Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

Quva Contact

Heuvellaan 50
1217 J
Hilversum(Nederland)

Ontdek Quva

Quva is een jong bedrijf van Nederlandse bodem. In 2016 begon een team van ingenieurs, ontwerpers en kookliefhebbers. Het doel? Een praktisch product ontwikkelen waardoor omgaan met voedsel ongemerkt onderdeel wordt van het dagelijks leven. Hiermee draagt het bedrijf en de consument bij aan het verminderen van voedselverspilling. Dat is geresulteerd in een duurzaam apparaat gemaakt van duurzame materialen: De Quva vacumeermachine.

 
quva vacumeren
 

Vacumeermachines van Quva

Quva heeft een vacumeermachine in twee uitvoeringen op de markt gebracht. De twee apparaten zijn identiek, maar hebben een andere kleur afwerking, in rvs en matzwart. Het apparaat is ingebouwd. Als je het product niet gebruikt, zie je alleen de ring in een van deze kleuren. Voor gebruik kan het eenvoudig naar boven worden gehaald met een druk op de ring. De slang kan er dan uit worden gehaald om voedsel te vacumeren. Na gebruik kun je het eenvoudig weer inklappen. Door het stijlvolle design past dit apparaat in iedere keuken en hoef je geen werkruimte in te leveren.

Het apparaat schakelt zichzelf uit als het ideale vacuümniveau is bereikt. Het maakt dus niet uit als je vergeten bent dat de machine aan staat. Wel zo veilig!

Toepassingen

De vacumeermachine heeft verschillende functie en kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen:

  • • Voedsel vacumeren in bewaarbakken en -zakken om het langer te bewaren
  • • Voedsel in zakken vacumeren om sous-vide te koken
  • • Voedsel marineren in korte tijd
  • • Wijn en oliën op smaak houden


Met behulp van vacuüm kun je voedsel dus langer bewaren, op smaak brengen of deze juist behouden. Een handige keukenhulp om erbij te hebben.

Bekijk de Quva producten

 

toepassingen quva
quva vacumeren
 

Duurzaamheid

Quva hecht veel waarde aan duurzaamheid en dat is terug te zien in de producten. Die zijn vrij van BPA, een chemische stof die vaak gebruikt wordt in plastic. In plaats daarvan is er gekozen voor betere alternatieven die lang meegaan.

De Quva gaat ook voedselverspilling tegen. Zo kun je etenswaren tot wel drie keer langer bewaren na het vacumeren. Zo blijft groente, vlees en vis tot 2 jaar in de vriezer goed en een salade kun je nog 1 tot 2 weken in de koelkast bewaren.

 
 

Reviews Quva

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe