Prijsstijgingen aangekondigd. Wacht niet te lang met bestellen.

Let op: diverse merken hebben (wederom) prijsstijgingen aangekondigd.

 

Dit is onder andere het gevolg van de inflatie, stijgingen van de kostprijs van de grondstoffen en schaarste. Wacht daarom niet te lang met het plaatsen van een order.

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar!

Reviews - miele

miele gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 49 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: W.Bodde  |  2022-08-01 19:51:00
8
 8

Geweldige kookplaat van Miele met wel 6 zones.

Door: Fred  |  2022-07-04 10:51:00
10
 10

Miele nog steeds top!!

Door: Rinus  |  2022-06-13 21:01:00
10
 10

Ondanks levertijd van apparatuur vaak erg lang duurt, is het door ons bestelde apparaat snel en volgens afspraak geleverd via Keukenloods. De kwaliteit is wat je van Miele mag en kan verwachten, gewoonweg geweldig. Eens een Miele, altijd een Miele.

Door: Eelco  |  2021-01-07 09:05:00
10
 10

Miele heeft beste service

Door: Henk P.  |  2020-08-08 17:22:00
10
 10

Keuze voor apparatuur van Miele gemaakt na een bezoek aan het Miele experience center. Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg én de mogelijkheid om achteraf nog vragen te stellen. Er werd echt de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Duurzaamheid is na één maand nog niet te beoordelen.

Door: MEULEMANS M  |  2019-10-15 10:49:00
9
 9

Mooi design en werkt goed. Heerlijke koffie, cappuccino enz veel mogelijkheden, maar er moet telkens ( na korte tijd) allerlei leidingen gereinigd worden. Dit kan men niet op een later tijdstip doen, maant anders werkt het apparaat niet meer en maakt geen koffie. Heb je bezoek en maak je 2 kopjes cappuccino, kan het zijn dat hij hierin gereinigd moet worden en moet iedereen maar even 20 minuten wachten tot de reiniging gedaan is. Is ook niet zo handig wanneer je een kopje wil voordat he naar je werk vertrekt....

Door: LIEROP (DE VOS GROEP)  |  2019-04-03 18:26:00
10
 10

Prachtige design afzuigkap, stil en werkt perfect samen met de inductiekookplaat. Eenvoudig zelf te installeren. Hoop hier weer net zoals mijn vorige Miele afzuigkamp 22 jaar mee te doen. Miele voor mij geen andere.

Door: BOUTEN M  |  2019-02-05 19:32:00
9
 9

Wij hebben sinds 2005 alleen maar Miele producten. (o.a. Miele Oven, magnetron, vaatwasser. Zowel het gebruik en de kwaliteit is zeer goed. Wij kunnen deze producten aan iedereen aanbevelen. Een goed product voor een betaalbare prijs.

Door: THILLO, VAN P.  |  2018-08-25 16:06:00
10
 10

Ik ben in mijn keuze afgegaan op de ervaring met eerdere Miele apparaten (wasmachine, wasdroger en vaatwasser). Deze gaan bij ons resp. meer dan 25 en de vaatwasser meer dan 15 jaar mee. Onlangs was een van de motoren van de wasmachine kapot, maar deze kon dankzij een sympathieke winkelier (waar wij het apparaat niet gekocht hadden) vervangen worden door een tweedehands motor uit een andere vaatwasser. Dat was voor het eerst dat het beestje iets mankeerde. Ze zijn wel duurder, maar als je het per jaar bekijkt, valt dat reuze mee.

Door: BROEKHUIZEN MAATSCHAP  |  2018-08-21 16:17:00
5
 5

Machine (nieuwe) was bij installatie al defect dit was voor ons de derde koffie machine van Miele en deze begon dus gelijk al met een probleem, wat zal dit brengen voor de toekomst. Probleem een aantal dagen wel opgelost voor alleen men had wel wat sneller een monteur kunnen Wij gebruiken meerdere Miele producten en zijn dit dan ook niet gewend wel op langer termijn maar niet direct na installatie.

Door: BUIJS, J. DHR   |  2018-01-05 15:16:00
8
 8

De pannendragers steken 5 mm over de glasplaat heen aan de zijkanten. Beter zou zijn geweest de glasplaat 2 cm breder te maken. De keuze voor deze kookplaat was de inbouwmaat in een bestaande granieten aanrechtblad.

