Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Neff Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp(Nederland)

Ontdek NEFF

NEFF is specialist in inbouwapparatuur en produceert al sinds 1877 keukenapparatuur dat excellente culinaire prestaties levert en esthetisch mooi oogt. Al sinds het begin richt NEFF zich op innovatie en heeft het merk diverse revoluties in de keukenwereld mogelijk gemaakt. In 1930 heeft NEFF het allereerste elektrische fornuis op de markt gebracht, in 1957 de eerste oven die gebruik maakte van microgolven en in 1958 de eerste inductiekookplaat.

 
Logo NEFF

NEFF ovens

Wat je ook wilt bakken, een taart, quiche of pizza met een knapperige bodem, je wilt altijd perfecte bakresultaten. Bekijk hoe NEFF dit realiseert.

 

Slide & Hide

Deze innovaties en successen heeft NEFF geïnspireerd door te gaan. Één van de nieuwste innovaties is de NEFF Slide & Hide, hierbij draait de deurgreep mee met jouw bewegingen en verdwijnt de ovendeur geruisloos onder de ovenruimte. De inhoud van de oven met het Slide & Hide systeem is even groot als de ovens met een vaste deur (67 Liter).

 
 

NEFF Sous-Vide: koken onder vacuüm

Met de 'sous vide' functie van NEFF ovens kook je onder vacuüm. Zowel vis, vlees als groente kun je hierbij onder een lage temperatuur bereiden. Hiermee blijven smaak en aroma en de textuur van het gerecht intact. 
 

 
 
 

NEFF CircoTherm®

Het CircoTherm® systeem zorgt ervoor dat hete lucht op een snelle en gelijkmatige manier door je NEFF oven wordt verdeeld. Hierdoor wordt gelijkmatig gaar en bruin. Ook kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden op verschillende niveaus zonder dat smaken en geuren met elkaar vermengen.
 

 
 

Pyrolyse

Heb je ook een hekel aan het schoonmaken van je oven? Met de Pyrolyse functie in de Slide&Hide® ovens van NEFF is dit verleden tijd. Door de oven tot extreem hoge temperaturen op te warmen worden overgebleven voedselresten omgezet in as. Laat de oven goed afkoelen en haal met een doekje gemakkelijk het as van bodem. En schoon is je oven.

 

 

 
 

NEFF inductie kookplaten

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve inductie kookplaten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert.

 

NEFF PowerMove voor inductie kookplaten

Verdeel met PowerMove de FlexZone van NEFF inductiekookplaten met éen druk op de knop in drie verschillende kookzones, elk met een verschillende temperatuur. Dit geeft je de mogelijkheid om in één zone de pannen aan de kook te brengen, in een andere zone de pannen te laten sudderen en helemaal achterin gerechten warm te houden.

 
 

TwistPad® Fire

Ook de TwistPad® Fire is een recente innovatie van NEFF, hiermee kun je jouw inductiekookplaat eenvoudig bedienen met behulp van een magnetische bedieningsknop. Inductiekookplaat schoonmaken? Haal simpelweg de magnetische bedieningsknop van de plaat los. De kookplaat is niet in te schakelen zonder de bedieningsknop, perfect dus voor gezinnen met jonge kinderen.

NEFF afzuigkap

Koken zonder overlast van kookgeuren, vocht of vet? Bekijk dan de afzuigkappen van NEFF, deze zijn ontworpen om energie-efficiënt en geluidsarm hun werk te doen zodat jij zonder problemen die van jou kan doen. Ze passen in iedere keuken en hebben vetfilters die zonder problemen in de vaatwasser kunnen.

 

Powerboost

Zoals je weet komt bij koken veel vocht en vet vrij. Een goede afzuigkap is dan ook essentieel om je huis vrij te houden van kookluchtjes. Daarom hebben enkele afzuigkappen van NEFF een PowerBoost-functie. Trek de kap tijdens het koken een stukje naar je toe en de zuigkracht neemt flink toe. Hiermee krijgt de luchtstroom even kort een extra portie energie. Ideaal als je net je gerechten in de pan doet. 

 

Powerboost

NEFF keukengeheimen

Hoe maak je koken nog makkelijker en vooral ook lekkerder? NEFF deelt hun keukengeheimen voor de lekkerste gerechten.

 

Voorverwarmen

Gaan jouw pannen ook snel kapot? Het kan zijn dat je ze verkeerd voorverwarmt. De chefs van NEFF vertellen kort je hoe jouw pannen goed voorverwarmt en voorkomt dat ze kapotgaan.

 
 

Kernthermometer

Wie houdt er niet van een heerlijke malse biefstuk? Maar hoe maak je dit klaar? NEFF Chef Andy laat je zien hoe je dit doet met behulp van de kerntemperatuurmeter.

 
 

Regenereren met stoom

Heb je nog wat restjes over van gisteren? NEFF Chef Andy laat je zien hoe je dit met een NEFF oven met stoom kunt opwarmen met zo min mogelijk kwaliteitsverlies.

 
 

Met azijn je oven schoonmaken

Als je hebt gekookt met stoom kan er wat kookvocht achterblijven. Met een beetje natuurazijn en de droogstand van de NEFF oven is het zo weer schoon. NEFF Chef Andy laat zien hoe dit moet

 

 

NEFF Circotherm
 

Koop jouw NEFF apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over NEFF apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de NEFF apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Neff

Neff gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 10 reviews

Voeg een review toe
Door: Tiny Boelhouwers  |  14-04-2020 09:49
10
 10

Erg mooi design , mijn vorige NEFF combi oven magnetron + koffie apparaat 15 jaar plezier van gehad. Dus erg tevreden en blijf mooi bij NEFF apparatuur

Door: NOORDT, K. van  |  14-02-2019 15:28
9
 9

De Neff Oven is heel prettig in gebruik en het is praktisch dat de deur helemaal onderin geschoven kan worden na het openen ervan. Alle onderdelen die meegeleverd zijn maken het werken ermee heel prettig. En ik ben benieuwd naar de schoonmaakfunctie want die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Het lijkt me fijn als ik de over niet mee schoon hoef te maken en dat hij het zelf doet. Al me al een goed keuze, deze oven.

Door: TEUNISSEN, C. DHR  |  13-02-2019 15:23
8
 8

We hebben voor de NEFF K4405X0, gekozen in onze nieuwe keuken, omdat de indeling en prijs kwaliteit verhouding voldoet aan onze wensen. Of hij werkelijk voldoet is pas bekend als hij enkele jaren in gebruik is geweest.NEFF K4405X0

Bekijk alle reviews