Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

SAMSUNG Contact

Olof Palmestraat 10
2616 LR
Delft

Ontdek Samsung

Sinds de oprichting in 1969 is Samsung uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 200 dochterondernemingen. De visie van Samsung is helder en terug te vinden in alle huishoudelijke apparatuur; “De wereld inspireren en de toekomst creëren met behulp van productinnovaties, nieuwe technologieën en creatieve oplossingen”. Samsung biedt de garantie dat zijn huishoudelijke apparatuur van goede kwaliteit is en jouw leven gemakkelijker maken. Hun visie laat zien dat ze zich inzetten voor het creëren van een nieuwe toekomst die ze vormgeven met behulp van innovaties op het gebied van producten, technologie en oplossingen.

 
Logo Samsung

Samsung koelkasten

Zoals Samsung het zelf zegt: Bigger, Better, Cooler. Met het grote assortiment koelkasten van Samsung zit er altijd één bij die past bij jou en jouw keuken. Met een gemiddelde score van 8.8 is Samsung het best gewaardeerde merk voor koelkasten onder consumenten.

Samsung koelkast

Amerikaanse Koelkasten

Samsung Amerikaanse koelkasten, ook wel Side by side koelkasten, zijn stijlvol, mooi en hebben een enorme capaciteit. Dit scheelt je een paar keer per week heen en weer rijden naar de supermarkt. Ze zijn leverbaar met 2, 3 of zelfs 4 deuren.

Ontdek Samsung Amerikaanse koelkasten

Koel-vriescombinaties

Op zoek naar een koelkast en vriezer in één? Kies voor een koel-vriescombinatie van Samsung. Met hoogwaardige koelprestaties, enorme ruimte en flexibel in te richten ruimte kies je altijd goed.


Ontdek Samsung koel-vriescombinaties

Inbouw koelkasten

Een koelkast die je naadloos kan integreren in je keuken? Bekijk het assortiment inbouw koelkasten van Samsung. Ze zijn verkrijgbaar met een sleepdeursysteem of een deur-op-deursysteem en passen perfect in iedere keuken. Benieuwd naar het verschil? Lees onze blog.

Ontdek Samsung inbouw koelkasten

Family Hub™

Met de de Family Hub™ koelkast van Samsung maak je van je keuken het hart van je huis en huishouden. Dé must-have voor een slimme keuken. Met de Family Hub™ koelkast kun je recepten volgen, televisie kijken of je agenda bijhouden. Luister je graag muziek tijdens het koken? Ook geen probleem met deze slimme koelkast. 

No Frost

Met het No Frost systeem van Samsung hoef je nooit meer je vriezer te ontdooien. Ijsvorming wordt voorkomen waardoor je koelkast minder hard hoeft te werken. Dit bespaart je op jaarbasis veel energie. Niet gek dat Samsung alle koelkasten heeft voorzien van deze innovatieve technologie.

FoodShowCase

Jouw koelkast verliest veel kou en dus energie, iedere keer dat de deur opengaat. Ook hier heeft Samsung wat op bedacht: de Samsung FoodShowCase. FoodShowCase koelkasten zijn uitgerust met een dubbele deur, wanneer je de buitenste deur opent kun je wat kleine dingen uit de grote deur halen. Hierdoor hoeft de grote deur niet open en bespaar je energie. Bekijk alle Samsung koelkasten met de FoodShowCase optie.

Samsung wasmachines

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine is het vulgewicht een belangrijke factor. Heb je een ééngezinshuishouden? Dan heb je genoeg aan een wasmachine van met een vulgewicht van 7 kg. Voor een gezin van 2 tot 3 personen is een wasmachine van 8 kg geschikt. Heb je een groot gezin? Bekijk dan 10 kilogram wasmachines of meer. Samsung heeft alle vulgewichten in het assortiment.

Samsung wasmachines

Samsung Eco Bubble

Een belangrijke en bekende innovatie van Samsung is de Samsung Eco Bubble. Deze technologie zorgt er in wasmachines voor dat het water en wasmiddel, voor de wascyclus begint, omgezet wordt tot schuim. De bubbels van dit schuim kunnen beter doordringen door de stof van je kleding waardoor deze schoner worden dan in een conventionele wasmachine. Ook de Samsung AddWash is een kenmerk van Samsung wasmachines. Sokken vergeten in de was te doen? Voeg eenvoudig een kledingstuk toe wanneer de was al draait.

QuickDrive™Volle waskracht, halve tijd

Een andere innovatie van Samsung is QuickDrive™. Met deze technologie verminder je het energieverbruik tot 20% en de duur van een wasbeurt tot wel 50%.  Dit gaat uiteraard niet ten koste van de wasprestatie. QuickDrive™  goed voor je kleding, wast snel en is krachtig.  Dit dankzij dubbele krachten die jouw wasgoed continu in verschillende richtingen beweegt.

AddWash

Een meer bekende innovatie is de Samsung AddWash functie. Ben je een handdoek, sok of t shirt vergeten? Geen probleem. Met de AddWash kun je eenvoudig vergeten was toevoegen.

Samsung inductiekookplaten

Inductiekookplaten van Samsung zijn veilig, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk niet te vergeten supersnel warm. Een inductiekookplaat zet elektriciteit om in warmte. Ze hebben als grote voordeel dat met behulp van magnetisme alleen de pan warm wordt en niet de kookplaat zelf. Dit maakt het de meest veilige manier van koken. Omdat een inductiekookplaat één rechte plaat is, is deze makkelijk schoon te maken.

Samsung inductiekookplaten

Virtual Flame

Voor iedereen die het prettig vindt om te koken op inductie maar wel het bekende vlammetje mist heeft Samsung ook een oplossing; Virtual Flame Technologie. In de inductie kookplaat zit ledverlichting die de vlammetjes aan de zijkant van de pan projecteert. Doordat de felheid van de vlammetjes variëren tussen de vermogensstanden kun je duidelijk zien op welke stand de pan wordt verhit. 

Connected

Vergeet je ook wel eens de afzuigkap aan te zetten? Met een kookplaat met afzuigkap van Samsung hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. De afzuigkap gaan automatisch aan zodra je begint met koken via een bluetooth verbinding. En niet alleen de afzuiging maar ook de verlichting gaat helemaal automatisch. Dus nooit meer een overheersende kooklucht in je woning.

Flex Zone

Kook je ook met veel verschillende formaten pannen? Bekijk dan de kookplaten van Samsung met Flex Zone. Deze rechthoekige kookzone is verdeeld in meerdere vlakken waarmee je pannen van verschillende maten kunt verhitten. Perfect voor het klaarmaken van meerdere gerechten. Omdat alleen de oppervlakte van de pan wordt verhit is koken op een Flex Zone daarnaast energiebesparend en efficiënt.

Samsung ovens

Ben je op zoek naar een nieuwe oven? De inbouw ovens van Samsung hebben een nisbreedte van 60cm en een inhoud variërend van 66 liter tot 75 liter inhoud. 60 cm is de standaard breedte voor ovens maar meet voor de zekerheid altijd de nis in je keuken op. Er zijn namelijk ook compacte inbouw ovens van 45 cm.

Samsung ovens

Dual Cook Flex

Twee gerechten tegelijk bereiden in je oven zonder overdracht van geur en smaak? Dat is nu mogelijk met de Samsung Dual Cook. Met deze technologie verdeel je de oven in twee kleine ovens die apart in te stellen zijn. Een oven met Dual Cook flex beschikt over twee ventilatoren die afzonderlijk aan te sturen zijn.

Pyrolytische of katalytische functie

Je oven schoon houden een vervelend klusje? Samsung heeft hier een oplossing voor: de zelfreinigende oven. De pyrolytische reinigingsfunctie verhit de oven tot 500° C graden. Hierdoor verbranden vet en etensresten die zijn achtergebleven, deze kun je eenvoudig met een doekje wegvegen. Een andere functie is de katalytische reinigingsfunctie. In ovens met deze functie zorgt een poreuze plaat aan de achterwand voor het opnemen van vet en etensresten. Zo houdt je de oven gemakkelijk schoon.

Stijlvol design

De inbouw ovens van Samsung zijn uiteraard niet alleen handig maar zien er ook nog eens schitterend uit in je keuken. Ze hebben een minimalistisch design en toch aantrekkelijke details. Hierdoor gaan de ovens harmonieus samen met elke keukenstijl. Alle ovens van Samsung beschikken over een Drop Down deursysteem. Hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met de draairichting van de deuren.

Samsung magnetrons

Gerechten die sappig vanbinnen zijn en lekker krokant aan te buitenkant? Dit kan met de HotBlast™ functie in de Samsung magnetron. Daarnaast worden oventijden tot wel vijftig procent gereduceerd. Dit wordt gerealiseerd door de hete lucht die van bovenaf direct op het eten wordt geblazen via kleine luchtgaatjes. Deze zorgen voor een optimale warmteverspreiding.

Samsung magnetrons

Slim Fry

Minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijk oliespetters. Klinkt als een droom nietwaar? Het is nu mogelijk met de Slim Fry technologie van Samsung, het gezonde alternatief op frituren. Slim Fry gebruikt een combinatie van magnetron, grill, convectieverwarming. Dit zorgt voor knapperig en goed hete gerechten met slechts één theelepel olie op de crustplaat.

Keramische binnenwanden

Eenvoudig je magnetron van binnen schoon houden? Dan kun nu met de antibacteriële keramische binnenwanden. Deze zorgen voor meer hygiëne en zijn roest- en krasbestendig. Door het gladde oppervlak zijn de daarnaast makkelijk schoon te maken.

Koop jouw Samsung keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Samsung apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Samsung keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen

Reviews SAMSUNG

SAMSUNG gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 24 reviews

Voeg een review toe
Door: DEUR, G. DHR VAN  |  12-08-2019 11:17
10
 10

samsung zet een zeer goede prijs kwaliteit op de markt met magnetron. In onze keuze waren we beperkt hetgeen met de nismaat te maken heeft. Achteraf zijn we erg blij met onze keuze. het bedienings gemak en het onderhoud zijn uistekend. Duurzaamheid...….weet je na een maand nog niet maar we hebben al veel apperatuur van samsung gehad en deze zijn tot nu toe allen prima bevallen.

Door: BISSCHOPS, G. DHR  |  04-07-2019 23:15
8
 8

Wasmachine met add wash gekozen vanwege een actie. De optie Add Wash is erg handig Machine heeft een logische dus eenvoudige bediening. Wijzigen tijdens bedrijf is mogelijk. Samsung is betrouwbaar

Door: KOLK VAN DER J  |  03-04-2019 18:22
10
 10

De inductie kookplaat is op een eenvoudige manier om te vormen naar een vrijstaand model. Wel rekening houden met de koeling van het apparaat d.m.v. de koelventilator De bediening van de inductie kookplaat per zone is goed regelbaar en werkt naar behoren. Het schoonmaken van de inductie kookplaat is makkelijk en heel eenvoudig uit tevoeren

Bekijk alle reviews