Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Reginox Contact

Postbus 82
7460 AB
Rijssen

Ontdek Reginox

Reginox staat voor kwaliteit spoelbakken, kranen en werkbladen voor de keuken. Deze artikelen ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze in eigen huis, in allerlei stijlen en uitvoeringen. Daarnaast leveren ze bijpassende kranen accessoires. Met een innovatief aanbood richt Reginox zich ons op de nationale én internationale keuken- en projectmarkt. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en technieken en stellen de klanttevredenheid centraal. Uiteraard hebben ze ook oog voor duurzaamheid, door zuinig te zijn met energie en waar mogelijk te kiezen voor recyclebare materialen en verpakkingen. 

 
Logo Indesit

Reginox Spoelbakken

Reginox produceert spoelbakken voor in de keuken in nagenoeg alle soorten en matne. Ronde spoelbakken, vierkante spoelbakken, dubbele spoelbakken en gekleurde spoelbakken! Daarnaast levert Reginox als enige fabrikant levenslange garantie op al haar RVS spoelbakken en 10 jaar op granieten spoelbakken.

Reginox Spoelbakken

Reginox Kranen

Kranen worden intensief gebruikt. De ideale keukenkraan en badkamerkraan moet een juiste combinatie van design en functionaliteit zijn. Daarom is het van groot belang om de juiste kraan bij uw spoelbak te kiezen. Reginox heeft veel verschillende soorten kranen in zijn assortiment, zowel in Chroom als RVS geborsteld. Reginox biedt op alle kranen maar liefst 5 jaar garantie!

Reginox Kranen

Reginox bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Reginox keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Reginox

Reginox gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 1 review

Voeg een review toe
Door: Joost  |  16-10-2021 22:02
9
 9

Goede keuze , snel te monteren. Eenvoudig maar keurig .

Bekijk alle reviews