Bekijk alle merken
Miele

Miele

De Limiet 2
4131 NR
Vianen (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over Miele

Miele bestaat al meer dan 100 jaar en staat garant voor perfecte kwaliteit. De huishoudelijke apparaten onderscheiden zich op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Miele is dan ook één van de weinige merken die zijn producten langdurig test op een lange levensduur. Om deze kwaliteit nu en in de toekomst te kunnen blijven garanderen is Miele continue bezig met productverbetering en innovatie.

Zowel Miele huishoudelijke- als keukenapparatuur beschikken over superieure techniek en innovatieve functies. De bediening is gemakkelijk en aantrekkelijk en ook niet onbelangrijk ze beschikken over slimme automatische programma’s. Ook de designs van Miele zijn vooruitstrevend: met de diverse designlijnen en kleurwerelden past Miele keukenapparatuur in iedere woning.

Miele keukenapparatuur

Een veel verkocht product van Miele is de Miele vaatwasser. De vaatwassers zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringsvormen; onderbouw, geïntegreerd en volledig geïntegreerde vaatwassers en uitgerust met handige functies en innovatieve technologieën. Ben je op zoek naar een vaatwasser die de best mogelijke reinigings- en droogresultaten levert in 58 minuten? Ga dan voor een vaatwasser met QuickPowerWash technologie. Perfect gedroogd servies? Miele AutoOpen-droging. Een greeploze keuken? Miele Knock2Open. Ruimte te kort in je onderste la? Ook daarop heeft Miele iets bedacht, de 3D-besteklade +. Deze besteklade is zowel in hoogste als in breedte verstelbaar.

Een ander populair product is de Miele koelkast. Deze populariteit hebben de koelkasten onder andere te danken aan hun kwaliteit, eersteklas design en voortreffelijke flexibiliteit. Één van de vele innovaties die te vinden zijn in de Miele koelkasten is PerfectFresh. Deze technologie houdt de temperatuur en luchtvochtigheid ideaal waardoor groenten en fruit langer vers en houdbaar blijven.

Benieuwd naar andere innovaties van Miele? Bekijk ook W1 generatie, Miele@Home en de schuine afzuigkappen van Miele.  Deze producten en innovaties van Miele zijn slechts een paar voorbeelden. Bekijk het hele assortiment Miele producten in de Miele Shop van Keukenloods.nl.


Bron: Miele

Miele - Ga snel naar


Service & Informatie Miele

Telefoonnummer service:
0347-378888
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Reviews Miele

Miele gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 43 reviews

Voeg een review toe
Door: LIEROP (DE VOS GROEP)  |  03-04-2019 18:26
10
 10

Prachtige design afzuigkap, stil en werkt perfect samen met de inductiekookplaat. Eenvoudig zelf te installeren. Hoop hier weer net zoals mijn vorige Miele afzuigkamp 22 jaar mee te doen. Miele voor mij geen andere.

Door: BOUTEN M  |  05-02-2019 19:32
9
 9

Wij hebben sinds 2005 alleen maar Miele producten. (o.a. Miele Oven, magnetron, vaatwasser. Zowel het gebruik en de kwaliteit is zeer goed. Wij kunnen deze producten aan iedereen aanbevelen. Een goed product voor een betaalbare prijs.

Door: THILLO, VAN P.  |  25-08-2018 16:06
10
 10

Ik ben in mijn keuze afgegaan op de ervaring met eerdere Miele apparaten (wasmachine, wasdroger en vaatwasser). Deze gaan bij ons resp. meer dan 25 en de vaatwasser meer dan 15 jaar mee. Onlangs was een van de motoren van de wasmachine kapot, maar deze kon dankzij een sympathieke winkelier (waar wij het apparaat niet gekocht hadden) vervangen worden door een tweedehands motor uit een andere vaatwasser. Dat was voor het eerst dat het beestje iets mankeerde. Ze zijn wel duurder, maar als je het per jaar bekijkt, valt dat reuze mee.

Door: BROEKHUIZEN MAATSCHAP  |  21-08-2018 16:17
5
 5

Machine (nieuwe) was bij installatie al defect dit was voor ons de derde koffie machine van Miele en deze begon dus gelijk al met een probleem, wat zal dit brengen voor de toekomst. Probleem een aantal dagen wel opgelost voor alleen men had wel wat sneller een monteur kunnen Wij gebruiken meerdere Miele producten en zijn dit dan ook niet gewend wel op langer termijn maar niet direct na installatie.

Door: BUIJS, J. DHR   |  05-01-2018 15:16
8
 8

De pannendragers steken 5 mm over de glasplaat heen aan de zijkanten. Beter zou zijn geweest de glasplaat 2 cm breder te maken. De keuze voor deze kookplaat was de inbouwmaat in een bestaande granieten aanrechtblad.

Door: LEIDELMEIJER A   |  14-11-2017 19:34
10
 10

Mooie vaatwasser en door de witte rekken is de binnenkant lekker licht. Gemakkelijke bediening. Wast en droogt de vaat goed. We zijn erg tevreden. Voor dit merk gekozen voor de duurzaamheid en bevelen deze vaatwasser zeker aan.

Door: LEIDELMEIJER A   |  14-11-2017 19:34
10
 10

Mooie vaatwasser en door de witte rekken is de binnenkant lekker licht. Gemakkelijke bediening. Wast en droogt de vaat goed. We zijn erg tevreden. Voor dit merk gekozen voor de duurzaamheid en bevelen deze vaatwasser zeker aan.

Door: ZWART RON   |  06-10-2017 13:31
10
 10

Na 20 jaar afscheid genomen van onze "oude" Miele apparatuur. Nooit enig probleem gehad en een fantastische after sales voor ons nooit meer anders dan Miele. Deze keer 2 ovens wijnklimaatkast en afwasmachine alles weer in perfecte staat. hopelijk weer 20 jaar probleemloos kokkelrellen.

Door: VUGT, T. VAN DHR   |  25-09-2017 17:05
10
 10

Heb de Miele comb. magnetron/oven Type: H 6401 BMRV en de inductie kookplaat Type: KM 6307, ongeveer nu een maand in gebruik, ben hier zeer tevreden over, zowel de vormgeving, alsook het gemak in onderhoud is doordat deze twee producten zijn uitgevoerd met tiptoetsen zijn deze zeer eenvoudig te reinigen , de oven warmt zeer snel op en is m.b.t. de bediening zeer eenvoudig. ook de warmte verdeling in de oven voor het bakken van zowel brood alsook koek is mooi gelijkmatig.

Door: MOORING, N. MEVR   |  16-09-2017 13:00
9
 9

De Miele laden koelkast is heel erg handig omdat je in één oogopslag ziet wat je op voorraad hebt en je niet hoeft te bukken, terwijl het toch prima is in te bouwen in een keuken als een tafelmodel, waardoor je een groter oppervlak hebt voor het werkblad. Ik ben er heel blij mee!

Door: BOER, R. DE DHR   |  03-02-2017 06:40
10
 10

Na ook in mijn vorige woning voor Miele te hebben gekozen, heb ik wederom voor Miele gekozen na mijn verhuizing voor het plaatsen van de inbouwapparaten. Eens een Miele altijd een Miele. En de aanschaf gedaan via Keukenloods !

Door: VERHAAGH S   |  27-01-2017 17:37
9
 9

Miele is z'n geld meer dan waard! Garantie bijkopen is niet nodig :-) Superproducten. Iets minder opties zou soms wel prettig zijn; in de praktijk gebruik je ze toch niet (ik denk m.n. aan de oven waar allerlei voorgeprogrammeerde menu's in staan; die kun je zelf ook wel bedenken). Bij de ovens is de 'professional'-functie overigens echt een aanrader: superlekker brood!

Door: LETS WORK B.V.   |  16-11-2016 13:55
7
 7

De Miele/Nespresso koffiezetter levert vanaf moment van levering veel problemen op. De Cappucinatore functioneert niet naar behoren en de gupjes worden soms geplet, m.a.g een herhaalde foutmelding. De monteur komt nu voor de 3e keer !! Tot op heden een teleurstelling terwijl we met een eerder en ouder apparaat dat ook met Nespresso capsules werkte geen problemen hadden.

Door: PELT, S. VAN MEVR   |  15-09-2016 11:35
8
 8

Na een dikke maand deze miele vaatwasser gebruikt te hebben ben ik zeer tevreden. Tussen de twee miele's door hebben we een pelgrim gehad maar daar heb ik me twee jaar lang aan geërgerd, niets werd schoon in glazen bleven etensrestjes. Nu is het weer vervelden tijd en is al mijn afwas brandschoon. Ook de indeling is superfijn ik hoop dat ik nog lang plezier mag hebben van deze vaatwasser

Door: BOS, P. DHR   |  17-08-2016 17:44
10
 10

Miele straalt degelijkheid uit. Alles (scharnieren, lades, vormgeving) is net even zwaarder/sterker dan van overige merken. Verder was voor mij erg belangrijk het energie label. Daarin scoort Miele beter dan de concurrentie.

Door: VERHOEVEN, C. DHR   |  15-08-2016 13:09
9
 9

De keuze voor Miele is gebaseerd op een langdurige ervaring met andere producten van Miele. Ook de (minimaal) benodigde service was uitstekend. Wij zijn dus zeer tevreden en zullen de Miele producten waar dat kan zeker aanbevelen. Ook onze kinderen zijn al jaren zeer te spreken over de gesponserde en bij hun in gebruik zijnde Miele producten. Miele..........er is geen betere! Tenminste wat ons betreft. Gewoon een betrouwbaar product met een prima service-organisatie in het verlengde daarvan.

Door: VRIES DE L.G.   |  11-05-2016 19:36
10
 10

Hebben ons hele leven al alle apparatuur van Miele in huis. Na 20 tot 25 jaar vervangen we eens wat, omdat de techniek na die tijd achterblijft. Is dus meer uit oogpunt van minder energie en waterverbruik dan dat het kapot is gegaan. Het is iets duurder maar o zo veel beter en degelijker. Groet louis

Door: DERKS C SD  |  21-03-2016 16:59
8
 8

Op dit moment bevalt hij erg goed. Maar een koelkast kun je pas over een paar jaar beoordelen. Ik weet nu nog niet hoe de lagers over twee jaar zijn. Daarom heb ik duurzaamheid niet in gevuld. Ik vind het onzin dat ik minimaal 200 tekens moet volmaken.

Door: OVERDEVEST /VAN DER PUTTE  |  28-12-2015 16:17
10
 10

geweldig mooi apparaat welke bijzonder makkelijk te bedienen is, en wat erg veel opslag ruimte biedt. Ook was ge bijsluiter bijzonder helder, en alles goed uitgelegd middels plaatjes. Als je de ruimte en het geld ervoor over hebt raad ik je een Miele aan, eens een Miele altijd een Miele!!

Door: GRAEF DE G   |  14-12-2015 19:35
10
 10

We zijn best tevreden , een ding vinden we spijtig dat bij de koelkast geen afrempompje zit op de sluiting van de deur zoals bij de vrieskast deur klapt met een flinke klap dicht. Had wel gemogen voor een miele.We hebben alles van miele dus ik denk dat dit klaar is als een klontje. Met vriendelijke groeten, De Graef Guino

Bekijk alle reviews