Opera Contact

Sasweg 11
8281 BR
Genemuiden

Ontdek Opera

Het dagelijks leven thuis van mensen bijzonder maken met hun apparatuur. Dat is wat Opera drijft. Vanuit deze missie hebben ze in 2021 het merk Opera op de merk gebracht. Met deze lijn van betrouwbare, technologisch geavanceerde en uiterst slimme producten willen ze glans geven aan jouw thuisomgeving.

Het vormen van de unieke, innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van Opera komt voort uit een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Ze blijven werken vanuit dezelfde familiewaarden die ze al vanaf het begin koesteren, en die ook de kernwaarden zijn waarop ze hun samenwerkingspartners selecteren.

 
Logo Indesit

Opera Kookplaat Fonda

De Fonda is de enige inductiekookplaat met afuizgysteem die een inbouwhoogte heeft van slechts 8 cm. Hierdoor kan de eerste lade onder de kookplaat volledig worden benut als bijvoorbeeld besteklade.

Het centrale uitneembare deel van de inductieplaat maakt het mogelijk de ventilatierichting te reguleren en af te stemmen op dat deel van de kookzone dat in gebruik is. Het innovatieve driedelige filtersysteem vangt de condens op en scheidt deze van het aangezogen vet. Dit voorkomt dat vet zich nestelt in de motor en de aansluitleidingen.

Het resultaat is een unieke, slimme inductiekookplaat met geïntegreerd functioneel ventilatiesysteem: het absorbeert vet, vermindert nare geurtjes en vangt condens en eventuele deeltjes op. De Fonda kan volledig vlak worden ingebouwd of met een roestvrijstalen frame worden opgebouwd.

Opera Kookplaat Fonda

Opera Kookplaat Nivel

De Nivel is de enige inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en vijf kookzones: één in het midden en vier aan de zijkanten. Twee parallelle sleuven aan weerszijden van de kookzones zorgen voor de afzuiging van stoom en kookdampen.

Ook heeft de Nivel een uitneembare lade met ledverlichting. In deze lade bevinden zich filters voor het absorberen van vet en geuren en een opvangschaal voor condens. De opvangschaal is uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken.

Het ventilateisysteem is gemaakt van gelast en geborsteld roestvrijstaal. De combinatie van functie, design en materiaal maakt Nivel tot een slim en uniek kunstwerk, of je nu kiest voor een volledig vlak ingebouwd systeem of voor opbouw met een roestvrij stalen frame.

De vier kookzones aan de zijkant kunnen ook gebruikt worden met de brugfunctie. Hierdoor kun je het oppervlak optimaal benutten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en efficiënte van de ventilatie. De grillfunctie waarborgt bovendien dat voedsel tot in de perfectie wordt gegrilld. Dankzij de krachtige ventilator is de luchtafzuiging optimaal en het energieverbruik laag.

Opera Kookplaat Nivel

Opera Kookplaat Prima

De Prima inductiekookplaat met afzuigsysteem is enig in zijn soort. Deze recirculatiekookplaat heeft namelijk een metalen kanaal van slechts 5,7cm dikte. Hierdoor kan hij snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en houd je meer ruimte over voor lades.

Het geavanceerde Prima EGO inductiesysteem combineert kookfunctie met ventilatiefunctie. De kookplaat bevat vier kookzones en beschikt over een brugfunctie en een intuïtieve interfacefunctie met sliderbediening. Je kunt kiezen tussen automatische afzuiging en hamdmatige bediening van het afzuigniveau van de motor.

De Prima is verkrijgbaar met verstelbare aluminium klep of in glas. Het is ook mogelijk om voor de centrale ventilatiezone een rooster op maat te laten maken. Verder kun je zelf kiezen uit vlakke inbouw of opbouw met een rand van roestvrijstaal.

Opera Kookplaat Prima

Opera Kookplaat Viento

De Viento inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is plug-and-play te installeren. Voor dit recirculatiemodel zijn namelijk geen ventilatiekanalen nodig. Hierdoor kun je je bestaande keuken op een eenvoudige manier moderniseren en voorzien van een stylische touch.

Het geavanceerde Viento EGO inductiesysteem combineert kookfunctie met ventilatiefunctie. De kookplaat bevat vier kookzones en beschikt over een brugfunctie en een intuïtieve interfacefunctie met sliderbediening. Na het filteren van vet en geuren wordt de lucht afgevoerd door twee sleuven op de kookplaat. Dankzij de krachtige ventilator is de luchtafzuiging optimaal en het energieverbruik laag. Je kunt kiezen tussen automatische afzuiging en hamdmatige bediening van het afzuigniveau van de motor.

Het resultaat is een unieke, slimme inductiekookplaat met een geïntegreerd functioneel ventilatiesysteem: het absorbeert vet, vermindert nare geurtjes en vangt condens en eventuele deeltjes op.

Opera Kookplaat Viento

Opera bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Opera keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Opera

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe