Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Quva Contact

Heuvellaan 50
1217 J
Hilversum(Nederland)

Ontdek Quva

Quva is een jong bedrijf van Nederlandse bodem. In 2016 begon een team van ingenieurs, ontwerpers en kookliefhebbers. Het doel? Een praktisch product ontwikkelen waardoor omgaan met voedsel ongemerkt onderdeel wordt van het dagelijks leven. Hiermee draagt het bedrijf en de consument bij aan het verminderen van voedselverspilling. Dat is geresulteerd in een duurzaam apparaat gemaakt van duurzame materialen: De Quva vacumeermachine.

 
quva vacumeren
 

Vacumeermachines van Quva

Quva heeft een vacumeermachine in twee uitvoeringen op de markt gebracht. De twee apparaten zijn identiek, maar hebben een andere kleur afwerking, in rvs en matzwart. Het apparaat is ingebouwd. Als je het product niet gebruikt, zie je alleen de ring in een van deze kleuren. Voor gebruik kan het eenvoudig naar boven worden gehaald met een druk op de ring. De slang kan er dan uit worden gehaald om voedsel te vacumeren. Na gebruik kun je het eenvoudig weer inklappen. Door het stijlvolle design past dit apparaat in iedere keuken en hoef je geen werkruimte in te leveren.

Het apparaat schakelt zichzelf uit als het ideale vacuümniveau is bereikt. Het maakt dus niet uit als je vergeten bent dat de machine aan staat. Wel zo veilig!

Toepassingen

De vacumeermachine heeft verschillende functie en kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen:

  • • Voedsel vacumeren in bewaarbakken en -zakken om het langer te bewaren
  • • Voedsel in zakken vacumeren om sous-vide te koken
  • • Voedsel marineren in korte tijd
  • • Wijn en oliën op smaak houden


Met behulp van vacuüm kun je voedsel dus langer bewaren, op smaak brengen of deze juist behouden. Een handige keukenhulp om erbij te hebben.

Bekijk de Quva producten

 

toepassingen quva
quva vacumeren
 

Duurzaamheid

Quva hecht veel waarde aan duurzaamheid en dat is terug te zien in de producten. Die zijn vrij van BPA, een chemische stof die vaak gebruikt wordt in plastic. In plaats daarvan is er gekozen voor betere alternatieven die lang meegaan.

De Quva gaat ook voedselverspilling tegen. Zo kun je etenswaren tot wel drie keer langer bewaren na het vacumeren. Zo blijft groente, vlees en vis tot 2 jaar in de vriezer goed en een salade kun je nog 1 tot 2 weken in de koelkast bewaren.

 
 

Reviews Quva

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe