Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Quooker Contact

Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk

Ontdek QUOOKER

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Bekijk assortiment Quooker kranen
 
Logo QUOOKER

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Quooker Flex

 

Quooker Flex

De Quooker Flex is een kokend water en mengkraan in één en beschikt over een flexibele uittrekslang. Afhankelijk van het reservoir waarmee de kraan wordt gecombineerd kan deze warm, koud, kokend en bruisend water geven. De Quooker Flex beschikt over een kokendwaterstop waardoor de flexibele uittrekslang geen kokend water kan geven als de slang is uitgetrokken. Quooker Flex is verkrijgbaar in chroom en RVS.

 
Quooker Fusion

 

Quooker Fusion

Met de Quooker Fusion haal je alles uit één kraan: koud, warm en kokend water. Combineer je jouw Quooker met de Quooker CUBE ? Dan beschik je ook over koel bruisend en gefilterd water. De Fusion kraan is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart en goud. Daarnaast heb je de keuze tussen een ronde of vierkante uitloop.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water.  De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit de kokend water kraan? Combineer het reservoir dan met de Quooker CUBE. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom en met een ronde of vierkante uitloop.

 

Welk Reservoir heb ik nodig?

Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.

De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

Quooker CUBE

Quooker CUBE

De nieuwste ontwikkeling van Quooker is de CUBE. Met dit reservoir heb je in een handomdraai een glas tintelend fris water. De Quooker CUBE kun je aansluiten naast het Quooker reservoir. Zo haal je zowel kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water uit één kraan. 

De CUBE brengt veel voordelen met zich mee. Het maakt het het gebruik van plastic flessen overbodig, bespaart je tijd en ruimte en is helemaal veilig. En zoals je gewend bent van Quooker is de CUBE erg gebruiksvriendelijk. Voor bruisend water druk en draai je één keer. De lichtring knippert nu blauw in plaats van rood en tapt vervolgens bruiswater. Je kunt daarom ook niet per ongeluk kokend water tappen, terwijl je eigenlijk bruisend water wilde. 

Quooker CUBE zet je in het keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles. Hiermee kun je tot wel 60 liter koud bruiswater uit je kraan kunt tappen.

Bekijk de Quooker CUBE
water smaakt beter

 

Je water smaakt beter

Het Quooker reservoir beschikt over een geïntegreerd HiTAC®-waterfilter. Water wat door dit actieve koolfilter gaat, wordt vrijgemaakt van chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden. Daarnaast wordt het water goed ‘doorgekookt’. Dit zorgt ervoor dat het water uit een Quooker kraan beter smaakt.

 
Quooker bespaar je energie

 

Met een Quooker bespaar je energie

Een Quooker reservoir gebruikt slechts 10 watt om 3 of 7 liter water (afhankelijk van het type reservoir) op een temperatuur van 110 °C te houden. Dit komt neer op verbruikskosten van €0,05 per dag. Wanneer je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt gebruik je met de Quooker zelfs minder dan met een waterkoker. Lees meer over het energieverbruik van het Quooker reservoir.

 
Quooker bespaar je geld

 

Met een Quooker bespaar je geld

Een Quooker COMBI(+)-reservoir is gewaardeerd met Energielabel A. Zoals hierboven aangegeven gebruikt het reservoir gebruikt slechts 10 watt om het water op temperatuur te houden. Naar schatting staan er in Nederland een miljoen kleine keukenboilers, met een gemiddeld stand-by-verbruik van 25 watt. Wanneer je deze vervangt voor een Quooker reservoir bespaar je dagelijks 15 watt en dus ook geld.

 
veiligste keuze

 

Een Quooker is de veiligste keuze voor in de keuken

Een vraag die we regelmatig terug zien komen is of een Quooker wel 100% veilig is. Een logische vraag want het laatste wat je wilt is dat jij of nog erger, een kind brandwonden oploopt door kokend water. Quooker beschikt over een niet-massieve kokendwaterstraal, kindveilige bedieningsknop en een geïsoleerde kraanuitloop. Daarnaast kan een Quooker, in tegenstelling tot een waterkoker, niet omvallen. Lees hier meer over de veiligheid van een Quooker.

 
meer ruimte in de keuken

 

Met een Quooker heb je meer ruimte in de keuken

Een waterkoker kan erg mooi zijn maar neemt veel ruimte in op het werkblad. Ruimte die je beter kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het snijden van groente of het klaarmaken van tussendoortjes. Het reservoir is erg compact waardoor je ook in je keukenkastje ruimte overhoudt.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water.  De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit de kokend water kraan? Combineer het reservoir dan met de Quooker CUBE. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom.

 

Reviews Quooker

Quooker gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 9 reviews

Voeg een review toe
Door: H.A. Schaefer  |  21-01-2021 16:29
10
 10

Heerlijk apparaat, heel blij mee nu is een kopje thee zo klaar. Wat een heerlijk gemak.

Door: A.de Boer  |  14-01-2021 20:52
9
 9

Gekozen voor Quooker na vergelijken andere merken. Reviews zijn altijd goed. Quooker was ook de eerste kraan met een direct warm water. We hebben nu gelijk kokend water maar ook meteen warm water wat met onze vorige kraan wel 25 seconden duurde. Het is dus ook economisch. Erg tevreden met de Quooker. Zeer aan te bevelen.

Door: Nicole  |  12-01-2021 13:50
10
 10

Fijne veilige en gebruiksvriendelijke kraan. Ik zou iedereen deze kraan aanraden.

Bekijk alle reviews