Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

Quooker Contact

Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk

Ontdek QUOOKER

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Bekijk assortiment Quooker kranen
 
Logo QUOOKER

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Quooker Flex

 

Quooker Flex

De Quooker Flex is een kokend water en mengkraan in één en beschikt over een flexibele uittrekslang. Afhankelijk van het reservoir waarmee de kraan wordt gecombineerd kan deze warm, koud, kokend en bruisend water geven. De Quooker Flex beschikt over een kokendwaterstop waardoor de flexibele uittrekslang geen kokend water kan geven als de slang is uitgetrokken. Quooker Flex is verkrijgbaar in chroom en RVS.

 
Quooker Fusion

 

Quooker Fusion

Met de Quooker Fusion haal je alles uit één kraan: koud, warm en kokend water. Combineer je jouw Quooker met de Quooker CUBE ? Dan beschik je ook over koel bruisend en gefilterd water. De Fusion kraan is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart en goud. Daarnaast heb je de keuze tussen een ronde of vierkante uitloop.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water.  De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit de kokend water kraan? Combineer het reservoir dan met de Quooker CUBE. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom en met een ronde of vierkante uitloop.

 

Welk Reservoir heb ik nodig?

Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.

De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

Quooker CUBE

Quooker CUBE

De nieuwste ontwikkeling van Quooker is de CUBE. Met dit reservoir heb je in een handomdraai een glas tintelend fris water. De Quooker CUBE kun je aansluiten naast het Quooker reservoir. Zo haal je zowel kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water uit één kraan. 

De CUBE brengt veel voordelen met zich mee. Het maakt het het gebruik van plastic flessen overbodig, bespaart je tijd en ruimte en is helemaal veilig. En zoals je gewend bent van Quooker is de CUBE erg gebruiksvriendelijk. Voor bruisend water druk en draai je één keer. De lichtring knippert nu blauw in plaats van rood en tapt vervolgens bruiswater. Je kunt daarom ook niet per ongeluk kokend water tappen, terwijl je eigenlijk bruisend water wilde. 

Quooker CUBE zet je in het keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles. Hiermee kun je tot wel 60 liter koud bruiswater uit je kraan kunt tappen.

Bekijk de Quooker CUBE
water smaakt beter

 

Je water smaakt beter

Het Quooker reservoir beschikt over een geïntegreerd HiTAC®-waterfilter. Water wat door dit actieve koolfilter gaat, wordt vrijgemaakt van chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden. Daarnaast wordt het water goed ‘doorgekookt’. Dit zorgt ervoor dat het water uit een Quooker kraan beter smaakt.

 
Quooker bespaar je energie

 

Met een Quooker bespaar je energie

Een Quooker reservoir gebruikt slechts 10 watt om 3 of 7 liter water (afhankelijk van het type reservoir) op een temperatuur van 110 °C te houden. Dit komt neer op verbruikskosten van €0,05 per dag. Wanneer je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt gebruik je met de Quooker zelfs minder dan met een waterkoker. Lees meer over het energieverbruik van het Quooker reservoir.

 
Quooker bespaar je geld

 

Met een Quooker bespaar je geld

Een Quooker COMBI(+)-reservoir is gewaardeerd met Energielabel A. Zoals hierboven aangegeven gebruikt het reservoir gebruikt slechts 10 watt om het water op temperatuur te houden. Naar schatting staan er in Nederland een miljoen kleine keukenboilers, met een gemiddeld stand-by-verbruik van 25 watt. Wanneer je deze vervangt voor een Quooker reservoir bespaar je dagelijks 15 watt en dus ook geld.

 
veiligste keuze

 

Een Quooker is de veiligste keuze voor in de keuken

Een vraag die we regelmatig terug zien komen is of een Quooker wel 100% veilig is. Een logische vraag want het laatste wat je wilt is dat jij of nog erger, een kind brandwonden oploopt door kokend water. Quooker beschikt over een niet-massieve kokendwaterstraal, kindveilige bedieningsknop en een geïsoleerde kraanuitloop. Daarnaast kan een Quooker, in tegenstelling tot een waterkoker, niet omvallen. Lees hier meer over de veiligheid van een Quooker.

 
meer ruimte in de keuken

 

Met een Quooker heb je meer ruimte in de keuken

Een waterkoker kan erg mooi zijn maar neemt veel ruimte in op het werkblad. Ruimte die je beter kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het snijden van groente of het klaarmaken van tussendoortjes. Het reservoir is erg compact waardoor je ook in je keukenkastje ruimte overhoudt.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water.  De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit de kokend water kraan? Combineer het reservoir dan met de Quooker CUBE. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom.

 

Reviews Quooker

Quooker gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 30 reviews

Voeg een review toe
Door: Marten  |  15-05-2023 15:08
10
 10

De quooker is niet nodig, maar als je er eenmaal eentje hebt wil je nooit meer zonder. Geweldig apparaat waar ik bijna elke dag blij mee ben.

Door: Loes  |  01-05-2023 17:44
9
 9

Blij met mijn aankoop! Was zo geïnstalleerd :)

Door: Gerrit  |  13-04-2023 21:12
9
 9

Super product

Bekijk alle reviews