Bekijk alle merken
Neff

Neff

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over Neff

Neff is specialist in inbouwapparatuur en produceert al sinds 1877 keukenapparatuur die excellente culinaire prestaties leveren en esthetisch mooi ogen. Al sinds het begin richt Neff zich op innovatie en heeft het merk diverse revoluties in de keukenwereld mogelijk gemaakt. In 1930 heeft Neff het allereerste elektrische fornuis op de markt gebracht, in 1957 de eerste oven die gebruik maakte van microgolven en in 1958 de eerste inductiekookplaat.

Innovaties

Deze innovatie successen heeft Neff geïnspireerd door te gaan. Één van de nieuwste innovaties is de Neff Slide & Hide, hierbij draait de deurgreep mee met jouw bewegingen en verdwijnt de ovendeur geruisloos onder de ovenruimte. De inhoud van de oven met het Slide & Hide systeem is even groot als de ovens met een vaste deur (67 Liter).

Ook de TwistPad® Fire is een recente innovatie van Neff, hiermee kun je jouw inductiekookplaat eenvoudig bedienen met behulp van een magnetische bedieningsknop. Inductiekookplaat schoonmaken? Haal simpelweg de magnetische bedieningsknop van de plaat los. De kookplaat is niet in te schakelen zonder de bedieningsknop, perfect dus voor gezinnen met jonge kinderen.

Neff keukenapparatuur

Zoals eerder besproken is Neff een echte specialist op het gebied van keukenapparatuur. Het assortiment is dan ook zeer groot waardoor er voor iedere kookwens een Neff keukenapparaat bestaat.

Neff combi magnetrons zijn ideaal voor de kleinere keuken en combineren de beste functionaliteiten van een oven met de functionaliteiten van een magnetron. Wil je bijvoorbeeld een maaltijd maken met bevroren vlees maar heb je niet veel tijd? Ontdooi het vlees met de magnetron functie, voeg alle overige ingrediënten toe en kook of braad het vlees met de ovenfunctie.

Koken zonder overlast van kookgeuren, vocht of vet? Bekijk dan de schuine wandschouw afzuigkappen van Neff, deze zijn ontworpen om energie-efficiënt en geluidsarm hun werk te doen zodat jij zonder problemen die van jou kan doen. Ze passen in iedere keuken en hebben vetfilters die zonder problemen in de vaatwasser kunnen.

Dit zijn slechts twee voorbeelden uit het assortiment. Krijg een volledig beeld en bekijk alle Neff keukenapparatuur.


Bron: Neff

Neff - Ga snel naar


Service & Informatie Neff

Telefoonnummer service:
020-4303430
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Reviews Neff

Neff gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 9 reviews

Voeg een review toe
Door: NOORDT, K. van  |  14-02-2019 15:28
9
 9

De Neff Oven is heel prettig in gebruik en het is praktisch dat de deur helemaal onderin geschoven kan worden na het openen ervan. Alle onderdelen die meegeleverd zijn maken het werken ermee heel prettig. En ik ben benieuwd naar de schoonmaakfunctie want die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Het lijkt me fijn als ik de over niet mee schoon hoef te maken en dat hij het zelf doet. Al me al een goed keuze, deze oven.

Door: TEUNISSEN, C. DHR  |  13-02-2019 15:23
8
 8

We hebben voor de NEFF K4405X0, gekozen in onze nieuwe keuken, omdat de indeling en prijs kwaliteit verhouding voldoet aan onze wensen. Of hij werkelijk voldoet is pas bekend als hij enkele jaren in gebruik is geweest.NEFF K4405X0

Door: KNOOPS, A. DHR   |  31-10-2017 12:11
8
 8

Tot nu toe een goed werkende kookplaat Makkelijk in gebruik Klantenservice bij NEFF is alleen op dit moment een puinhoop Kunt geen of moeilijk contact krijgen met een medewerker ivm drukte dit is wel een nadeel als je vragen hebt over het aansluiten Jammer, na mijn inzien laten ze hierdoor wat service liggen dat kan beter Prijs kwaliteit verhouding is prima

Door: BUSSEL VAN G SD  |  07-06-2016 21:45
7
 7

Beste, helaas moeten we constateren dat het display van de stoom oven hapert, hij is al 3 keer blijven hangen(toetsen weren niet) en ik heb al een complete reset moeten doen. Vrijdag 10 juni komt de service-monteur langs voor verder onderzoek. Jammer want we waren echt zo tevreden over alles echter valt dit koud op ons dakje. Wordt vervolgt... Gr Gerard 06-36319942 Ps, daar gaat mijn wieleroutfit 😜

Door: GOUDZWAARD YVONNE   |  24-04-2016 10:14
10
 10

De vaatwasser ziet er niet alleen ontzettend goed uit maar doet eigenlijk alles wat je van een vaatwasser verwacht en meer! Door de flexibele indeling kun je er eigenlijk alles wel ik kwijt qua formaat. het licht binnenin is erg gemakkelijk voor het in en uitruimen. De programma's zijn ook simpel en duidelijk. Het geluid valt echt enorm mee. Het klokje met resttijd is echt enorm handig je weet precies over hoe lang hij klaar is ook als je de startvertraging gebruikt! Wij zijn echt erg tevreden met de producten van Neff al onze apparatuur in onze keuken is van dit merk. Toen onze huidige vaatwasser kapot ging was er ook geen twijfel over welk merk vaatwasser we aan gingen schaffen. We moesten wel iets langer wachten op de levering dan vooraf verteld was maar het was zeker het wachten waard!!

Door: AUGUSTUS H   |  08-12-2015 13:36
7
 7

een paar maanden geleden heb ik voor mijn nieuwe keuken 5 produkten van neff aaangeschaft enik heb daar geen moment spijt van gehaf. ze bevallen allemaal prima.over de duurzaamheid heb ik daarom dan ook nog geen mening.

Door: BEINTEMA MEVR   |  21-08-2015 12:34
9
 9

geweldig vormgeven fornuis past in een moderne keuken en het knopje wat er los bij zit voor de bediening vinden wij ook geweldig. een soort gadget . Hij werkt ook super zo maar water aan de kook dat duurde bij mijn vorige (keramische ) veel langer

Door: RIET DHR E. VAN   |  15-09-2014 20:37
10
 10

In onze vorige keuken hadden we Neff afwasmachine en combi magnetron/oven zitten. Hier waren we zeer over te spreken. In ons nieuwe huis, ons van een ander merk laten aansmeren. Spijt van. Dus toen de afzuigkap die niet beviel, hebben we weer een Neff gekocht. De prestaties zijn nu al indrukwekkend. Zelfs bij frituren ruik je amper iets in huis.

Door: LEERING   |  11-01-2013 12:34
9
 9

Neff was voor ons 18 jaar geleden als merk onbekend, maar na 18 jaar trouwe dienst, zonder haperen, kozen wij weer voor Neff. Nu voor een hedendaaagse energiezuinige uitvoering. Een echte aanrader voor mensen die voor degelijkheid kiezen!

Bekijk alle reviews