I can't wait to experiment with. High quality as I would expect from such a solid brand.

Bekijk alle reviews