Novy Contact

Van Nelleweg 1
3044 BC
Rotterdam(Nederland)

Ontdek Novy

Novy, your kitchen's secret ingredient

De keuken is altijd al een populaire plek. Maar met de trend van open keukens versmelten leefruimte en kookplek tegenwoordig steeds meer tot één. We ontvangen familie en vrienden in de keuken, onze kinderen spelen er terwijl we staan te koken. Dankzij de keukenapparatuur van Novy is de keuken een plek waar je volop kunt genieten.

 

Bekijk ons assortiment Novy keukenapparatuur
 
Logo Novy

Novy is daarom het geheime ingrediënt in jouw keuken. Novy afzuigkappen en kookplaten zijn ontworpen om rust te brengen in je keuken. Ze zijn daarom fluisterstil in gebruik minimalistisch in design. Maar dat ze maakt ze zeker niet minder krachtig. De afzuigkappen en kookplaten zijn gebouwd met een oog voor precisie en perfectie. En ontworpen zodat je zorgeloos en zonder overlast van geluid of geuren kunt koken op gevoel. Dit allemaal met dank aan de slimme Novy technologie die uw keukentoestellen laat communiceren.

Hiermee focust Novy zich op 3 kernwaarden: kracht, stilte en connectiviteit:

 

Novy kracht
Novy stilte
Novy Connectiviteit

Zuivere lucht dankzij recirculatie techniek

Pure 3.0 recirculatie technologie

Met een Novy recirculatie afzuigkap zonder kun je aardig besparen op je energiefactuur. Lucht wordt aangezogen en gezuiverd en binnenshuis verwerkt met behulp van een natuurlijk gecoate monoblockfilter. De warme lucht wordt vervolgens volledig teruggeblazen in je woning. Deze weert zelfs de sterkste geurtjes uit je keuken. Met de Novy afzuigkap krijg je dus een aangenaam klimaat zonder onnodige afvoer van warme lucht naar buiten.

Beschikt je woning niet over een luchtafvoer naar buiten of wil je een afzuigkap in je kookeiland? Dan is een recirculatie afzuigkap dé oplossing. Novy afzuigkappen die niet standaard voorzien zijn van recirculatie, kunnen uitgerust worden met een Novy recirculatiebox in een plafond of kast. Werkbladafzuiging wordt uitgerust met een Novy recirculatiebox in een plint.

Stijlvol en discreet design

Novy snapt dat keukenapparatuur niet hoeft op te vallen om graag gezien te worden. Integendeel. In de afzuigkappen van Novy gaat in zijn design voor een rustig lijnenspel en heeft oog voor detail. Hierbij wordt design steeds gekoppeld aan functioneel gebruikscomfort.

Stijlvol en discreet design

Novy is een specialist in keukenventilatie en richt zich op de pijlers kracht, stilte en connectiviteit. Je mag dan ook verwachten dat alle afzuigkappen van Novy standaard erg stil zijn. Ze zijn zelfs ontworpen op stiller te zijn dan wat je kookt. 

Novy afzuigkappen beschikken over: 

 

Novy afzuigkap motor

 

Novy afzuigkap stil

 

 

Novy afzuigkap stainless steel

 

 

Hoog rendement in uw keuken

Wist je dat Novy de randafzuiging meer dan 50 jaar geleden uitvond? De onderplaat creëert een smalle opening aan de rand van de afzuigkap. Hierdoor worden alle kookgeuren en dampen versneld door de opening afgezogen. Deze techniek brengt het rendement op 95%. De vetfilter achter de onderplaat is ook een esthetische oplossing van Novy. Het filter garandeert een maximale opvang door de vervaardiging uit diverse lagen aluminium met een verschillende dichtheid.

Combineer deze aerodynamische technologie met een sterke geluidgedempte motor en je hebt een prachtige Novy afzuigkap die alle storende elementen uit je keuken verband.

- Efficiënte afvoer van kookdampen door afzuiging aan de bron
- Versnelde afzuiging door dubbelwandige onderplaat
- Aerodynamische vorm voor betere luchtstroming

Novy up

In 2012 heeft Novy de eerste Novy up geïntroduceerd, een afzuigtoren die gecombineerd kan worden met domino inductiekookplaten. Omdat Novy continue blijft vernieuwen heeft het merk , acht jaar later, een remake op de markt gebracht. De nieuwe Novy Up geeft je de keuze uit vijf kookopstellingen en is qua styling in lijn met andere Novy modellen werkbladafzuiging. Hierbij kun je denken aan de Novy One en Panorama. Ook deze Novy afzuigingsystemen zijn ontwikkeld als afzuigkap-en-kookplaat-in-één. De Novy up kan zowel worden ingebouwd met opbouw als vlakbouw. Ook heb je de keuze tussen twee luchtafvoersystemen, recirculatie en luchafvoer naar buiten. 

Leer meer over Novy Up

Novy inductie kookplaten

Novy is niet alleen specialist op het gebied van afzuigkappen maar ook op het gebied van inductie kookplaten. Deze combineren, net als de afzuigkap, een optimaal gebruiksgemak met een doorgedreven kwaliteit en innovatie. Met Novy wordt koken wordt een plezier dankzij de nieuwste technologieën en handige functies, zoals de Bridge en de InTouch koppeling. Bekijk hieronder enkele handige fucties. 

Novy Powerfunctie

 
 
 

Novy Pot move

 
 
 

Novy Chef-functie

 
 
 

 

 

Novy Bridge-functie

 
 
 

Novy InTouch functie

 
 
 

Novy Grillfunctie

 
 
 

Novy bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Novy keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Novy

Novy gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 44 reviews

Voeg een review toe
Door: Roosing  |  28-11-2023 13:13
9
 9

Afzuigkap werkt prima mn door de randafzuiging. Ook de instelbare naloop werkt prima en is nuttig. Plaatsing vd afzuigkap gaat goed muv de te slappe muurbeugel om de koof tegen plafond/ muur te bevestigen. Muurbeugel moet verbeterd worden.

Door: Ben Lebon  |  08-09-2023 19:31
9
 9

Helemaal wat beloofd werd, perfect de juiste maat met montage mogelijkheid, geen resonantie prima verlichting en zuinig in gebruik voor mij was dit de juiste keuze

Door: Kris Goossens  |  22-03-2023 10:26
8
 8

Ik heb een Novy D7190, het bedieningspaneel nr. 7000506 gaat om de paar jaar stuk. Telkens de on/off switch. Dit zal de 4de keer zijn, vorige herstelling 21 april 2021. Tot hiertoe was het garantie. Nu moet ik hiervoor bijna €200 euro betalen voor een stuk dat telkens weer op dezelfde manier stukgaat en met zachtheid behandeld wordt. De on/off switch zakt aan de bovenkant weg uit het frame. Telkens weer het exact zelfde probleem. Ik had meer service verwacht van "Novy"

Bekijk alle reviews