Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

PLASMAMADE Contact

Burgemeester Niemeijerstraat 2
7950 AD
Staphorst(Nederland)

 

Over PlasmaMade

PlasmaMade heeft een revolutionair luchtfilter systeem op de markt gebracht. Deze filters zijn specifiek gemaakt voor afzuigkappen in de keukenbranche. PlasmaMade is nu al te verkrijgen in 32 verschillende landen. Het filter werkt met plasma en plasma ontstaat wanneer zuurstof elektrisch geladen wordt. Het assortiment van PlasmaMade bestaat uit verschillende soorten filters, dus voor iedere afzuigkap of budget is er een geschikt filter.

 

AGA logo

PlasmaMade Air Filter

De PlasmaMade Air filter kan gemonteerd worden op iedere afzuigkap. De filter wordt gemonteerd op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor. Vervolgens wordt de elektronica van het filter aangezet door de luchtstroom van de afzuigkap. De verontreinigde lucht, denk aan vetten, pollen en geuren worden door een natuurlijke reactie veranderd in schone lucht en CO². Als laatste wordt de gerecirculeerde schone lucht teruggeblazen in de omgeving. 

PlasmaMade Air Filter
Air Filter
 

Voordelen van de PlasmaMade Air Filter

Door de PlasmaMade Air filter is een afvoerbuis naar buiten niet meer nodig! Een voordeel hiervan is een directe besparing van de stook- of airco kosten. Dit komt omdat de lucht in de woning blijft en niet naar buiten wordt afgevoerd. Dus dat zorgt voor een verlaging van de energiebehoefte en het behoud van warmte. Bovendien zorgt de PlasmaMade Air filter voor gezondere leefomgeving, pollen, vetten en bacteriën worden uit de lucht gefilterd. De PlasmaMade Air filter is ontwikkeld om 10 tot 15 jaar mee te gaan. Wat deze filter ook onderscheidt van andere is dat andere systemen vaak maar 1 techniek hebben in hun filter. De PlasmaMade Air filter maakt gebruik van een 4 verschillende technieken.

 

Bekijk hier het PlasmaMade assortiment

 

PlasmaMade Carbon Air filter

Naast de PlasmaMade Air filter is in 2017 ook de PlasmaMade Carbon serie uitgebracht. Dit filter is gemaakt met hetzelfde idee als de Air filter. Het verschil met de Air filter is dat de Carbon filter alleen geuren verwijdert die vrijkomen tijdens het koken. De PlasmaMade Carbon Air filter is ontwikkeld om 2 tot 3 jaar mee te gaan. Ook deze filters kunnen gemonteerd worden op elke afzuigkap. Alle producten van Plasmamade kunnen worden uitgewisseld, hierdoor is er voor elk budget een geschikte oplossing. 

PlasmaMade Carbon Air filter
Air Filter
 

PlasmaMade Air Sensor

De PlasmaMade Air Sensor is ontwikkeld om inzicht te geven in de luchtkwaliteit van jouw woning. Wanneer je deze Air Sensor aanschaft kun je ook de bijbehorende app downloaden, zo kun je de gemeten waarden direct aflezen vanaf je smartphone of tablet. De sensor meet verschillende waardes, namelijk de temperatuur (°C), koolstofdioxide (CO²), luchtvochtigheid (RH) en TVOC (vluchtige organische stoffen). Met deze waardes kan de PlasmaMade app een advies geven hoe je gemakkelijk het juiste leefklimaat kan bereiken. Dit is niet alleen van belang voor je gezondheid, maar ook voor de portemonnee.

 

Koop PlasmaMade filters bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de PlasmaMade filters? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews PLASMAMADE

PLASMAMADE gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 1 review

Voeg een review toe
Door: SOPERS, M. DHR   |  14-04-2016 13:26
8
 8

Pas enkele dagen aangesloten maar werkt goed op mijn recirculatie afzuigkap. Je ruikt wel wat ozon in het begin. Je krijgt alleen een ring om de unit direct op de motor aan te sluiten. Dus als je een bocht moet maken zul je extra materiaal moeten aanschaffen. En met 150mm is de diameter blijkbaar uitzonderlijk want alleen praxis had een flexibele buis in die maat.

Bekijk alle reviews