Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Neff Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp(Nederland)

Ontdek NEFF

NEFF is specialist in inbouwapparatuur en produceert al sinds 1877 keukenapparatuur dat excellente culinaire prestaties levert en esthetisch mooi oogt. Al sinds het begin richt NEFF zich op innovatie en heeft het merk diverse revoluties in de keukenwereld mogelijk gemaakt. In 1930 heeft NEFF het allereerste elektrische fornuis op de markt gebracht, in 1957 de eerste oven die gebruik maakte van microgolven en in 1958 de eerste inductiekookplaat.

 
Logo NEFF

NEFF ovens

Wat je ook wilt bakken, een taart, quiche of pizza met een knapperige bodem, je wilt altijd perfecte bakresultaten. Bekijk hoe NEFF dit realiseert.

 

Slide & Hide

Deze innovaties en successen heeft NEFF geïnspireerd door te gaan. Één van de nieuwste innovaties is de NEFF Slide & Hide, hierbij draait de deurgreep mee met jouw bewegingen en verdwijnt de ovendeur geruisloos onder de ovenruimte. De inhoud van de oven met het Slide & Hide systeem is even groot als de ovens met een vaste deur (67 Liter).

 
 

NEFF Sous-Vide: koken onder vacuüm

Met de 'sous vide' functie van NEFF ovens kook je onder vacuüm. Zowel vis, vlees als groente kun je hierbij onder een lage temperatuur bereiden. Hiermee blijven smaak en aroma en de textuur van het gerecht intact. 
 

 
 
 

NEFF CircoTherm®

Het CircoTherm® systeem zorgt ervoor dat hete lucht op een snelle en gelijkmatige manier door je NEFF oven wordt verdeeld. Hierdoor wordt gelijkmatig gaar en bruin. Ook kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden op verschillende niveaus zonder dat smaken en geuren met elkaar vermengen.
 

 
 

Pyrolyse

Heb je ook een hekel aan het schoonmaken van je oven? Met de Pyrolyse functie in de Slide&Hide® ovens van NEFF is dit verleden tijd. Door de oven tot extreem hoge temperaturen op te warmen worden overgebleven voedselresten omgezet in as. Laat de oven goed afkoelen en haal met een doekje gemakkelijk het as van bodem. En schoon is je oven.

 

 

 
 

NEFF inductie kookplaten

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve inductie kookplaten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert.

 

NEFF PowerMove voor inductie kookplaten

Verdeel met PowerMove de FlexZone van NEFF inductiekookplaten met éen druk op de knop in drie verschillende kookzones, elk met een verschillende temperatuur. Dit geeft je de mogelijkheid om in één zone de pannen aan de kook te brengen, in een andere zone de pannen te laten sudderen en helemaal achterin gerechten warm te houden.

 
 

TwistPad® Fire

Ook de TwistPad® Fire is een recente innovatie van NEFF, hiermee kun je jouw inductiekookplaat eenvoudig bedienen met behulp van een magnetische bedieningsknop. Inductiekookplaat schoonmaken? Haal simpelweg de magnetische bedieningsknop van de plaat los. De kookplaat is niet in te schakelen zonder de bedieningsknop, perfect dus voor gezinnen met jonge kinderen.

NEFF afzuigkap

Koken zonder overlast van kookgeuren, vocht of vet? Bekijk dan de afzuigkappen van NEFF, deze zijn ontworpen om energie-efficiënt en geluidsarm hun werk te doen zodat jij zonder problemen die van jou kan doen. Ze passen in iedere keuken en hebben vetfilters die zonder problemen in de vaatwasser kunnen.

 

Powerboost

Zoals je weet komt bij koken veel vocht en vet vrij. Een goede afzuigkap is dan ook essentieel om je huis vrij te houden van kookluchtjes. Daarom hebben enkele afzuigkappen van NEFF een PowerBoost-functie. Trek de kap tijdens het koken een stukje naar je toe en de zuigkracht neemt flink toe. Hiermee krijgt de luchtstroom even kort een extra portie energie. Ideaal als je net je gerechten in de pan doet. 

 

Powerboost

NEFF keukengeheimen

Hoe maak je koken nog makkelijker en vooral ook lekkerder? NEFF deelt hun keukengeheimen voor de lekkerste gerechten.

 

Voorverwarmen

Gaan jouw pannen ook snel kapot? Het kan zijn dat je ze verkeerd voorverwarmt. De chefs van NEFF vertellen kort je hoe jouw pannen goed voorverwarmt en voorkomt dat ze kapotgaan.

 
 

Kernthermometer

Wie houdt er niet van een heerlijke malse biefstuk? Maar hoe maak je dit klaar? NEFF Chef Andy laat je zien hoe je dit doet met behulp van de kerntemperatuurmeter.

 
 

Regenereren met stoom

Heb je nog wat restjes over van gisteren? NEFF Chef Andy laat je zien hoe je dit met een NEFF oven met stoom kunt opwarmen met zo min mogelijk kwaliteitsverlies.

 
 

Met azijn je oven schoonmaken

Als je hebt gekookt met stoom kan er wat kookvocht achterblijven. Met een beetje natuurazijn en de droogstand van de NEFF oven is het zo weer schoon. NEFF Chef Andy laat zien hoe dit moet

 

 

NEFF Circotherm
 

Koop jouw NEFF apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over NEFF apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de NEFF apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Neff

Neff gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 12 reviews

Voeg een review toe
Door: Edo  |  15-10-2021 16:06
1
 1

Als er meer dan 4 maanden niet geleverd wordt kan ik ook geen hogere beoordeling geven! Iedere 2 weken de leverdatum opschuiven en dat 4 maanden lang is onacceptabel.

Door: Peter  |  28-01-2021 09:37
9
 9

We hebben een Neff kookplaat en oven. Allebei heel tevreden mee. Mooi strak uiterlijk. We kozen Neff vanwege de functionaliteit die weinig anderen hebben: de inschuivende ovendeur en de twistpad. De showroom in Hoofddorp was heel nuttig om tussen de verschillende modellen te vergelijken. Goede service aldaar. De twistpad heeft voor- en nadelen, soms is het draaien heel handig, maar je kunt gemakkelijk de verkeerde pit bedienen.

Door: Tiny Boelhouwers  |  14-04-2020 09:49
10
 10

Erg mooi design , mijn vorige NEFF combi oven magnetron + koffie apparaat 15 jaar plezier van gehad. Dus erg tevreden en blijf mooi bij NEFF apparatuur

Bekijk alle reviews