Quooker Contact

Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk

Ontdek QUOOKER

Een Quooker is een keukenkraan waar direct kokend water uit komt. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. Naast kokend water geeft een Quooker-kraan ook koud, warm, gekoeld en bruisend water. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Bekijk assortiment Quooker kranen
 
Logo QUOOKER

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend.

Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een vierkante of een ronde uitloop.

Quooker Flex

 

Quooker Flex

De Quooker Flex is een kokend water en mengkraan in één en beschikt over een flexibele uittrekslang. Afhankelijk van het reservoir waarmee de kraan wordt gecombineerd kan deze warm, koud, kokend en bruisend water geven. De Quooker Flex beschikt over een kokendwaterstop waardoor de flexibele uittrekslang geen kokend water kan geven als de slang is uitgetrokken. Quooker Flex is verkrijgbaar in chroom en RVS.

 
Quooker Fusion

 

Quooker Fusion

Met de Quooker Fusion haal je alles uit één kraan: koud, warm en kokend water. Combineer je jouw Quooker met de Quooker CUBE? Dan beschik je ook over koel bruisend en gefilterd water. De Fusion kraan is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart en goud. Daarnaast heb je de keuze tussen een ronde of vierkante uitloop.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water. Ze zien er niet alleen mooi uit, ook is het extra veilig met kleine kinderen. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom en met een ronde of vierkante uitloop.

 

Welk reservoir heb ik nodig?

Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.

De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Net als de 'gewone' COMBI hoef je dus niet meer lang te wachten op warm water.

Op onze pagina ''Welke Quooker reservoirs zijn er?'' kun je meer informatie vinden.

Quooker CUBE

Met een Quooker CUBE reservoir heb je in een handomdraai een glas tintelend fris water. De Quooker CUBE kun je aansluiten naast het Quooker reservoir. Zo haal je naast kokend, warm en koud water ook bruisend en gefilterd water uit één kraan.

De CUBE brengt veel voordelen met zich mee. Het maakt het gebruik van plastic flessen overbodig, bespaart je tijd en ruimte en is helemaal veilig. En zoals je gewend bent van Quooker is de CUBE erg gebruiksvriendelijk. Voor bruisend water druk en draai je één keer. De lichtring knippert nu blauw in plaats van rood en tapt vervolgens bruiswater. Je kunt daarom niet per ongeluk kokend water tappen, terwijl je eigenlijk bruisend water wilde.

Quooker CUBE zet je in het keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles. Hiermee kun je tot wel 60 liter koud bruiswater uit je kraan kunt tappen.

Meer info over de CUBE

Quooker CUBE
water smaakt beter

 

Je water smaakt beter

Het Quooker reservoir beschikt over een geïntegreerd HiTAC®-waterfilter. Water wat door dit actieve koolfilter gaat, wordt vrijgemaakt van chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden. Daarnaast wordt het water goed ‘doorgekookt’. Dit zorgt ervoor dat het water uit een Quooker kraan beter smaakt.

 
Quooker bespaar je energie

 

Met een Quooker bespaar je energie

Een Quooker reservoir gebruikt slechts 10 watt om 3 of 7 liter water (afhankelijk van het type reservoir) op een temperatuur van 110 °C te houden. Dit komt neer op verbruikskosten van €0,05 per dag. Wanneer je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt gebruik je met de Quooker zelfs minder dan met een waterkoker. Lees meer over het energieverbruik van het Quooker reservoir.

 
Quooker bespaar je geld

 

Met een Quooker bespaar je geld

Een Quooker COMBI(+)-reservoir is gewaardeerd met Energielabel A. Zoals hierboven aangegeven gebruikt het reservoir slechts 10 watt om het water op temperatuur te houden. Naar schatting staan er in Nederland een miljoen kleine keukenboilers, met een gemiddeld stand-by-verbruik van 25 watt. Wanneer je deze vervangt voor een Quooker reservoir bespaar je dagelijks 15 watt en dus ook geld.

 
veiligste keuze

 

Een Quooker is de veiligste keuze voor in de keuken

Een vraag die we regelmatig terug zien komen is of een Quooker wel 100% veilig is. Een logische vraag, want het laatste wat je wilt is dat jij of een kind brandwonden oploopt door kokend water. Quooker beschikt over een niet-massieve kokendwaterstraal, kindveilige bedieningsknop en een geïsoleerde kraanuitloop. Daarnaast kan een Quooker, in tegenstelling tot een waterkoker, niet omvallen.

 
meer ruimte in de keuken

 

Met een Quooker heb je meer ruimte in de keuken

Een waterkoker kan erg mooi zijn maar neemt veel ruimte in op het werkblad. Ruimte die je beter kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het snijden van groente of het klaarmaken van tussendoortjes. Het reservoir is erg compact waardoor je ook in je keukenkastje ruimte overhoudt.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water.  De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit de kokend water kraan? Combineer het reservoir dan met de Quooker CUBE. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom.

 

Wat kost een Quooker?

Een Quooker kan worden beschouwd als een investering vanwege de prijs van het systeem. De kosten variëren, met prijzen vanaf ongeveer €845 en kunnen oplopen tot €3055, afhankelijk van het model. Quooker-kranen zijn over het algemeen duurder in aanschaf dan traditionele waterkokers.

Hoewel een Quooker duurder in aanschaf is, biedt een Quooker direct warm water, wat gemak en tijdsbesparing oplevert. Ook heeft een Quooker een redelijk laag energieverbruik. Deze voordelen verhogen de waarde van de investering in een Quooker.

Bekijk Quookers

Wat kost een Quooker?

Koop jouw Quooker bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Quooker kranen? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de een Quooker-kraan in het echt wilt ervaren, is dat natuurlijk ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Neem contact met ons op

Koop jouw Quooker bij Keukenloods.nl

Reviews Quooker

Quooker gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 33 reviews

Voeg een review toe
Door: Theo  |  25-04-2024 14:48
10
 10

Wij hadden al een Quooker, maar die was intussen 16 jaar oud. Dus een nieuwe gekocht met iets meer mogelijkheden. Geweldig apparaat. En de oude krijgt een opknapbeurt en gaat naar onze zoon.

Door: Evi  |  16-04-2024 09:51
10
 10

Zo fijn en ideaal..een Quooker. En mooie vormgeving. Als je er eenmaal een hebt wil je niet meer zonder! De echte Quooker gekozen …daar ben ik zeker van dat deze goed is.

Door: Donny  |  23-08-2023 11:45
10
 10

Messing patina geborsteld slaat alleen blauw uit. Probleem wordt hopelijk opgelost door keukenloods

Bekijk alle reviews