Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Quooker Contact

Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk

Ontdek QUOOKER

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Bekijk assortiment Quooker kranen
 
Logo QUOOKER

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Quooker Flex

 

Quooker Flex

De Quooker Flex is een kokend water en mengkraan in één en beschikt over een flexibele uittrekslang. Afhankelijk van het reservoir waarmee de kraan wordt gecombineerd kan deze warm, koud, kokend en bruisend water geven. De Quooker Flex beschikt over een kokendwaterstop waardoor de flexibele uittrekslang geen kokend water kan geven als de slang is uitgetrokken. Quooker Flex is verkrijgbaar in chroom en RVS.

 
Quooker Fusion

 

Quooker Fusion

Met de Quooker Fusion haal je alles uit één kraan: koud, warm en kokend water. Combineer je jouw Quooker met de Quooker CUBE ? Dan beschik je ook over koel bruisend en gefilterd water. De Fusion kraan is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart en goud. Daarnaast heb je de keuze tussen een ronde of vierkante uitloop.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water.  De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit de kokend water kraan? Combineer het reservoir dan met de Quooker CUBE. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom en met een ronde of vierkante uitloop.

 

Welk Reservoir heb ik nodig?

Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.

De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

Quooker CUBE

Quooker CUBE

De nieuwste ontwikkeling van Quooker is de CUBE. Met dit reservoir heb je in een handomdraai een glas tintelend fris water. De Quooker CUBE kun je aansluiten naast het Quooker reservoir. Zo haal je zowel kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water uit één kraan. 

De CUBE brengt veel voordelen met zich mee. Het maakt het het gebruik van plastic flessen overbodig, bespaart je tijd en ruimte en is helemaal veilig. En zoals je gewend bent van Quooker is de CUBE erg gebruiksvriendelijk. Voor bruisend water druk en draai je één keer. De lichtring knippert nu blauw in plaats van rood en tapt vervolgens bruiswater. Je kunt daarom ook niet per ongeluk kokend water tappen, terwijl je eigenlijk bruisend water wilde. 

Quooker CUBE zet je in het keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles. Hiermee kun je tot wel 60 liter koud bruiswater uit je kraan kunt tappen.

Bekijk de Quooker CUBE
water smaakt beter

 

Je water smaakt beter

Het Quooker reservoir beschikt over een geïntegreerd HiTAC®-waterfilter. Water wat door dit actieve koolfilter gaat, wordt vrijgemaakt van chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden. Daarnaast wordt het water goed ‘doorgekookt’. Dit zorgt ervoor dat het water uit een Quooker kraan beter smaakt.

 
Quooker bespaar je energie

 

Met een Quooker bespaar je energie

Een Quooker reservoir gebruikt slechts 10 watt om 3 of 7 liter water (afhankelijk van het type reservoir) op een temperatuur van 110 °C te houden. Dit komt neer op verbruikskosten van €0,05 per dag. Wanneer je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt gebruik je met de Quooker zelfs minder dan met een waterkoker. Lees meer over het energieverbruik van het Quooker reservoir.

 
Quooker bespaar je geld

 

Met een Quooker bespaar je geld

Een Quooker COMBI(+)-reservoir is gewaardeerd met Energielabel A. Zoals hierboven aangegeven gebruikt het reservoir gebruikt slechts 10 watt om het water op temperatuur te houden. Naar schatting staan er in Nederland een miljoen kleine keukenboilers, met een gemiddeld stand-by-verbruik van 25 watt. Wanneer je deze vervangt voor een Quooker reservoir bespaar je dagelijks 15 watt en dus ook geld.

 
veiligste keuze

 

Een Quooker is de veiligste keuze voor in de keuken

Een vraag die we regelmatig terug zien komen is of een Quooker wel 100% veilig is. Een logische vraag want het laatste wat je wilt is dat jij of nog erger, een kind brandwonden oploopt door kokend water. Quooker beschikt over een niet-massieve kokendwaterstraal, kindveilige bedieningsknop en een geïsoleerde kraanuitloop. Daarnaast kan een Quooker, in tegenstelling tot een waterkoker, niet omvallen. Lees hier meer over de veiligheid van een Quooker.

 
meer ruimte in de keuken

 

Met een Quooker heb je meer ruimte in de keuken

Een waterkoker kan erg mooi zijn maar neemt veel ruimte in op het werkblad. Ruimte die je beter kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het snijden van groente of het klaarmaken van tussendoortjes. Het reservoir is erg compact waardoor je ook in je keukenkastje ruimte overhoudt.

 
Quooker Nordic

 

Quooker Nordic

Met de Quooker Nordic Twintaps heb je een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker kraan voor kokend water.  De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit de kokend water kraan? Combineer het reservoir dan met de Quooker CUBE. Quooker Nordic Twintaps zijn verkrijgbaar in chroom.

 

Reviews Quooker

Quooker gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 6 reviews

Voeg een review toe
Door: Super quooker!  |  02-07-2020 16:00
10
 10

Al enige tijd de quooker in gebruik en wil niet meer zonder. Aansluiten was een fluitje van een cent en het gebruik is zoveel eenvoudiger en besparender dan een waterkoker. Je gebruikt precies wat je nodig hebt niets meer niet minder. De service was ook echt top, kreeg wat check vragen of ik het juiste had besteld voor over werd gegaan tot verzending en dat vind ik erg netjes!

Door: Erik  |  15-05-2020 18:55
10
 10

Top apparaat, super gemakkelijk. Zoals je zo vaak leest, had ik veel eerder moeten aanschaffen! Degelijk en gemakkelijke bediening. Zelf monteren behoeft wel enige voorbereiding en meten, maar is goed te doen. Ik ben er een uurtje of 2 mee bezig geweest, inclusief de waterleiding aankoppelen. Top service van keukenloods, ik werd na bestelling nog gebeld met de vraag of ik wel de juiste versie had besteld zodat ik niet onnodig moest retourneren.

Door: Harrie Immerzeel  |  15-05-2020 18:07
10
 10

Gekozen voor Quooker wegens goede revieuws. Tot nu toe zeer tevreden. Zeker aan te bevelen!

Bekijk alle reviews