Miele Contact

De Limiet 2
4131 NR
Vianen(Nederland)

Ontdek Miele

Miele bestaat al meer dan 100 jaar en staat garant voor perfecte kwaliteit. De huishoudelijke apparaten onderscheiden zich op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Miele is dan ook één van de weinige merken die zijn producten langdurig test op een lange levensduur. Om deze kwaliteit nu en in de toekomst te kunnen blijven garanderen is Miele continue bezig met productverbetering en innovatie.

Miele keukenapparatuur beschikt over superieure techniek en innovatieve functies. De bediening is gemakkelijk en aantrekkelijk, en ook niet onbelangrijk: ze beschikken over slimme automatische programma’s. Ook de designs van Miele zijn vooruitstrevend: met de diverse designlijnen en kleurwerelden past Miele keukenapparatuur in iedere woning.

 
Miele apparatuur

Koken met Miele

Een inductiekookplaat van Miele warmt razendsnel op. Daarnaast zijn ze energiezuinig, en kun je ze uitbreiden met diverse opties. Dus uitgebreid en flexibel koken, helemaal naar jouw smaak.

 

 
 

Flexibel koken

Miele heeft het assortiment koken met werkbladafzuigking uitgebreid. Met de SmartLine-kookelementen kun je voortaan je eigen kookplaat samenstellen. Combineer de elementen: inductiekookplaat, Teppanyaki, gaskookplaat en werkbladafzuiging voor een kookplaat naar eigen wens.

 
Bel voor meer informatie

Vrij zicht

Heb je een moderne open keuken en ben je op zoek naar een inductie kookplaat? Bekijk dan de TwoInOne Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Door de combinatie kookplaat met afzuigkap heb je vrij zicht en ervaar je volledige vrijheid tijdens het koken. De afzuigmodule beschikt over Con@ctivity 2.0 waardoor hij automatisch reageert op de instellingen van de kookplaat.

 
 

Miele Combi Stoomoven

Met een stoomoven behoud je vitamines, mineralen, kleur, structuur en smaak. Maar weinig mensen hebben ruimte voor een stoomoven en magnetron. Daarom heeft Miele deze apparaten samengevoegd in een nieuwe combi stoomoven. Hierdoor kun je stomen, koken en verwarmen met één apparaat. Wil je meer weten over de combi stoomoven of deze aanschaffen? Bel dan met onze klantenservice.

 
Bekijk Combi stoomoven
 
 
 

Miele vaatwassers

Een veel verkocht product bij Keukenloods.nl is de Miele vaatwasser. De vaatwassers zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringsvormen; onderbouw, geïntegreerd en volledig geïntegreerde vaatwassers. Ze zijn uitgerust met handige functies en innovatieve technologieën. Perfect gedroogd servies? Miele AutoOpen-droging. Een greeploze keuken? Miele Knock2Open. Ruimte tekort in je onderste la? Ook daarop heeft Miele iets bedacht, de 3D-besteklade +. Deze besteklade is zowel in hoogte als in breedte verstelbaar.

 

Schoon binnen één uur

Ben je op zoek naar een vaatwasser die de best mogelijke reinigings- en droogresultaten levert in 58 minuten? Ga dan voor een vaatwasser met QuickPowerWash technologie. Dit vaatwasprogramma reinigt en droogt serviesgoed en bestek, bij reinigingsklasse A,  in 58 minuten! Wil je meer weten over de QuickPowerWash vaatwasser of deze aanschaffen? Bel dan met onze klantenservice.

 
Bekijk Vaatwasser met QuickPowerWash
 
 
 

Miele afzuigkappen

 

Zwarte afzuigkap miele

 

Bijzonder design

Een strakke, zwarte afzuigkap die makkelijk te bedienen is via touch. Dat is de nieuwe afzuigkap met glazen scherm van Miele. Deze eyecatcher komt goed tot zijn recht in de moderne keuken.

Drielaagse afzuigkap miele

 

Drielaagse afzuigkap

Hou je van moderne apparatuur en ben je niet bang om nieuwe vormen te gebruiken in je keuken? Kies dan voor de de ‘triple’ afzuigkap van Miele. Deze unieke afzuigkap is verkrijgbaar in het zwart en grijs.

Afzuigkap met led verlichting

 

Opvallende afzuigkap

Keukenapparatuur hoef je tegenwoordig niet meer te verstoppen. En dat is zeker het geval voor deze design wandschouw afzuigkap van Miele. Het briljantwit gebogen glazen scherm beschikt over dimbare led-verlichting voor extra sfeer in je keuken. Wil je meer weten over deze afzuigkap? Bel dan met onze klantenservice.

AEG wijnglashouder vaatwasser
 

Koop jouw Miele apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Miele apparatuur? Of wil je graag passend advies over een bepaald apparaat? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Miele apparatuur in het echt wil ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Miele

Miele gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 44 reviews

Voeg een review toe
Door: MEULEMANS M  |  15-10-2019 10:49
9
 9

Mooi design en werkt goed. Heerlijke koffie, cappuccino enz veel mogelijkheden, maar er moet telkens ( na korte tijd) allerlei leidingen gereinigd worden. Dit kan men niet op een later tijdstip doen, maant anders werkt het apparaat niet meer en maakt geen koffie. Heb je bezoek en maak je 2 kopjes cappuccino, kan het zijn dat hij hierin gereinigd moet worden en moet iedereen maar even 20 minuten wachten tot de reiniging gedaan is. Is ook niet zo handig wanneer je een kopje wil voordat he naar je werk vertrekt....

Door: LIEROP (DE VOS GROEP)  |  03-04-2019 18:26
10
 10

Prachtige design afzuigkap, stil en werkt perfect samen met de inductiekookplaat. Eenvoudig zelf te installeren. Hoop hier weer net zoals mijn vorige Miele afzuigkamp 22 jaar mee te doen. Miele voor mij geen andere.

Door: BOUTEN M  |  05-02-2019 19:32
9
 9

Wij hebben sinds 2005 alleen maar Miele producten. (o.a. Miele Oven, magnetron, vaatwasser. Zowel het gebruik en de kwaliteit is zeer goed. Wij kunnen deze producten aan iedereen aanbevelen. Een goed product voor een betaalbare prijs.

Bekijk alle reviews