Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Pelgrim Contact

Impact 86
6921 RZ
Duiven

Ontdek Pelgrim

De keukenapparaten van Pelgrim zijn duurzaam, van goede kwaliteit en vervaardigd in diverse stijlen. Kortom, voor elke keukenstijl en kookwensen is er Pelgrim keukenapparatuur verkrijgbaar. Pelgrim heeft een breed assortiment dat op te delen is in acht productcategorieën. Binnen die categorieën heb je de keuze uit apparatuur met veel luxe functies of juist apparaten met een eenvoudige bediening.

 
Pelgrim apparatuur
 

De geschiedenis van Pelgrim

In Gaanderen wordt op 4 juni 1920 de N.V. emailleerfabriek ‘‘Neerlandia’’ opgericht door de heren J.M.G. Oorsprong en B.J. Pelgrim. Op 28 april 1931 wordt Pelgrim, als dochteronderneming van Neerlandia, opgericht. Pelgrim bestaat dus al bijna 100 jaar! Als echt Nederlands merk richt Pelgrim zich op technisch en slim keukenapparatuur dat gemakkelijk in gebruik is. Pelgrim is en blijft altijd op zoek naar oplossingen om jouw huishouden gemakkelijker te maken. Het doel van Pelgrim is om je, samen met vrienden en familie, aan tafel te laten gaan.

Productcategoriëen

Pelgrim heeft een breed assortiment dat op te delen is in acht productcategorieën. Binnen die categorieën heb je de keuze uit apparatuur met veel verschillende functies.

Mooi samen lijn
Pelgrim heeft de Mooi Samen Lijn ontwikkeld. De Mooi Samen Lijn bestaat uit verschillende apparaten zoals magnetrons en ovens, die qua design heel mooi bij elkaar passen. Alle producten uit deze lijn zijn perfect met elkaar te combineren. Door dit design kan je een mooi effect in je keuken creëren. Naast design is er ook gedacht aan de functionaliteit. Bij alle producten is er gelet op technische functies en het gebruiksgemak daarbij. Design en techniek geven elkaar hierbij de hand.

 

 

5/8 jaar garantie

Op alle keukenapparatuur (van ieder merk) krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Maar bij Pelgrim doen ze je daar gratis 3 jaar extra garantie bij cadeau. Dit geldt als je één, twee of drie Pelgrim apparaten tegelijk koopt. Maar heb je bijvoorbeeld een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur nodig, dan biedt Pelgrim nog meer. Als je namelijk vier of meer inbouwapparaten koopt van Pelgrim, krijg je gratis 6 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

De garantie houdt in dat je gedurende de garantieperiode geen kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon hoeft te betalen. Je betaalt dan alleen de voorrijkosten van de monteur. Om in aanmerking te komen met de aanvullende garanties van 5 of 8 jaar, dien je je nieuwe keukenapparatuur wel online te registreren op de website van Pelgrim. 

Kookgarantie

Een groot deel van de Nederlandse huishoudens kookt nog op gas. Maar als je nu een nieuwe gaskookplaat wilt aanschaffen, kan het zijn dat je twijfels hebt bij je aankoop. In steeds meer woonwijken wordt namelijk langzamerhand de gastoevoer afgesloten. Gelukkig neemt de oplossing van Pelgrim alle onzekerheid weg. Als je namelijk nu een Pelgrim gaskookplaat aanschaft, en binnen 10 jaar vervalt jouw gasaansluiting, krijg je gratis een soortgelijke inductiekookplaat van dezelfde afmetingen! Bekijk hier de actiepagina van de kookgarantie van Pelgrim.

Showroom keukens met Pelgrim apparatuur

Bij Keukenloods.nl vind je voor de laagste prijzen keukens van hoge kwaliteit. Omdat je voor een keuken niet alleen op foto’s af wilt gaan, beschikken wij over verschillende showroom keukens die je in onze filialen kan bekijken. Een showroom keuken kan je niet naar wens aanpassen, deze krijg je zoals hij is gepresenteerd in onze showroom en op de website.

Hierdoor hebben showroom keukens vaak juist weer hele leuke prijzen. Bij een van onze showrooms kan er gekozen worden voor inbouwapparatuur van Pelgrim. Deze krijg je er voor veel lagere prijzen bij. Op deze manier kan je voor een mooie prijs een nieuwe showroomkeuken met nieuw inbouwapparatuur van Pelgrim aanschaffen.

 
Pelgrim apparatuur
Pelgrim apparatuur
 

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in de Pelgrim apparatuur? Bel onze klantenservice voor de beste deal. Of maak een afspraak in een van onze filialen. Daar staan onze productspecialisten voor je klaar voor al je vragen en advies. Ook zijn diverse showroomkeukens ingericht met Pelgrim apparatuur. Zo kun je de apparaten in het echt ervaren. Voor de ultieme Pelgrim beleving kun je ook naar de showroom van Pelgrim in Duiven. Hier kun je ook demonstraties bijwonen met de Pelgrim apparatuur.

Bel voor de beste aanbieding
 

Reviews Pelgrim

Pelgrim gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 110 reviews

Voeg een review toe
Door: Ed Manheim  |  24-10-2020 15:42
8
 8

Heel moeilijk om na een korte ervaring een gefundeerd oordeel te geven. Met name over duurzaamheid is dat lastig. Wij kozen voor dit apparaat omdat de bediening eenvoudig en vriendelijk leek, dat bleek ook waar! Wat wel heel erg frustreert is de minimale gebruiksaanwijzing. Technisch o.k. (wat is wat en hoe bedien je) maar voor het begrijpen en kunnen toepassen van zowel de oven als de receptmogelijkheden had best wat meer aandacht mogen zijn. Niet alle display informatie is even duidelijk. Ten slotte, eerste bakresultaten zijn uitstekend.

Door: Meter  |  25-09-2020 09:27
10
 10

Deze combi aangeschaft als vervanging van een Siemens-combi. De vormgeving, kleuren display en uiteraard de instel- mogelijkheden en capaciteiten van magnetron en oven waren voor ons belangrijk. Nu, na deze een paar weken in gebruik te hebben, zijn wij uitermate tevreden over de prestaties en mogelijkheden van deze combi

Door: NOORDMANS DIRK  |  07-10-2019 22:30
9
 9

Het is een mooie en krachtige kookplaat, de rvs randen links en rechts beschermen tegen stoten. Wat mij opvalt is dat het bedieningspaneel bijna niet te lezen is, het contrast is erg laag en wanneer je een beetje vochtige vingers hebt, reageren de tiptoetsen vaak niet of traag.

Bekijk alle reviews