Reginox Contact

Postbus 82
7460 AB
Rijssen

Ontdek Reginox

Reginox staat voor kwaliteit spoelbakken, kranen en werkbladen voor de keuken. Deze artikelen ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze in eigen huis, in allerlei stijlen en uitvoeringen. Daarnaast leveren ze bijpassende kranen accessoires. Met een innovatief aanbood richt Reginox zich ons op de nationale én internationale keuken- en projectmarkt. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en technieken en stellen de klanttevredenheid centraal. Uiteraard hebben ze ook oog voor duurzaamheid, door zuinig te zijn met energie en waar mogelijk te kiezen voor recyclebare materialen en verpakkingen. 

 
Logo Indesit

Reginox Spoelbakken

Reginox produceert spoelbakken voor in de keuken in nagenoeg alle soorten en matne. Ronde spoelbakken, vierkante spoelbakken, dubbele spoelbakken en gekleurde spoelbakken! Daarnaast levert Reginox als enige fabrikant levenslange garantie op al haar RVS spoelbakken en 10 jaar op granieten spoelbakken.

Reginox Spoelbakken

Reginox Kranen

Kranen worden intensief gebruikt. De ideale keukenkraan en badkamerkraan moet een juiste combinatie van design en functionaliteit zijn. Daarom is het van groot belang om de juiste kraan bij uw spoelbak te kiezen. Reginox heeft veel verschillende soorten kranen in zijn assortiment, zowel in Chroom als RVS geborsteld. Reginox biedt op alle kranen maar liefst 5 jaar garantie!

Reginox Kranen

Reginox bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Reginox keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Reginox

Reginox gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 1 review

Voeg een review toe
Door: Joost  |  16-10-2021 22:02
9
 9

Goede keuze , snel te monteren. Eenvoudig maar keurig .

Bekijk alle reviews