Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Novy Contact

Van Nelleweg 1
3044 BC
Rotterdam(Nederland)

Ontdek Novy

Novy, your kitchen's secret ingredient

De keuken is altijd al een populaire plek. Maar met de trend van open keukens versmelten leefruimte en kookplek tegenwoordig steeds meer tot één. We ontvangen familie en vrienden in de keuken, onze kinderen spelen er terwijl we staan te koken. Dankzij de keukenapparatuur van Novy is de keuken een plek waar je volop kunt genieten.

 

Bekijk ons assortiment Novy keukenapparatuur
 
Logo Novy

Novy is daarom het geheime ingrediënt in jouw keuken. Novy afzuigkappen en kookplaten zijn ontworpen om rust te brengen in je keuken. Ze zijn daarom fluisterstil in gebruik minimalistisch in design. Maar dat ze maakt ze zeker niet minder krachtig. De afzuigkappen en kookplaten zijn gebouwd met een oog voor precisie en perfectie. En ontworpen zodat je zorgeloos en zonder overlast van geluid of geuren kunt koken op gevoel. Dit allemaal met dank aan de slimme Novy technologie die uw keukentoestellen laat communiceren.

Hiermee focust Novy zich op 3 kernwaarden: kracht, stilte en connectiviteit:

 

Novy kracht
Novy stilte
Novy Connectiviteit

Zuivere lucht dankzij recirculatie techniek

Pure 3.0 recirculatie technologie

Met een Novy recirculatie afzuigkap zonder kun je aardig besparen op je energiefactuur. Lucht wordt aangezogen en gezuiverd en binnenshuis verwerkt met behulp van een natuurlijk gecoate monoblockfilter. De warme lucht wordt vervolgens volledig teruggeblazen in je woning. Deze weert zelfs de sterkste geurtjes uit je keuken. Met de Novy afzuigkap krijg je dus een aangenaam klimaat zonder onnodige afvoer van warme lucht naar buiten.

Beschikt je woning niet over een luchtafvoer naar buiten of wil je een afzuigkap in je kookeiland? Dan is een recirculatie afzuigkap dé oplossing. Novy afzuigkappen die niet standaard voorzien zijn van recirculatie, kunnen uitgerust worden met een Novy recirculatiebox in een plafond of kast. Werkbladafzuiging wordt uitgerust met een Novy recirculatiebox in een plint.

Stijlvol en discreet design

Novy snapt dat keukenapparatuur niet hoeft op te vallen om graag gezien te worden. Integendeel. In de afzuigkappen van Novy gaat in zijn design voor een rustig lijnenspel en heeft oog voor detail. Hierbij wordt design steeds gekoppeld aan functioneel gebruikscomfort.

Stijlvol en discreet design

Novy is een specialist in keukenventilatie en richt zich op de pijlers kracht, stilte en connectiviteit. Je mag dan ook verwachten dat alle afzuigkappen van Novy standaard erg stil zijn. Ze zijn zelfs ontworpen op stiller te zijn dan wat je kookt. 

Novy afzuigkappen beschikken over: 

 

Novy afzuigkap motor

 

Novy afzuigkap stil

 

 

Novy afzuigkap stainless steel

 

 

Hoog rendement in uw keuken

Wist je dat Novy de randafzuiging meer dan 50 jaar geleden uitvond? De onderplaat creëert een smalle opening aan de rand van de afzuigkap. Hierdoor worden alle kookgeuren en dampen versneld door de opening afgezogen. Deze techniek brengt het rendement op 95%. De vetfilter achter de onderplaat is ook een esthetische oplossing van Novy. Het filter garandeert een maximale opvang door de vervaardiging uit diverse lagen aluminium met een verschillende dichtheid.

Combineer deze aerodynamische technologie met een sterke geluidgedempte motor en je hebt een prachtige Novy afzuigkap die alle storende elementen uit je keuken verband.

- Efficiënte afvoer van kookdampen door afzuiging aan de bron
- Versnelde afzuiging door dubbelwandige onderplaat
- Aerodynamische vorm voor betere luchtstroming

Novy inductie kookplaten

Novy is niet alleen specialist op het gebied van afzuigkappen maar ook op het gebied van inductie kookplaten. Deze combineren, net als de afzuigkap, een optimaal gebruiksgemak met een doorgedreven kwaliteit en innovatie. Met Novy wordt koken wordt een plezier dankzij de nieuwste technologieën en handige functies, zoals de Bridge en de InTouch koppeling. Bekijk hieronder enkele handige fucties. 

Novy Powerfunctie

 
 
 

Novy Pot move

 
 
 

Novy Chef-functie

 
 
 

 

 

Novy Bridge-functie

 
 
 

Novy InTouch functie

 
 
 

Novy Grillfunctie

 
 
 

Novy up

In 2012 heeft Novy de eerste Novy up geïntroduceerd, een afzuigtoren die gecombineerd kan worden met domino inductiekookplaten. Omdat Novy continue blijft vernieuwen heeft het merk , acht jaar later, een remake op de markt gebracht. De nieuwe Novy Up geeft je de keuze uit vijf kookopstellingen en is qua styling in lijn met andere Novy modellen werkbladafzuiging. Hierbij kun je denken aan de Novy One en Panorama. Ook deze Novy afzuigingsystemen zijn ontwikkeld als afzuigkap-en-kookplaat-in-één. De Novy up kan zowel worden ingebouwd met opbouw als vlakbouw. Ook heb je de keuze tussen twee luchtafvoersystemen, recirculatie en luchafvoer naar buiten. 

Leer meer over Novy Up
Novy downdraft
 

Koop jouw Novy afzuigkappen en kookplaten bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Novy keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag Novy keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat uiteraard ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Novy

Novy gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 38 reviews

Voeg een review toe
Door: STEVENS, C. MEVR  |  07-01-2020 18:20
10
 10

Fijne grillplaat. Ideaal om te gebruiken op een inductiekookplaat. Groente en vlees bakt er prima op. Ik kan nu nog niet de duurzaamheid van de grillplaat beoordelen, omdat ik de plaat net heb. Ik beveel het zeker aan.

Door: HOEKSEMA SARAH  |  13-12-2019 21:53
10
 10

op basis van advies in de winkel van Keukenloods gekozen voor een Novy plafondunit afzuigkap D6831. Mooi ontwerp en zeer stil. Wij hebben de recirculatiebox erbij besteld, omdat een afvoer naar buiten bij ons niet mogelijk is. Aan alles merk je dat dit echt een kwaliteitsmerk is. Bij het plaatsen van de bestelling telefonisch overlegd met de klantenservice en zij konden mij precies vertellen welke extra onderdelen ik nodig had ivm recirculatie. De installatie was eenvoudig. De verlichting is goed dimbaar en de bediening eenvoudig. Kortom erg tevreden over Keukenloods en over het product.

Door: PANNEMAN-SNIPPE M.  |  03-12-2019 18:00
10
 10

Wat een geweldige goedwerkende afzuig unit! Hij regelt zichzelf als je bijv. jus gaat maken, normaal allemaal stoom onder de kap maar De Novy afzuig unit pakt dan zelf zijn programma op en gaat even in de hoogste stand om de stoom zo snel mogelijk weg te zuigen. Ook zo ideaal dat er 4 ledlampjes op de 4 hoeken zitten die je kan dimmen met de afstandsbediening. Voor ons een super goed aankoop, we zijn er dan ook super blij mee.

Bekijk alle reviews