Pelgrim Contact

Impact 86
6921 RZ
Duiven

Ontdek Pelgrim

De keukenapparaten van Pelgrim zijn duurzaam, van goede kwaliteit en vervaardigd in diverse stijlen. Kortom, voor elke keukenstijl en kookwensen is er Pelgrim keukenapparatuur verkrijgbaar. Pelgrim heeft een breed assortiment dat op te delen is in acht productcategorieën. Binnen die categorieën heb je de keuze uit apparatuur met veel luxe functies of juist apparaten met een eenvoudige bediening.

 
Pelgrim apparatuur
 

De geschiedenis van Pelgrim

In Gaanderen wordt op 4 juni 1920 de N.V. emailleerfabriek ‘‘Neerlandia’’ opgericht door de heren J.M.G. Oorsprong en B.J. Pelgrim. Op 28 april 1931 wordt Pelgrim, als dochteronderneming van Neerlandia, opgericht. Pelgrim bestaat dus al bijna 100 jaar! Als echt Nederlands merk richt Pelgrim zich op technisch en slim keukenapparatuur dat gemakkelijk in gebruik is. Pelgrim is en blijft altijd op zoek naar oplossingen om jouw huishouden gemakkelijker te maken. Het doel van Pelgrim is om je, samen met vrienden en familie, aan tafel te laten gaan.

Productcategoriëen

Pelgrim heeft een breed assortiment dat op te delen is in acht productcategorieën. Binnen die categorieën heb je de keuze uit apparatuur met veel verschillende functies.

Mooi samen lijn
Pelgrim heeft de Mooi Samen Lijn ontwikkeld. De Mooi Samen Lijn bestaat uit verschillende apparaten zoals magnetrons en ovens, die qua design heel mooi bij elkaar passen. Alle producten uit deze lijn zijn perfect met elkaar te combineren. Door dit design kan je een mooi effect in je keuken creëren. Naast design is er ook gedacht aan de functionaliteit. Bij alle producten is er gelet op technische functies en het gebruiksgemak daarbij. Design en techniek geven elkaar hierbij de hand.

 

 

5/8 jaar garantie

Op alle keukenapparatuur (van ieder merk) krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Maar bij Pelgrim doen ze je daar gratis 3 jaar extra garantie bij cadeau. Dit geldt als je één, twee of drie Pelgrim apparaten tegelijk koopt. Maar heb je bijvoorbeeld een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur nodig, dan biedt Pelgrim nog meer. Als je namelijk vier of meer inbouwapparaten koopt van Pelgrim, krijg je gratis 6 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

De garantie houdt in dat je gedurende de garantieperiode geen kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon hoeft te betalen. Je betaalt dan alleen de voorrijkosten van de monteur. Om in aanmerking te komen met de aanvullende garanties van 5 of 8 jaar, dien je je nieuwe keukenapparatuur wel online te registreren op de website van Pelgrim. 

Kookgarantie

Een groot deel van de Nederlandse huishoudens kookt nog op gas. Maar als je nu een nieuwe gaskookplaat wilt aanschaffen, kan het zijn dat je twijfels hebt bij je aankoop. In steeds meer woonwijken wordt namelijk langzamerhand de gastoevoer afgesloten. Gelukkig neemt de oplossing van Pelgrim alle onzekerheid weg. Als je namelijk nu een Pelgrim gaskookplaat aanschaft, en binnen 10 jaar vervalt jouw gasaansluiting, krijg je gratis een soortgelijke inductiekookplaat van dezelfde afmetingen! Bekijk hier de actiepagina van de kookgarantie van Pelgrim.

Showroom keukens met Pelgrim apparatuur

Bij Keukenloods.nl vind je voor de laagste prijzen keukens van hoge kwaliteit. Omdat je voor een keuken niet alleen op foto’s af wilt gaan, beschikken wij over verschillende showroom keukens die je in onze filialen kan bekijken. Een showroom keuken kan je niet naar wens aanpassen, deze krijg je zoals hij is gepresenteerd in onze showroom en op de website.

Hierdoor hebben showroom keukens vaak juist weer hele leuke prijzen. Bij een van onze showrooms kan er gekozen worden voor inbouwapparatuur van Pelgrim. Deze krijg je er voor veel lagere prijzen bij. Op deze manier kan je voor een mooie prijs een nieuwe showroomkeuken met nieuw inbouwapparatuur van Pelgrim aanschaffen.

 
Pelgrim apparatuur
Pelgrim apparatuur
 

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in de Pelgrim apparatuur? Bel onze klantenservice voor de beste deal. Of maak een afspraak in een van onze filialen. Daar staan onze productspecialisten voor je klaar voor al je vragen en advies. Ook zijn diverse showroomkeukens ingericht met Pelgrim apparatuur. Zo kun je de apparaten in het echt ervaren. Voor de ultieme Pelgrim beleving kun je ook naar de showroom van Pelgrim in Duiven. Hier kun je ook demonstraties bijwonen met de Pelgrim apparatuur.

Bel voor de beste aanbieding
 

Reviews Pelgrim

Pelgrim gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 119 reviews

Voeg een review toe
Door: Peet  |  06-10-2023 14:23
8
 8

Prima apparaat

Door: Peters  |  06-09-2023 17:05
10
 10

Pelgrim is een zeer klantvriendelijke en betrouwbare leverencier en komt afspraken altijd na!

Door: AKG  |  30-06-2023 08:07
9
 9

De vaat is schoon en droog. Hij is lekker ruim en stil.

Bekijk alle reviews