Door: LEIDELMEIJER A   |  2017-11-14 19:34:00
10
 10

Mooie vaatwasser en door de witte rekken is de binnenkant lekker licht. Gemakkelijke bediening. Wast en droogt de vaat goed. We zijn erg tevreden. Voor dit merk gekozen voor de duurzaamheid en bevelen deze vaatwasser zeker aan.

Door: LEIDELMEIJER A   |  2017-11-14 19:34:00
10
 10

Mooie vaatwasser en door de witte rekken is de binnenkant lekker licht. Gemakkelijke bediening. Wast en droogt de vaat goed. We zijn erg tevreden. Voor dit merk gekozen voor de duurzaamheid en bevelen deze vaatwasser zeker aan.

Door: ZWART RON   |  2017-10-06 13:31:00
10
 10

Na 20 jaar afscheid genomen van onze "oude" Miele apparatuur. Nooit enig probleem gehad en een fantastische after sales voor ons nooit meer anders dan Miele. Deze keer 2 ovens wijnklimaatkast en afwasmachine alles weer in perfecte staat. hopelijk weer 20 jaar probleemloos kokkelrellen.

Door: VUGT, T. VAN DHR   |  2017-09-25 17:05:00
10
 10

Heb de Miele comb. magnetron/oven Type: H 6401 BMRV en de inductie kookplaat Type: KM 6307, ongeveer nu een maand in gebruik, ben hier zeer tevreden over, zowel de vormgeving, alsook het gemak in onderhoud is doordat deze twee producten zijn uitgevoerd met tiptoetsen zijn deze zeer eenvoudig te reinigen , de oven warmt zeer snel op en is m.b.t. de bediening zeer eenvoudig. ook de warmte verdeling in de oven voor het bakken van zowel brood alsook koek is mooi gelijkmatig.

Door: MOORING, N. MEVR   |  2017-09-16 13:00:00
9
 9

De Miele laden koelkast is heel erg handig omdat je in één oogopslag ziet wat je op voorraad hebt en je niet hoeft te bukken, terwijl het toch prima is in te bouwen in een keuken als een tafelmodel, waardoor je een groter oppervlak hebt voor het werkblad. Ik ben er heel blij mee!

Door: BOER, R. DE DHR   |  2017-02-03 06:40:00
10
 10

Na ook in mijn vorige woning voor Miele te hebben gekozen, heb ik wederom voor Miele gekozen na mijn verhuizing voor het plaatsen van de inbouwapparaten. Eens een Miele altijd een Miele. En de aanschaf gedaan via Keukenloods !

Door: VERHAAGH S   |  2017-01-27 17:37:00
9
 9

Miele is z'n geld meer dan waard! Garantie bijkopen is niet nodig :-) Superproducten. Iets minder opties zou soms wel prettig zijn; in de praktijk gebruik je ze toch niet (ik denk m.n. aan de oven waar allerlei voorgeprogrammeerde menu's in staan; die kun je zelf ook wel bedenken). Bij de ovens is de 'professional'-functie overigens echt een aanrader: superlekker brood!

Door: LETS WORK B.V.   |  2016-11-16 13:55:00
7
 7

De Miele/Nespresso koffiezetter levert vanaf moment van levering veel problemen op. De Cappucinatore functioneert niet naar behoren en de gupjes worden soms geplet, m.a.g een herhaalde foutmelding. De monteur komt nu voor de 3e keer !! Tot op heden een teleurstelling terwijl we met een eerder en ouder apparaat dat ook met Nespresso capsules werkte geen problemen hadden.

Door: PELT, S. VAN MEVR   |  2016-09-15 11:35:00
8
 8

Na een dikke maand deze miele vaatwasser gebruikt te hebben ben ik zeer tevreden. Tussen de twee miele's door hebben we een pelgrim gehad maar daar heb ik me twee jaar lang aan geërgerd, niets werd schoon in glazen bleven etensrestjes. Nu is het weer vervelden tijd en is al mijn afwas brandschoon. Ook de indeling is superfijn ik hoop dat ik nog lang plezier mag hebben van deze vaatwasser

Totaal: 49 reviews